roy1000 כתב:אדם כתב:אתה השוות בינהם לא אני ,אני לא מסכים איתך לנושא הזה ,ולגבי ההשואות בין שחקנים גם אני לא נוהג להשוות בתאוריה אלא רק במציאות ,שום שחקן לא בא וקרע את אירופה ,דנג שחקן טוב מאוד שאני אוהב וגם כל השאר מה היה קורה אילו דווין או כל אחד היה משחק מולם או הם היו משחקים באירופה ,אי אפשר לדעת אני גם לא עוסק בזה ,ראיתי איך קירלנקו וקרסטיץ לא לקחו גביע אירופה ,אז לא הבנתי רודי וסרחיו לא שחקנים טובים מאוד?סרחיו דווקא היה שחקן ששיחק הרבה באנביאי וגם רודי ,ומה אם בנו אודריך ,הוא היה קורע את אירופה?זה לא משחק מחשב במציאות הכל שונה ,באו והלכו הרבה כוכבים לאירופה ואף אחד לא קרע או הישתלט עוד לא הגיע ווסטברוק או פול לאירופה .
מאוד קשה לנחש באמת מה היה קורה אם דווין היה משחק מול לואל דנג. כאילו אנחנו לא ראינו ורואים משחקים של מכבי מול קבוצות NBA. באמת. קרסטיץ' הגיע אחרי שנפצע ונזרק מה- NBA, קירילנקו כבר שחקן גמור. רודריגז נזרק מה- NBA, כנ"ל רודי. בנו אודריך בשיאו היה קורע את אירופה. נבארו קרע את אירופה. כן.
את לואל דנג כבר ראינו בנבחרת בריטניה קולע 40 נקודות קלילות מול יריבים מאירופה. כנ"ל לגבי באטום.
זה לא ענין של ניחוים זה ענין של עונה ושל יציבות ,ברור שלדנג יש המון דברים והוא מגוון ,אני לא אעבור לעומק שחקן שחקן ואעייף אותך או אטריד ,אבל לא דראגיץ ולא בנו אודריך וגם לא ניקולה באטום שאני מאוד מכבד את האחרון אני פחות מעריך ולא מבין מה ההיפ אבל בסדר אבל אף אחד מהם לא היה מובטח או אפשר להגיד בודאות שבשיאם היו קורעים את אירופה על חלקם אפשר להיפך לומר בביטחון שהיו שחקנים טובים אבל לא היו קורעים את אירופה ,קירלנקו הגיע לפה גם לפני סיום לא מדבר על השנה אלא על הפעם הקודמת ,נבארו שחקן ענק אבל הוא לא קרע את אירופה מזה בשבילך לקרוע את אירופה?לאנפורד ועוד הרבה שחקנים קלעו כל ערב 30 נקודות והיו מלכי הסלים ביורוליג אז הם קרעו את אירופה?,למה פארקר לא קרע את אירופה?
לכל השחקנים שלא נתנו חותם יש לך הסברים במקום להיתיחס ולראות שלא כל אחד בא ומטייל פה ,לא קרסטיץ הענק לא קירלנקו הגדול שלפי דבריך הוא גמור אבל הוא עוד מקווה שנה הבאה לחתום באנביאי ולא הרכז הכי טוב באירופה לדעתי סרחיו רודריגז.
שמת לב שכל אלה ברגעי האמת נחנקו וכל הכסף ששולם להם בשביל שברגעים האלה הם יצמחו וסחבו ויעשו את ההבדל קרה להם ההיפך והם איבדו את העשתונות והלכו לפינה כמו הלפרין,מה שמוכיח לך שבפועל הדברים שונים ברגע האמת וגם במשך עונה ,על רודי כולם ציפו ודיברו שהוןא בא לקרוע את אירופה ,והוא דווקא יכל להמשיך באנביאי \,וגם סרחיו לא נזרק אם כל הכבוד .
בסיכום רוי ההבדל היחיד הוא שאתה אומר שכל האמריקאים למינהם וכל מיני אירופאים שכולם להסכמתנו שחקים טובים ,לדעתך הם יכבשו וישלטו את אירופה מה שלא קורה וובתאוריה אי אפשר לדעת מה היה אילו ואני חושב אחרת ,ראינו את ריאל עמוסת הכוכבים ,ואת צסקא והרבה קבוצות כאלה כדוגמת טאו ויטוריה ועוד שהיה להם כוכבים שבאו מהאנביאי ולא קרה בדיוק מה שציפו ,דווקא הקבוצות ניצחו מאשר הקבוצות אם הכוכבים,בסופו של דבר לא ראיתי שום שחקן מאז אנתוני פארקר שבאמת היה בלתי ניתן לעצירה ויכל מתי שרצה להישתלט על משחקים ,גם גי אר הולדן וגם מרכוס בראון היה להם יכולת פנומנלית .