15 יולי 2011, 20:16
yzafrir כתב:asafb96 כתב:er79 כתב:אני בדעה של צפריר ו-where is the love, לא ברור לי ממה נובע הזלזול הזה בפרקינס, ותסלח לי חביב, אבל כן, אני מבין ה"בורים שלא יודעים מהחיים שלהם" שבטוח שפרקינס בהחלט היה חסר דווקא בגמר נגד פאו, והוא בהחלט היה יכול למזער את הנזקים של דיאמנטידיס, אם לא לנטרלם. כנראה שאין לי מושג בכדורסל.
נראה לך באמת שפרקינס היה יכול לנטרל את דיא? פרקינס שחקן הגנה טוב, אפילו מצוין, אבל עשיתם לו בפורום מוניטין של מינימום נדב הנפלד או רון ארטסט. פרקינס לא היה עוצר את הפיק אנד רול של דיא, כמו שהוא לא עצר את נאברו
הוא אולי היה עוזר קצת בהגנה, אבל אתם שוכחים שאם הוא היה משחק, סביר להניח שפניני היה משחק הרבה הרבה פחות, ופניני היה אדיר שפרקינס נפצע והוא קיבל את הדקות, אז אני לא ממש רואה איך פרקינס היה מביא למכבי את הניצחון
ומה זה קשור שפניני היה אדיר כשפרקינס לא היה על המגרש ?? פרקינס הפריע לו להיות אדיר ליפני זה ?? אולי פניני היה בכושר פחות טוב ליפני ובגלל זה לא היה טוב ? בסדרה נגד טאו פניני שיחק בסך הכל 3 דק' יותר מאשר בטופ 16 , זה הפך אותו פתאום לשחקן הרבה יותר טוב ??
מן הסתם כשיורד שחק בסגל אחרים משחקים יותר וזה יכול לבוא לידי ביטוי בשתי צורות , אחת כמו שראינו אצל טאו בהצלבה שהסגל הקצר פשוט גמר אותם או בצורה השנייה ששחקנים מתעלים על עצמם ונותנים יותר . אתה באמת מאמין שאם זה היה קורה (הפציעה ) בתחילת הטופ 16 היינו גם מגיעים לאן שהגענו ? היינו ניראים גמורים כמו שטאו ניראו נגדינו .
מכבי שיחקה ללא פרקינס 4 משחקים !!!! ( יותר נכון 3.5) פשוט מדהים איך אנשים שכחו את הסיבוב הראשון עם הפסד אחד ואת הטופ 16...הקבוצה הזאת דרסה כל דבר שזז העונה והרבה בזכות הלחץ בהגנה בראשותו של פרקינס ואיידסון .
אתה שוב פעם לא עושה את ההפרדה בין עניין הדרישות של פרקינס (שהם חצופות) לעומת החשיבות שהייתה לו העונה . אלו שני דברים שלא קשורים אחד לשני .
בסופו של דבר הפציעה שלו יכולה להיות חלון הזדמניות כן להשאיר את השחקן הזה לתקופה ארוכה ובמחיר הגיוני אבל מכבי יודעת שהביקוש לשחקן נמוך ולכן לא מתעסקת בזה כרגע , אחרי שתסיים את בניית הסגל אני בטוח שיתפנו להתעסק בזה במחשבה לעתיד.
לפי קצב ההחלמה שלו והביטחון העצמי שלו יש סיכוי גדול מאוד שהוא יחזור לעצמו במלואו . אחחד הדברים החשובים ביותר בהחלמה מהפציעה הזאת (בהנחה שהניתוח היה מוצלח) זה האלמנט הפסיכולוגי . לשחקן יש את הפחד לעשות את התנועה עם הרגל שמע הוא יפצע שוב אבל פרקינס הוא שחקן ללא פחדים . אין לי ספק שאם יש טיפוס שיכול לחזור מפציע כזאת זה הוא .
דבר חשוב שאסור לשכוח , מכבי איבדה את שני השחקנים הכי הגנתיים שלה ועם המדד הכי גבוהה בקבוצה . תעברו על כל הסגלים של הקבוצות הבכירות ותראו איך הסגל שלהם היה נראה אם היו מוציאים מהם את שני השחקנים עם המדד הכי טוב ....
15 יולי 2011, 20:24
15 יולי 2011, 20:45
15 יולי 2011, 20:48
15 יולי 2011, 20:58
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהכי חשוב לזכור בקשר להגנה הרצחנית של מכבי זה שהיא עבדה מעולה מול קבוצות חלשות..
היא לא עבדה נגד ברצלונה
היא לא עבדה נגד קאחה לאבורל פעמיים וחצי(חוץ,משחק 1,משחק 2 ניצחנו בפוקס)
ואני בספק אם היא הייתה עובדת נגד פאו..
עם פרקינס קיבלנו אך ורק הגנה..ובשביל לנצח קבוצות מהטופ צריך הגנה+התקפה..ולא היה לנו את זה עם פרקינס..הוא נתן הגנה רצחנית,אבל בעצם ויתרנו על ההתקפה בשביל זה..וזה עבד כל עוד שיחקנו נגד רומא,לובליאנה,פרוקום,פרטיזן וז'לגיריס..לא נגד הקבוצות הגדולות..ושם פרקינס עוד היה וזה בכל זאת לא עבד..
אז כן,הוא שחקן הגנה מצויין..אבל להגיד שבלעדיו אנחנו כלום ושום דבר ושאנחנו לא שווים כלום אם אין לנו את ההגנה של פרקינס?
אנשים יודעים להעריך אותו,אבל גם יודעים להישאר בפרופורציות
ושלא יהיה ספק לאף אחד,ברגע שפרקינס נפצע מכבי התחילה לשחק התקפה הרבה יותר טובה..אין על מה להתווכח פה אפילו..
עד שפרקינס נפצע מכבי היו ב-24-23 על קאחה לאבורל ושיחקו זוועה..ברגע שהוא נפצע משהו השתחרר התקפית במכבי(ואל תגידו לי שהם עשו את זה בשבילו)
15 יולי 2011, 21:05
Holiday_Armadillo כתב:אתה מדבר כאילו מכבי אומרים לו ''תחתום על חוזה ארוך טווח ואם לא תחלים נשחרר אותך'' והוא יסכים..
הם כבר הציעו לו חוזה לשנתיים עם יציאה חד צדדית ולא רק שהוא רצה יציאה דו צדדית(למקרה שהוא יקבל הצעה שתקרוץ לו),הוא גם רצה חוזה לעונה שלמה,כשברור שהוא ישחק חצי עונה במקרה הטוב וגם אז לא ברור איך הוא יחזור..
הוא לא חתום במכבי כי הוא חוצפן,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו על השיקום והוא יברח,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו לו חוזה לעונה שלמה כשהוא ישחק חצי עונה,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו לו את מה ש-ה-ו-א רוצה כאילו מכבי חייבת לו משהו אחרי שהוא התכוון בבירור לחתום בקבוצה אחרת בקיץ
15 יולי 2011, 21:10
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה מדבר כאילו מכבי אומרים לו ''תחתום על חוזה ארוך טווח ואם לא תחלים נשחרר אותך'' והוא יסכים..
הם כבר הציעו לו חוזה לשנתיים עם יציאה חד צדדית ולא רק שהוא רצה יציאה דו צדדית(למקרה שהוא יקבל הצעה שתקרוץ לו),הוא גם רצה חוזה לעונה שלמה,כשברור שהוא ישחק חצי עונה במקרה הטוב וגם אז לא ברור איך הוא יחזור..
הוא לא חתום במכבי כי הוא חוצפן,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו על השיקום והוא יברח,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו לו חוזה לעונה שלמה כשהוא ישחק חצי עונה,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו לו את מה ש-ה-ו-א רוצה כאילו מכבי חייבת לו משהו אחרי שהוא התכוון בבירור לחתום בקבוצה אחרת בקיץ
שוב פעם את טוחנת את אותה נקודה....
בפעם האלף , הדירשה שלו מוגזמת ולכן הוא לא חתום . אבל אם עוד חודש הוא יבוא ויגיד אני מוכן השנה לשחק בהתנדבות ושנה הבאה לשחק בשביל 100K אז פתאום הוא יהפול בחזרה לשחקן טוב ?? את לוקחת את הקטע הכספי איתו יותר מידי אישי ומתעלמת מתרומה המקצועית שלו . פתאום כל מה שנאמר עליו לאורך העונה נמחק והפך להיות " פמפומים של שלח" כלכך חבל שאין את הפורום הישן (שאגב אני לא זוכר אותך בו ) כדי שתוכלו לקרוא את כל מה שאמרו עליו לאורך העונה .
אותי לא מעניין כל הנושא הכספי בין מכבי לשחקן אני מסתכל רק על העניין המקצועי ולכן לא מעניין אותי למה הלפרין עזב בזמנו או מוריס או אליהו או אפילו איידסון . אני מסתכל מה מכבי איבדה מקצועית כשהם עזבו ומה שהיא איבדה זה שחקנים מאוד משמעותיים שלחלקם עדיין לא נמצא מחליף ראוי ....
15 יולי 2011, 21:24
אני לא מבין מה הפריעה לפניני לקלוע ב-50% לפני הפציעה של פרקינס ? הוא שיחק בטופ 8 בסך הכל 3 דק' יותר כך שזה לא מה שהפך אותו לשחקן טוב יותר . פניני סבל מעליות וירידות ולמזלינו הוא הגיע בכושר טוב לשלב הזה אבל זה יכל לקרות באותה מידה אם פרקינס היה כשיר גם כן . אין שום קשר בין הדברים . אין טעם לדבר על משחק אחד ולבסס עליו תאוריה שלמה , נכון שלא בטוח שפרקינס היה עושה את ההבדל בין הפסד לניצחון אבל אין ספק שהיו חסרים המון דברים שהיו לקבוצה לפני הפציעה שלו במשחק הזה .
מבחינת זה שהוא עוד שחקן בסגל , הוא ( יחד עם איידסון ) היו האופח והסגנון של הקבוצה השנה . השנה הקבוצה הייתה קבוצה לוחמת והגנתית וזה הכל הגיע משני הבחורים האלו שהדביקו את כל השאר (אפילו את אליהו מידי פעם )
אתה מזלזל בתוספת שהוא נותן לך מבחינת ריבאונד וחטיפות בשביל עוד שלוש נק' יותר שהשחקן יקלע ? אני קונה את הסטט' שלו מכל שחקן אחר שיגיע . אסור לשכוח שרכז לא חייב להיות הסקורר המוביל של הקבוצה אלא ליצור מהלכים לקבוצה וחלק מיזה זה לחטוף כדורים , לקחת ריבאונדים ולמסור אס' שגם את זה הוא עשה לא רע העונה .
התגובה שלך פשוט מבוססת על חמת הזעם שלך מהדרישות של פרקינס לחוזה החדש אבל אין שום קשר בין זה לבין זה שהתרומה שלו הייתה מאוד חשובה העונה .
אם הוא לא היה בא בדרישה כזאת וכל העיקוב בהחתמתו היה רק בגלל אדישות של ההנהלה אני בטוח שהיית מדבר אחרת ושואל איך הם לא מחתימים אותו , בטח אם הוא לא היה נפצע...
הוא נפצע בסוף מרץ שזה לפני 4 חודשים ולפי מה שאמרו קצב ההחלמה שלו מהיר ממה שחשבו (אחרי פחות מחודש הוא הלך כבר בלי קביים ) כך שאי אפשר לדעת מתי בדיוק יחזור . זה ששחקנים טובים ממנו לא חזרו זה ממש לא קשור כי זה תלוי הרבה באופי ולא בכישרון .
אני לא אומר שמכבי צריכה לחכות לו , מכבי צריכה לבנות את הסגל העונה בלי לקחת אותו בחשבון אבל אם אחרי שמכבי תסגור את הסגל פרקינס יהיה חופשי (וסביר שזה המצב ) ויקבל את ההצעה של מכבי אז צריך להחתים אותו ולקחת בחשבון שהעונה הזאת הוא לא יהיה פאקטור .
אסור לרגע להחתים אותו כשחקן מן המניין לעונה הזאת אבל לחשוב עליו לטווח יותר רחוק . ושוב פעם ברור עם סעיפים בחוזה שמכבי יכולה לשחרר אותו ללא תמורה אם הוא לא חוזר לעצמו ( כמו שמכבי דרשו...)
רד כבר מהסיפור הזה של נאברו , אף אחד פה לא משווה אותו לנאברו אבל רק אומרים שאת הדברים שהוא יודע לעשות הוא עושה מעולה והם מאוד חשובים לקבוצה .
15 יולי 2011, 22:15
15 יולי 2011, 22:22
16 יולי 2011, 00:21
yzafrir כתב:חביב , כל הזלזול שלך בפרקינס סוטה לגמרי מהמציאות....נכון שהדרישה של פרקינס לחוזה מוגזם זה בהחלט לא בסדר וברור שהוא לא ישאר במכבי אם ימשיך לדרוש חוזה כזה אבל אין שום קשר בין זה לבין זה שהוא שחקן איכותי ומגוון מאוד והתרומה שלו השנה הייתה ענקית . כל הסיפורים האלו שאחרי הפציעה הקבוצה שיחקה יותר טוב זו דמגוגיה בשקל .
הקבוצה שיחקה בסך בכל 4 משחיקם אחרי הפציעה כששניים (יותר נכון 1.5) מהם היו נגד קבוצה שהגיע לכאן מפורקת פיזית ועם סגל של 7-8 שחקנים , אחד נגד ריאל מדריד שאין צורך להוסיף באיזה קבוצה "גדולה" מדובר וכמובן הגמר נגד פאו .
הכי הזוי זה שעם כל הזלזול בפרקינס , מדד האיכות שלו הוא השני בטיבו במכבי אחרי איידסון וטוב יותר משל פארגו . הוא היה הריבאונדר המוביל בקבוצה העונה .
זה מדהים איך שכחו לו את כל העונה בגלל 4 משחקים אחרונים של העונה ששחקנים ידעו לפצות על חסרון של שחקן .
זה שהוא חוצפן בדרישה שלו בנושא החוזה לא משנה את העובדה שהוא היה אחד השחקנים החשובים בקבוצה העונה .
מכבי צריכה להחתים אותו על חוזה ארוך טווח כמובן שמותנה בהחלמה מלאה שלו ( שהיא בהחלט אפשרית ) ובסכום הוגן לאור מצבו , בשאיפה שלא בעונה הבאה אולא זאת שאחריה הוא יחזור להיות שחקן חשוב בסגל .
עשיתי היום מרתון משחקים של מכבי העונה ( אני עובר ליס ומעביר את כל המשחקים שלי ל-DVD מהמג'יק ) ופשוט עצוב לראות את הזלזול בשחקן הזה שפשוט היה תענוג אחד גדול העונה...
16 יולי 2011, 01:13
16 יולי 2011, 06:23
16 יולי 2011, 06:53
16 יולי 2011, 07:26
16 יולי 2011, 08:05
16 יולי 2011, 08:10
קודי כתב:http://www.one.co.il/Article/183193.html
זה אמנם ONE ולכן האמינות ברורה, אבל אם בכל זאת זה נכון אז באמת לא ברור בשביל מה הלכו לליגה האדריאטית, בשביל להביא את דווין סמית, יוגב אוחיון ועוד זר בחצי מיליון דולר?
16 יולי 2011, 08:24
16 יולי 2011, 08:59
16 יולי 2011, 09:06