הקרב בין היורוליג ופיב"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת אלופות בכדורסל?

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2015, 10:14

ankram כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:יכול להיות שאני בעמדת מיעוט, אבל אני ממש לא אוהבת את השינוי הזה.
אני אהבתי את זה שיש שלבים ביורוליג ושצריך לעבור שלב שלב ולהשתפר במהלך העונה כאשר כמעט כל משחק הוא קריטי.
בשיטה הזו יש פחות חשיבות לכל משחק בליגה כזו ארוכה וזה הופך למעט משעמם בשלב מסוים (קצת כמו בנ.ב.א)

גם אני לא בדיוק מתלהב מהשיטה הזאת. חסר לי משהו... לא יודע, לא מצליח לגבש דעה לגבי מה בדיוק חסר, אבל משהו חסר :)

אני יגיד לך מה מפריע לך , אם תרשה לי.
זה בעצם אומר שללא שום קשר לאיכות הסגל של מכבי , יהיו למכבי X משחקים קבועים בשנה ביורוליג , ללא חשש מאי עלייה לטופ 16 , ללא חשש ממינויים שלא יוכלו לקבל את כל המשחקים , הכנסה מובטחת.
מה זה מונע מהבעלים שלנו להחזיק סגל חלש? הרי מה שהם לא יעשו , מכבי ב 10 השנים הקרובות תקבל זכויות שידור , כמות משחקים גדולה , קבוצות אטרקטיביות , גם אם היא תחזיק חמשייה סטייל סאסארי.
הפורמט של היום , "מעניש" קבוצות חלשות , לא מעלה אותם לטופ 16 ובעצם , "גומל" להם על בחירת סגל לקוי , בחירת מאמן לא טובה , או סתם קבוצה מחורבנת , השוט הזה כבר לא קיים , כי מכבי ללא קשר לסגל , תקבל את הכסף (והרבה ממנו) ככה או ככה.
בתכלס זה שם את ההנהלה במין סוג של כלוב זהב , ונותן לה תירוץ לזלזל באוהדים ולגרוף על זה קופה.
עוד משהו שיהווה בעייה זה שבליגה כזאת יהיה תהיה "בטן" לא קטנה שתפריד בין ה 4 הגדולות ל 4 הקטנות , ובאמצע בינוניות משמימה ומשחקים לא קובעים , זה יוריד את הכדורסל ולא יעלה אותו.

אתה לא תגרוף את כל הקופה, אם תהיה לך קבוצה מסריחה שמפסידה כל הזמן.
האוהדים פשוט לא יגיעו למשחקים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 11 נובמבר 2015, 10:20

אדגר פו כתב:
ankram כתב:
אדגר פו כתב:
my man כתב:החבר'ה האדומים עכשיו מדברים על להעיף את מכבי מהליגה הישראלית כי זה לא ספורטיבי שיהיה לנו מקום קבוע ביורוליג בעוד להם אין סיכוי להיכנס...
:grin

הסיכויים של ירושלים קטנים מאוד להיכנס לפורמט החדש .
ואם יעיפו אותנו מהליגה זה רק יחזק אותנו, נוכל להתרכז בעיקר ולא בשטויות.

אבל זה לא יקרה, אף אחד לא יזרוק אותנו מהליגה כי בלעדינו יהיה משעמם. יצטרכו גם לבטל את כל החוקים שחוקקו נגדנו ...

לא מסכים לגבי ירושליים , היא תוכל להכנס במידה והקבוצה שלה תהייה מספיק טובה לזכות באליפות בארץ ולהגיע למוקדמות , אם היא לא מסוגלת לעשות זאת , אז לא מגיע לה להיות ביורוליג.
מה עוד שהם יכולים להכנס לליגה האדריאטית , לזכות בה (לא מופרך) , ולהגיע דרכה ליורוליג.

לא מסוגלת.
היא לא מצליחה כבר שנתיים לנצח קבוצות יורוקאפ בינוניות.
במוקדמות יהיו קבוצות חזקות.

אז לא מגיע לה , חד וחלק.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 11 נובמבר 2015, 10:23

jol9 כתב:
ankram כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:יכול להיות שאני בעמדת מיעוט, אבל אני ממש לא אוהבת את השינוי הזה.
אני אהבתי את זה שיש שלבים ביורוליג ושצריך לעבור שלב שלב ולהשתפר במהלך העונה כאשר כמעט כל משחק הוא קריטי.
בשיטה הזו יש פחות חשיבות לכל משחק בליגה כזו ארוכה וזה הופך למעט משעמם בשלב מסוים (קצת כמו בנ.ב.א)

גם אני לא בדיוק מתלהב מהשיטה הזאת. חסר לי משהו... לא יודע, לא מצליח לגבש דעה לגבי מה בדיוק חסר, אבל משהו חסר :)

אני יגיד לך מה מפריע לך , אם תרשה לי.
זה בעצם אומר שללא שום קשר לאיכות הסגל של מכבי , יהיו למכבי X משחקים קבועים בשנה ביורוליג , ללא חשש מאי עלייה לטופ 16 , ללא חשש ממינויים שלא יוכלו לקבל את כל המשחקים , הכנסה מובטחת.
מה זה מונע מהבעלים שלנו להחזיק סגל חלש? הרי מה שהם לא יעשו , מכבי ב 10 השנים הקרובות תקבל זכויות שידור , כמות משחקים גדולה , קבוצות אטרקטיביות , גם אם היא תחזיק חמשייה סטייל סאסארי.
הפורמט של היום , "מעניש" קבוצות חלשות , לא מעלה אותם לטופ 16 ובעצם , "גומל" להם על בחירת סגל לקוי , בחירת מאמן לא טובה , או סתם קבוצה מחורבנת , השוט הזה כבר לא קיים , כי מכבי ללא קשר לסגל , תקבל את הכסף (והרבה ממנו) ככה או ככה.
בתכלס זה שם את ההנהלה במין סוג של כלוב זהב , ונותן לה תירוץ לזלזל באוהדים ולגרוף על זה קופה.
עוד משהו שיהווה בעייה זה שבליגה כזאת יהיה תהיה "בטן" לא קטנה שתפריד בין ה 4 הגדולות ל 4 הקטנות , ובאמצע בינוניות משמימה ומשחקים לא קובעים , זה יוריד את הכדורסל ולא יעלה אותו.

אתה לא תגרוף את כל הקופה, אם תהיה לך קבוצה מסריחה שמפסידה כל הזמן.
האוהדים פשוט לא יגיעו למשחקים.

כמו ב 4 השנים האחרונות? להזכירך , למעט השנה המוזרה והמופלאה הזאת דאז עם רייס , ואף כולל אותה (רוב השנה היה כדורסל רע) , ב4 השנים האחרונות מכבי הציגה כדורסל מזעזע , אני לא יודע מה יותר גרוע , השנה עם היקמן ולוגאן , פארגו והיינס או השנה הנוכחית , השנה הנוכחית כמדומני.
כל זה לא הוריד איש אחד מ 11000 מנויים קבועים , ההנהלה שלנו יכולה לתת עונה אחת טובה , ו4 עונות רעות ועדיין להשאר עם 11000 מנויים על אדי הדלק של העונה הטובה.

הלוואי והקהל היה מראה לבעלים , מה המחיר של אי העמדת קבוצה תחרותית , לצערי על כל אחד שעוזב , ואני מכיר הרבה אנשים שעזבו , באים 3-4 לקחת את המקום שלו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2015, 10:43

אתה צודק, אבל מה לעשות שאת הכסף סופרים במדרגות, ותואר היורוליג המקרי והחסר הגיון הזה טרף את הקלפים.
אילולא הוא, אני חושב שהיינו צופים בקרחות ביציעים כבר העונה.

אף אחד לא אוהב להיות מזוהה עם מותג כושל, ואין שום סיבה שמה שהיה בשנות ה-90 לא היה פתאום חוזר על עצמו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 נובמבר 2015, 12:36

אתם שוב שוכחים שמכבי השקיעו השנה הרבה מאוד כסף , מותר גם להחליף תקליט כשהוא מקולקל ...

מצד אחד אני לא אוהב את השיטה כי היא מפחיתה תחרותיות / מתח ..

אבל מהצד השני כשבוחנים את זה מהזווית של מכבי זו החלטה נהדרת שתיתן יציבות כלכלית למועדון ותאפשר את המשך ההשקעה המסיבית שנעשתה השנה .
יוסי22

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2015, 13:40

אני חייב לציין שאני קצת מבין לליבם של אוהדי מגדל למיניהם יש 11 קבוצות שמקבלות כל שנה כרטיס קבוע ללא קשר למיקום שלהן בעונה הקודמת ושאר 5 הקבוצות או ממדינות קבועות או מהמוקדמות.
אז נכון מדובר פה בקבוצות מפוארות ואין בכלל מה להשוות אבל זה די סוגר בפניהם את הדלת. אני פשוט לא מבין את אורי אלון שיצא בהצהרה חגיגית עקב המעבר למבנה החדש.

ב10 שנים הקרובות הדרך היחידה של מגדל להיכנס ליורוליג זה רק דרך המוקדמות ובתנאי שהם יקחו אליפות בארץ(אחרת מי יכניס אותם למוקדמות- בטח יהיו מלא שירצו להיכנס)...

אבל מה לנו כי נלין...

אגב אני דווקא בעד קונספט של ליגה. ככה באמת נראה איפה אנחנו עומדים ביחס למתחרות. מאד מעניין אם זה ישנה במשו את יחסי הכוחות..הלוואי.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 14:02

אורי, למה ליבם של אוהדי מגדל צריך לעניין אותנו?
אם מדובר על ליגה של 16 קבוצות, לירושלים אין שום מקום בה. במקום מי הם אמורים להיכנס? ריאל? ברצלונה? אני חושב שצריך להיות הליך מוקדמות מוסדר כמו בליגת האלופות ולכל 5 המקומות הפנויים צריכים לעלות מהמוקדמות.

בכל מקרה, אני לא רואה איך שינוי השיטה הוא לא טוב למכבי ולאוהדים. נקבל גם יותר משחקים וגם רמה יותר גבוהה.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 נובמבר 2015, 14:05

roy1000 כתב:אורי, למה ליבם של אוהדי מגדל צריך לעניין אותנו?
אם מדובר על ליגה של 16 קבוצות, לירושלים אין שום מקום בה. במקום מי הם אמורים להיכנס? ריאל? ברצלונה? אני חושב שצריך להיות הליך מוקדמות מוסדר כמו בליגת האלופות ולכל 5 המקומות הפנויים צריכים לעלות מהמוקדמות.

בכל מקרה, אני לא רואה איך שינוי השיטה הוא לא טוב למכבי ולאוהדים. נקבל גם יותר משחקים וגם רמה יותר גבוהה.

ליגה זה פחות מעניין.
זה למה למשל הנ.ב.א פחות מעניין אותי עד שלב הפלייאוף.
החשיבות של כל משחק יורדת במידה רבה, וזה נחמד שאתה פוגש את כל הגדולות לפחות פעמיים בעונה, אבל עד כמה המשחקים הללו יהיו משחקים לחיים או למוות?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2015, 14:07

להבין לליבם זה לא אומר שאני מיצר על כך...

אני אתן לך את הטענות שלהם-
כמעט ואין שום ערך להצלחה בליגות המקומיות.
לקבוצות שהן לא מהקבועות אין ערך להצלחה ביורוליג. גם אם יגיעו לפיינל פור זה לא מקנה להם עונה נוספת בליגה...

צריך להתמודד עם הטענות האלה אי אפשר להתכחש שחסרה פה קצת ספורטיביות...
11 קבוצות קבועות ל10 שנים? זה די מאבד את הערך של הליגות המקומיות, לא?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2015, 14:08

חנו'ש כתב:

ליגה זה פחות מעניין.
החשיבות של כל משחק יורדת במידה רבה, וזה נחמד שאתה פוגש את כל הגדולות לפחות פעמיים בעונה, אבל עד כמה המשחקים הללו יהיו משחקים לחיים או למוות?

חנוש במצב הכדורסל האירופי הנוכחי יש חשיבות גדולה מאד למיקום בסוף העונה...כל שינוי מקום מ3 עד שמונה מעמיד אותך עם סיכוי לחטוף סוויפ או אפשרות אמיתית לעלות לפיינל פור..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 נובמבר 2015, 14:10

my man כתב:
חנו'ש כתב:

ליגה זה פחות מעניין.

חנוש במצב הכדורסל האירופי הנוכחי יש חשיבות גדולה מאד למיקום בסוף העונה...כל שינוי מקום מ3 עד שמונה מעמיד אותך עם סיכוי לחטוף סוויפ או אפשרות אמיתית לעלות לפיינל פור..

אני מבינה את זה, אבל כשיש 30 משחקים זה מוריד מערכו של כל משחק בנפרד ומקטין את כמויות המשחקים עם הגב לקיר.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2015, 14:21

אני אסביר לך מה לא טוב למכבי בשיטה החדשה!

נתחיל ביותר משחקים. אז אולי זה יותר טוב למנוים, אבל הקבוצה גם ככה מגיעה מעולפת לסיבוב השלישי בארץ (שמראש הומצא על מנת לפגוע במכבי). זאת אומרת שאת האליפות בארץ יהיה עוד יותר קשה לקחת (גם בלי זה אנחנו מתקשים בשנים האחרונות).

לגבי הרמה הגבוה יותר. שוב, גם בנקודה הזאת, הדבר אולי עדיף למנוים, אבל לא למועדון עצמו ואני אסביר. מכבי גם בשיטה הישנה מוכרת את כל המנוים. ההיכל אצלנו תמיד מלא ביורוליג. לעומת זאת אצל היריבות האולם מלא רק במשחקים נגד הקבוצות החזקות. מה זה אומר? זה אומר שבשיטה החדשה שהיריבות של מכבי ימכרו יותר כרטיסים וירוויחו יותר כסף, ואילו מכבי תשאר עם אותן ההכנסות כמו בשיטה הישנה.

ועוד משהו לגבי העניין במשחקים. בשיטה הקיימת יש הרבה שלבים. לכן רמת העניין תמיד נשמרת. פעם אתה חייב לנצח בשביל לעלות לטופ-16, אחר כך חייב לנצח בשביל לעלות להצלבה, וכו'. אין כמעט משחקים בלי עניין. בשיטה החדשה זה לא ככה! יכול לקרות, שבעונה לא מוצלחת (כמו העונה הזאת ממש עכשיו) כבר באמצע העונה תראה שאתה לא עולה להצלבה. ואז יהיו לך איזה 10 משחקים שלא קובעים דבר. אתה יודע איך זה יראה? זה יראה כמו סוף העונה הרגילה ב NBA, בה הקבוצות שלא עולות לפליי-אוף לא באות לשחק בצורה רצינית וסתם מפסידות משחקים בלי להתאמץ.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 14:22

my man כתב:צריך להתמודד עם הטענות האלה אי אפשר להתכחש שחסרה פה קצת ספורטיביות...

אני לא רואה את זה ככה. זה יותר בכיוון של ליגת האלופות. גם שם יש הרבה קבוצות קבועות. זה פוגע במישהו? אם יהיה הליך מוקדמות ראוי, כמו שיש בליגת האלופות, אני חושב שכולם יהיו מרוצים.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2015, 14:24

roy1000 כתב:
my man כתב:צריך להתמודד עם הטענות האלה אי אפשר להתכחש שחסרה פה קצת ספורטיביות...

אני לא רואה את זה ככה. זה יותר בכיוון של ליגת האלופות. גם שם יש הרבה קבוצות קבועות. זה פוגע במישהו? אם יהיה הליך מוקדמות ראוי, כמו שיש בליגת האלופות, אני חושב שכולם יהיו מרוצים.

הן לא קבועות. אם הן יסיימו במקומות נמוכים יותר בליגות המקומיות הן לא יגיעו לאלופות. ראה ערך מנצ'סטר יונייטד...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 14:28

חנו'ש כתב:ליגה זה פחות מעניין.

זו נקודה מעניינת. ה- NBA זו ליגה של 82 משחקים כש- 30% מהקבוצות הן חלשות מאוד. יש בזה משהו שהעונה הרגילה היא קצת משעממת.
מצד שני, אנחנו עכשיו משחקים 24 משחקים עד ההצלבה וכאן מדובר על 30, אז מה ההבדל הגדול? גם ככה כמעט תמיד (חוץ מהעונה המזוויעה הנוכחית) בטוחה בטופ 16 וחלק גדול מהמשחקים בשלב המוקדם הם משמימים.

אני חושב שזה יהיה די מדהים לפגוש בכל שבוע קבוצה מהטופ של אירופה. לא עוד ססארי ובאמברג ואפילו מלאגה. כל שבוע יהיו פה בארסה, צסק"א, ריאל ובמקרה הרע חימקי. לי זה נשמע לא רע בכלל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 14:29

my man כתב:
roy1000 כתב:

הן לא קבועות. אם הן יסיימו במקומות נמוכים יותר בליגות המקומיות הן לא יגיעו לאלופות. ראה ערך מנצ'סטר יונייטד...

ברצלונה לא קבועה? ריאל? באיירן? אני חושב שגם אם הן מסיימות קצת יותר נמוך הן ייכנסו. לא?
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 נובמבר 2015, 14:32

לא, לפי המיקומים בליגה.
בספרד, אנגליה וגרמניה למשל - 4 הראשונות בליגה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 11 נובמבר 2015, 14:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 11 נובמבר 2015, 14:32

roy1000 כתב:
my man כתב:
roy1000 כתב:

ברצלונה לא קבועה? ריאל? באיירן? אני חושב שגם אם הן מסיימות קצת יותר נמוך הן ייכנסו. לא?

לא! הכל תלוי במיקום שלהן בליגה שמקומות 4/5 לא סגור מאיזה מקום כבר מגיעות לליגה האירופית...
כמו שכתבתי מנצ'סטר יונייטד בשנים האחרונות לא הופיעה במפעל מהסיבה הזו בדיוק!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 11 נובמבר 2015, 14:37

felix_r כתב:אני אסביר לך מה לא טוב למכבי בשיטה החדשה!

נתחיל ביותר משחקים. אז אולי זה יותר טוב למנוים, אבל הקבוצה גם ככה מגיעה מעולפת לסיבוב השלישי בארץ (שמראש הומצא על מנת לפגוע במכבי). זאת אומרת שאת האליפות בארץ יהיה עוד יותר קשה לקחת (גם בלי זה אנחנו מתקשים בשנים האחרונות).

לגבי הרמה הגבוה יותר. שוב, גם בנקודה הזאת, הדבר אולי עדיף למנוים, אבל לא למועדון עצמו ואני אסביר. מכבי גם בשיטה הישנה מוכרת את כל המנוים. ההיכל אצלנו תמיד מלא ביורוליג. לעומת זאת אצל היריבות האולם מלא רק במשחקים נגד הקבוצות החזקות. מה זה אומר? זה אומר שבשיטה החדשה שהיריבות של מכבי ימכרו יותר כרטיסים וירוויחו יותר כסף, ואילו מכבי תשאר עם אותן ההכנסות כמו בשיטה הישנה.

ועוד משהו לגבי העניין במשחקים. בשיטה הקיימת יש הרבה שלבים. לכן רמת העניין תמיד נשמרת. פעם אתה חייב לנצח בשביל לעלות לטופ-16, אחר כך חייב לנצח בשביל לעלות להצלבה, וכו'. אין כמעט משחקים בלי עניין. בשיטה החדשה זה לא ככה! יכול לקרות, שבעונה לא מוצלחת (כמו העונה הזאת ממש עכשיו) כבר באמצע העונה תראה שאתה לא עולה להצלבה. ואז יהיו לך איזה 10 משחקים שלא קובעים דבר. אתה יודע איך זה יראה? זה יראה כמו סוף העונה הרגילה ב NBA, בה הקבוצות שלא עולות לפליי-אוף לא באות לשחק בצורה רצינית וסתם מפסידות משחקים בלי להתאמץ.

לגבי זה שיהיה יותר קשה בארץ - בזה אין ספק, אבל כאן מכבי תצטרך לנהל מו"מ עם המנהלת ואולי להשתתף בליגה בארץ בצורה יותר חלקית. בכל מקרה, אפשר להתמודד עם זה ע"י שיתוף של יותר שחקנים ורוטציה יותר רחבה. בסה"כ מדובר בתוספת של 6 משחקים על פני הפורמט הקיים.

לגבי החלק השני - זה קצת קשה לחשוב על הדברים במסגרת של ייתרון תחרותי. אני מאמין שלשחק יותר משחקים מול הקבוצות החזקות זה טוב לכולם - למועדון, לאוהדים ולשחקנים. ב- NBA יש כל מיני שיקולים אסטרטגיים להפסיד, בליגה הזו, זה לא יהיה קיים.

חני גם העלתה את הנושא של המשחקים עם "הגב לקיר". יכול להיות שיש בזה משהו, אבל אני חושב שהרמה הגבוהה של המשחקים בליגה תפצה על זה ויותר. יש כמובן חיסרון בולט שבפורמט מלא של ליגה, ממש לא בטוח אם מכבי תגיע להצלבה בקלות שבה היא עשתה את זה בפורמט הנוכחי. במפעל שבו ישחקו 16 הקבוצות הבאמת הכי חזקות באירופה, ללא הנמושות הרגילות, יכול מאוד להיות שמכבי תהיה בחלק התחתון בצורה די קבועה.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 נובמבר 2015, 14:38

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:ליגה זה פחות מעניין.

זו נקודה מעניינת. ה- NBA זו ליגה של 82 משחקים כש- 30% מהקבוצות הן חלשות מאוד. יש בזה משהו שהעונה הרגילה היא קצת משעממת.
מצד שני, אנחנו עכשיו משחקים 24 משחקים עד ההצלבה וכאן מדובר על 30, אז מה ההבדל הגדול? גם ככה כמעט תמיד (חוץ מהעונה המזוויעה הנוכחית) בטוחה בטופ 16 וחלק גדול מהמשחקים בשלב המוקדם הם משמימים.

אני חושב שזה יהיה די מדהים לפגוש בכל שבוע קבוצה מהטופ של אירופה. לא עוד ססארי ובאמברג ואפילו מלאגה. כל שבוע יהיו פה בארסה, צסק"א, ריאל ובמקרה הרע חימקי. לי זה נשמע לא רע בכלל.

זה נכון שהשלב הראשון לרוב פחות מעניין מהשלבים הבאים, אבל זה חלק מהכיף, שהמתח והעניין עולה ככל שהעונה מתקדמת. וכשיש שלבים זה לא כמו ליגה, בכל שלב יש לך מטרה לעלות לשלב הבא וחשיבות של משחק אחד מתוך שלב של 10 או 14 משחקים גבוהה מהחשיבות של משחק אחד מתוך 30.

בוא נאמר שהייתי מעדיפה אם היו מקטינים ל-16 אבל שומרים על מבנה של שלבים והדחות.
וחוץ מזה, כמו שמישהו אמר, עכשיו השיטה תהיה זהה לחלוטין לזו של הליגה המקומית שלנו עם פיינל פור, ומה ספורטיבי וטוב בשיטה הזו? לפחות היו מבטלים את הפיינל פור ועוברים לסדרות עד הסוף.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־10 אורחים