בארץ 2

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בארץ 2

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2016, 08:50

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני תוהה מתי יפסיקו לפוצץ כאן פרשות בתזמונים מחשידים, על מנת להשפיע על השיח הפוליטי.
האם זה מקרי, שמפוצצים שוב פרשות ישנות שקשורות לביבי ולשרה דקה אחרי שנחתם הסכם עם ליברמן על כניסתו לקואליציה?

אני עדיין מחכה לכתבי אישום ב"פרשת השחיטות הכי חמורה בתולדות המדינה" ע"פ רוי, בעניין של ישראל ביתנו ופאינה קירשנבאום.
לפוצץ פרשה זה קל, להתחיל לחקור זה קל, לגזור גזר דין בתקשורת זה קל, אבל בפועל לא קורה שום דבר.

כן. ממש מתעללים בשרה המסכנה. הדמעות פשוט זולגות בלי הפסקה.
וליברמן בכלל לא מושחת. הכל כשר ונקי.

אני יודע שחקרו את ליברמן 17 שנה ולא מצאו כלום. לא אומר אם הוא מושחת או לא, אלא מה שהצליחו להוכיח. חזקת החפות
חלה על כולם, אפילו על אנשי ימין.
מה עם כתבי האישום בפרשת ישראל ביתנו? למה היה דחוף לפוצץ את הפרשה בתזמון של הבחירות, אם לא בשביל להשפיע על מערכת הבחירות?
שנה וחצי עברה מאז וכמובן כלום (בדיוק כמו שחשבתי אז בזמנו).

לא יודע אם שרה היא מסכנה או לא, לא יודע אם לביבי יש כרטיס אשראי או לא, לא יודע אם ביבי מנהל אורח חיים ראוותני על חשבון
איל הון כזה או אחר או לא.
אני מדבר על תזמון פרסום הפרשיות. לא יכול להיות שאתה מאמין שזה מקרי.

אני חושב שאנשים צריכים פחות לפתוח עיניים על ענייני ההתנהלות של אנשים אחרים. מי שרוצה לעשן סיגרים קובנים, לשתות ויסקי
סקוטי ולהסתובב בעולם במחלקות ראשונות, יכול וצריך לקחת יוזמה, להתקדם בחיים, לעבוד קשה, ולהגיע לזה.
מי שרק רוצה לפתוח עיניים ולקטר, תמיד יישאר במקום הזה של המרמור ובחיים לא יתקדם לשום מקום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מאי 2016, 08:54

jol9 כתב:זה לא מדוייק.. בכל זאת הוא הצליח לקבל את תיק המשפטים בשביל איילת שקד...
אני חושב שאם היו לו עוד 2-3 מנדטים, אז היה לו הרבה יותר קל להביא הישגים יותר משמעותיים.

הוא הסיעה השניה בגודלה הממשלה ואין לו אפילו תיק בכיר אחד. תיק המשפטים זה תיק דפוק שרק גורם נזק לבית היהודי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2016, 08:58

roy1000 כתב:
jol9 כתב:זה לא מדוייק.. בכל זאת הוא הצליח לקבל את תיק המשפטים בשביל איילת שקד...
אני חושב שאם היו לו עוד 2-3 מנדטים, אז היה לו הרבה יותר קל להביא הישגים יותר משמעותיים.

הוא הסיעה השניה בגודלה הממשלה ואין לו אפילו תיק בכיר אחד. תיק המשפטים זה תיק דפוק שרק גורם נזק לבית היהודי.

הוא הסיעה השלישית בגודלה בממשלה אחרי כולנו
תשים לב שכחלון קיבל 3 תיקים - תיק גדול, תיק בינוני ותיק קטן. בנט קיבל תיק גדול ותיק בינוני... לא רואה את ההבדל הגדול.

ליברמן לקח הימור, ולא נכנס לממשלה, למרות שהיה יכול לקבל את תיק החוץ כבר אז. ההימור השתלם לו, כי הוא הצליח להגיע עם 5
מנדטים לתיק הביטחון.
זה שליברמן הוא פוליטיקאי הרבה יותר טוב מבנט, זה ברור, אני רק ציינתי שבנט לא לגמרי נכשל בהכל. הוא כן הצליח להביא הישגים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מאי 2016, 09:12

jol9 כתב:אני יודע שחקרו את ליברמן 17 שנה ולא מצאו כלום. לא אומר אם הוא מושחת או לא, אלא מה שהצליחו להוכיח. חזקת החפות
מה עם כתבי האישום בפרשת ישראל ביתנו? למה היה דחוף לפוצץ את הפרשה בתזמון של הבחירות, אם לא בשביל להשפיע על מערכת הבחירות?

לא יודע אם שרה היא מסכנה או לא, לא יודע אם לביבי יש כרטיס אשראי או לא, לא יודע אם ביבי מנהל אורח חיים ראוותני על חשבון

אני חושב שאנשים צריכים פחות לפתוח עיניים על ענייני ההתנהלות של אנשים אחרים. מי שרוצה לעשן סיגרים קובנים, לשתות ויסקי
סקוטי ולהסתובב בעולם במחלקות ראשונות, יכול וצריך לקחת יוזמה, להתקדם בחיים, לעבוד קשה, ולהגיע לזה.
מי שרק רוצה לפתוח עיניים ולקטר, תמיד יישאר במקום הזה של המרמור ובחיים לא יתקדם לשום מקום.

אף אחד לא פותח עיניים על אורח החיים של גיל שוויד או ניר ברקת או אפילו כל מיני מנכ"לים דומיקולו כמו רקפת רוסק עמינח.

אני חושב שראוי מאוד שנפתח עיניים על אורח החיים של הפוליטיקאים שלנו. פוליטיקאים לא אמורים להתעשר בזמן שלהם בפוליטיקה (גם אם הם לוקחים שנה "הפסקה"), ואם פוליטיקאי פתאום עושה מליונים וחי אורח חיים ראוונתני אז יש פה בעיה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2016, 09:29

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני יודע שחקרו את ליברמן 17 שנה ולא מצאו כלום. לא אומר אם הוא מושחת או לא, אלא מה שהצליחו להוכיח. חזקת החפות

אף אחד לא פותח עיניים על אורח החיים של גיל שוויד או ניר ברקת או אפילו כל מיני מנכ"לים דומיקולו כמו רקפת רוסק עמינח.

אני חושב שראוי מאוד שנפתח עיניים על אורח החיים של הפוליטיקאים שלנו. פוליטיקאים לא אמורים להתעשר בזמן שלהם בפוליטיקה (גם אם הם לוקחים שנה "הפסקה"), ואם פוליטיקאי פתאום עושה מליונים וחי אורח חיים ראוונתני אז יש פה בעיה.

תראה, בגדול אני מסכים, למרות שפותחים עיניים על כולם, גם על אלה שציינת.

אבל צריך לזכור גם שיש הבדל בין אנשים כמו ביבי, ברק, אולמרט, לבני ובוז'י, לבין אנשים כמו ליברמן, מירי רגב ומשה קצב נניח.

אני מתכוון לכך שיש אנשים שבאים למשפחות מבוססות, שחיו כאן במשך כמה דורות, צברו נכסים והעבירו אותם לילדיהם, לבין אנשים
"פשוטים" שגדלו בפריפריה, או עולים.
אני מניח שאם לליברמן היתה דירה באקירוב, אז היינו יכולים לשאול, איך זה קרה, אבל כשלביבי יש בית בקיסריה, זה בסה"כ לא בלתי סביר בעיניי,
לאור מה שכתבתי.
מעבר לכך, נתניהו היה בחוץ מ-99 עד 2002, שזה 2-3 שנים, שבהן הוא הסתובב בעולם ועשה לא מעט כסף.

בסופו של דבר, אני מניח שחלק מהדברים שקורים שם, הם לא במידת הצניעות הרצויה. היה אולי טוב יותר אם היו מעשנים פחות סיגרים,
ומוציאים פחות כסף על סידורי פרחים.
השאלה היא האם זה מפריע לתפקודו של ביבי כראש ממשלה, ואולי אפילו להיפך. אם סיגר קובנית מסדרת לו את הראש, או לחלופין,
עוזרת לו להעביר שעה ידידותית עם מנהיג אירופאי חשוב, אז לא רק שזה לא כזה נורא, זה אפילו די טוב ושווה את המחיר.

הנורמות של בגין כבר לא רלוונטיות לתקופה שלנו, ובשום מדינה בעולם, לא תראה פוליטיקאים בכירים חיים בצנע.
תראה את הבית שאובאמה הולך לחיות בו אחרי שיסיים את הקדנציה שלו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מאי 2016, 10:22

יוני, אני לא נתקלתי באף אחד שהביע מחאה על ה-BMW 740 של גיל שווייד, או על הג'יפים של ברקת. היו מחאות על שכר הבנקאים, אבל שם המחאה באמת מוצדקת כי רקפת רוסק עמינח היא בנאדם מאוד לא מרשים והיא באמת מקבלת כסף שלא מגיע לה על חשבון הציבור.

לגבי הפוליטיקאים - האמת שזה לא מזיז לי שביבי (או אולמרט) גונבים כמה מליונים פה ושם. הבעיה היא לא הכסף שהם גונבים ובאמת שעיני לא צרה באורח החיים שלהם. הבעיה היא שבתמורה לכמה מליונים שהם מקבלים לכיסם, למדינה ולאזרחים נגרם נזק של מליארדים והבעיה היא שראש ממשלה שעסוק בלגנוב כמה שקלים פה ושם לא עסוק בלעשות את העבודה שלו. מעבר לזה, בנאדם שגונב לרוב בכלל לא מעניין אותו לפעול למען הציבור.

תגיד לי אתה - אם אתה חושב שזה נורמלי שראש הממשלה שלך עסוק בלהחליף רהיטים בין בית ראש הממשלה לבית הפרטי שלו? זה לא ה- 30 אלף שקל שהוא גנב מהמדינה. זה העניין שאי אפשר לסמוך על בנאדם כזה שיפעל לטובת האזרחים. הרי ברור לחלוטין שמי שמתעסק עם כל מיני גניבות קטנות כאלה יעשה גם גניבות גדולות, כמו מתווה הגז, והנסיונות לשנות רגולציה לטובת בזק (והחבר אלוביץ'). אתה פשוט לא יכול לסמוך על בנאדם כזה ורוב הציבור פשוט לא מודע לדברים האלה.

אנשים מושחתים לא צריכים להיות בפוליטיקה ובמדינה מתוקנת היו פשוט מעיפים אותם.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2016, 10:44

roy1000 כתב:יוני, אני לא נתקלתי באף אחד שהביע מחאה על ה-BMW 740 של גיל שווייד, או על הג'יפים של ברקת. היו מחאות על שכר הבנקאים, אבל שם המחאה באמת מוצדקת כי רקפת רוסק עמינח היא בנאדם מאוד לא מרשים והיא באמת מקבלת כסף שלא מגיע לה על חשבון הציבור.

לגבי הפוליטיקאים - האמת שזה לא מזיז לי שביבי (או אולמרט) גונבים כמה מליונים פה ושם. הבעיה היא לא הכסף שהם גונבים ובאמת שעיני לא צרה באורח החיים שלהם. הבעיה היא שבתמורה לכמה מליונים שהם מקבלים לכיסם, למדינה ולאזרחים נגרם נזק של מליארדים והבעיה היא שראש ממשלה שעסוק בלגנוב כמה שקלים פה ושם לא עסוק בלעשות את העבודה שלו. מעבר לזה, בנאדם שגונב לרוב בכלל לא מעניין אותו לפעול למען הציבור.

תגיד לי אתה - אם אתה חושב שזה נורמלי שראש הממשלה שלך עסוק בלהחליף רהיטים בין בית ראש הממשלה לבית הפרטי שלו? זה לא ה- 30 אלף שקל שהוא גנב מהמדינה. זה העניין שאי אפשר לסמוך על בנאדם כזה שיפעל לטובת האזרחים. הרי ברור לחלוטין שמי שמתעסק עם כל מיני גניבות קטנות כאלה יעשה גם גניבות גדולות, כמו מתווה הגז, והנסיונות לשנות רגולציה לטובת בזק (והחבר אלוביץ'). אתה פשוט לא יכול לסמוך על בנאדם כזה ורוב הציבור פשוט לא מודע לדברים האלה.

אנשים מושחתים לא צריכים להיות בפוליטיקה ובמדינה מתוקנת היו פשוט מעיפים אותם.

אז זהו שאתה ישר קופץ למסקנות, אבל אפילו העובדות הן די מעורפלות.

אני מסכים שראש ממשלה לא אמור כמעט להתעסק בענייניו הפרטיים. עם כל הצער שבדבר, זה מה שהוא בחר לעשות, וזה המחיר שכל
ראש ממשלה אמור לשלם.
אני לא יודע אם ביבי עצמו מתעסק בכל מה שאומרים עליו, אבל בתחושה שלי יש כאן הרבה יותר סיפורי מעשיות מאשר אמת.
אפילו אם יש שם התנהלות בעייתית בכל מה שקשור בכספים (כמו למשל קמצנות כרונית), השאלה היא איפה זה בא לידי ביטוי ואיך זה פוגע
בניהול ענייני המדינה.

אני אישית חושב שביבי הוא פוליטיקאי נקי, ולו רק משום שבכל השנים האלה, לא הצליחו להפיל אותו בפח (את אולמרט לקח שנתיים להפיל).
האם הוא נקי לחלוטין? האם אין שום רבב בהתנהלות שלו? אני לא יודע.
אבל השאלה הגדולה היא, כל עוד העניינים הם לא פליליים, עד כמה זה באמת משפיע על התפקוד שלו.

בסוף, מה שיותר חשוב מהאם לביבי יש ויזה או לא, זה איך הוא מתפקד כראש ממשלה. ויזה זה לא תנאי מחייב לראש מדינה, וזה די מאוס
שממשיכים להתעסק בזה כל הזמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 30 מאי 2016, 10:44

ניר ברקת לא מקבל משכורת מעיריית ירושלים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מאי 2016, 10:55

jol9 כתב:אז זהו שאתה ישר קופץ למסקנות, אבל אפילו העובדות הן די מעורפלות.

אני מסכים שראש ממשלה לא אמור כמעט להתעסק בענייניו הפרטיים. עם כל הצער שבדבר, זה מה שהוא בחר לעשות, וזה המחיר שכל
ראש ממשלה אמור לשלם.
אני לא יודע אם ביבי עצמו מתעסק בכל מה שאומרים עליו, אבל בתחושה שלי יש כאן הרבה יותר סיפורי מעשיות מאשר אמת.
אפילו אם יש שם התנהלות בעייתית בכל מה שקשור בכספים (כמו למשל קמצנות כרונית), השאלה היא איפה זה בא לידי ביטוי ואיך זה פוגע
בניהול ענייני המדינה.

אני אישית חושב שביבי הוא פוליטיקאי נקי, ולו רק משום שבכל השנים האלה, לא הצליחו להפיל אותו בפח (את אולמרט לקח שנתיים להפיל).
האם הוא נקי לחלוטין? האם אין שום רבב בהתנהלות שלו? אני לא יודע.
אבל השאלה הגדולה היא, כל עוד העניינים הם לא פליליים, עד כמה זה באמת משפיע על התפקוד שלו.

בסוף, מה שיותר חשוב מהאם לביבי יש ויזה או לא, זה איך הוא מתפקד כראש ממשלה. ויזה זה לא תנאי מחייב לראש מדינה, וזה די מאוס
שממשיכים להתעסק בזה כל הזמן.

אין פה שום דבר מעורפל. האיש דאג להזמין רהיטים תואמים לבית הפרטי שלו והחליף בין הרהיטים החדשים לישנים. השאלה היחידה היא אם זה פלילי או לא.

כמו שאמרתי - זה לא ממש מעניין אותי הגניבה הקטנה הזו. הרבה יותר מעניינת אותי הקמצנות הפתולוגית הזו. מי שמתעסק כל היום באיך לחסוך ולגנוב שקל פה ושקל שם ודואג שלא יהיה לו כרטיס אשראי ומחפש "תורמים" לנסיעות של הבן שלו זה בנאדם שככל הנראה מקדיש מעט זמן לניהול המדינה עצמה.

מי שגונב בקטן גם גונב בגדול. זה הקטע שאתה מפספס. החלפת הרהיטים זה לא מה שמעניין (בין אם זה פלילי או לא). מתווה הגז והמונופול של בזק הם המשך של אותו הקו, רק בגדול יותר והדברים האלה כבר עולים לנו מליארדים ועשרות אלפי מקומות עבודה.

דרך אגב - את אולמרט לקח 30 שנה לתפוס, לא שנתיים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2016, 11:05

תראה, לגבי מתווה הגז ועניינים אחרים, זה כבר דיון הרבה יותר מעניין ורציני.
אני חושב שלמתווה הגז יש תומכים ויש מתנגדים, ולכן אין כאן מהלך שהוא רע על פי כל הדעות. אני אישית לא מכיר מספיק את הנושא.

מהמעט שכן שמעתי, תמיד יש את העניין שעדיף להוציא את המשאב מהאדמה, מאשר להשאיר אותו בתוך האדמה, גם אם זה יכניס לטייקונים
עוד קצת כסף, עדיין המדינה והאזרחים ירוויחו.

אני אישית חושב שאם יש משהו שנתניהו הוכיח בכל השנים כראש ממשלה, זה הובלת קו כלכלי שדוגל באבטלה נמוכה, וזה גם המצב בפועל,
כך שאני לא ממש רואה איך המתווים שהוא מוביל פוגעים בזה, ואם כבר אז להיפך. הם מוסיפים מקומות עבודה.
בסופו של דבר טיפול בדברים גדולים כאלה לוקח זמן, ולא תמיד אפשר לשפוט מראש את הדרך שנבחרה.

על פי התוצאות בשטח, זה לא נראה כרגע שהעיסוק של ביבי (אם קיים כזה) בענייניו הפרטיים, פוגע בעניינים השוטפים של המדינה.
היחסים עם ארה"ב לא קשורים לשום דבר, פרט לבעיה אישית בין אובמה לביבי, הקיפאון המדיני הוא תולדה של כך שכרגע אין עם מי ועל מה לדבר,
יוקר המחייה הוא איזשהו תהליך טבעי שקורה, וממשלות ביבי דווקא כן מנסות להילחם בו (לא ממש בהצלחה יש לציין).

חוץ מהדוגמאות שציינת, שגם הן כאמור לא ממש חד משמעיות, איפה עוד אתה יכול לזהות טיפול לקוי של ביבי שקשור לענייני ההתנהלות שלו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 מאי 2016, 11:34

jol9 כתב:חוץ מהדוגמאות שציינת, שגם הן כאמור לא ממש חד משמעיות, איפה עוד אתה יכול לזהות טיפול לקוי של ביבי שקשור לענייני ההתנהלות שלו?

זה בדיוק מה שאני מדבר עליו. ברור לי שיש עוד הרבה מקרים דומים שאין לנו מושג עליהם.

לגבי מתווה הגז - אנשים פשוט לא מבינים את המשמעות. ממש לא מעניין אותי אם תשובה ירוויח מליארד שקל יותר או פחות. הבעיה היא שהצורה שבה זה נעשה גורמת לנזקים של 10 מליארד לשנה משק.
כשאתה קובע מחיר גז יותר גבוה ממקומות אחרים בעולם, אז אתה בעצם קובע מחיר חשמל יותר גבוה ואז כל התעשיה שלך הופכת ללא תחרותית ומפעלים נסגרים. אין שום טעם "להוציא את הגז מהאדמה" אם אני יכול להביא גז בחצי מחיר מארה"ב. זה סתם גורם נזקים על חשבון הציבור.

שים לב לתהליך המטורף שקורה פה - ביבי מקבל נגיד 5-10 מליון דולר מתשובה, ובגלל זה הוא נותן לו הטבות ששוות לו נגיד מליארד שקל לשנה, אבל הנזק מההטבות האלה למשק הוא 10 מליארד לשנה. אז בשביל כמה גרושים שביבי מקבל מתשובה, כל המשק נדפק.

אותו בזק קורה עם בזק - נגיד שביבי מקבל מאלוביץ' תרומות והטבות בשווי כמה מליוני דולרים. בתמורה הוא נותן לו הטבות ששוות לאלוביץ' שניים-שלושה מליארד, אבל עולות למשק מליארדים רבים יותר כי אנחנו תקועים פה עם אינטרנט איטי ויקר של בזק ובמקום שתהיה לנו תשתית סיבים כמו בארה"ב ויפן. אנחנו גם תקועים עם הוט ו- YES שמפקיעות מחירים במקום שנקבל אינטנט + טלפון + טלוויזיה ב- 200 שקל.

אני בטוח שיש עוד דוגמאות רבות שאין לנו מושג עליהם. סיפור הרכבת התחתית הוא אחד (אני לא יודע עד כמה ביבי מעורב בזה). השחיתות הפוליטית עולה לישראל הון.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2016, 11:51

כמו שאמרתי לגבי מתווה הגז, יש גם דעות הפוכות.
לגבי בזק, הם כבר לא ממש מונופול. אתה יכול להחזיק טלפון בבית, אינטרנט, טלויזיה והכל בלי לשלם בכלל לבזק או לחברות הבת שלה.

אני כן חושב שבשוק התקשורת יש הרבה מקום לשיפור, גם של איכות האינטרנט וגם של עולם התוכן בטלויזיה.
זה שביבי מחזיק בתיק התקשורת, מחזק את מה שאתה אומר, אבל צריך לבדוק את זה לאורך זמן.
סגירת רשות השידור וביטול האגרה היה צעד חיובי מאוד, וצריך לראות האם יבואו צעדים נוספים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 30 מאי 2016, 19:46

תודו שהתגעגעתם לפיגועי הדקירה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מאי 2016, 19:56

my man כתב:תודו שהתגעגעתם לפיגועי הדקירה...

השתעממתי כבר
יאללה בלאגן, אקשן

מאחורי הקלעים:
כתבתי ''יאללה בלאגן'' וזה שינה את זה ל''יאללה בלאגןןןןן'', ואני חושבת שזה אומר שכתבתי את זה פעם
מתי הייתי ז'וז'ו חלסטרה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 מאי 2016, 19:59

השלב הבא זה תמונה עם כוס חדפ עם פינלנדיה+רדבול, פרצוף ברווז וכיתוב "אם האחיםםם. היתחלנווו"
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מאי 2016, 20:07

MTA2311 כתב:השלב הבא זה תמונה עם כוס חדפ עם פינלנדיה+רדבול, פרצוף ברווז וכיתוב "אם האחיםםם. היתחלנווו"

אני מרגישה את החשכה מתקרבת, והיא מריחה כמו גרגוס בטעם אמהריות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מאי 2016, 13:59

איך שמתחיל תשדיר ברדיו על לא לשכוח ילדים ברכב, אני מקבלת התראה שילד נשכח ברכב
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מאי 2016, 15:13

90% מהאנשים ששוכחים ילדים ברכב הם דתיים או ערבים. בקיצור, כאלה עם 4+ ילדים. מי שיש לו 2 ילדים לרוב לא שוכח אף אחד ברכב.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 31 מאי 2016, 23:50

פשוט תופעה בלתי נסבלת. לא מבין איך אפשר לשכוח את הילד שלך באוטו.. לא מעניין אותי אם יש לך 2 ילדים או 10, מי ששוכח את הילד שלו באוטו לא היה צריך להתרבות מלכתחילה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יוני 2016, 10:19

נפלא

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא