המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:דמרקוס נלסון למכבי?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1835682
אני יודעת שורד כהן..אבל בכל זאת כתבה חחחח
ורד כהן, מערכת וואלה! ספורט כתב:נלסון לא הרשים בווריורס, רשם 4.1 נקודות למשחק ב-13 הופעות ונשלח יחד עם אקס מכבי תל אביב, ריצ'ארד הנדריקס אל ליגת הפיתוח.
Holiday_Armadillo כתב:דמרקוס נלסון למכבי?
עמיר לונ כתב:Holiday_Armadillo כתב:דמרקוס נלסון למכבי?
שמתם לב מה היא עוד רשמה בכתבה?ורד כהן, מערכת וואלה! ספורט כתב:נלסון לא הרשים בווריורס, רשם 4.1 נקודות למשחק ב-13 הופעות ונשלח יחד עם אקס מכבי תל אביב, ריצ'ארד הנדריקס אל ליגת הפיתוח.
מעניין שהיא מוסרת לנו מידע שמכבי שחררו את הנדרקיס (לפי מה שהיא אומרת הוא ה"אקס") מבלי שמכבי עצמה תדע על כך.
שחף כתב:לאור ההתפרקות הכלכלית של אולימפיאקוס אני הייתי בודק מה התג מחיר של תאודוסיץ'. למכבי יש עד עכשיו עודף די רציני מהקיץ הזה.
שחף כתב:לאור ההתפרקות הכלכלית של אולימפיאקוס אני הייתי בודק מה התג מחיר של תאודוסיץ'. למכבי יש עד עכשיו עודף די רציני מהקיץ הזה.
yellowaura כתב:אם סיינה יכולה להרשות לעצמה שחקן כמו דיוויד אנדרסן לאחר הארכת חוזה עם מקאלב אז גם לנו מותר לחלום בגדול... אסור לזלזל ביכולת של מכבי אלא רק בכוונות של פדרמן.
asafb96 כתב:yellowaura כתב:אם סיינה יכולה להרשות לעצמה שחקן כמו דיוויד אנדרסן לאחר הארכת חוזה עם מקאלב אז גם לנו מותר לחלום בגדול... אסור לזלזל ביכולת של מכבי אלא רק בכוונות של פדרמן.
קודם כל, לסיינה יש תקציב גדול יותר משל מכבי. והיכולות של מכבי, תלויות בכוונת של פדרמן. אם הוא היה רוצה, הוא היה שופך מיליונים מהכיס הפרטי שלו, אבל הוא לא רוצה, וזה בסדר. עדיף בעלים כזה, מאשר אולימפיאקוס ששופך מיליונים ועוזב אחרי כמה שנים בודדות. למכבי כיום אין כסף להחתים שחקנים מהטופ של הטופ, וצריך להשלים עם זה, גם עם הכסף שנשאר
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:yellowaura כתב:אם סיינה יכולה להרשות לעצמה שחקן כמו דיוויד אנדרסן לאחר הארכת חוזה עם מקאלב אז גם לנו מותר לחלום בגדול... אסור לזלזל ביכולת של מכבי אלא רק בכוונות של פדרמן.
קודם כל, לסיינה יש תקציב גדול יותר משל מכבי. והיכולות של מכבי, תלויות בכוונת של פדרמן. אם הוא היה רוצה, הוא היה שופך מיליונים מהכיס הפרטי שלו, אבל הוא לא רוצה, וזה בסדר. עדיף בעלים כזה, מאשר אולימפיאקוס ששופך מיליונים ועוזב אחרי כמה שנים בודדות. למכבי כיום אין כסף להחתים שחקנים מהטופ של הטופ, וצריך להשלים עם זה, גם עם הכסף שנשאר
כל הקיץ יש דיווחים על זה שהמועדונים הספרדיים נמצאים בחובות ענקיים..
ואם אחרי אתמול יש עדיין מישהו שלא הבין שהמודל של מכבי זה המודל הכי טוב להצלחה עקבית ופשוט רוצה ש''ישפכו כסף''..אז אני כבר לא יודעת מה להגיד
וחוצמזה הקבוצות היווניות והרוסיות והספרדיות, ימישכו להעמיד סגלים חזקים....
טיקי חוזר כתב:אני לא יודע עד כמה מכבי מניווה רוויחים אבל בפועל היא כן חיה על תקציב מאוזן בלי טובות של בוס/ראש העיר או ספונסר ענק כמו רוסיות . מצד אחד כאן כולם בוכים לא נתנו לזה יותר למה לא החתימו את ההוא אבל מכבי חיה ממה שיש לה בפועל . לטוב ולרע.
שב2013 יתחילו לדואג שקבוצות בחובות לא ישחקו בטורנירי כדורגל לאירופה נראה אותם . בניתיים תציב של ברסה כדורגל עדיין לא מאוזן ולא יהיה מאוזן , אז עם החא מכניסה 420 מיליון יורו ומבזסבזת 450-500 מיליון לתת 30-35 מיליון לקבוצת כדורסל זה כסף קטן ברגע שבגלל חוב היא לא תשתף בצמפיונס אידסון לא ירוויח 2 מיליון יורו לעונה ....
המכה ביוון זה גם עליית המס מ20 אחוז ל46 , שיגיע פרק של ספרד והוא יגיע גם שם יתחילו לחשוב עם אלן אנדרסון צריך להרוויח 700 אלף חורו ב3 חודשים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־45 אורחים