yzafrir כתב:asafb96 כתב:er79 כתב:אני בדעה של צפריר ו-where is the love, לא ברור לי ממה נובע הזלזול הזה בפרקינס, ותסלח לי חביב, אבל כן, אני מבין ה"בורים שלא יודעים מהחיים שלהם" שבטוח שפרקינס בהחלט היה חסר דווקא בגמר נגד פאו, והוא בהחלט היה יכול למזער את הנזקים של דיאמנטידיס, אם לא לנטרלם. כנראה שאין לי מושג בכדורסל.
נראה לך באמת שפרקינס היה יכול לנטרל את דיא? פרקינס שחקן הגנה טוב, אפילו מצוין, אבל עשיתם לו בפורום מוניטין של מינימום נדב הנפלד או רון ארטסט. פרקינס לא היה עוצר את הפיק אנד רול של דיא, כמו שהוא לא עצר את נאברו
הוא אולי היה עוזר קצת בהגנה, אבל אתם שוכחים שאם הוא היה משחק, סביר להניח שפניני היה משחק הרבה הרבה פחות, ופניני היה אדיר שפרקינס נפצע והוא קיבל את הדקות, אז אני לא ממש רואה איך פרקינס היה מביא למכבי את הניצחון
ומה זה קשור שפניני היה אדיר כשפרקינס לא היה על המגרש ?? פרקינס הפריע לו להיות אדיר ליפני זה ?? אולי פניני היה בכושר פחות טוב ליפני ובגלל זה לא היה טוב ? בסדרה נגד טאו פניני שיחק בסך הכל 3 דק' יותר מאשר בטופ 16 , זה הפך אותו פתאום לשחקן הרבה יותר טוב ??
מן הסתם כשיורד שחק בסגל אחרים משחקים יותר וזה יכול לבוא לידי ביטוי בשתי צורות , אחת כמו שראינו אצל טאו בהצלבה שהסגל הקצר פשוט גמר אותם או בצורה השנייה ששחקנים מתעלים על עצמם ונותנים יותר . אתה באמת מאמין שאם זה היה קורה (הפציעה ) בתחילת הטופ 16 היינו גם מגיעים לאן שהגענו ? היינו ניראים גמורים כמו שטאו ניראו נגדינו .
מכבי שיחקה ללא פרקינס 4 משחקים !!!! ( יותר נכון 3.5) פשוט מדהים איך אנשים שכחו את הסיבוב הראשון עם הפסד אחד ואת הטופ 16...הקבוצה הזאת דרסה כל דבר שזז העונה והרבה בזכות הלחץ בהגנה בראשותו של פרקינס ואיידסון .
אתה שוב פעם לא עושה את ההפרדה בין עניין הדרישות של פרקינס (שהם חצופות) לעומת החשיבות שהייתה לו העונה . אלו שני דברים שלא קשורים אחד לשני .
בסופו של דבר הפציעה שלו יכולה להיות חלון הזדמניות כן להשאיר את השחקן הזה לתקופה ארוכה ובמחיר הגיוני אבל מכבי יודעת שהביקוש לשחקן נמוך ולכן לא מתעסקת בזה כרגע , אחרי שתסיים את בניית הסגל אני בטוח שיתפנו להתעסק בזה במחשבה לעתיד.
לפי קצב ההחלמה שלו והביטחון העצמי שלו יש סיכוי גדול מאוד שהוא יחזור לעצמו במלואו . אחחד הדברים החשובים ביותר בהחלמה מהפציעה הזאת (בהנחה שהניתוח היה מוצלח) זה האלמנט הפסיכולוגי . לשחקן יש את הפחד לעשות את התנועה עם הרגל שמע הוא יפצע שוב אבל פרקינס הוא שחקן ללא פחדים . אין לי ספק שאם יש טיפוס שיכול לחזור מפציע כזאת זה הוא .
דבר חשוב שאסור לשכוח , מכבי איבדה את שני השחקנים הכי הגנתיים שלה ועם המדד הכי גבוהה בקבוצה . תעברו על כל הסגלים של הקבוצות הבכירות ותראו איך הסגל שלהם היה נראה אם היו מוציאים מהם את שני השחקנים עם המדד הכי טוב ....
מה הקשר? שפרקינס נפצע פניני שיחק יותר, ולקח הרבה יותר זריקות. פניני עם קרוב ל50% ל3 לקח זריקות, זה עדיף על ה25% של פרקינס. פרקינס שמשחק לוקח זריקות, וקולע באחוזים נמוכים. שפניני קיבל יותר דקות הוא היה הרבה יותר טוב. עם פרקינס היה בריא, פניני היה משחק הרבה פחות בגמר, ולוקח פחות זריקות. במקומו פרקינס וה25% אחוז שלו היה לוקח זריקות, וסביר להניח שלא היה נותן מה שפניני נתן בהתקפה. אז הוא היה עוזר קצת יותר בהגנה, אבל זה לא השחקן שהיה מביא את הגביע. הפכתם אותו לשחקן שהיה עושה את השינוי הגדול, שבפועל, אם הוא היה משחק לא מן הנמנע שמכבי היו מפסידים בהפרש גדול יותר
אני לא עושה הפרדה ולא נעליים. פרקינס שחקן טוב, אמרתי שלא? אמרתי שהפכתם אותו למפלצת הגנתית ושחקן שישנה את מכבי מקצ לקצה. סך הכל עוד שחקן בסגל., שחקן טוב, אבל לא איזה נאברו
אגב, נקודות המדד שלו מגיעות בעיקר מהריבאונד ומסחיטת העבירות. סטטיסטיקה יבשה לא תמיד אומרת אמת. אני מעדיף רכז שלוקח 3 ריבאונד וקולע 12 מאשר אחד שקולע פחות מ10 אבל לוקח 5 ריבאונד. את הריבאונד יקחו הגבוהים, הוא שיעשה את העבודה שלו בהתקפה, מה שהוא לא עשה. מה גם שהוא קולע ב65% מהקוו, כל הפעמים שהוא מגיע לקוו מתבזבזות. נאברו לדוגמא, עם אותו נקודות ראנקינג בערך כמו פרקינס, אול אפילו פחות, אז מה? פרקינס יותר טוב?? נאברו לוקח משהו כמו 2 ריבאונד, אבל עושה את מה שהוא צריך לעשות על הצד הטוב ביותר. ריבאונד זה יפה ונחמד, אבל אני מהרכז שלי מצפה "קצת" ליותר מ9 נקודות ואחוזים כאלה. נכון, הוא מביא מלחמה ונשמה, אבל לא איזה עילוי אדיר שיעשה פלאים וצריך לחכות לו גם עד תחילת העונה אם צריך
חלון הזדמנויות? השחקן פאקינג פצוע למינימום חצי שנה. יש שחקנים טובים ממנו שלא חזרו מזה. מכבי עושה לו טובה שמציעים לו חוזה די יפה יחסית למצבו, והוא דורש עוד. אתה עוד מצפה שמכבי תחכה לו? שהיא תחתים אותו כזר ה8? מי הוא שנחכה לו? שוב, לא רוצה, שלום ולתראות. מדובר בדורון פרקינס, לא בפארקר ולא בשאראס.