21 נובמבר 2014, 14:19
jol9 כתב:מה שאתה אומר זאת הקצנה קיצונית (כן אפילו ההקצנה שלך היא קיצונית, כי אפשר גם לתת הקצנה סבירה...).
בנט הוא עוד אחד מהשרים בממשלה, וההשפעה שלו לא גדולה יותר מזו של ליברמן, לפיד ואולי אפילו לבני. אני לא יודע מה מעניין אותו ומה לא, אבל הוא בטח לא זה שמקבל את ההחלטות.
אתה בורח לדיון הכללי יותר, של פתרון ומה צריך ומה לא, ואני מדבר על משהו נקודתי - אני רוצה שהילדה שלי תהיה מוגנת בגן, גם אם לא ע"י כיתת יס"מ, אז לפחות ע"י שומר בשער,
או בהרחקת הגורם המסכן מהאיזור. מבחינתי, הרגשות של אותו הגורם שיורחק פחות מעניינים בשלב הזה, ואני חושב שכמוני חושבים גם 100% מההורים שהילדים שלהם הולכים לגנים,
שאין להם שומר, ומדובר באוכלוסיה גדולה מאוד מן הסתם.
כל הפוליטיקאים קפצו על זה כי זה מצטלם יפה להיות ליברל ודמוקרט, וכל העיתונאים קפצו על זה ממש כמו להקת צבועיים שמצאה לה פגר שווה..
בפועל, גם האנשים הכי מתונים וליברלים, לא היו רוצים לסכן את הילד הפרטי שלהם גם אם חלק מהעקרונות יצטרכו להתעקם (וזה לא שאנחנו קוראים כאן להגליה והוצאות המוניות להורג,
אלא רק הרחקה עד יעבור זעם).
23 נובמבר 2014, 10:42
23 נובמבר 2014, 12:44
23 נובמבר 2014, 14:16
jol9 כתב:זה הזוי. אני מבחינתי ברגע שאני שומע דיווחים על פשעי שנאה ברדיו, אני ישר מעביר תחנה. זה בכלל לא נושא שצריך להתעסק בו לדעתי, ואם כן, אז בשוליים.
נכנסתי לאתר של YNET וכל הסיפור הזה היה מרוח שם בכותרת ענקית ומרכזית. עכשיו זה ירד למטה לחדשות, שם זה היה צריך להיות מלכתחילה.
23 נובמבר 2014, 15:31
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה הזוי. אני מבחינתי ברגע שאני שומע דיווחים על פשעי שנאה ברדיו, אני ישר מעביר תחנה. זה בכלל לא נושא שצריך להתעסק בו לדעתי, ואם כן, אז בשוליים.
נכנסתי לאתר של YNET וכל הסיפור הזה היה מרוח שם בכותרת ענקית ומרכזית. עכשיו זה ירד למטה לחדשות, שם זה היה צריך להיות מלכתחילה.
אין מקום לונדליזם. זה מפגר ולא תורם כלום. בלי קשר, ברור שפגיעה בגוף היא משהו חמור פי כמה מגרפיטי ורק מטומטם לא יבין את זה.
23 נובמבר 2014, 16:19
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה הזוי. אני מבחינתי ברגע שאני שומע דיווחים על פשעי שנאה ברדיו, אני ישר מעביר תחנה. זה בכלל לא נושא שצריך להתעסק בו לדעתי, ואם כן, אז בשוליים.
אין מקום לונדליזם. זה מפגר ולא תורם כלום. בלי קשר, ברור שפגיעה בגוף היא משהו חמור פי כמה מגרפיטי ורק מטומטם לא יבין את זה.
24 נובמבר 2014, 18:02
24 נובמבר 2014, 19:53
24 נובמבר 2014, 21:17
Holiday_Armadillo כתב:עריכה:
יודעים מה? לא, אני לא רוצה ולא יכולה להיכנס לויכוח כזה כי אין לי את הסיבולת כמו שלאנשים אחרים בפורום יש
גם הדעה שלי לא באמת משפיעה כי אני לא מצביעה על החוק אז..אני אגיד שאני נגד וזהו
אם מישהו רוצה לפקפק ב''ציונות'' שלי אז הוא לא מכיר אותי וממש לא אכפת לי
24 נובמבר 2014, 21:27
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:עריכה:
יודעים מה? לא, אני לא רוצה ולא יכולה להיכנס לויכוח כזה כי אין לי את הסיבולת כמו שלאנשים אחרים בפורום יש
גם הדעה שלי לא באמת משפיעה כי אני לא מצביעה על החוק אז..אני אגיד שאני נגד וזהו
אם מישהו רוצה לפקפק ב''ציונות'' שלי אז הוא לא מכיר אותי וממש לא אכפת לי
ובכל זאת מה הסיבה שאת נגד?
מבטיח שלא אתווכח...
24 נובמבר 2014, 22:15
24 נובמבר 2014, 22:56
25 נובמבר 2014, 00:05
25 נובמבר 2014, 00:06
jol9 כתב:אני חושב שהממשלה שלנו מתעסקת בשטויות. באמת. זה הזמן עכשיו להתעסק עם החרא הזה?
דווקא רשימת ה"עונשים" ששמעתי שמריצים עכשיו למפגעים, זה דבר נחוץ ומצויין. בכלל, בכל הנוגע לתנאי מאסר, זה חשוב מאוד להיות קשים ונוקשים. יש מה ללמוד מהסינים
בהקשר הזה.
בכל אופן, התקציב, הביטחון האישי, יוקר המחייה - כ"כ הרבה דברים שצריך להתעסק בהם לפני השטויות האלה.
25 נובמבר 2014, 00:23
Roni1 כתב:גבלס חוגג בקברו
http://www.independent.co.uk/news/world ... 78424.html
25 נובמבר 2014, 00:27
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני חושב שהממשלה שלנו מתעסקת בשטויות. באמת. זה הזמן עכשיו להתעסק עם החרא הזה?
דווקא רשימת ה"עונשים" ששמעתי שמריצים עכשיו למפגעים, זה דבר נחוץ ומצויין. בכלל, בכל הנוגע לתנאי מאסר, זה חשוב מאוד להיות קשים ונוקשים. יש מה ללמוד מהסינים
בהקשר הזה.
בכל אופן, התקציב, הביטחון האישי, יוקר המחייה - כ"כ הרבה דברים שצריך להתעסק בהם לפני השטויות האלה.
ביבי פשוט מחפש תירוץ לפרק את הקואליציה ולחזור לממשלה עם החברים החרדים שלו
25 נובמבר 2014, 00:33
חנו'ש כתב:Roni1 כתב:גבלס חוגג בקברו
האמת שזה כבר עבר לתחום ה"מצחיק"....
25 נובמבר 2014, 00:49
חנו'ש כתב:Roni1 כתב:גבלס חוגג בקברו
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני חושב שהממשלה שלנו מתעסקת בשטויות. באמת. זה הזמן עכשיו להתעסק עם החרא הזה?
בהקשר הזה.
פשוט בדיחה.
האמת שאם הקואליציה הזאת תתפרק אחרי פחות משנתיים, זאת תהיה בדיחה, וביבי לדעתי לא יהיה שוב ראש ממשלה.
אני לא מבין איך אי אפשר לנהל קואליציה שיש בה בסיס משותף גדול, בלי חרדים, עם מפלגה של 19 מנדטים שרוצה מאוד להוכיח את עצמה לציבור הבוחרים וכמעט בשום אופן
לא תרצה ללכת לבחירות...
בכל מקרה, קשה לי להאמין שאני אבחר ליכוד שוב. די נמאס לי מהם.
25 נובמבר 2014, 01:06
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני חושב שהממשלה שלנו מתעסקת בשטויות. באמת. זה הזמן עכשיו להתעסק עם החרא הזה?
בהקשר הזה.
פשוט בדיחה.
האמת שאם הקואליציה הזאת תתפרק אחרי פחות משנתיים, זאת תהיה בדיחה, וביבי לדעתי לא יהיה שוב ראש ממשלה.
אני לא מבין איך אי אפשר לנהל קואליציה שיש בה בסיס משותף גדול, בלי חרדים, עם מפלגה של 19 מנדטים שרוצה מאוד להוכיח את עצמה לציבור הבוחרים וכמעט בשום אופן
לא תרצה ללכת לבחירות...
בכל מקרה, קשה לי להאמין שאני אבחר ליכוד שוב. די נמאס לי מהם.
הבעיה עם החרדים זה בעיקר הגיוס והתקציבים, לקחו מהם חלק מהתקציבים ומסתבר שהתשובה ל״איפה הכסף״ היא לא שם.
25 נובמבר 2014, 01:11
Roni1 כתב:הבעיה עם החרדים זה בעיקר הגיוס והתקציבים, לקחו מהם חלק מהתקציבים ומסתבר שהתשובה ל״איפה הכסף״ היא לא שם. העבירו את חוק הגיוס אבל בישיבה היום בכנסת התברר שהתוצאות מביכות, עוד לפני כבר פורסם שגיוס החרדים נמצא בירידה מאז החוק הכוחני של לפיד.
אתם באמת עוקבים אחרי 19 המנדטים של המפלגה הגדולה בכנסת וחושבים שהם הביאו איתם משהו חדש? מע״מ אפס? חוק השכירות? ככה פותרים בעיות?
בבחירות הבאות או שאצביע לכחלון(נראה את מי הוא יביא) או שאשאר בבית.חנו'ש כתב:Roni1 כתב:גבלס חוגג בקברו
הם כבר מתקדמים לעבר המצות מדם של נוצרים. איכשהו אנשים באמת מאמינים שמדינת ישראל שולחת חזירי בר לתקוף פלסטינים.