על ידי yzafrir » 07 ינואר 2013, 09:40
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, אני חושב שאחרי עניין ספאחיה, ייקח הרבה זמן עד שמכבי תביא מאמן זר מהסוג של קאציראקיס וטרינצ'יירי. התקשורת תקטול אותם חופשי. למאמן הזר היחיד שפנוי כרגע ויכול להתאים למכבי קוראים אובראדוביץ', אבל הוא לא יבוא בסכומי הכסף שמכבי משלמת, ובוודאי לא לסיטואציה שבה מקציבים לו 500K כדי להביא זר לחמישייה. ממש לא.
דווקא ספאחיה הגיע בעונה מאוד קשה מבחינתו (לאחר פירוק מכבי הגדולה, וגם בקייץ של מלחמה), קיבל קבוצת ילדים + וויצ'יץ', ועדיין יצא מזה בכבוד. אז לא כולם קלטו עד כמה קשה זה היה ולא ממש העריכו את עבודתו, אבל היום, בפרספקטיבה של שנים, אני מאוד מתפלא איך הוא בכלל הצליח להגיע להצלבה, ולא לאבד האליפות בארץ.
ולבלאט אין תנאי עבודה קשים? אמנם לא קשור למלחמות, אבל עדיין - הוא קיבל קבוצה הרבה פחות טובה וכשרונית מזו של ספאחיה העונה.
פרט לכך, ספאחיה לקח אליפות ממש בפוקס, והפסיד גביע, בעוד אצל בלאט ארבעת התארים המקומיים בשנתיים האחרונות, היו מאוד משכנעים.
פחות טובה? בוא ואזכיר לך כמה מהשחקנים
וויל ביינום - שנה ראשונה מחוץ לקולג' (שחקן חמישיה)
אליהו - בן 21 שנה ראשונה במכבי (שחקן חמישיה!)
הלפרין - בן 22 שנתן עונה אפסית לחלוטין, והיה אכזבה גדולה (שחקן חמישיה)
יסאיטיס - בן 24 (שמאז לא הגיע לכלום)
ביופורד - נתפס על סמים והועף מהקבוצה
פיליקס - שחקן ענק, אין מה לאמר
שרון ששון - חחח...
בורשטיין - היה פצוע ב 9 המשחקים הראשונים של היורוליג
גוראן ירטין - רכז שיודע לכדרר רק ביד אחת!!! (בא באמצע העונה)
פליקס , זה לא שסאפחיה עשה משהו מיוחד בענה הזאת . הקבוצה נראתה כמו פח ואפילו הוא זכה "לכבוד" של שריקות בוז מהקהל לקראת הסוף .
מכבי סיימה את העונה הזאת עם 8 נצחונות ו6 הפסדים בבית יחסית קל , ועם 2 הפסדים לטאו בטופ 16 גם כן עם בית לא קשה במיוחד . המשחק היחיד שבאמת נהניתי באותה עונה היה נגד צסק"א בטופ 8 בבית...
וכמובן אסור לשכוח את סל הנצחון שהציל אותנו מלאבד את האליפות בארץ . גם מבחינה תקציבית הייתה לקבוצה הזאת תקציב טוב יחסית , אומנם היו בעיות אחרות בהחתמת זרים אבל עדיין אלו שהגיעו היו בחירה שלו .
ספאחיה אדם מאוד סימפאטי אבל כמאמן במכבי הוא נכשל ואני מעדיף את בלאט עליו בלי למצמץ בכלל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.