ת'רד המלפפונים- רנדולף, המילטון וקירק מועמדים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שובו של ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 20 פברואר 2016, 21:59

er79 כתב:
מקובי כתב:
מקאדו 3 כתב:
er79 כתב:אבל למה אתה לוקח את זה קשה? זה לא שהולמן וג'ורדן הם קאזינס ודאנקן בהתאמה. הם אפילו לא מונרו ותומאס. אין הבדל בין פח שינחת היום לבין פח שינחת כאן עוד שבוע, זה עדיין יהיה פח שלא ימשיך בעונה הבאה. הדבר החשוב בעיניי זה שלפחות יגיע שחקן עם טכניקה התקפית סבירה. לדעתי עד תחילת מרץ יגיע שחקן

אני לא לוקח קשה , בכל זאת זה מעצבן שקבוצות אחרות לוקחות את מה שעוד סביר ומכבי מחפשת עדיין למרות כל הנפילות שחקן שיהיה מוכן להגיע במשכורת של פועל תאילנדי , גם באטיסטה ודורסי היו על המדף שהם שחקנים לא רעים וגם הם כמעט כצפוי הלכו לקבוצות שהגישו הצעה טובה יותר עכשיו גם הולמן וגורדן שהם ממש לא משאת חלומותי אבל עדיין יכולים לשפר ולהועיל וגם הם לא פה ...

לא נעים להגיד אבל נראה לי שירושלים תביא גבוהה יותר נורמלי ממכבי .

תהיה כנה עם עצמך.
אם אחד משניהם היה חותם פה היית מביע ביקורת על ההנהלה על ההחתמה (ולדעתי די בצדק...)

אף אחד לא רודף אחרינו, המבחן הבא יהיה רק ביוני, הליגה הסינית ופליטי אנביאיי יהיו בחודש הבא אז אפשר לברור בראש שקט ולא לקפוץ על כל שם שיוצא.
(וכן, הייתי מנסה לחשוב על שחקן שינסו לבנות עליו לשנה הבאה...מודע לכך שקשה להצליח במכבי באמצע עונה אבל השחקן יגיע במצב הכי אידיאלי שיכול להיות כי אין סנטר והוא יוכל להתחבר בלי לחץ.)

להתחבר למי? לפחות 60 אחוז מהסגל הנוכחי לא ממשיך פה בעונה הבאה. אם זה היה תלוי בי הייתי מעדיף שזה יהיה 90%. אבל מסכים עם יתר דבריך. אני מעריך שבתחילת מרץ מכבי יביאו שם שיהיה בגדר סיבר לעונה הזו. צריך לזכור שלא היה עוד ואני מעריך שגם לא יהיה שחקן שבא לפה באמצע העונה והצליח. לפחות שיקל חלקית על אמבקווה, גם זה משהו.

מרכוס בראון ולאנגפורד היו טובים והגיעו אחרי שהעונה התחילה , נכון שלא הרבה הצליחו מאלה שבאו באמצע העונה אבל זה בעיקר כי כמעט תמיד ( למעט אולי מילאן מאצבאן ) הם היו שחקנים חלשים ובינוניים מלחתכילה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 20 פברואר 2016, 23:34

אני לא מבין למה אנשים חוזרים על המיתוס הזה שבראון ולנגפורד באו באמצע העונה. זה פשוט לא נכון. זאת עדיין הייתה תחילת העונה, פשוט לא חתמו בקיץ, זה הכל. שחקן שחתם במכבי לצורך העניין מדצמבר דרומה, שלזה באמת אפשר לקרוא אמצע עונה, מעולם לא הצליח בקבוצה.
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 פברואר 2016, 04:23

תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 22 פברואר 2016, 07:09

אני באמת לא מבין למה צריך לבזבז כסף ולהביא עוד שחקן חסר משמעות ל-3 חודשים. צריך ללכת עם מה שישולסיים את העונה הדפוקה הזו במקום להביא לפה עוד כל מיני ליצנים כמו מילסאפ.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 22 פברואר 2016, 09:35

לגבי הללכת עם מה שיש אני לא מסכים איתך כי למכבי חסר גיבוי בצבע. אמבקווה ואופייבו די אנמיים בתרומה ההתקפית שלהם. מצד שני, מסכים לגבי זה שהולמן חסר משמעות. גם בליגה הסינית יש שחקנים יותר טכניים ממנו. מדובר בנגר שחוץ מריבאונדים לא שווה כלום. גם הוא לא יוסיף אלמנט התקפי בין הגבוהים. חבל על הכסף.
er79

הודעהעל ידי ankram » 22 פברואר 2016, 10:02

roy1000 כתב:אני באמת לא מבין למה צריך לבזבז כסף ולהביא עוד שחקן חסר משמעות ל-3 חודשים. צריך ללכת עם מה שישולסיים את העונה הדפוקה הזו במקום להביא לפה עוד כל מיני ליצנים כמו מילסאפ.

אין מה לעשות , צריך להוריד את העומס מאמבקווה , שהוא הזר היחיד שלך בפנים (לא אני לא מחשיב את אופייבו כזר , מקסימום שומר סף), וכבר הברך שלו בגודל הראש של דיויד פדרמן.
מילסאפ הוא בדיחה , כאילו לא היו מסוגלים למצוא גארד שמסוגל לסיים לייאפ? שומר אלק , האיש עם מקסימום שטויות במינימום דקות , טיפש כמו נעל וביחד עם סילבן מדובר בלא יותא מ 80 אייקיו משולב בעמדה 2.
הולמן הוא מפלצת ריבאונד אבל האיש הוא לא שחקן גב לסל כך שמכבי תמשיך להשליך 20+ שלשות במשחק בשאיפה שהם יכנסו.
מצד שני , המאמן שלנו כ"כ לא שולט על הקבוצה אז בשביל מה לבזבז עוד כסף על שחקן שגם אצלנו יראה פח? סגנון המשחק של טבק מבוסס על תרגיל אחד שאין שום גבוה שמעורב בו , אז הגבוהים רצים למעלה , למטה , כמו מריונטות עפים על ריבאונד נוסף , שהם לא בעמדה , כי הכל אילתורים. גם אני אם הייתי גבוה במכבי היה נמאס לי באיזה שהוא שלב לרוץ למעלה למטה עם 100-110 קילו , מבלי לקבל כדור אחד , גם אני הייתי זורק זין.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Mitelka » 22 פברואר 2016, 10:09

אתם דואגים כל כך לכיס של הפדרמנים שזה מרגש אותי...

בסופו של דבר יש לנו עוד זר לרשום. האליפות על הריצפה, אין לנו שחקני פנים (רק אמבקווה) - ואם יהיה אפשרי להחתים אותו רק עד סוף העונה עם אופציה ולא משהו מחייב לשנה הבאה, למה לא? שיפגע במרקם העדין של הקבוצה המגובשת והמטורפת הזאת? הוא במקסימום לא ישנה יותר מדי וכמובן תמיד יש סיכוי שהוא כן יוסיף.

ההתמודדות שלנו על התואר תהיה עם ירושלים (שלבטח תחתים עוד שחקן פנים), ראשון, אשדוד וחיפה שכבר טחנו אותנו בצבע פעם אחר פעם (מונרו, תומאס וכו') ככה שאני לא רואה נזק בהחתמת שחקן גבוה נוסף. הדבר היחיד שחשוב הוא שלא נהיה כבולים אליו גם בעונה הבאה.

ובבקשה בלי תגובות "לא אכפת לי שירושלים תיקח אליפות שוב" -די, אף אחד לא קונה את זה שלא אכפת לכם להפסיד אליפות לירושלים.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי roy1000 » 22 פברואר 2016, 10:11

Mitelka כתב:אתם דואגים כל כך לכיס של הפדרמנים שזה מרגש אותי...

בסופו של דבר יש לנו עוד זר לרשום. האליפות על הריצפה, אין לנו שחקני פנים (רק אמבקווה) - ואם יהיה אפשרי להחתים אותו רק עד סוף העונה עם אופציה ולא משהו מחייב לשנה הבאה, למה לא? שיפגע במרקם העדין של הקבוצה המגובשת והמטורפת הזאת? הוא במקסימום לא ישנה יותר מדי וכמובן תמיד יש סיכוי שהוא כן יוסיף.

ההתמודדות שלנו על התואר תהיה עם ירושלים (שלבטח תחתים עוד שחקן פנים), ראשון, אשדוד וחיפה שכבר טחנו אותנו בצבע פעם אחר פעם (מונרו, תומאס וכו') ככה שאני לא רואה נזק בהחתמת שחקן גבוה נוסף. הדבר היחיד שחשוב הוא שלא נהיה כבולים אליו גם בעונה הבאה.

ובבקשה בלי תגובות "לא אכפת לי שירושלים תיקח אליפות שוב" -די, אף אחד לא קונה את זה שלא אכפת לכם להפסיד אליפות לירושלים.

דואגים לכיס של פדרמן? פדרמן דואג לכיס של עצמו. כל דולר שיתבזבז השנה יבוא על חשבון שנה הבאה. שלא יהיו לך אשליות. אני יכול להבטיח לך דבר אחד - פדרמן לא יפסיד ככה או ככה. רק אנחנו נפסיד.

אין שום תועלת בהחתמה של עוד עב"מ. להיפך, שחקנים כמו מילסאפ ושות' רק גורמים נזק ומפריעים למערכת. האליפות מעניינת לי את הקצה של הקצה.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 פברואר 2016, 10:32

אני מהמר שגם הולמן לא יגיע .

http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hp
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי ankram » 22 פברואר 2016, 10:41

אתה מבין שנניח ומחתימים את הולמן , אז יש לנו (במידה וכל הפצועים חוזרים) 7 זרים? בליגה שמותר בה 5 זרים?
אופייבו,בנדר,אמבקווה,מילסאפ,רנדל,סמית' טנניח הולמן.
איזה רוטציה תעשה? אם את בנדר אתה מוחק (ובצדק!!) מה הטעם להחזיק אותו בקבוצה? שישלחו אותו לשארית העונה להיות שחקן בקבוצת אמצע טבלה באדריאטית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 22 פברואר 2016, 10:42

מקאדו 3 כתב:אני מהמר שגם הולמן לא יגיע .

http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hp

אם הוא לא פצוע הוא לא יגיע. מי סוג של פטיש של נא"ד
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 22 פברואר 2016, 10:43

roy1000 כתב:

דואגים לכיס של פדרמן? פדרמן דואג לכיס של עצמו. כל דולר שיתבזבז השנה יבוא על חשבון שנה הבאה. שלא יהיו לך אשליות. אני יכול להבטיח לך דבר אחד - פדרמן לא יפסיד ככה או ככה. רק אנחנו נפסיד.

אין שום תועלת בהחתמה של עוד עב"מ. להיפך, שחקנים כמו מילסאפ ושות' רק גורמים נזק ומפריעים למערכת. האליפות מעניינת לי את הקצה של הקצה.

שוב , איך החתימו את מילסאפ , אין איזו סיבה כלשהיא מלבד העובדה שהוא זר בעמדות הגארד?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 פברואר 2016, 10:50

ankram כתב:
roy1000 כתב:

שוב , איך החתימו את מילסאפ , אין איזו סיבה כלשהיא מלבד העובדה שהוא זר בעמדות הגארד?

תשמע להחתמות קמצניות סטייל מכבי של השנים האחרונות צריך להתרגל למרות שזה מאוד קשה ובהחתמת מילסאפ יש עוד הגיון ( כמובן כשסוג השחקנים שמחפשים זה כאלה שמוכנים להרוויח שקל וחצי ) אמור להיות שחקן הגנה טוב גארד חזק וגבוה בא עם החתמת מקל וכו' , אבל ההחתמות בגזרת הגבוהים הם ההזויות , או שהם שחקנים סוג ז או שהם פצועים ברמה של סוף קריירה עם ברכיים גמורות כשכל ילד בן 3 רואה שהם בקושי מצליחים לרוץ מגרש ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 22 פברואר 2016, 10:53

מקאדו 3 כתב:תשמע להחתמות קמצניות סטייל מכבי של השנים האחרונות צריך להתרגל למרות שזה מאוד קשה ובהחתמת מילסאפ יש עוד הגיון ( כמובן כשסוג השחקנים שמחפשים זה כאלה שמוכנים להרוויח שקל וחצי ) אמור להיות שחקן הגנה טוב גארד חזק וגבוה בא עם החתמת מקל וכו' , אבל ההחתמות בגזרת הגבוהים הם ההזויות , או שהם שחקנים סוג ז או שהם פצועים ברמה של סוף קריירה עם ברכיים גמורות כשכל ילד בן 3 רואה שהם בקושי מצליחים לרוץ מגרש ...

ומילסאפ הוא לא שחקן סוג ז' (וגם זו מחמאה)?
roy1000

הודעהעל ידי Mitelka » 22 פברואר 2016, 11:07

למחוק
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 22 פברואר 2016, 11:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 פברואר 2016, 11:08

ankram כתב:אתה מבין שנניח ומחתימים את הולמן , אז יש לנו (במידה וכל הפצועים חוזרים) 7 זרים? בליגה שמותר בה 5 זרים?
אופייבו,בנדר,אמבקווה,מילסאפ,רנדל,סמית' טנניח הולמן.
איזה רוטציה תעשה? אם את בנדר אתה מוחק (ובצדק!!) מה הטעם להחזיק אותו בקבוצה? שישלחו אותו לשארית העונה להיות שחקן בקבוצת אמצע טבלה באדריאטית.

מבלי להתייחס להולמן ושיקולים תקציביים, יש מקום לעוד זר.
בנגר לא צריך להירשם ותמיד יש שחקן אחד פצוע (במקרה הטוב).
אחדשיודע

הודעהעל ידי Mitelka » 22 פברואר 2016, 11:09

בנדר כבר מחוק, לא אני מחקתי אותו. זה יפה שבונים על רנדל וסמית'. כמה משחקים רנדל שיחק השנה? 10? 11? ומה עם סמית' הגמור שנכנס לניתוח. באם בדרך נס כלשהי אני מגיע לסיום העונה עם 6 זרים חזקים ובריאים (בנדר בחוץ) אז שאופייבו או מילסאפ ישבו בצד.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי dod » 22 פברואר 2016, 11:32

הבנתי שהולמן שיחק השנה יחד עם פארגו.
לא ברור האם זה מעלה/מוריד את הסיכויים שיחתום כאן.
dod

הודעהעל ידי yanay21 » 22 פברואר 2016, 11:42

dod כתב:

הבנתי שהולמן שיחק השנה יחד עם פארגו.
לא ברור האם זה מעלה/מוריד את הסיכויים שיחתום כאן.

מוריד, פארגו סיים פה רע.
בנוסף, יש דיבורים על זה שירושלים מתכננת להחתים שני זרים, הולמן זה ברור, ושמעתי שמועה שפארגו יוחתם גם. לא יפתיע אותי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 פברואר 2016, 12:25

תמונה
מקאדו 3

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים