06 ינואר 2013, 14:48
felix_r כתב:jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2603944
כתבה ביקורתית על דייויד בלאט...
איכשהו בסוף כולנו מתיישרים לפי פליקס...
רק מה, לפליקס אין את האומץ להגיד שהוא רוצה מאמן אחר, בעוד אני ורבים אחרים טוענים שבלאט הוא עדיין המאמן המתאים ביותר למכבי, על אף טעויותיו...
אני אתבע אותך תביעת דיבה
06 ינואר 2013, 14:50
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2603944
רק מה, לפליקס אין את האומץ להגיד שהוא רוצה מאמן אחר, בעוד אני ורבים אחרים טוענים שבלאט הוא עדיין המאמן המתאים ביותר למכבי, על אף טעויותיו...
אני אתבע אותך תביעת דיבה
אבל אתה לא אומר... אפילו אמרת במפורש שאתה חושב שבלאט הוא הכי מתאים למכבי, רק שהוא צריך לעבוד יותר קשה או משהו בסגנון הזה...
06 ינואר 2013, 14:52
felix_r כתב:אני לא רואה שום בעיה עם מאמן זר. במה בדיוק מכבי שונה משאר המועדונים ביורוליג? במילא רוב השחקנים הם זרים, זה לא שיש בעית שפה או משהו כזה. אז למה לא?
יותר מזה, באופן פאראדוקסלי, דווקא המאמנים הזרים במכבי גרמו לפריצה של ישראלים צעירים:
נבן ספאחיה נתן לאליהו הצעיר אפשרות לפרוץ
וינקו ילובאץ נתן את הבמה לקטש
אז נכון, המטרה הראשית של מכבי זה לא לגדל ישראלים אלא להביא תארים, אבל בלאט במילא מביא אמריקאים תת רמה, שלא נותנים שום סיכוי לתואר אירופי. הם אפילו לא מסוגלים לשחק כדורסל חכם ומהנה, אז בשביל מה הוא טוב?
06 ינואר 2013, 14:53
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2603944
אני אתבע אותך תביעת דיבה
אבל אתה לא אומר... אפילו אמרת במפורש שאתה חושב שבלאט הוא הכי מתאים למכבי, רק שהוא צריך לעבוד יותר קשה או משהו בסגנון הזה...
לא נכון. תקרא את האשכול שוב.
06 ינואר 2013, 14:55
06 ינואר 2013, 15:00
felix_r כתב:הינה, הבאתי לך ציטוט (שתי תגובות למעמלה)
06 ינואר 2013, 15:06
jol9 כתב:felix_r כתב:הינה, הבאתי לך ציטוט (שתי תגובות למעמלה)
הציטוט הזה לא אומר שצריך להחליף את בלאט, אלא אתה פשוט תוהה למה לא מאמן זר.
תהיה לגיטימית...
אבל עדיין לא ראיתי שם של מאמן אחד או כמה שאתה חושב שעדיפים על בלאט, משום שגם אתה יודע, שהעבודה תחת הלחץ של מכבי, לא מתאימה לכולם.
יש כמה מאמנים באירופה שכבר עמדו והתנסו בלחץ הזה, אבל הם מאמנים די יקרים, ואני לא בטוח שיצליחו יותר מדייויד.
ושוב, יש הרבה ביקורת מוצדקת במה שאתה אומר, ואני מאמץ חלק מהדברים.
06 ינואר 2013, 16:03
06 ינואר 2013, 16:52
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:הינה, הבאתי לך ציטוט (שתי תגובות למעמלה)
הציטוט הזה לא אומר שצריך להחליף את בלאט, אלא אתה פשוט תוהה למה לא מאמן זר.
תהיה לגיטימית...
אבל עדיין לא ראיתי שם של מאמן אחד או כמה שאתה חושב שעדיפים על בלאט, משום שגם אתה יודע, שהעבודה תחת הלחץ של מכבי, לא מתאימה לכולם.
יש כמה מאמנים באירופה שכבר עמדו והתנסו בלחץ הזה, אבל הם מאמנים די יקרים, ואני לא בטוח שיצליחו יותר מדייויד.
ושוב, יש הרבה ביקורת מוצדקת במה שאתה אומר, ואני מאמץ חלק מהדברים.
אני לא נתתי שמות, כי לא עשיתי מחקר בשוק המאמנים מי מתאים לנו ואת מי כן יש אפשרות להביא.
דרך אגב, שני המאמנים אותם שיבחתי כבר בעונה שעברה: קאציקאריס (בילבאו) וטרינצ'רי (קאנטו), משכו לא רק את העינים שלי, אלא גם של עוד הרבה אנשי מקצוע. עובדה, שקאציקאריס מונה למאמנה החדש של נבחרת רוסיה וטרינצ'רי למאמנה החדש של נבחרת יוון !
06 ינואר 2013, 22:23
06 ינואר 2013, 23:39
שחף כתב:פליקס, אני חושב שאחרי עניין ספאחיה, ייקח הרבה זמן עד שמכבי תביא מאמן זר מהסוג של קאציראקיס וטרינצ'יירי. התקשורת תקטול אותם חופשי. למאמן הזר היחיד שפנוי כרגע ויכול להתאים למכבי קוראים אובראדוביץ', אבל הוא לא יבוא בסכומי הכסף שמכבי משלמת, ובוודאי לא לסיטואציה שבה מקציבים לו 500K כדי להביא זר לחמישייה. ממש לא.
06 ינואר 2013, 23:46
felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, אני חושב שאחרי עניין ספאחיה, ייקח הרבה זמן עד שמכבי תביא מאמן זר מהסוג של קאציראקיס וטרינצ'יירי. התקשורת תקטול אותם חופשי. למאמן הזר היחיד שפנוי כרגע ויכול להתאים למכבי קוראים אובראדוביץ', אבל הוא לא יבוא בסכומי הכסף שמכבי משלמת, ובוודאי לא לסיטואציה שבה מקציבים לו 500K כדי להביא זר לחמישייה. ממש לא.
דווקא ספאחיה הגיע בעונה מאוד קשה מבחינתו (לאחר פירוק מכבי הגדולה, וגם בקייץ של מלחמה), קיבל קבוצת ילדים + וויצ'יץ', ועדיין יצא מזה בכבוד. אז לא כולם קלטו עד כמה קשה זה היה ולא ממש העריכו את עבודתו, אבל היום, בפרספקטיבה של שנים, אני מאוד מתפלא איך הוא בכלל הצליח להגיע להצלבה, ולא לאבד האליפות בארץ.
07 ינואר 2013, 04:18
07 ינואר 2013, 05:46
er79 כתב:אני עדיין לא מבין מה אנשים פה רוצים נגד בלאט. זה התקציב המסריח שהוא קיבל מההנהלה הקמצנית שלנו, ועם זה הוא הולך לקרב. לפחות חצי מהקאדר שלנו בלאט לא רוצה, אלא התפשר מטעמים תקציביים. הוא לא קוסם, ולא בכל שנה הוא יצליח לשאוב מים מסלע שעולה 200 אלף דולר כמו פארגו. טענות יש לי רק לפדרמן
07 ינואר 2013, 06:10
felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, אני חושב שאחרי עניין ספאחיה, ייקח הרבה זמן עד שמכבי תביא מאמן זר מהסוג של קאציראקיס וטרינצ'יירי. התקשורת תקטול אותם חופשי. למאמן הזר היחיד שפנוי כרגע ויכול להתאים למכבי קוראים אובראדוביץ', אבל הוא לא יבוא בסכומי הכסף שמכבי משלמת, ובוודאי לא לסיטואציה שבה מקציבים לו 500K כדי להביא זר לחמישייה. ממש לא.
דווקא ספאחיה הגיע בעונה מאוד קשה מבחינתו (לאחר פירוק מכבי הגדולה, וגם בקייץ של מלחמה), קיבל קבוצת ילדים + וויצ'יץ', ועדיין יצא מזה בכבוד. אז לא כולם קלטו עד כמה קשה זה היה ולא ממש העריכו את עבודתו, אבל היום, בפרספקטיבה של שנים, אני מאוד מתפלא איך הוא בכלל הצליח להגיע להצלבה, ולא לאבד האליפות בארץ.
07 ינואר 2013, 09:13
jol9 כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, אני חושב שאחרי עניין ספאחיה, ייקח הרבה זמן עד שמכבי תביא מאמן זר מהסוג של קאציראקיס וטרינצ'יירי. התקשורת תקטול אותם חופשי. למאמן הזר היחיד שפנוי כרגע ויכול להתאים למכבי קוראים אובראדוביץ', אבל הוא לא יבוא בסכומי הכסף שמכבי משלמת, ובוודאי לא לסיטואציה שבה מקציבים לו 500K כדי להביא זר לחמישייה. ממש לא.
ולבלאט אין תנאי עבודה קשים? אמנם לא קשור למלחמות, אבל עדיין - הוא קיבל קבוצה הרבה פחות טובה וכשרונית מזו של ספאחיה העונה.
פרט לכך, ספאחיה לקח אליפות ממש בפוקס, והפסיד גביע, בעוד אצל בלאט ארבעת התארים המקומיים בשנתיים האחרונות, היו מאוד משכנעים.
07 ינואר 2013, 09:40
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פליקס, אני חושב שאחרי עניין ספאחיה, ייקח הרבה זמן עד שמכבי תביא מאמן זר מהסוג של קאציראקיס וטרינצ'יירי. התקשורת תקטול אותם חופשי. למאמן הזר היחיד שפנוי כרגע ויכול להתאים למכבי קוראים אובראדוביץ', אבל הוא לא יבוא בסכומי הכסף שמכבי משלמת, ובוודאי לא לסיטואציה שבה מקציבים לו 500K כדי להביא זר לחמישייה. ממש לא.
ולבלאט אין תנאי עבודה קשים? אמנם לא קשור למלחמות, אבל עדיין - הוא קיבל קבוצה הרבה פחות טובה וכשרונית מזו של ספאחיה העונה.
פרט לכך, ספאחיה לקח אליפות ממש בפוקס, והפסיד גביע, בעוד אצל בלאט ארבעת התארים המקומיים בשנתיים האחרונות, היו מאוד משכנעים.
פחות טובה? בוא ואזכיר לך כמה מהשחקנים![]()
וויל ביינום - שנה ראשונה מחוץ לקולג' (שחקן חמישיה)
אליהו - בן 21 שנה ראשונה במכבי (שחקן חמישיה!)
הלפרין - בן 22 שנתן עונה אפסית לחלוטין, והיה אכזבה גדולה (שחקן חמישיה)
יסאיטיס - בן 24 (שמאז לא הגיע לכלום)
ביופורד - נתפס על סמים והועף מהקבוצה
פיליקס - שחקן ענק, אין מה לאמר
שרון ששון - חחח...
בורשטיין - היה פצוע ב 9 המשחקים הראשונים של היורוליג
גוראן ירטין - רכז שיודע לכדרר רק ביד אחת!!! (בא באמצע העונה)
07 ינואר 2013, 10:03
07 ינואר 2013, 11:11
07 ינואר 2013, 14:11