המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני אשמח להבין למה אנשים רוצים להשאיר את סמית'. זה קצת מזכיר את הנדריקס. שחקן בינוני ברמ''ח איבריו.
שחף כתב:אני אשמח להבין למה אנשים רוצים להשאיר את סמית'. זה קצת מזכיר את הנדריקס. שחקן בינוני ברמ''ח איבריו.
מכביסט28 כתב:פלאניניץ׳, סמית׳ וג׳יימס (ואולי גם היקמן אבל רק בתנאי שמחזקים את העמדה שלו) הם היחידים שצריכים להשאר מבין הזרים.
כל השאר הביתה ויפה שעה אחת קודם..
זרים כמו תומאס רק גורמים לי להתבייש שהם לובשים צהוב. הצהוב היחיד שראוי לו זה של מכבי אשדוד, אבל גם להם לא הייתי מאחל דבר כזה..
er79 כתב:שחף כתב:אני אשמח להבין למה אנשים רוצים להשאיר את סמית'. זה קצת מזכיר את הנדריקס. שחקן בינוני ברמ''ח איבריו.
אין לך אופציות יותר טובות במחיר שפוי בשוק. אידסון יותר יקר ממנו וגם לא עולה עליו בהרבה מקצועית, אם בכלל. בסך הכל הוא שחקן לא רע, ולא בגללו הקבוצה מסריחה מהתחת. הוא לא יציב במשחקים האחרונים, כופה עצמו על המשחק יותר מדי (ככה זה שאיו לך שחקנים כמו סופו, בלו ולנגפורד על הפרקט) אבל הוא יותר טוב ממה שזה נראה. הבעיות האמיתיות של מכבי לדעתי כרגע הן בעמדות 1, 2 ו-4.
jol9 כתב:er79 כתב:שחף כתב:אני אשמח להבין למה אנשים רוצים להשאיר את סמית'. זה קצת מזכיר את הנדריקס. שחקן בינוני ברמ''ח איבריו.
אין לך אופציות יותר טובות במחיר שפוי בשוק. אידסון יותר יקר ממנו וגם לא עולה עליו בהרבה מקצועית, אם בכלל. בסך הכל הוא שחקן לא רע, ולא בגללו הקבוצה מסריחה מהתחת. הוא לא יציב במשחקים האחרונים, כופה עצמו על המשחק יותר מדי (ככה זה שאיו לך שחקנים כמו סופו, בלו ולנגפורד על הפרקט) אבל הוא יותר טוב ממה שזה נראה. הבעיות האמיתיות של מכבי לדעתי כרגע הן בעמדות 1, 2 ו-4.
הבעיה שלנו בעמדה 4 היא בעיה מלאכותית שיוצר דייויד בלאט.
אין שום בעיה עם ליאור כ-4 מוביל, אבל זה מצריך מעט יותר עבודה ומחשבה, כמו "להחביא" אותו בהגנה, לשחק עליו יותר בהתקפה, ולהרוויח את הדברים הטובים שלו.
בכל אופן, הבעיות שלנו כרגע מתגלות באופן די חד, מול קבוצות מעט טובות יותר משאלון ופרוקום הבזיוניות.
חנו'ש כתב:לגבי סמית', אני אומרת את זה כבר שנה שניה ברצף, לא מדובר בשחקן עם חוכמת משחק גבוהה שיכול לעזור גם בניהול המשחק.
מצד שני יש לו לא מעט איכויות אחרות, רק צריך לדעת ולהבין מה הם ולשחק עליהם.
"פרופסור" הוא לא!! כשהיה כאן איידסון לפני שנתיים, היה אפשר להביא לידו צמד רכזים שלא היו ממש רכזים, זה לא עובד עם סמית'.
הבחור צריך רכז לידו, וכשיוגב זוועה, אז אין רכז בקבוצה וסמית' לא יכול למלא את החסר.
אם שנה הבאה הקבוצה תהיה בנויה כמו שצריך, עם רכז נורמלי ואיכותי, שיודע מה הוא עושה ושיודע מה יתר השחקנים שלצידו עושים ויודע למסור להם ולשתף אותם ולנהל את המשחק ולשלוט על הקצב ולא לאבד כדורים בסיטונאות.
ואם ליד אותו רכז יהיה סקורר ברמה של מינימום לאנג', שיודע לעשות סלים במגוון דרכים, שיודע לפרוץ הגנות ולעשות סל כשההתקפה תקועה ושמשיג הרבה תשומת לב מהגנת היריב.
אז כמובן שאין שום סיבה שסמית' לא יהיה הסמול הפותח לידם, כאשר הוא יוכל להתמקד בעיקר בהגנה, בקליעה שלרוב היא לא רעה בכלל (ואני לא מדברת על התקופה האחרונה) ובעבודה שחורה שהוא עושה טוב מאוד.
לא צריך כוכב בהכרח בכל עמדה ועמדה, בטח שלא ברמות התקציב שמכבי יכולה להרשות לעצמה.
כמובן שכל זה בהנחה שהוא לא ידרוש איזו תוספת רצינית לשכר, כי אז לא עשינו כלום.
felix_r כתב:הבעיה עם סמית', זה שבלאט החליט שהוא יהיה הקלע של הקבוצה. הבן-אדם לוקח המון זריקות ממצבים לא הכי טובים, ובלאט לא בא אליו בטענות בכלל, כאילו הכל "מן אללה".
חנו'ש כתב:felix_r כתב:הבעיה עם סמית', זה שבלאט החליט שהוא יהיה הקלע של הקבוצה. הבן-אדם לוקח המון זריקות ממצבים לא הכי טובים, ובלאט לא בא אליו בטענות בכלל, כאילו הכל "מן אללה".
הוא כן קלעי יותר טוב ממה שהוא מראה בתקופה האחרונה (ולמרות ההבדלים בהגנות, הפער באחוזים בין היורוליג לליגה הוא פשוט נראה גבוה מידי עבור אותו שחקן באותה תקופת זמן).
אבל אני מסכימה שהוא לוקח יותר מידי זריקות ולא כולם זריקות טובות.
ככה זה כשבלאט חש געגועים לבלו ומחפש לו תחליף (שלא קיים בסגל הנוכחי...)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־16 אורחים