אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יוני 2011, 15:55

דמרקוס נלסון למכבי?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1835682

אני יודעת שורד כהן..אבל בכל זאת כתבה חחחח
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי עמיר לונ » 27 יוני 2011, 16:12

Holiday_Armadillo כתב:דמרקוס נלסון למכבי?

שמתם לב מה היא עוד רשמה בכתבה?
ורד כהן, מערכת וואלה! ספורט כתב:נלסון לא הרשים בווריורס, רשם 4.1 נקודות למשחק ב-13 הופעות ונשלח יחד עם אקס מכבי תל אביב, ריצ'ארד הנדריקס אל ליגת הפיתוח.

מעניין שהיא מוסרת לנו מידע שמכבי שחררו את הנדרקיס (לפי מה שהיא אומרת הוא ה"אקס") מבלי שמכבי עצמה תדע על כך.
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יוני 2011, 16:15

אני מקווה מאוד שזה לא נכון....שחקן פח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יוני 2011, 16:18

עמיר לונ כתב:

שמתם לב מה היא עוד רשמה בכתבה?
ורד כהן, מערכת וואלה! ספורט כתב:נלסון לא הרשים בווריורס, רשם 4.1 נקודות למשחק ב-13 הופעות ונשלח יחד עם אקס מכבי תל אביב, ריצ'ארד הנדריקס אל ליגת הפיתוח.

מעניין שהיא מוסרת לנו מידע שמכבי שחררו את הנדרקיס (לפי מה שהיא אומרת הוא ה"אקס") מבלי שמכבי עצמה תדע על כך.

היא הודיעה לבלאט שהוא משוחרר :laugh1
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 27 יוני 2011, 16:24

אני יודע שהוא היה הוא נבחר לשחקו ההגנה של השנה אז..אל תשללו לפי סטטיסטיקה
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי where is the love? » 27 יוני 2011, 17:40

עד שמכבי יחליטו מה לעשות עם הלפרין או עד שהוא יחליט, כבר יחמקו מידינו עוד הזדמנויות לשחקנים טובים.....
מכבי פעלה עד עכשיו מהר ונכון כמו שצריך, אבל פתאום משהו שם לא יודע, לא נראה לי
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2011, 02:43

לא נראה לי אמיתי הסיפור עם נלסון , הוא לא מה שמכבי מחפשת או שכנראה אנחנו בכלל לא מבינים מה מכבי מחפשת .
נלסון הוא אומנם קומבו גארד אבל משחק יותר כשוטינג גארד והאמת לא הרשים במיוחד העונה , הוא היה בסדר אבל לא הכוכב שהבטיחו לנו שהולכים להביא....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 יוני 2011, 07:50

נלסון לא מתאים. התקפית אין לו שום דבר להציע, הוא לא פוינט גארד ואין סיבה אמיתית שמכבי יגלו עניין בו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 28 יוני 2011, 12:31

לאור ההתפרקות הכלכלית של אולימפיאקוס אני הייתי בודק מה התג מחיר של תאודוסיץ'. למכבי יש עד עכשיו עודף די רציני מהקיץ הזה.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2011, 12:36

שחף כתב:לאור ההתפרקות הכלכלית של אולימפיאקוס אני הייתי בודק מה התג מחיר של תאודוסיץ'. למכבי יש עד עכשיו עודף די רציני מהקיץ הזה.

עודף רציני? מקסימום 1.3 מליון..
אנחנו לא יכולים לשלם לו בחיים..
אם הוא לא יהיה באולי' הוא יהיה בבארסה או באחת הטורקיות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 28 יוני 2011, 12:43

שחף כתב:לאור ההתפרקות הכלכלית של אולימפיאקוס אני הייתי בודק מה התג מחיר של תאודוסיץ'. למכבי יש עד עכשיו עודף די רציני מהקיץ הזה.

לא ריאלי וגם לא רצוי
תאודוסיץ' שחקן עם כישרון, אבל יהרוס את המשחק הקבוצתי של מכבי. העונה היה פשוט אגואיסט שלוקח זריקות מטווחים לא היגיוניים, ולראיה האחוזים המחרידים. אם כבר ספאנוליס יותר מתאים, אבל גם הוא ממש לא ריאלי. למכבי יש עודף, אבל לא בסוכמים האלה. אם הם יעזבו, כמו שכתבה כרמל, הם יגיעו לבארסה\ריאל או הטורקיות.
asafb96

הודעהעל ידי אבי » 28 יוני 2011, 13:43

קדימה להחתים את פאפאלוקס. למה בדיוק מחכים?
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי yellowaura » 28 יוני 2011, 15:54

אם סיינה יכולה להרשות לעצמה שחקן כמו דיוויד אנדרסן לאחר הארכת חוזה עם מקאלב אז גם לנו מותר לחלום בגדול... אסור לזלזל ביכולת של מכבי אלא רק בכוונות של פדרמן.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי asafb96 » 28 יוני 2011, 16:07

yellowaura כתב:אם סיינה יכולה להרשות לעצמה שחקן כמו דיוויד אנדרסן לאחר הארכת חוזה עם מקאלב אז גם לנו מותר לחלום בגדול... אסור לזלזל ביכולת של מכבי אלא רק בכוונות של פדרמן.

קודם כל, לסיינה יש תקציב גדול יותר משל מכבי. והיכולות של מכבי, תלויות בכוונת של פדרמן. אם הוא היה רוצה, הוא היה שופך מיליונים מהכיס הפרטי שלו, אבל הוא לא רוצה, וזה בסדר. עדיף בעלים כזה, מאשר אולימפיאקוס ששופך מיליונים ועוזב אחרי כמה שנים בודדות. למכבי כיום אין כסף להחתים שחקנים מהטופ של הטופ, וצריך להשלים עם זה, גם עם הכסף שנשאר
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2011, 16:12

asafb96 כתב:
yellowaura כתב:אם סיינה יכולה להרשות לעצמה שחקן כמו דיוויד אנדרסן לאחר הארכת חוזה עם מקאלב אז גם לנו מותר לחלום בגדול... אסור לזלזל ביכולת של מכבי אלא רק בכוונות של פדרמן.

קודם כל, לסיינה יש תקציב גדול יותר משל מכבי. והיכולות של מכבי, תלויות בכוונת של פדרמן. אם הוא היה רוצה, הוא היה שופך מיליונים מהכיס הפרטי שלו, אבל הוא לא רוצה, וזה בסדר. עדיף בעלים כזה, מאשר אולימפיאקוס ששופך מיליונים ועוזב אחרי כמה שנים בודדות. למכבי כיום אין כסף להחתים שחקנים מהטופ של הטופ, וצריך להשלים עם זה, גם עם הכסף שנשאר

כל הקיץ יש דיווחים על זה שהמועדונים הספרדיים נמצאים בחובות ענקיים..
ואם אחרי אתמול יש עדיין מישהו שלא הבין שהמודל של מכבי זה המודל הכי טוב להצלחה עקבית ופשוט רוצה ש''ישפכו כסף''..אז אני כבר לא יודעת מה להגיד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 28 יוני 2011, 16:15

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

כל הקיץ יש דיווחים על זה שהמועדונים הספרדיים נמצאים בחובות ענקיים..
ואם אחרי אתמול יש עדיין מישהו שלא הבין שהמודל של מכבי זה המודל הכי טוב להצלחה עקבית ופשוט רוצה ש''ישפכו כסף''..אז אני כבר לא יודעת מה להגיד

בדיוק :thumbup :thumbup :thumbup
כולם מפנטזים ליהיות קבוצה עם תקציב כמו של אולי', בארסה פנר וכל השאר, שבפועל, מכבי היא אחת הקבוצות היציבות ביותר אם לא היציבה ביותר באירופה, שמתנהלת עם תקציב שפוי. בזמן שכולם נכנסים לחובות מטורפים והבעלים בורחים, מכבי נמצאת בטופ ומצליחה להניב רווחים
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 28 יוני 2011, 16:28

אבל עדיין, לאן כל הכסף הלך?

וחוצמזה הקבוצות היווניות והרוסיות והספרדיות, ימישכו להעמיד סגלים חזקים....

בכל מקרה בוודאי שמגיע להנהלה של מכבי המון כבוד ושביעות רצון לאורך יציבות.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 28 יוני 2011, 16:44

וחוצמזה הקבוצות היווניות והרוסיות והספרדיות, ימישכו להעמיד סגלים חזקים....

נחיה ונראה
לא חסרות דוגמאות לאימפריות כדורסל ששלטו באירופה ונפלו. אל תיהיה בטוח שהשליטה הכלכלית של בארסה ריאל פנא אולי' והרוסיות תימשך עוד הרבה זמן
כל אחת מהן חייבות סכומים לא היגיוניים לבנקים. הבעלים של אולי' הראשונים שיצאו מהטירוף הזה, זה לא יגמר רק בזה, תיהיה בטוח
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 28 יוני 2011, 16:53

אני לא יודע עד כמה מכבי מניווה רוויחים אבל בפועל היא כן חיה על תקציב מאוזן בלי טובות של בוס/ראש העיר או ספונסר ענק כמו רוסיות . מצד אחד כאן כולם בוכים לא נתנו לזה יותר למה לא החתימו את ההוא אבל מכבי חיה ממה שיש לה בפועל . לטוב ולרע.
שב2013 יתחילו לדואג שקבוצות בחובות לא ישחקו בטורנירי כדורגל לאירופה נראה אותם . בניתיים תציב של ברסה כדורגל עדיין לא מאוזן ולא יהיה מאוזן , אז עם החא מכניסה 420 מיליון יורו ומבזסבזת 450-500 מיליון לתת 30-35 מיליון לקבוצת כדורסל זה כסף קטן ברגע שבגלל חוב היא לא תשתף בצמפיונס אידסון לא ירוויח 2 מיליון יורו לעונה ....
המכה ביוון זה גם עליית המס מ20 אחוז ל46 , שיגיע פרק של ספרד והוא יגיע גם שם יתחילו לחשוב עם אלן אנדרסון צריך להרוויח 700 אלף חורו ב3 חודשים.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי asafb96 » 28 יוני 2011, 17:10

טיקי חוזר כתב:אני לא יודע עד כמה מכבי מניווה רוויחים אבל בפועל היא כן חיה על תקציב מאוזן בלי טובות של בוס/ראש העיר או ספונסר ענק כמו רוסיות . מצד אחד כאן כולם בוכים לא נתנו לזה יותר למה לא החתימו את ההוא אבל מכבי חיה ממה שיש לה בפועל . לטוב ולרע.
שב2013 יתחילו לדואג שקבוצות בחובות לא ישחקו בטורנירי כדורגל לאירופה נראה אותם . בניתיים תציב של ברסה כדורגל עדיין לא מאוזן ולא יהיה מאוזן , אז עם החא מכניסה 420 מיליון יורו ומבזסבזת 450-500 מיליון לתת 30-35 מיליון לקבוצת כדורסל זה כסף קטן ברגע שבגלל חוב היא לא תשתף בצמפיונס אידסון לא ירוויח 2 מיליון יורו לעונה ....
המכה ביוון זה גם עליית המס מ20 אחוז ל46 , שיגיע פרק של ספרד והוא יגיע גם שם יתחילו לחשוב עם אלן אנדרסון צריך להרוויח 700 אלף חורו ב3 חודשים.

לא רק שלמכבי אין הטבות, היא משלמת הרבה על השימוש בנוקיה ובהדר יוסף, ולא מקבלת כלום מהערייה. אפילו בארץ העיריות תומכות בקבוצות..
בקשר לספרדיות, זה פשוט עניין של זמן. ספרד אולי כלפי חוץ נראת כמו מעצמת ספורט ענקית, אבל בפועל יש שם עוני מטורף, הרבה הפגנות, וחובות עתק לבנקים. בקרוב מאוד גם בארסה וריאל יפלו, לא יודע אם בכודרגל, אבל בטח ובטח בכדורסל.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Cobra, felix_r ו־41 אורחים