roy1000 כתב:jol9 כתב:אני תוהה מתי יפסיקו לפוצץ כאן פרשות בתזמונים מחשידים, על מנת להשפיע על השיח הפוליטי.
האם זה מקרי, שמפוצצים שוב פרשות ישנות שקשורות לביבי ולשרה דקה אחרי שנחתם הסכם עם ליברמן על כניסתו לקואליציה?
אני עדיין מחכה לכתבי אישום ב"פרשת השחיטות הכי חמורה בתולדות המדינה" ע"פ רוי, בעניין של ישראל ביתנו ופאינה קירשנבאום.
לפוצץ פרשה זה קל, להתחיל לחקור זה קל, לגזור גזר דין בתקשורת זה קל, אבל בפועל לא קורה שום דבר.
כן. ממש מתעללים בשרה המסכנה. הדמעות פשוט זולגות בלי הפסקה.
וליברמן בכלל לא מושחת. הכל כשר ונקי.
אני יודע שחקרו את ליברמן 17 שנה ולא מצאו כלום. לא אומר אם הוא מושחת או לא, אלא מה שהצליחו להוכיח. חזקת החפות
חלה על כולם, אפילו על אנשי ימין.
מה עם כתבי האישום בפרשת ישראל ביתנו? למה היה דחוף לפוצץ את הפרשה בתזמון של הבחירות, אם לא בשביל להשפיע על מערכת הבחירות?
שנה וחצי עברה מאז וכמובן כלום (בדיוק כמו שחשבתי אז בזמנו).
לא יודע אם שרה היא מסכנה או לא, לא יודע אם לביבי יש כרטיס אשראי או לא, לא יודע אם ביבי מנהל אורח חיים ראוותני על חשבון
איל הון כזה או אחר או לא.
אני מדבר על תזמון פרסום הפרשיות. לא יכול להיות שאתה מאמין שזה מקרי.
אני חושב שאנשים צריכים פחות לפתוח עיניים על ענייני ההתנהלות של אנשים אחרים. מי שרוצה לעשן סיגרים קובנים, לשתות ויסקי
סקוטי ולהסתובב בעולם במחלקות ראשונות, יכול וצריך לקחת יוזמה, להתקדם בחיים, לעבוד קשה, ולהגיע לזה.
מי שרק רוצה לפתוח עיניים ולקטר, תמיד יישאר במקום הזה של המרמור ובחיים לא יתקדם לשום מקום.