30 מאי 2016, 08:50
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני תוהה מתי יפסיקו לפוצץ כאן פרשות בתזמונים מחשידים, על מנת להשפיע על השיח הפוליטי.
האם זה מקרי, שמפוצצים שוב פרשות ישנות שקשורות לביבי ולשרה דקה אחרי שנחתם הסכם עם ליברמן על כניסתו לקואליציה?
אני עדיין מחכה לכתבי אישום ב"פרשת השחיטות הכי חמורה בתולדות המדינה" ע"פ רוי, בעניין של ישראל ביתנו ופאינה קירשנבאום.
לפוצץ פרשה זה קל, להתחיל לחקור זה קל, לגזור גזר דין בתקשורת זה קל, אבל בפועל לא קורה שום דבר.
כן. ממש מתעללים בשרה המסכנה. הדמעות פשוט זולגות בלי הפסקה.
וליברמן בכלל לא מושחת. הכל כשר ונקי.
30 מאי 2016, 08:54
jol9 כתב:זה לא מדוייק.. בכל זאת הוא הצליח לקבל את תיק המשפטים בשביל איילת שקד...
אני חושב שאם היו לו עוד 2-3 מנדטים, אז היה לו הרבה יותר קל להביא הישגים יותר משמעותיים.
30 מאי 2016, 08:58
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה לא מדוייק.. בכל זאת הוא הצליח לקבל את תיק המשפטים בשביל איילת שקד...
אני חושב שאם היו לו עוד 2-3 מנדטים, אז היה לו הרבה יותר קל להביא הישגים יותר משמעותיים.
הוא הסיעה השניה בגודלה הממשלה ואין לו אפילו תיק בכיר אחד. תיק המשפטים זה תיק דפוק שרק גורם נזק לבית היהודי.
30 מאי 2016, 09:12
jol9 כתב:אני יודע שחקרו את ליברמן 17 שנה ולא מצאו כלום. לא אומר אם הוא מושחת או לא, אלא מה שהצליחו להוכיח. חזקת החפות
חלה על כולם, אפילו על אנשי ימין.
מה עם כתבי האישום בפרשת ישראל ביתנו? למה היה דחוף לפוצץ את הפרשה בתזמון של הבחירות, אם לא בשביל להשפיע על מערכת הבחירות?
שנה וחצי עברה מאז וכמובן כלום (בדיוק כמו שחשבתי אז בזמנו).
לא יודע אם שרה היא מסכנה או לא, לא יודע אם לביבי יש כרטיס אשראי או לא, לא יודע אם ביבי מנהל אורח חיים ראוותני על חשבון
איל הון כזה או אחר או לא.
אני מדבר על תזמון פרסום הפרשיות. לא יכול להיות שאתה מאמין שזה מקרי.
אני חושב שאנשים צריכים פחות לפתוח עיניים על ענייני ההתנהלות של אנשים אחרים. מי שרוצה לעשן סיגרים קובנים, לשתות ויסקי
סקוטי ולהסתובב בעולם במחלקות ראשונות, יכול וצריך לקחת יוזמה, להתקדם בחיים, לעבוד קשה, ולהגיע לזה.
מי שרק רוצה לפתוח עיניים ולקטר, תמיד יישאר במקום הזה של המרמור ובחיים לא יתקדם לשום מקום.
30 מאי 2016, 09:29
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני יודע שחקרו את ליברמן 17 שנה ולא מצאו כלום. לא אומר אם הוא מושחת או לא, אלא מה שהצליחו להוכיח. חזקת החפות
חלה על כולם, אפילו על אנשי ימין.
מה עם כתבי האישום בפרשת ישראל ביתנו? למה היה דחוף לפוצץ את הפרשה בתזמון של הבחירות, אם לא בשביל להשפיע על מערכת הבחירות?
שנה וחצי עברה מאז וכמובן כלום (בדיוק כמו שחשבתי אז בזמנו).
לא יודע אם שרה היא מסכנה או לא, לא יודע אם לביבי יש כרטיס אשראי או לא, לא יודע אם ביבי מנהל אורח חיים ראוותני על חשבון
איל הון כזה או אחר או לא.
אני מדבר על תזמון פרסום הפרשיות. לא יכול להיות שאתה מאמין שזה מקרי.
אני חושב שאנשים צריכים פחות לפתוח עיניים על ענייני ההתנהלות של אנשים אחרים. מי שרוצה לעשן סיגרים קובנים, לשתות ויסקי
סקוטי ולהסתובב בעולם במחלקות ראשונות, יכול וצריך לקחת יוזמה, להתקדם בחיים, לעבוד קשה, ולהגיע לזה.
מי שרק רוצה לפתוח עיניים ולקטר, תמיד יישאר במקום הזה של המרמור ובחיים לא יתקדם לשום מקום.
אף אחד לא פותח עיניים על אורח החיים של גיל שוויד או ניר ברקת או אפילו כל מיני מנכ"לים דומיקולו כמו רקפת רוסק עמינח.
אני חושב שראוי מאוד שנפתח עיניים על אורח החיים של הפוליטיקאים שלנו. פוליטיקאים לא אמורים להתעשר בזמן שלהם בפוליטיקה (גם אם הם לוקחים שנה "הפסקה"), ואם פוליטיקאי פתאום עושה מליונים וחי אורח חיים ראוונתני אז יש פה בעיה.
30 מאי 2016, 10:22
30 מאי 2016, 10:44
roy1000 כתב:יוני, אני לא נתקלתי באף אחד שהביע מחאה על ה-BMW 740 של גיל שווייד, או על הג'יפים של ברקת. היו מחאות על שכר הבנקאים, אבל שם המחאה באמת מוצדקת כי רקפת רוסק עמינח היא בנאדם מאוד לא מרשים והיא באמת מקבלת כסף שלא מגיע לה על חשבון הציבור.
לגבי הפוליטיקאים - האמת שזה לא מזיז לי שביבי (או אולמרט) גונבים כמה מליונים פה ושם. הבעיה היא לא הכסף שהם גונבים ובאמת שעיני לא צרה באורח החיים שלהם. הבעיה היא שבתמורה לכמה מליונים שהם מקבלים לכיסם, למדינה ולאזרחים נגרם נזק של מליארדים והבעיה היא שראש ממשלה שעסוק בלגנוב כמה שקלים פה ושם לא עסוק בלעשות את העבודה שלו. מעבר לזה, בנאדם שגונב לרוב בכלל לא מעניין אותו לפעול למען הציבור.
תגיד לי אתה - אם אתה חושב שזה נורמלי שראש הממשלה שלך עסוק בלהחליף רהיטים בין בית ראש הממשלה לבית הפרטי שלו? זה לא ה- 30 אלף שקל שהוא גנב מהמדינה. זה העניין שאי אפשר לסמוך על בנאדם כזה שיפעל לטובת האזרחים. הרי ברור לחלוטין שמי שמתעסק עם כל מיני גניבות קטנות כאלה יעשה גם גניבות גדולות, כמו מתווה הגז, והנסיונות לשנות רגולציה לטובת בזק (והחבר אלוביץ'). אתה פשוט לא יכול לסמוך על בנאדם כזה ורוב הציבור פשוט לא מודע לדברים האלה.
אנשים מושחתים לא צריכים להיות בפוליטיקה ובמדינה מתוקנת היו פשוט מעיפים אותם.
30 מאי 2016, 10:44
30 מאי 2016, 10:55
jol9 כתב:אז זהו שאתה ישר קופץ למסקנות, אבל אפילו העובדות הן די מעורפלות.
אני מסכים שראש ממשלה לא אמור כמעט להתעסק בענייניו הפרטיים. עם כל הצער שבדבר, זה מה שהוא בחר לעשות, וזה המחיר שכל
ראש ממשלה אמור לשלם.
אני לא יודע אם ביבי עצמו מתעסק בכל מה שאומרים עליו, אבל בתחושה שלי יש כאן הרבה יותר סיפורי מעשיות מאשר אמת.
אפילו אם יש שם התנהלות בעייתית בכל מה שקשור בכספים (כמו למשל קמצנות כרונית), השאלה היא איפה זה בא לידי ביטוי ואיך זה פוגע
בניהול ענייני המדינה.
אני אישית חושב שביבי הוא פוליטיקאי נקי, ולו רק משום שבכל השנים האלה, לא הצליחו להפיל אותו בפח (את אולמרט לקח שנתיים להפיל).
האם הוא נקי לחלוטין? האם אין שום רבב בהתנהלות שלו? אני לא יודע.
אבל השאלה הגדולה היא, כל עוד העניינים הם לא פליליים, עד כמה זה באמת משפיע על התפקוד שלו.
בסוף, מה שיותר חשוב מהאם לביבי יש ויזה או לא, זה איך הוא מתפקד כראש ממשלה. ויזה זה לא תנאי מחייב לראש מדינה, וזה די מאוס
שממשיכים להתעסק בזה כל הזמן.
30 מאי 2016, 11:05
30 מאי 2016, 11:34
jol9 כתב:חוץ מהדוגמאות שציינת, שגם הן כאמור לא ממש חד משמעיות, איפה עוד אתה יכול לזהות טיפול לקוי של ביבי שקשור לענייני ההתנהלות שלו?
30 מאי 2016, 11:51
30 מאי 2016, 19:46
30 מאי 2016, 19:56
my man כתב:תודו שהתגעגעתם לפיגועי הדקירה...
30 מאי 2016, 19:59
30 מאי 2016, 20:07
MTA2311 כתב:השלב הבא זה תמונה עם כוס חדפ עם פינלנדיה+רדבול, פרצוף ברווז וכיתוב "אם האחיםםם. היתחלנווו"
31 מאי 2016, 13:59
31 מאי 2016, 15:13
31 מאי 2016, 23:50
01 יוני 2016, 10:19