אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי asafb96 » 15 יולי 2011, 20:16

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:
er79 כתב:אני בדעה של צפריר ו-where is the love, לא ברור לי ממה נובע הזלזול הזה בפרקינס, ותסלח לי חביב, אבל כן, אני מבין ה"בורים שלא יודעים מהחיים שלהם" שבטוח שפרקינס בהחלט היה חסר דווקא בגמר נגד פאו, והוא בהחלט היה יכול למזער את הנזקים של דיאמנטידיס, אם לא לנטרלם. כנראה שאין לי מושג בכדורסל.

נראה לך באמת שפרקינס היה יכול לנטרל את דיא? פרקינס שחקן הגנה טוב, אפילו מצוין, אבל עשיתם לו בפורום מוניטין של מינימום נדב הנפלד או רון ארטסט. פרקינס לא היה עוצר את הפיק אנד רול של דיא, כמו שהוא לא עצר את נאברו
הוא אולי היה עוזר קצת בהגנה, אבל אתם שוכחים שאם הוא היה משחק, סביר להניח שפניני היה משחק הרבה הרבה פחות, ופניני היה אדיר שפרקינס נפצע והוא קיבל את הדקות, אז אני לא ממש רואה איך פרקינס היה מביא למכבי את הניצחון

ומה זה קשור שפניני היה אדיר כשפרקינס לא היה על המגרש ?? פרקינס הפריע לו להיות אדיר ליפני זה ?? אולי פניני היה בכושר פחות טוב ליפני ובגלל זה לא היה טוב ? בסדרה נגד טאו פניני שיחק בסך הכל 3 דק' יותר מאשר בטופ 16 , זה הפך אותו פתאום לשחקן הרבה יותר טוב ??
מן הסתם כשיורד שחק בסגל אחרים משחקים יותר וזה יכול לבוא לידי ביטוי בשתי צורות , אחת כמו שראינו אצל טאו בהצלבה שהסגל הקצר פשוט גמר אותם או בצורה השנייה ששחקנים מתעלים על עצמם ונותנים יותר . אתה באמת מאמין שאם זה היה קורה (הפציעה ) בתחילת הטופ 16 היינו גם מגיעים לאן שהגענו ? היינו ניראים גמורים כמו שטאו ניראו נגדינו .
מכבי שיחקה ללא פרקינס 4 משחקים !!!! ( יותר נכון 3.5) פשוט מדהים איך אנשים שכחו את הסיבוב הראשון עם הפסד אחד ואת הטופ 16...הקבוצה הזאת דרסה כל דבר שזז העונה והרבה בזכות הלחץ בהגנה בראשותו של פרקינס ואיידסון .
אתה שוב פעם לא עושה את ההפרדה בין עניין הדרישות של פרקינס (שהם חצופות) לעומת החשיבות שהייתה לו העונה . אלו שני דברים שלא קשורים אחד לשני .
בסופו של דבר הפציעה שלו יכולה להיות חלון הזדמניות כן להשאיר את השחקן הזה לתקופה ארוכה ובמחיר הגיוני אבל מכבי יודעת שהביקוש לשחקן נמוך ולכן לא מתעסקת בזה כרגע , אחרי שתסיים את בניית הסגל אני בטוח שיתפנו להתעסק בזה במחשבה לעתיד.
לפי קצב ההחלמה שלו והביטחון העצמי שלו יש סיכוי גדול מאוד שהוא יחזור לעצמו במלואו . אחחד הדברים החשובים ביותר בהחלמה מהפציעה הזאת (בהנחה שהניתוח היה מוצלח) זה האלמנט הפסיכולוגי . לשחקן יש את הפחד לעשות את התנועה עם הרגל שמע הוא יפצע שוב אבל פרקינס הוא שחקן ללא פחדים . אין לי ספק שאם יש טיפוס שיכול לחזור מפציע כזאת זה הוא .

דבר חשוב שאסור לשכוח , מכבי איבדה את שני השחקנים הכי הגנתיים שלה ועם המדד הכי גבוהה בקבוצה . תעברו על כל הסגלים של הקבוצות הבכירות ותראו איך הסגל שלהם היה נראה אם היו מוציאים מהם את שני השחקנים עם המדד הכי טוב ....

מה הקשר? שפרקינס נפצע פניני שיחק יותר, ולקח הרבה יותר זריקות. פניני עם קרוב ל50% ל3 לקח זריקות, זה עדיף על ה25% של פרקינס. פרקינס שמשחק לוקח זריקות, וקולע באחוזים נמוכים. שפניני קיבל יותר דקות הוא היה הרבה יותר טוב. עם פרקינס היה בריא, פניני היה משחק הרבה פחות בגמר, ולוקח פחות זריקות. במקומו פרקינס וה25% אחוז שלו היה לוקח זריקות, וסביר להניח שלא היה נותן מה שפניני נתן בהתקפה. אז הוא היה עוזר קצת יותר בהגנה, אבל זה לא השחקן שהיה מביא את הגביע. הפכתם אותו לשחקן שהיה עושה את השינוי הגדול, שבפועל, אם הוא היה משחק לא מן הנמנע שמכבי היו מפסידים בהפרש גדול יותר
אני לא עושה הפרדה ולא נעליים. פרקינס שחקן טוב, אמרתי שלא? אמרתי שהפכתם אותו למפלצת הגנתית ושחקן שישנה את מכבי מקצ לקצה. סך הכל עוד שחקן בסגל., שחקן טוב, אבל לא איזה נאברו
אגב, נקודות המדד שלו מגיעות בעיקר מהריבאונד ומסחיטת העבירות. סטטיסטיקה יבשה לא תמיד אומרת אמת. אני מעדיף רכז שלוקח 3 ריבאונד וקולע 12 מאשר אחד שקולע פחות מ10 אבל לוקח 5 ריבאונד. את הריבאונד יקחו הגבוהים, הוא שיעשה את העבודה שלו בהתקפה, מה שהוא לא עשה. מה גם שהוא קולע ב65% מהקוו, כל הפעמים שהוא מגיע לקוו מתבזבזות. נאברו לדוגמא, עם אותו נקודות ראנקינג בערך כמו פרקינס, אול אפילו פחות, אז מה? פרקינס יותר טוב?? נאברו לוקח משהו כמו 2 ריבאונד, אבל עושה את מה שהוא צריך לעשות על הצד הטוב ביותר. ריבאונד זה יפה ונחמד, אבל אני מהרכז שלי מצפה "קצת" ליותר מ9 נקודות ואחוזים כאלה. נכון, הוא מביא מלחמה ונשמה, אבל לא איזה עילוי אדיר שיעשה פלאים וצריך לחכות לו גם עד תחילת העונה אם צריך
חלון הזדמנויות? השחקן פאקינג פצוע למינימום חצי שנה. יש שחקנים טובים ממנו שלא חזרו מזה. מכבי עושה לו טובה שמציעים לו חוזה די יפה יחסית למצבו, והוא דורש עוד. אתה עוד מצפה שמכבי תחכה לו? שהיא תחתים אותו כזר ה8? מי הוא שנחכה לו? שוב, לא רוצה, שלום ולתראות. מדובר בדורון פרקינס, לא בפארקר ולא בשאראס.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2011, 20:24

אני חושבת שהכי חשוב לזכור בקשר להגנה הרצחנית של מכבי זה שהיא עבדה מעולה מול קבוצות חלשות..
היא לא עבדה נגד ברצלונה
היא לא עבדה נגד קאחה לאבורל פעמיים וחצי(חוץ,משחק 1,משחק 2 ניצחנו בפוקס)
ואני בספק אם היא הייתה עובדת נגד פאו..

עם פרקינס קיבלנו אך ורק הגנה..ובשביל לנצח קבוצות מהטופ צריך הגנה+התקפה..ולא היה לנו את זה עם פרקינס..הוא נתן הגנה רצחנית,אבל בעצם ויתרנו על ההתקפה בשביל זה..וזה עבד כל עוד שיחקנו נגד רומא,לובליאנה,פרוקום,פרטיזן וז'לגיריס..לא נגד הקבוצות הגדולות..ושם פרקינס עוד היה וזה בכל זאת לא עבד..
אז כן,הוא שחקן הגנה מצויין..אבל להגיד שבלעדיו אנחנו כלום ושום דבר ושאנחנו לא שווים כלום אם אין לנו את ההגנה של פרקינס?
אנשים יודעים להעריך אותו,אבל גם יודעים להישאר בפרופורציות

ושלא יהיה ספק לאף אחד,ברגע שפרקינס נפצע מכבי התחילה לשחק התקפה הרבה יותר טובה..אין על מה להתווכח פה אפילו..
עד שפרקינס נפצע מכבי היו ב-24-23 על קאחה לאבורל ושיחקו זוועה..ברגע שהוא נפצע משהו השתחרר התקפית במכבי(ואל תגידו לי שהם עשו את זה בשבילו)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יולי 2011, 20:45

אני לא מבין מה הפריעה לפניני לקלוע ב-50% לפני הפציעה של פרקינס ? הוא שיחק בטופ 8 בסך הכל 3 דק' יותר כך שזה לא מה שהפך אותו לשחקן טוב יותר . פניני סבל מעליות וירידות ולמזלינו הוא הגיע בכושר טוב לשלב הזה אבל זה יכל לקרות באותה מידה אם פרקינס היה כשיר גם כן . אין שום קשר בין הדברים . אין טעם לדבר על משחק אחד ולבסס עליו תאוריה שלמה , נכון שלא בטוח שפרקינס היה עושה את ההבדל בין הפסד לניצחון אבל אין ספק שהיו חסרים המון דברים שהיו לקבוצה לפני הפציעה שלו במשחק הזה . מבחינת זה שהוא עוד שחקן בסגל , הוא ( יחד עם איידסון ) היו האופח והסגנון של הקבוצה השנה . השנה הקבוצה הייתה קבוצה לוחמת והגנתית וזה הכל הגיע משני הבחורים האלו שהדביקו את כל השאר (אפילו את אליהו מידי פעם )
אתה מזלזל בתוספת שהוא נותן לך מבחינת ריבאונד וחטיפות בשביל עוד שלוש נק' יותר שהשחקן יקלע ? אני קונה את הסטט' שלו מכל שחקן אחר שיגיע . אסור לשכוח שרכז לא חייב להיות הסקורר המוביל של הקבוצה אלא ליצור מהלכים לקבוצה וחלק מיזה זה לחטוף כדורים , לקחת ריבאונדים ולמסור אס' שגם את זה הוא עשה לא רע העונה .

התגובה שלך פשוט מבוססת על חמת הזעם שלך מהדרישות של פרקינס לחוזה החדש אבל אין שום קשר בין זה לבין זה שהתרומה שלו הייתה מאוד חשובה העונה .
אם הוא לא היה בא בדרישה כזאת וכל העיקוב בהחתמתו היה רק בגלל אדישות של ההנהלה אני בטוח שהיית מדבר אחרת ושואל איך הם לא מחתימים אותו , בטח אם הוא לא היה נפצע...
הוא נפצע בסוף מרץ שזה לפני 4 חודשים ולפי מה שאמרו קצב ההחלמה שלו מהיר ממה שחשבו (אחרי פחות מחודש הוא הלך כבר בלי קביים ) כך שאי אפשר לדעת מתי בדיוק יחזור . זה ששחקנים טובים ממנו לא חזרו זה ממש לא קשור כי זה תלוי הרבה באופי ולא בכישרון .
אני לא אומר שמכבי צריכה לחכות לו , מכבי צריכה לבנות את הסגל העונה בלי לקחת אותו בחשבון אבל אם אחרי שמכבי תסגור את הסגל פרקינס יהיה חופשי (וסביר שזה המצב ) ויקבל את ההצעה של מכבי אז צריך להחתים אותו ולקחת בחשבון שהעונה הזאת הוא לא יהיה פאקטור .
אסור לרגע להחתים אותו כשחקן מן המניין לעונה הזאת אבל לחשוב עליו לטווח יותר רחוק . ושוב פעם ברור עם סעיפים בחוזה שמכבי יכולה לשחרר אותו ללא תמורה אם הוא לא חוזר לעצמו ( כמו שמכבי דרשו...)
רד כבר מהסיפור הזה של נאברו , אף אחד פה לא משווה אותו לנאברו אבל רק אומרים שאת הדברים שהוא יודע לעשות הוא עושה מעולה והם מאוד חשובים לקבוצה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2011, 20:48

אתה מדבר כאילו מכבי אומרים לו ''תחתום על חוזה ארוך טווח ואם לא תחלים נשחרר אותך'' והוא יסכים..
הם כבר הציעו לו חוזה לשנתיים עם יציאה חד צדדית ולא רק שהוא רצה יציאה דו צדדית(למקרה שהוא יקבל הצעה שתקרוץ לו),הוא גם רצה חוזה לעונה שלמה,כשברור שהוא ישחק חצי עונה במקרה הטוב וגם אז לא ברור איך הוא יחזור..
הוא לא חתום במכבי כי הוא חוצפן,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו על השיקום והוא יברח,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו לו חוזה לעונה שלמה כשהוא ישחק חצי עונה,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו לו את מה ש-ה-ו-א רוצה כאילו מכבי חייבת לו משהו אחרי שהוא התכוון בבירור לחתום בקבוצה אחרת בקיץ
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יולי 2011, 20:58

Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהכי חשוב לזכור בקשר להגנה הרצחנית של מכבי זה שהיא עבדה מעולה מול קבוצות חלשות..
היא לא עבדה נגד ברצלונה
היא לא עבדה נגד קאחה לאבורל פעמיים וחצי(חוץ,משחק 1,משחק 2 ניצחנו בפוקס)
ואני בספק אם היא הייתה עובדת נגד פאו..

עם פרקינס קיבלנו אך ורק הגנה..ובשביל לנצח קבוצות מהטופ צריך הגנה+התקפה..ולא היה לנו את זה עם פרקינס..הוא נתן הגנה רצחנית,אבל בעצם ויתרנו על ההתקפה בשביל זה..וזה עבד כל עוד שיחקנו נגד רומא,לובליאנה,פרוקום,פרטיזן וז'לגיריס..לא נגד הקבוצות הגדולות..ושם פרקינס עוד היה וזה בכל זאת לא עבד..
אז כן,הוא שחקן הגנה מצויין..אבל להגיד שבלעדיו אנחנו כלום ושום דבר ושאנחנו לא שווים כלום אם אין לנו את ההגנה של פרקינס?
אנשים יודעים להעריך אותו,אבל גם יודעים להישאר בפרופורציות

ושלא יהיה ספק לאף אחד,ברגע שפרקינס נפצע מכבי התחילה לשחק התקפה הרבה יותר טובה..אין על מה להתווכח פה אפילו..
עד שפרקינס נפצע מכבי היו ב-24-23 על קאחה לאבורל ושיחקו זוועה..ברגע שהוא נפצע משהו השתחרר התקפית במכבי(ואל תגידו לי שהם עשו את זה בשבילו)

לרגע אני לא אמור שבלי ההגנה של פרקינס אנחנו אפס וכלום , את מרשה לעצמיך להבין דברים שלא נאמרו , אני טוען שאחרי הפציעה של פרקינס לא הפכנו פתאום לקבוצת התקפה מצטיינת כי זה שבלו ופניני היו בכושר קליע מדהים ופארגו המשיך את היכולת שלו מהטופ-16 לא אומר שהקבוצה שינתה לגמרי את הסגנון .
עדיין מכבי שיחק את אותו משחק לחץ רק ברמה פחות טובה ממקודם (למזלינו אחוזי הקליעה השתפרו מאוד...). ושוב פעם מדובר בפאקינג 4 משחקים !!!!!!

עם פרקינס קיבלנו אך ורק הגנה ?? נו באמת , זה סיסמאות שמתאימות למסע בחירות...אפשר לחשוב שפרקינס הפך אותונו לקבוצת הגנה שהמשחקים שלה מסתיימים בתוצאה 55-50...מכבי דרסה קבוצות בשלב הראשון כולל את טאו , אפשר לחשוב שהוא כפה את המשחק ההגנתי שלו על הקבוצה שכשהגיע ההתקפה החברה אמרו לעצמם עזבו נישאר בחצי שלנו ונשחק בונקר....
העניין הכי חשוב זה שכולם שוכחים שלמכבי היה חסר שוטינג גארד נוסף שהיה אמור להיות בסגל וההנהלה כל הזמן טענה שמחפשים כזה שחקן ולא מוצאים (אחרי שפיספסו שחקנים כמו קארול וכו' ) מה שהיה יכול לעזור מאוד בבעיית ההתקפה כמו שאת קוראת לזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יולי 2011, 21:05

Holiday_Armadillo כתב:אתה מדבר כאילו מכבי אומרים לו ''תחתום על חוזה ארוך טווח ואם לא תחלים נשחרר אותך'' והוא יסכים..
הם כבר הציעו לו חוזה לשנתיים עם יציאה חד צדדית ולא רק שהוא רצה יציאה דו צדדית(למקרה שהוא יקבל הצעה שתקרוץ לו),הוא גם רצה חוזה לעונה שלמה,כשברור שהוא ישחק חצי עונה במקרה הטוב וגם אז לא ברור איך הוא יחזור..
הוא לא חתום במכבי כי הוא חוצפן,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו על השיקום והוא יברח,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו לו חוזה לעונה שלמה כשהוא ישחק חצי עונה,כי הוא רוצה שמכבי ישלמו לו את מה ש-ה-ו-א רוצה כאילו מכבי חייבת לו משהו אחרי שהוא התכוון בבירור לחתום בקבוצה אחרת בקיץ

שוב פעם את טוחנת את אותה נקודה....
בפעם האלף , הדירשה שלו מוגזמת ולכן הוא לא חתום . אבל אם עוד חודש הוא יבוא ויגיד אני מוכן השנה לשחק בהתנדבות ושנה הבאה לשחק בשביל 100K אז פתאום הוא יהפול בחזרה לשחקן טוב ?? את לוקחת את הקטע הכספי איתו יותר מידי אישי ומתעלמת מתרומה המקצועית שלו . פתאום כל מה שנאמר עליו לאורך העונה נמחק והפך להיות " פמפומים של שלח" כלכך חבל שאין את הפורום הישן (שאגב אני לא זוכר אותך בו ) כדי שתוכלו לקרוא את כל מה שאמרו עליו לאורך העונה .
אותי לא מעניין כל הנושא הכספי בין מכבי לשחקן אני מסתכל רק על העניין המקצועי ולכן לא מעניין אותי למה הלפרין עזב בזמנו או מוריס או אליהו או אפילו איידסון . אני מסתכל מה מכבי איבדה מקצועית כשהם עזבו ומה שהיא איבדה זה שחקנים מאוד משמעותיים שלחלקם עדיין לא נמצא מחליף ראוי ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2011, 21:10

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אתה מדבר כאילו מכבי אומרים לו ''תחתום על חוזה ארוך טווח ואם לא תחלים נשחרר אותך'' והוא יסכים..

שוב פעם את טוחנת את אותה נקודה....
בפעם האלף , הדירשה שלו מוגזמת ולכן הוא לא חתום . אבל אם עוד חודש הוא יבוא ויגיד אני מוכן השנה לשחק בהתנדבות ושנה הבאה לשחק בשביל 100K אז פתאום הוא יהפול בחזרה לשחקן טוב ?? את לוקחת את הקטע הכספי איתו יותר מידי אישי ומתעלמת מתרומה המקצועית שלו . פתאום כל מה שנאמר עליו לאורך העונה נמחק והפך להיות " פמפומים של שלח" כלכך חבל שאין את הפורום הישן (שאגב אני לא זוכר אותך בו ) כדי שתוכלו לקרוא את כל מה שאמרו עליו לאורך העונה .
אותי לא מעניין כל הנושא הכספי בין מכבי לשחקן אני מסתכל רק על העניין המקצועי ולכן לא מעניין אותי למה הלפרין עזב בזמנו או מוריס או אליהו או אפילו איידסון . אני מסתכל מה מכבי איבדה מקצועית כשהם עזבו ומה שהיא איבדה זה שחקנים מאוד משמעותיים שלחלקם עדיין לא נמצא מחליף ראוי ....

כן,אם הוא יגיד שהוא משחק בהתנדבות ושנה הבאה בשביל 100K אז כן,הוא שוב יהיה ה-GOOD GUY..
כי לאף אחד אין שום תלונות אליו חוץ מזה שהוא חוצפן..
אין פה שום קטע מקצועי..
לא נכנס לו ריס לעין ואתה יודע שעוד שנייה הוא חוזר..
הוא קרע את הרצועה הצולבת ואת המיניסקוס כשאתה יודע שזאת פציעה מאוד מאוד חמורה ושאי אפשר לדעת איך השחקן חוזר..אז אין פה שום תרומה מקצועית,לא כרגע ואולי גם לא בעתיד..
בשביל זה להסתכן עליו עם חוזים מטורפים? לא תודה..מכבי לא מטומטמים..
אם הוא יגיד שהוא משחק בשביל כלום כסף אז הוא יחזיר קצת מהכבוד שלו..כי כרגע אין שום קשר בין מה שהוא מבקש לתרומה מקצועית..ולא,לא מעניין אותי מה הוא תרם במשך העונה אחרי שהוא נפצע בברך..זה לא הופך אותו לחסין מביקורות..
הוא יחליט עוד כמה חודשים להסכים להצעה של מכבי אחרי שהוא יראה שאף קבוצה לא מוכנה לתת לו את מה שהוא רוצה(כי עובדה שהוא לא חתם בשום מקום :rolleyes)אז אני בטוחה שמכבי יחשבו על זה..אבל שלא יצפה לשום טובות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 15 יולי 2011, 21:24

אני לא מבין מה הפריעה לפניני לקלוע ב-50% לפני הפציעה של פרקינס ? הוא שיחק בטופ 8 בסך הכל 3 דק' יותר כך שזה לא מה שהפך אותו לשחקן טוב יותר . פניני סבל מעליות וירידות ולמזלינו הוא הגיע בכושר טוב לשלב הזה אבל זה יכל לקרות באותה מידה אם פרקינס היה כשיר גם כן . אין שום קשר בין הדברים . אין טעם לדבר על משחק אחד ולבסס עליו תאוריה שלמה , נכון שלא בטוח שפרקינס היה עושה את ההבדל בין הפסד לניצחון אבל אין ספק שהיו חסרים המון דברים שהיו לקבוצה לפני הפציעה שלו במשחק הזה .

אמרתי שזה הפריע לו? פניני תמיד היה קולע באוחזים גובהים, אבל היה שחקן ספסל ולא לקח בקביעות מספר זריקות גבוה. שפרקינסנפצע הוא לקח יותר זריקות, וקלע אותם. בפירוש פניני לקח יותר זריקות בגלל הפציעה של פרקינס, ומאז שהוא נפצע נתן הצגות. עם פרקינס בגמר פניני לוקח ריבע מהזריקות, ופרקינס עם האחוזים המביכים יקח אותם, ויכול מאוד ליהיות שמכבי היו מקבלים הספד גדול יותר
מבחינת זה שהוא עוד שחקן בסגל , הוא ( יחד עם איידסון ) היו האופח והסגנון של הקבוצה השנה . השנה הקבוצה הייתה קבוצה לוחמת והגנתית וזה הכל הגיע משני הבחורים האלו שהדביקו את כל השאר (אפילו את אליהו מידי פעם )

לא קונה את הבולשיט הזה. כל העונה ירדו על אידסון, פתאום הוא המחבר? למכבי היה פזאל שהיה מורכב לא רק משניהם. היה את סופו, פארגו ואליהו שלדעתי כל אחד מהם לא פחות חשוב. זה מבל להזכיר את בלו פניני וכל השאר...
אתה מזלזל בתוספת שהוא נותן לך מבחינת ריבאונד וחטיפות בשביל עוד שלוש נק' יותר שהשחקן יקלע ? אני קונה את הסטט' שלו מכל שחקן אחר שיגיע . אסור לשכוח שרכז לא חייב להיות הסקורר המוביל של הקבוצה אלא ליצור מהלכים לקבוצה וחלק מיזה זה לחטוף כדורים , לקחת ריבאונדים ולמסור אס' שגם את זה הוא עשה לא רע העונה .

מזלזל? אמרתי שהרביאונד זה בונוס. אתה מעדיף רכז שלוקח ריבאונד על חשבון נקודות, קליעה ואחוזים? אני לא.
בקשר לחטיפות, הוא מקום 9 ביורוליג סך הכל, בהפרש די קטן על כמה שחקנים אחריו. אני מעדיף רכזשקולע עוד 3 נקודות מאשר עוד 3 ריבאונד, ושיקלע "קצת" יותר מ25% ל3 ו65% מהקוו. פרקינס גם התקשה לחדור ולייצר מצבים, לעצמו ולאחרים. רוב האסיסטים שלו הם דווקא במתפרצות. בהתקפה עומדת היחיד שידע לייצר לאחרים מכלום זה פארגו
התגובה שלך פשוט מבוססת על חמת הזעם שלך מהדרישות של פרקינס לחוזה החדש אבל אין שום קשר בין זה לבין זה שהתרומה שלו הייתה מאוד חשובה העונה .

מה הקשר? אני מדבר מצד אחד על היכולות שלו, ומצד שני לדרישות ההזויות שלו. פרקינס שחקן טוב עם איכויות, אבל גם חסרונות. עם כל הכבוד, לא הוא זה שמכבי תרדוף אחריו, בטח שהוא פצוע
אם הוא לא היה בא בדרישה כזאת וכל העיקוב בהחתמתו היה רק בגלל אדישות של ההנהלה אני בטוח שהיית מדבר אחרת ושואל איך הם לא מחתימים אותו , בטח אם הוא לא היה נפצע...

:eek :eek :eek
אתה רציני?! זה מה שאני אומר. ההנהלה נותנת לו הצעה נדיבה והוא דורש עוד. למה לשחק בנדמה לי? זה המציאות
הוא נפצע בסוף מרץ שזה לפני 4 חודשים ולפי מה שאמרו קצב ההחלמה שלו מהיר ממה שחשבו (אחרי פחות מחודש הוא הלך כבר בלי קביים ) כך שאי אפשר לדעת מתי בדיוק יחזור . זה ששחקנים טובים ממנו לא חזרו זה ממש לא קשור כי זה תלוי הרבה באופי ולא בכישרון .

לא אתה ולא אני יודעים איך הוא יחזור. מה שאני כן יודע, זה שלא שווה לשלם שכר כזה לשחקן בלי אופציית יציאה, אחרי שהוא חוזר מפציעה שיכולה להפוך אותו לשחקן ליגה בלגית
אני לא אומר שמכבי צריכה לחכות לו , מכבי צריכה לבנות את הסגל העונה בלי לקחת אותו בחשבון אבל אם אחרי שמכבי תסגור את הסגל פרקינס יהיה חופשי (וסביר שזה המצב ) ויקבל את ההצעה של מכבי אז צריך להחתים אותו ולקחת בחשבון שהעונה הזאת הוא לא יהיה פאקטור .
אסור לרגע להחתים אותו כשחקן מן המניין לעונה הזאת אבל לחשוב עליו לטווח יותר רחוק . ושוב פעם ברור עם סעיפים בחוזה שמכבי יכולה לשחרר אותו ללא תמורה אם הוא לא חוזר לעצמו ( כמו שמכבי דרשו...)

למה להחתים אותו? למכבי יהיה מצב של 3 זרים בכירים+הלפרין שייר ובורשטיין. בשביל מה אנחנו צריכים את זה?
רד כבר מהסיפור הזה של נאברו , אף אחד פה לא משווה אותו לנאברו אבל רק אומרים שאת הדברים שהוא יודע לעשות הוא עושה מעולה והם מאוד חשובים לקבוצה .

אמרתי שמישהו משווה אותו לנאברו? הבאתי דוגמא לכך שאתה חוזר על זה שהוא ממובלי הסטטיסטיקה, והבאתי דוגמא לשחקן הרבה הרבה יותר טוב, עם מדד רנקינג יותר נמוך.
סך הכל, הנקודה שלי היא שפרקינס שחקן טוב עם איכויות אבל גם חסרונות. לא הוא זה שאנחנו נרדוף אחריו ונעקב את הסגל, בטח שהוא פצועה.
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 15 יולי 2011, 22:15

שאלתי מספר פעמים ועדיין לא קיבלתי תשובה מכל החברים שתומכים בפרקינס בעיניים עצומות (שזה אגב הכי קל ונוח לעשות במקום לנסות להבין מה קרה לדורון באמת ולהתמודד עם המציאות):
מה בדיוק נותן לכם את הבטחון בזה שמכבי חייבת להמשיך איתו ?
מישהו יכול באמת להעריך מתי פרקינס יחזור לפעילות ? ההערכות הכי מעודכנות ששמענו הן לכיוון ינואר 2012. פאקינג ינואר 2012, שיא העונה !
ויותר חשוב מהכל - מישהו באמת יודע כאן איך פרקינס ייראה אחרי פציעה שכזו ? איזה סוג של שחקן הוא יהיה ?

כל תשובה מהסוג של - פרקינס לוחמני, חזק וכו' לא תופסת במקרים הללו. יש כאן עניין פיזיולוגי וכפי שראיתם - גם פרקינס החזק, הלוחמני והקשוח "הצליח" לקרוע שתי רצועות ומיניסקוס אחד בתנועה לא נכונה תוך כדי משחק.

לא תמיד ניתן לחזור מפציעה כזו. ישנם לא מעט שחקנים שלא הצליחו לחזור מפציעה כ"כ קשה. וכן, דורון עבר פציעה שמוגדרת קשה מאוד לספורטאי.

אותי לא ממש מעניינים עניני המשא ומתן והכספים שדורון רוצה ואם מכבי רוצה לשקם את דורון, אין לי שום בעייה עם זה, כל עוד לא מדובר בהשקעת משאבים שיפגמו בבניית הסגל לעונה הבאה.
חשוב לי גם לדעת שמכבי לא תבנה על פרקינס. בטח שלא לעונה הזאת. לעשות דבר שכזה זה פשוט נסיון פתטי להישען על משענת קנה רצוץ.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 15 יולי 2011, 22:22

בנוגע להלפרין - לא ממש מבין תגובות של אנשים כאן בנוגע לכך שהלפרין תופס בביצים של מכבי בנוגע לבניית הסגל.

בעיניי, אין קשר בין החתמת יותם לבין גארד בכיר שחייב להיות בסגל לעונה הבאה. אפשר להמשיך לדבר ולטחון על קומבו לעומת רכז ללא הרף.
בעיניי, זה לא משנה. חשוב שיגיע לכאן שחקן שיהיה חלק מרכזי מהסגל וישחק כמשלים לצד פארגו בחמישייה, כאשר יותם ושייר מאותגרים לדקות משחק והוכחה כ"נגדו" וכ"נגד" פארגו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 16 יולי 2011, 00:21

yzafrir כתב:חביב , כל הזלזול שלך בפרקינס סוטה לגמרי מהמציאות....נכון שהדרישה של פרקינס לחוזה מוגזם זה בהחלט לא בסדר וברור שהוא לא ישאר במכבי אם ימשיך לדרוש חוזה כזה אבל אין שום קשר בין זה לבין זה שהוא שחקן איכותי ומגוון מאוד והתרומה שלו השנה הייתה ענקית . כל הסיפורים האלו שאחרי הפציעה הקבוצה שיחקה יותר טוב זו דמגוגיה בשקל .
הקבוצה שיחקה בסך בכל 4 משחיקם אחרי הפציעה כששניים (יותר נכון 1.5) מהם היו נגד קבוצה שהגיע לכאן מפורקת פיזית ועם סגל של 7-8 שחקנים , אחד נגד ריאל מדריד שאין צורך להוסיף באיזה קבוצה "גדולה" מדובר וכמובן הגמר נגד פאו .
הכי הזוי זה שעם כל הזלזול בפרקינס , מדד האיכות שלו הוא השני בטיבו במכבי אחרי איידסון וטוב יותר משל פארגו . הוא היה הריבאונדר המוביל בקבוצה העונה .

זה מדהים איך שכחו לו את כל העונה בגלל 4 משחקים אחרונים של העונה ששחקנים ידעו לפצות על חסרון של שחקן .
זה שהוא חוצפן בדרישה שלו בנושא החוזה לא משנה את העובדה שהוא היה אחד השחקנים החשובים בקבוצה העונה .
מכבי צריכה להחתים אותו על חוזה ארוך טווח כמובן שמותנה בהחלמה מלאה שלו ( שהיא בהחלט אפשרית ) ובסכום הוגן לאור מצבו , בשאיפה שלא בעונה הבאה אולא זאת שאחריה הוא יחזור להיות שחקן חשוב בסגל .

עשיתי היום מרתון משחקים של מכבי העונה ( אני עובר ליס ומעביר את כל המשחקים שלי ל-DVD מהמג'יק ) ופשוט עצוב לראות את הזלזול בשחקן הזה שפשוט היה תענוג אחד גדול העונה...

קודם כל, אני חלילה לא מזלזל בפרקינס ולא בתרומתו.
אני מסתכל על בניית הקבוצה וחושב קדימה ובהסתכלות זאת, אני לא חושב שהשארתו של פרקינס במכבי היא מהלך נכון, בלי שום קשר למה שראינו ממנו בעונה שעברה.

הרבה מאוד דובר כאן על-כך שמכבי צריכה שחקנים מוכחים וצריכים להמנע כמה שיותר מסימני שאלה, כאשר בפועל, פרקינס הוא סימן שאלה גדול יותר מכל שחקן שהוחתם עד כה הקיץ.
כפי שקובי כתב, אין שום ערבון לכך שפרקינס יחזור להיות אותו שחקן שראינו בעונה הקודמת ובכלל לא בטוח שהוא יחזור להיות שחקן טוב.
צריכים גם לזכור, שאם פרקינס בכלל יחזור, זה יהיה בשלב מאוחר מאוד של העונה, שלב שאף עשוי להתגלות כשלב מאוחר מדי בכדי להשתלב ולתרום.
כמו כן, אנשים מאוד אוהבים לדבר כאן על נסיון ומעלימים עין מהעבודה שפרקינס הוא לא ממש שחקן מנוסה. פרקינס לעולם לא שיחק במעמד פיינל-פור היורוליג וגם בפיינל-פור הקופליג הוא לא נטה להבריק.

המנטרה שמכבי שיחקה רק ארבעה משחקים ללא פרקינס, כבר נהיתה סיסמא שחוקה.
אמנם היו רק ארבעה משחקי יורוליג בהם מכבי שיחקה ללא פרקינס, אבל אי-אפשר להתעלם מהעובדה שמכבי נראתה בהן פשוט מצויין (פרט לגמר). ההתקפה עברה שידרוג, פניני, אידסון, פארגו ובלו זרחו ומכבי פשוט נראתה כמו קבוצה גדולה (וזה עוד כשבורשטיין זוכה לדקות למשחק). מי היה מאמין בתחילת העונה, שמכבי תפרק קבוצות ספרדיות בשלבים המכירעים של העונה ועוד תעדה זאת בהרכב חסר.
אם פרקינס היה שחקן כ"כ חשוב כמו שעשו ממנו, התוצאות והיכולת היו אמורות להראות אחרת. העובדה שחסרונו של פרקינס בקושי הורגש (ואולי אפילו השפיע לטובה), מראים לנו שפרקינס בפירוש לא היה השחקן החשוב ביותר של מכבי ושמכבי יכלה להסתדר מצויין גם בלעדיו.
גם יחוס ההפסד בגמר להעדרותו של פרקינס, די מצוץ מהאצבע. אני לא רואה איך פרקינס היה מצליח לעצור את דיאמנטידיס ואני גם בספק אם הוא היה מצליח לתת את אותו תרומה התקפית שנתן גיא פניני. כמו כן, מכבי שיחקה מול הקבוצה החזקה ביותר ביבשת, כך שגם בסגל מלא, היה מאוד קשה להתמודד מולה.
כמו כן, מכבי שיחקה יותר מארבעה משחקים ללא פרקינס. לאותם ארבעת משחקי יורוליג אפשר לצרף את משחקי הפלייאוף בארץ ששוחקו ללא פרקינס (כמדומני היו ארבעה כאלו) וגם בהם, מכבי נראתה פשוט נפלא והביסה קבוצות בהפרשים לא פחות גדולים לכשעשתה זאת כאשר פרקינס שיחק.
אני מזכיר שבעונה שעברה, עם פרקינס, מכבי היתה רחוקה רק משחק אחד מלעוף מהפיינל פור הישראלי.

לסיכום, אני נוטה להאמין שפרקינס הוא שחקן שתרם לא מעט למכבי והייתי גם שמח לראותו כאן בעונה הבאה. עם זאת, אני לא חושב שהוא היה שחקן כל-כך חשוב כמו שעשו ממנו ובטח שלא היה השחקן החשוב ביותר של מכבי.
בלי קשר לחשיבותו של פרקינס ובלי קשר לדרישותיו הכספיות, מכבי תעשה מהלך נכון ומחושב בכך שתותר על שירותיו לעונה הבאה.
שוב, אני הייתי שמח לראותו כאן עוד עונה, אבל בשיכלול כל הנתונים, אני לא חושב שיהיה נכון להשאירו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 16 יולי 2011, 01:13

צריך לזכור כמה דברים נוספים - בנגוד לשחקנים אחרים יכולות של פרקינס בניות על אטלטיות בעיקר ועם פציעה כמו שלו זה יפגלה לו בכושר המשחק לפחות בטווח הקרוב ולהחתים אותו זה סיכון לפחות זהה כמו להחתים שחקן NBA לזמן השביתה. דבר נוסף שתמיד יעדתי אותו - עם כל האהבה לפרקינס ופמפומי מוח של שלח עוד מימיו בחיפה לפרקינס כרכז יכולת קבלת החלטות ממש לא משהו בנינו . הכי טוב רואים את זה בהתקפה עומדת שמאוד בלטה וכולכם דיברתם שחוסר קלעי טבעי וכו . ברגע שנפצע מכבי שיפרה אחוזים שלה מ3 עד 50 אחוז כמעט, זרקה הרבה יותר מ3 במצבים טובים כהיתה יותר הנעת כדור והתברר לכולם שקלעי מ3 יכול להיות גם מס' 3ו4 ולא רק 2 .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי קודי » 16 יולי 2011, 06:23

http://www.one.co.il/Article/183193.html

זה אמנם ONE ולכן האמינות ברורה, אבל אם בכל זאת זה נכון אז באמת לא ברור בשביל מה הלכו לליגה האדריאטית, בשביל להביא את דווין סמית, יוגב אוחיון ועוד זר בחצי מיליון דולר?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Euro_Basket » 16 יולי 2011, 06:53

שחקנים ויתרו על כסף בשביל לשחק במכבי . זה נראה לך הוגן עכשיו שיגיע שחקן עם משכורת משולשת משלהם (שלא בהכרח ישתלב בקבוצה?)
תאר לך מצב שבמקום העבודה שלך מבקשים ממך לקצץ בשכר, ובסוף הכסף הזה הולך לעובד חדש במחלקה שלך שמרוויח פי 3 ממך (והוא לא בהכרח עובד טוב ממך).

כשיש שחקן שמרוויח מעל הרבה מעל כולם, זה פותח עיניים לשחקנים אחרים בקבוצה, ויגרום להם גם לבקש העלאה או סתם להתמרמר וזה דבר שההנהלה לא רוצה.

כפי שזה נראה עכשיו נראה כאן את אוחיון ופופוביץ' או ביינום, ובכך ייסגר הסגל.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Chen » 16 יולי 2011, 07:26

הכוונה בone זה שלא יביאו שחקן NBA ב500K או שלא יבאו כל שחקן במחיר העולה על 500K?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yellowaura » 16 יולי 2011, 08:05

אני לא מאמין שאנשים רציניים מזכירים את פופוביץ'. מדובר בשחקן הגנה נוראי ורכז שחושב על קליעה קודם ולא משנה בכלל כמה אס' יש לו.
שחקן שהוזכר בהקשר של הפועל ירושלים בעבר. שחקן נמוך שבגלל מוטת ידיים קצרה מרגיש אפילו יותר נמוך ממה שהוא.
אתה לא יכול לצוות גארד נמוך עם פארגו אלא עם כן יש לו מוטת ידיים וכוח לשמור על גארדים גבוהים.

לגבי הכתבה של ONE אני מקווה שזה שטויות. רכש של : אוחיון, סמית, שאייר, ג'יימס ועוד שחקן משני ביותר (זה סוג השחקן שאפשר לרכוש ב 500K) . לא מבין למה הלכו לאדריאטית בשביל זה. כולם שחקנים מהשוליים של אירופה, שחקנים ללא ניסיון ברמות הגבוהות. איפה הם ואיפה אידסון ופרקינס.
אני לא רואה גידול בתקציב אלא קיצוץ בתקציב ביחס להכנסות.

שמישהו שמבין עניין יסביר לי. הבטיחו גידול של 2 מיליון דולר בתקציב רכש בעקבות ההצטרפות לאדריאטית. פיני גרשון, יניב גרין, צ'אק אידסון, דורון פרקינס. סיימו חוזים כבדים יחסית (לפחות 3 הראשונים). נניח שלשם הגדלת החוזים של פניני ובלו השתמשו בחוזה של גרין. לשם הגדלת החוזה של פארגו בחוזה של אידסון. סמית, אוחיון, שאייר וגיי'מס עולים בסביבות החוזה של פיני גרשון. עדיין נשאר עודף של פרקינס שנניח הלך להגדלת השכר של סופו.

איפה ה- 2 מיליון דולר הנוספים ??? ושימו לב שזה הכל בהגזמה נגד הטענה שלי (הגידול של פארגו פחות מהשכר העונה של אידסון והגידול של סופו פחות מהשכר של פרקינס).

אני לא רואה שום תוספת איכותית או כספית העונה. אגב לא הזכרתי שום הכנסות אחרות שגדלו השנה במכבי כמו הכנסות ממכירת מנויים יקרים יותר.

רק אותי זה מרגיז? יש לי הרגשה שפדרמן מרגיש את הסיפוק של האוהדים מהשנה האחרונה (שגם היא התחילה עם קיצוץ בתקציב) ומבין שלא חייבים לעשות רכש רציני במקום העוזבים כי גם ככה הקהל מרגיש מסופק.

אני תמיד מעדיף לא להיכנס לנושאי המנויים כי אני לא מהרוכשים. אבל אם אין לכם מה לעשות עם הכסף שקיבלתם מהאדריאטית אז לפחות תורידו את מחירי המנויים אל תעלו אותם.

אם לא הבאתם את הלפרין והבאתם שחקן זול כמו אוחיון אז לפחות תשתמשו בכסף לרכוש שחקן בסדר גודל של אידסון, שחקן של 1M.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 16 יולי 2011, 08:10

קודי כתב:http://www.one.co.il/Article/183193.html

זה אמנם ONE ולכן האמינות ברורה, אבל אם בכל זאת זה נכון אז באמת לא ברור בשביל מה הלכו לליגה האדריאטית, בשביל להביא את דווין סמית, יוגב אוחיון ועוד זר בחצי מיליון דולר?

החמדנות של פדרמן.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי אורי » 16 יולי 2011, 08:24

די להתבכיין, אותו פדרמן גם דאג להשאיר פה את פארגו ושחורציאניטיס, שניים מהטובים ביותר באירופה.
יגיע קומבו גארד ברמה גבוהה ותהיה לנו קבוצה מצויינת שתגיע לפחות לפיינל פור.
אורי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 16 יולי 2011, 08:59

אולי במקום להתבכיין, נמתין ונראה כיצד יתפתחו הדברים?
יש לי תחוה שזה מעשה נבון יותר מאשר להסתמך על כתבה מאתר לא אמין במיוחד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Euro_Basket » 16 יולי 2011, 09:06

סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים