er79 כתב:מקובי כתב:מקאדו 3 כתב:er79 כתב:אבל למה אתה לוקח את זה קשה? זה לא שהולמן וג'ורדן הם קאזינס ודאנקן בהתאמה. הם אפילו לא מונרו ותומאס. אין הבדל בין פח שינחת היום לבין פח שינחת כאן עוד שבוע, זה עדיין יהיה פח שלא ימשיך בעונה הבאה. הדבר החשוב בעיניי זה שלפחות יגיע שחקן עם טכניקה התקפית סבירה. לדעתי עד תחילת מרץ יגיע שחקן
אני לא לוקח קשה , בכל זאת זה מעצבן שקבוצות אחרות לוקחות את מה שעוד סביר ומכבי מחפשת עדיין למרות כל הנפילות שחקן שיהיה מוכן להגיע במשכורת של פועל תאילנדי , גם באטיסטה ודורסי היו על המדף שהם שחקנים לא רעים וגם הם כמעט כצפוי הלכו לקבוצות שהגישו הצעה טובה יותר עכשיו גם הולמן וגורדן שהם ממש לא משאת חלומותי אבל עדיין יכולים לשפר ולהועיל וגם הם לא פה ...
לא נעים להגיד אבל נראה לי שירושלים תביא גבוהה יותר נורמלי ממכבי .
תהיה כנה עם עצמך.
אם אחד משניהם היה חותם פה היית מביע ביקורת על ההנהלה על ההחתמה (ולדעתי די בצדק...)
אף אחד לא רודף אחרינו, המבחן הבא יהיה רק ביוני, הליגה הסינית ופליטי אנביאיי יהיו בחודש הבא אז אפשר לברור בראש שקט ולא לקפוץ על כל שם שיוצא.
(וכן, הייתי מנסה לחשוב על שחקן שינסו לבנות עליו לשנה הבאה...מודע לכך שקשה להצליח במכבי באמצע עונה אבל השחקן יגיע במצב הכי אידיאלי שיכול להיות כי אין סנטר והוא יוכל להתחבר בלי לחץ.)
להתחבר למי? לפחות 60 אחוז מהסגל הנוכחי לא ממשיך פה בעונה הבאה. אם זה היה תלוי בי הייתי מעדיף שזה יהיה 90%. אבל מסכים עם יתר דבריך. אני מעריך שבתחילת מרץ מכבי יביאו שם שיהיה בגדר סיבר לעונה הזו. צריך לזכור שלא היה עוד ואני מעריך שגם לא יהיה שחקן שבא לפה באמצע העונה והצליח. לפחות שיקל חלקית על אמבקווה, גם זה משהו.
מרכוס בראון ולאנגפורד היו טובים והגיעו אחרי שהעונה התחילה , נכון שלא הרבה הצליחו מאלה שבאו באמצע העונה אבל זה בעיקר כי כמעט תמיד ( למעט אולי מילאן מאצבאן ) הם היו שחקנים חלשים ובינוניים מלחתכילה .