אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

הודעהעל ידי שחף » 03 ינואר 2013, 20:42

גם במשחק יחסית טוב של מכבי היא מפסידה לקבוצה לא מוכשרת או איכותית במיוחד. לא רואה סרט שאנחנו מנצחים בויטוריה, ובכלל התחושה הכללית שהבית הזה קצת גדול על הקבוצה הנוכחית של מכבי. עושה רושם שאת הטופ 8 נראה מהבית, אלא אם כן יקרו לדעתי דברים מאוד לא צפויים. כן, זה עוד מוקדם ונשארו עוד 12 משחקים.

מסקנות:
אוחיון- לא ממש רכז ראשון. יותר מידי עליות וירידות במשחק שלו, גם בתוך משחקים וגם בין משחקים.
תומאס- חבל לבזבז עליו מילים. שחקן ברמה של חולון.
לוגאן- היה ונשאר חד מימדי להחריד. גם אותו לא נראה בעונה הבאה.
סמית'- שחקן בינוני. זה מה יש ב-500K. לא אידסון ולא נעליים.
היקמן- דווקא היה טוב. לא יודע. הוא שווה מה שמשלמים לא וכנראה לא מעבר לזה.
ליאור אליהו- נשאר הכוונת הכי טובה ביורוליג לקלעים. חשבתי שלפחות בתחום ההגנתי הוא השתפר השנה. כנראה שלא.
דני פדרמן- ככה משחקת קבוצה ב-50K. אולי הגיע הזמן שתפסיקו להוריד את התקציב ולעבוד על האוהדים. חבל שאנשים לא הצביעו השנה ברגליים.
שחף

Re: אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 ינואר 2013, 20:48

אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה, ונתחיל בלהעיף את כל הזרים (חוץ מפלאניניץ') ולבנות מחדש. הפעם להביא שחקנים בעלי כישרון ולא שחקני יורוקאפ בינוניים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 03 ינואר 2013, 20:53

הורג אותי שדעות פה של אנשים משתנות בקצב כזה מסחרר,פתאום סמית' נהפך לשחקן בינוני להחריד וצריך להעיף אותו?
אניט כבר אמרתי שלא הייתי מתאמץ מדי כדי להחתים אותו אבל אני בהחלט רוצה שהוא ישאר,אוחיון רכז שני אבל כולם בטוחים שמדובר ב-DD
זו הפעם הראשונה שאני שמח שמכבי החתימה שחקנים על חוזים קצרים,נוכל להיפטר בסוף השנה מכל השחקנים המבישים האלה ואני מקווה שהפעם האוהדים יחכ להחתמות גדולות לפני שיקנו מנויים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2013, 20:58

הרחבת הבריכה, פטיו של פרופיל בלגי, שולחן סנוקר, חידוש ציוד מטבח, ושטיחון כניסה חדש עם הכיתוב ״ברוכים הבאים למשפחת פדרמן״
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מכביסט24 » 03 ינואר 2013, 21:00

פלאניניץ׳, סמית׳ וג׳יימס (ואולי גם היקמן אבל רק בתנאי שמחזקים את העמדה שלו) הם היחידים שצריכים להשאר מבין הזרים.
כל השאר הביתה ויפה שעה אחת קודם..
זרים כמו תומאס רק גורמים לי להתבייש שהם לובשים צהוב. הצהוב היחיד שראוי לו זה של מכבי אשדוד, אבל גם להם לא הייתי מאחל דבר כזה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי er79 » 03 ינואר 2013, 21:12

אפשר בהחלט לתכנן, העונה נגמרה היום.
אוחיון גמר לעצמו את העונה עוד לפני שהתחילה. כל סיפור קובאן גמר אותו. היה כבר עדיף לזרוק אותו לשם ולקחת מהם פיצויים. במו ידיו השלומיאליות הפסדנו את המשחק היום, וזו לא רק הזריקה האחרונה, זה המון איבודים מרגיזים ומטופשים. אין זכר לאוחיון של העונה שעברה. למה בלאט לא זרק את רוט לכמה דקות, אחרי משחק טוב שלו בליגה? מה היה לו להפסיד?
גם סמית' נראה רע מאוד ביורוליג לאחרונה, יותר מדי כופה עצמו בכוח.
תומאס אפס מאופס.
אין מה לעשות, יש לנו הרכב רע מאוד, כולנו צעקנו את זה כבר בקיץ.
הראשון שהייתי מחזיר לקבוצה בכלל לא אמור לרוץ על הפרקט, רענן כץ, והייתי מעיף לכל הרוחות את אדון פדרמן שהביא לנו שחקנים בפחות מחצי מליון לראש. אני הייתי משאיר כרגע רק את היקמן, דארקו, סמית' ואולי ג'יימס בזרים; אליהו, פניני וסילבן בישראלים. כל השאר מבחינתי יכולים להתעופף. מכבי צריכה בראש ובראשונה להחזיר את בלו. צרך דחוף רכז וסקנד גארד ברמה גבוהה, הקו האחורי שלנו רע מאוד.
er79

הודעהעל ידי שחף » 03 ינואר 2013, 21:18

אני אשמח להבין למה אנשים רוצים להשאיר את סמית'. זה קצת מזכיר את הנדריקס. שחקן בינוני ברמ''ח איבריו.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2013, 21:19

שחף כתב:אני אשמח להבין למה אנשים רוצים להשאיר את סמית'. זה קצת מזכיר את הנדריקס. שחקן בינוני ברמ''ח איבריו.

שחקן בינוני ליד חבורת אפסים זה נראה קצת כמו מייקל ג׳ורדן
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי גל גל » 03 ינואר 2013, 21:20

סמית שחקן מעולה כשחקן משלים הוא איזה לאנגפורד לידו שיוריד מהלחץ ולא לוגאן ואוחיון
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 03 ינואר 2013, 21:22

שחף כתב:אני אשמח להבין למה אנשים רוצים להשאיר את סמית'. זה קצת מזכיר את הנדריקס. שחקן בינוני ברמ''ח איבריו.

אין לך אופציות יותר טובות במחיר שפוי בשוק. אידסון יותר יקר ממנו וגם לא עולה עליו בהרבה מקצועית, אם בכלל. בסך הכל הוא שחקן לא רע, ולא בגללו הקבוצה מסריחה מהתחת. הוא לא יציב במשחקים האחרונים, כופה עצמו על המשחק יותר מדי (ככה זה שאיו לך שחקנים כמו סופו, בלו ולנגפורד על הפרקט) אבל הוא יותר טוב ממה שזה נראה. הבעיות האמיתיות של מכבי לדעתי כרגע הן בעמדות 1, 2 ו-4.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2013, 21:22

מכביסט28 כתב:פלאניניץ׳, סמית׳ וג׳יימס (ואולי גם היקמן אבל רק בתנאי שמחזקים את העמדה שלו) הם היחידים שצריכים להשאר מבין הזרים.
כל השאר הביתה ויפה שעה אחת קודם..
זרים כמו תומאס רק גורמים לי להתבייש שהם לובשים צהוב. הצהוב היחיד שראוי לו זה של מכבי אשדוד, אבל גם להם לא הייתי מאחל דבר כזה..

אם אתה משאיר כאן 4 זרים, אתה תראה קבוצה בדיוק באותה הרמה בעונה הבאה.

אופן הבנייה של הקבוצה חייב להשתנות - 5 זרים לכל היותר, שהם כולם שחקנים טובים ומוכחים עם הימור אחד לכל היותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2013, 21:25

er79 כתב:

אין לך אופציות יותר טובות במחיר שפוי בשוק. אידסון יותר יקר ממנו וגם לא עולה עליו בהרבה מקצועית, אם בכלל. בסך הכל הוא שחקן לא רע, ולא בגללו הקבוצה מסריחה מהתחת. הוא לא יציב במשחקים האחרונים, כופה עצמו על המשחק יותר מדי (ככה זה שאיו לך שחקנים כמו סופו, בלו ולנגפורד על הפרקט) אבל הוא יותר טוב ממה שזה נראה. הבעיות האמיתיות של מכבי לדעתי כרגע הן בעמדות 1, 2 ו-4.

הבעיה שלנו בעמדה 4 היא בעיה מלאכותית שיוצר דייויד בלאט.
אין שום בעיה עם ליאור כ-4 מוביל, אבל זה מצריך מעט יותר עבודה ומחשבה, כמו "להחביא" אותו בהגנה, לשחק עליו יותר בהתקפה, ולהרוויח את הדברים הטובים שלו.

בכל אופן, הבעיות שלנו כרגע מתגלות באופן די חד, מול קבוצות מעט טובות יותר משאלון ופרוקום הבזיוניות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 03 ינואר 2013, 21:29

jol9 כתב:
er79 כתב:

הבעיה שלנו בעמדה 4 היא בעיה מלאכותית שיוצר דייויד בלאט.
אין שום בעיה עם ליאור כ-4 מוביל, אבל זה מצריך מעט יותר עבודה ומחשבה, כמו "להחביא" אותו בהגנה, לשחק עליו יותר בהתקפה, ולהרוויח את הדברים הטובים שלו.

בכל אופן, הבעיות שלנו כרגע מתגלות באופן די חד, מול קבוצות מעט טובות יותר משאלון ופרוקום הבזיוניות.

לא אמרתי שליאור הוא בעיה, אבל בכל עמדה צריך שני שחקנים, ותומאס אפס מאופס. כנ"ל מדלי. ולכן יש לך בעיה בעמדה 4. החזרת בלו לצד אליהו תפתור זאת. אפשרות אחרת, זר זול ויעיל (למשל פט קלאת'יס), הוא זר מעט יקר יותר אבל שישלים את אליהו התקפית (כמו קאנגור או בייליצה, נהניתי לראות את שניהם). אבל אני כמובן הייתי משווע לראות פה את בלו לפני כולם.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 ינואר 2013, 21:41

לגבי סמית', אני אומרת את זה כבר שנה שניה ברצף, לא מדובר בשחקן עם חוכמת משחק גבוהה שיכול לעזור גם בניהול המשחק.
מצד שני יש לו לא מעט איכויות אחרות, רק צריך לדעת ולהבין מה הם ולשחק עליהם.
"פרופסור" הוא לא!! כשהיה כאן איידסון לפני שנתיים, היה אפשר להביא לידו צמד רכזים שלא היו ממש רכזים, זה לא עובד עם סמית'.
הבחור צריך רכז לידו, וכשיוגב זוועה, אז אין רכז בקבוצה וסמית' לא יכול למלא את החסר.

אם שנה הבאה הקבוצה תהיה בנויה כמו שצריך, עם רכז נורמלי ואיכותי, שיודע מה הוא עושה ושיודע מה יתר השחקנים שלצידו עושים ויודע למסור להם ולשתף אותם ולנהל את המשחק ולשלוט על הקצב ולא לאבד כדורים בסיטונאות.
ואם ליד אותו רכז יהיה סקורר ברמה של מינימום לאנג', שיודע לעשות סלים במגוון דרכים, שיודע לפרוץ הגנות ולעשות סל כשההתקפה תקועה ושמשיג הרבה תשומת לב מהגנת היריב.
אז כמובן שאין שום סיבה שסמית' לא יהיה הסמול הפותח לידם, כאשר הוא יוכל להתמקד בעיקר בהגנה, בקליעה שלרוב היא לא רעה בכלל (ואני לא מדברת על התקופה האחרונה) ובעבודה שחורה שהוא עושה טוב מאוד.

לא צריך כוכב בהכרח בכל עמדה ועמדה, בטח שלא ברמות התקציב שמכבי יכולה להרשות לעצמה.
כמובן שכל זה בהנחה שהוא לא ידרוש איזו תוספת רצינית לשכר, כי אז לא עשינו כלום.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 03 ינואר 2013, 21:46

חנו'ש כתב:לגבי סמית', אני אומרת את זה כבר שנה שניה ברצף, לא מדובר בשחקן עם חוכמת משחק גבוהה שיכול לעזור גם בניהול המשחק.
מצד שני יש לו לא מעט איכויות אחרות, רק צריך לדעת ולהבין מה הם ולשחק עליהם.
"פרופסור" הוא לא!! כשהיה כאן איידסון לפני שנתיים, היה אפשר להביא לידו צמד רכזים שלא היו ממש רכזים, זה לא עובד עם סמית'.
הבחור צריך רכז לידו, וכשיוגב זוועה, אז אין רכז בקבוצה וסמית' לא יכול למלא את החסר.

אם שנה הבאה הקבוצה תהיה בנויה כמו שצריך, עם רכז נורמלי ואיכותי, שיודע מה הוא עושה ושיודע מה יתר השחקנים שלצידו עושים ויודע למסור להם ולשתף אותם ולנהל את המשחק ולשלוט על הקצב ולא לאבד כדורים בסיטונאות.
ואם ליד אותו רכז יהיה סקורר ברמה של מינימום לאנג', שיודע לעשות סלים במגוון דרכים, שיודע לפרוץ הגנות ולעשות סל כשההתקפה תקועה ושמשיג הרבה תשומת לב מהגנת היריב.
אז כמובן שאין שום סיבה שסמית' לא יהיה הסמול הפותח לידם, כאשר הוא יוכל להתמקד בעיקר בהגנה, בקליעה שלרוב היא לא רעה בכלל (ואני לא מדברת על התקופה האחרונה) ובעבודה שחורה שהוא עושה טוב מאוד.

לא צריך כוכב בהכרח בכל עמדה ועמדה, בטח שלא ברמות התקציב שמכבי יכולה להרשות לעצמה.
כמובן שכל זה בהנחה שהוא לא ידרוש איזו תוספת רצינית לשכר, כי אז לא עשינו כלום.

הבעיה עם סמית', זה שבלאט החליט שהוא יהיה הקלע של הקבוצה. הבן-אדם לוקח המון זריקות ממצבים לא הכי טובים, ובלאט לא בא אליו בטענות בכלל, כאילו הכל "מן אללה".
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ינואר 2013, 21:56

גם בתקופה הטובה של סמית', כולנו ידענו שלא מדובר בכוכב גדול. הוא יופי של שחקן משלים, ששומר מצויין ויכול לתת מדי פעם איזו שלשה. הוא לא גו טו גאי, ובהרכב הנוראי הזה של מכבי, הפוזיציה הזאת נכפית עליו. הייתי משאיר אותו בקבוצה בסכום שהוא מקבל עכשיו, אבל הוא לא שווה הרבה יותר מזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 ינואר 2013, 21:58

felix_r כתב:הבעיה עם סמית', זה שבלאט החליט שהוא יהיה הקלע של הקבוצה. הבן-אדם לוקח המון זריקות ממצבים לא הכי טובים, ובלאט לא בא אליו בטענות בכלל, כאילו הכל "מן אללה".

הוא כן קלעי יותר טוב ממה שהוא מראה בתקופה האחרונה (ולמרות ההבדלים בהגנות, הפער באחוזים בין היורוליג לליגה הוא פשוט נראה גבוה מידי עבור אותו שחקן באותה תקופת זמן).
אבל אני מסכימה שהוא לוקח יותר מידי זריקות ולא כולם זריקות טובות.
ככה זה כשבלאט חש געגועים לבלו ומחפש לו תחליף (שלא קיים בסגל הנוכחי...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gliuk » 03 ינואר 2013, 21:59

חברים, ראשון שחייב ללכת זה אדון בלאט! !!!
נערך לאחרונה על ידי gliuk בתאריך 03 ינואר 2013, 22:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
gliuk

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ינואר 2013, 22:00

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:הבעיה עם סמית', זה שבלאט החליט שהוא יהיה הקלע של הקבוצה. הבן-אדם לוקח המון זריקות ממצבים לא הכי טובים, ובלאט לא בא אליו בטענות בכלל, כאילו הכל "מן אללה".

הוא כן קלעי יותר טוב ממה שהוא מראה בתקופה האחרונה (ולמרות ההבדלים בהגנות, הפער באחוזים בין היורוליג לליגה הוא פשוט נראה גבוה מידי עבור אותו שחקן באותה תקופת זמן).
אבל אני מסכימה שהוא לוקח יותר מידי זריקות ולא כולם זריקות טובות.
ככה זה כשבלאט חש געגועים לבלו ומחפש לו תחליף (שלא קיים בסגל הנוכחי...)

זה כי מדלי פצוע. כשהוא יחזור עוד שבועיים את תראי פה בלו משודרג.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי gliuk » 03 ינואר 2013, 22:11

תמשיכו לקנןת מנויים וכרתיסים, תמשיכו לבוא לאודד למשקים ואז אדון פדרמן ימשיך לצחוק כל הדרך אל הבנק....
gliuk

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים