20 פברואר 2016, 21:59
er79 כתב:מקובי כתב:מקאדו 3 כתב:er79 כתב:אבל למה אתה לוקח את זה קשה? זה לא שהולמן וג'ורדן הם קאזינס ודאנקן בהתאמה. הם אפילו לא מונרו ותומאס. אין הבדל בין פח שינחת היום לבין פח שינחת כאן עוד שבוע, זה עדיין יהיה פח שלא ימשיך בעונה הבאה. הדבר החשוב בעיניי זה שלפחות יגיע שחקן עם טכניקה התקפית סבירה. לדעתי עד תחילת מרץ יגיע שחקן
אני לא לוקח קשה , בכל זאת זה מעצבן שקבוצות אחרות לוקחות את מה שעוד סביר ומכבי מחפשת עדיין למרות כל הנפילות שחקן שיהיה מוכן להגיע במשכורת של פועל תאילנדי , גם באטיסטה ודורסי היו על המדף שהם שחקנים לא רעים וגם הם כמעט כצפוי הלכו לקבוצות שהגישו הצעה טובה יותר עכשיו גם הולמן וגורדן שהם ממש לא משאת חלומותי אבל עדיין יכולים לשפר ולהועיל וגם הם לא פה ...
לא נעים להגיד אבל נראה לי שירושלים תביא גבוהה יותר נורמלי ממכבי .
תהיה כנה עם עצמך.
אם אחד משניהם היה חותם פה היית מביע ביקורת על ההנהלה על ההחתמה (ולדעתי די בצדק...)
אף אחד לא רודף אחרינו, המבחן הבא יהיה רק ביוני, הליגה הסינית ופליטי אנביאיי יהיו בחודש הבא אז אפשר לברור בראש שקט ולא לקפוץ על כל שם שיוצא.
(וכן, הייתי מנסה לחשוב על שחקן שינסו לבנות עליו לשנה הבאה...מודע לכך שקשה להצליח במכבי באמצע עונה אבל השחקן יגיע במצב הכי אידיאלי שיכול להיות כי אין סנטר והוא יוכל להתחבר בלי לחץ.)
להתחבר למי? לפחות 60 אחוז מהסגל הנוכחי לא ממשיך פה בעונה הבאה. אם זה היה תלוי בי הייתי מעדיף שזה יהיה 90%. אבל מסכים עם יתר דבריך. אני מעריך שבתחילת מרץ מכבי יביאו שם שיהיה בגדר סיבר לעונה הזו. צריך לזכור שלא היה עוד ואני מעריך שגם לא יהיה שחקן שבא לפה באמצע העונה והצליח. לפחות שיקל חלקית על אמבקווה, גם זה משהו.
20 פברואר 2016, 23:34
22 פברואר 2016, 07:09
22 פברואר 2016, 09:35
22 פברואר 2016, 10:02
roy1000 כתב:אני באמת לא מבין למה צריך לבזבז כסף ולהביא עוד שחקן חסר משמעות ל-3 חודשים. צריך ללכת עם מה שישולסיים את העונה הדפוקה הזו במקום להביא לפה עוד כל מיני ליצנים כמו מילסאפ.
22 פברואר 2016, 10:09
22 פברואר 2016, 10:11
Mitelka כתב:אתם דואגים כל כך לכיס של הפדרמנים שזה מרגש אותי...
בסופו של דבר יש לנו עוד זר לרשום. האליפות על הריצפה, אין לנו שחקני פנים (רק אמבקווה) - ואם יהיה אפשרי להחתים אותו רק עד סוף העונה עם אופציה ולא משהו מחייב לשנה הבאה, למה לא? שיפגע במרקם העדין של הקבוצה המגובשת והמטורפת הזאת? הוא במקסימום לא ישנה יותר מדי וכמובן תמיד יש סיכוי שהוא כן יוסיף.
ההתמודדות שלנו על התואר תהיה עם ירושלים (שלבטח תחתים עוד שחקן פנים), ראשון, אשדוד וחיפה שכבר טחנו אותנו בצבע פעם אחר פעם (מונרו, תומאס וכו') ככה שאני לא רואה נזק בהחתמת שחקן גבוה נוסף. הדבר היחיד שחשוב הוא שלא נהיה כבולים אליו גם בעונה הבאה.
ובבקשה בלי תגובות "לא אכפת לי שירושלים תיקח אליפות שוב" -די, אף אחד לא קונה את זה שלא אכפת לכם להפסיד אליפות לירושלים.
22 פברואר 2016, 10:32
22 פברואר 2016, 10:41
Mitelka כתב:אתם דואגים כל כך לכיס של הפדרמנים שזה מרגש אותי...
בסופו של דבר יש לנו עוד זר לרשום. האליפות על הריצפה, אין לנו שחקני פנים (רק אמבקווה) - ואם יהיה אפשרי להחתים אותו רק עד סוף העונה עם אופציה ולא משהו מחייב לשנה הבאה, למה לא? שיפגע במרקם העדין של הקבוצה המגובשת והמטורפת הזאת? הוא במקסימום לא ישנה יותר מדי וכמובן תמיד יש סיכוי שהוא כן יוסיף.
ההתמודדות שלנו על התואר תהיה עם ירושלים (שלבטח תחתים עוד שחקן פנים), ראשון, אשדוד וחיפה שכבר טחנו אותנו בצבע פעם אחר פעם (מונרו, תומאס וכו') ככה שאני לא רואה נזק בהחתמת שחקן גבוה נוסף. הדבר היחיד שחשוב הוא שלא נהיה כבולים אליו גם בעונה הבאה.
ובבקשה בלי תגובות "לא אכפת לי שירושלים תיקח אליפות שוב" -די, אף אחד לא קונה את זה שלא אכפת לכם להפסיד אליפות לירושלים.
22 פברואר 2016, 10:42
22 פברואר 2016, 10:43
roy1000 כתב:Mitelka כתב:אתם דואגים כל כך לכיס של הפדרמנים שזה מרגש אותי...
דואגים לכיס של פדרמן? פדרמן דואג לכיס של עצמו. כל דולר שיתבזבז השנה יבוא על חשבון שנה הבאה. שלא יהיו לך אשליות. אני יכול להבטיח לך דבר אחד - פדרמן לא יפסיד ככה או ככה. רק אנחנו נפסיד.
אין שום תועלת בהחתמה של עוד עב"מ. להיפך, שחקנים כמו מילסאפ ושות' רק גורמים נזק ומפריעים למערכת. האליפות מעניינת לי את הקצה של הקצה.
22 פברואר 2016, 10:50
ankram כתב:roy1000 כתב:Mitelka כתב:אתם דואגים כל כך לכיס של הפדרמנים שזה מרגש אותי...
דואגים לכיס של פדרמן? פדרמן דואג לכיס של עצמו. כל דולר שיתבזבז השנה יבוא על חשבון שנה הבאה. שלא יהיו לך אשליות. אני יכול להבטיח לך דבר אחד - פדרמן לא יפסיד ככה או ככה. רק אנחנו נפסיד.
אין שום תועלת בהחתמה של עוד עב"מ. להיפך, שחקנים כמו מילסאפ ושות' רק גורמים נזק ומפריעים למערכת. האליפות מעניינת לי את הקצה של הקצה.
שוב , איך החתימו את מילסאפ , אין איזו סיבה כלשהיא מלבד העובדה שהוא זר בעמדות הגארד?
22 פברואר 2016, 10:53
מקאדו 3 כתב:תשמע להחתמות קמצניות סטייל מכבי של השנים האחרונות צריך להתרגל למרות שזה מאוד קשה ובהחתמת מילסאפ יש עוד הגיון ( כמובן כשסוג השחקנים שמחפשים זה כאלה שמוכנים להרוויח שקל וחצי ) אמור להיות שחקן הגנה טוב גארד חזק וגבוה בא עם החתמת מקל וכו' , אבל ההחתמות בגזרת הגבוהים הם ההזויות , או שהם שחקנים סוג ז או שהם פצועים ברמה של סוף קריירה עם ברכיים גמורות כשכל ילד בן 3 רואה שהם בקושי מצליחים לרוץ מגרש ...
22 פברואר 2016, 11:07
22 פברואר 2016, 11:08
ankram כתב:אתה מבין שנניח ומחתימים את הולמן , אז יש לנו (במידה וכל הפצועים חוזרים) 7 זרים? בליגה שמותר בה 5 זרים?
אופייבו,בנדר,אמבקווה,מילסאפ,רנדל,סמית' טנניח הולמן.
איזה רוטציה תעשה? אם את בנדר אתה מוחק (ובצדק!!) מה הטעם להחזיק אותו בקבוצה? שישלחו אותו לשארית העונה להיות שחקן בקבוצת אמצע טבלה באדריאטית.
22 פברואר 2016, 11:09
22 פברואר 2016, 11:32
מקאדו 3 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2937038
22 פברואר 2016, 11:42
dod כתב:מקאדו 3 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2937038
הבנתי שהולמן שיחק השנה יחד עם פארגו.
לא ברור האם זה מעלה/מוריד את הסיכויים שיחתום כאן.
22 פברואר 2016, 12:25