ankram כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:יכול להיות שאני בעמדת מיעוט, אבל אני ממש לא אוהבת את השינוי הזה.
אני אהבתי את זה שיש שלבים ביורוליג ושצריך לעבור שלב שלב ולהשתפר במהלך העונה כאשר כמעט כל משחק הוא קריטי.
בשיטה הזו יש פחות חשיבות לכל משחק בליגה כזו ארוכה וזה הופך למעט משעמם בשלב מסוים (קצת כמו בנ.ב.א)
גם אני לא בדיוק מתלהב מהשיטה הזאת. חסר לי משהו... לא יודע, לא מצליח לגבש דעה לגבי מה בדיוק חסר, אבל משהו חסר
אני יגיד לך מה מפריע לך , אם תרשה לי.
זה בעצם אומר שללא שום קשר לאיכות הסגל של מכבי , יהיו למכבי X משחקים קבועים בשנה ביורוליג , ללא חשש מאי עלייה לטופ 16 , ללא חשש ממינויים שלא יוכלו לקבל את כל המשחקים , הכנסה מובטחת.
מה זה מונע מהבעלים שלנו להחזיק סגל חלש? הרי מה שהם לא יעשו , מכבי ב 10 השנים הקרובות תקבל זכויות שידור , כמות משחקים גדולה , קבוצות אטרקטיביות , גם אם היא תחזיק חמשייה סטייל סאסארי.
הפורמט של היום , "מעניש" קבוצות חלשות , לא מעלה אותם לטופ 16 ובעצם , "גומל" להם על בחירת סגל לקוי , בחירת מאמן לא טובה , או סתם קבוצה מחורבנת , השוט הזה כבר לא קיים , כי מכבי ללא קשר לסגל , תקבל את הכסף (והרבה ממנו) ככה או ככה.
בתכלס זה שם את ההנהלה במין סוג של כלוב זהב , ונותן לה תירוץ לזלזל באוהדים ולגרוף על זה קופה.
עוד משהו שיהווה בעייה זה שבליגה כזאת יהיה תהיה "בטן" לא קטנה שתפריד בין ה 4 הגדולות ל 4 הקטנות , ובאמצע בינוניות משמימה ומשחקים לא קובעים , זה יוריד את הכדורסל ולא יעלה אותו.
אתה לא תגרוף את כל הקופה, אם תהיה לך קבוצה מסריחה שמפסידה כל הזמן.
האוהדים פשוט לא יגיעו למשחקים.