דייויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלאט

הודעהעל ידי jol9 » 06 ינואר 2013, 14:48

felix_r כתב:
jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2603944

כתבה ביקורתית על דייויד בלאט...

איכשהו בסוף כולנו מתיישרים לפי פליקס... :-)

רק מה, לפליקס אין את האומץ להגיד שהוא רוצה מאמן אחר, בעוד אני ורבים אחרים טוענים שבלאט הוא עדיין המאמן המתאים ביותר למכבי, על אף טעויותיו...

אני אתבע אותך תביעת דיבה ;)

אבל אתה לא אומר... אפילו אמרת במפורש שאתה חושב שבלאט הוא הכי מתאים למכבי, רק שהוא צריך לעבוד יותר קשה או משהו בסגנון הזה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2013, 14:50

jol9 כתב:
felix_r כתב:

רק מה, לפליקס אין את האומץ להגיד שהוא רוצה מאמן אחר, בעוד אני ורבים אחרים טוענים שבלאט הוא עדיין המאמן המתאים ביותר למכבי, על אף טעויותיו...

אבל אתה לא אומר... אפילו אמרת במפורש שאתה חושב שבלאט הוא הכי מתאים למכבי, רק שהוא צריך לעבוד יותר קשה או משהו בסגנון הזה...

לא נכון. תקרא את האשכול שוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2013, 14:52

הינה, לדוגמא:

felix_r כתב:אני לא רואה שום בעיה עם מאמן זר. במה בדיוק מכבי שונה משאר המועדונים ביורוליג? במילא רוב השחקנים הם זרים, זה לא שיש בעית שפה או משהו כזה. אז למה לא?

יותר מזה, באופן פאראדוקסלי, דווקא המאמנים הזרים במכבי גרמו לפריצה של ישראלים צעירים:
נבן ספאחיה נתן לאליהו הצעיר אפשרות לפרוץ
וינקו ילובאץ נתן את הבמה לקטש

אז נכון, המטרה הראשית של מכבי זה לא לגדל ישראלים אלא להביא תארים, אבל בלאט במילא מביא אמריקאים תת רמה, שלא נותנים שום סיכוי לתואר אירופי. הם אפילו לא מסוגלים לשחק כדורסל חכם ומהנה, אז בשביל מה הוא טוב?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 06 ינואר 2013, 14:53

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

לא נכון. תקרא את האשכול שוב.

בהתחלה אמרת... אח"כ כבר אמרת שגם מאמן סיינה היה יכול לעשות עבודה טובה יותר (ושנינו יודעים שזה לא נכון, כי הוא היה קורס כאן מאוד מהר).

ד"א יכול להיות שאני טועה וסתם מציק לך... ::
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2013, 14:55

הינה, הבאתי לך ציטוט (שתי תגובות למעמלה)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 06 ינואר 2013, 15:00

felix_r כתב:הינה, הבאתי לך ציטוט (שתי תגובות למעמלה)

הציטוט הזה לא אומר שצריך להחליף את בלאט, אלא אתה פשוט תוהה למה לא מאמן זר.
תהיה לגיטימית...

אבל עדיין לא ראיתי שם של מאמן אחד או כמה שאתה חושב שעדיפים על בלאט, משום שגם אתה יודע, שהעבודה תחת הלחץ של מכבי, לא מתאימה לכולם.
יש כמה מאמנים באירופה שכבר עמדו והתנסו בלחץ הזה, אבל הם מאמנים די יקרים, ואני לא בטוח שיצליחו יותר מדייויד.

ושוב, יש הרבה ביקורת מוצדקת במה שאתה אומר, ואני מאמץ חלק מהדברים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2013, 15:06

jol9 כתב:

תהיה לגיטימית...

אבל עדיין לא ראיתי שם של מאמן אחד או כמה שאתה חושב שעדיפים על בלאט, משום שגם אתה יודע, שהעבודה תחת הלחץ של מכבי, לא מתאימה לכולם.
יש כמה מאמנים באירופה שכבר עמדו והתנסו בלחץ הזה, אבל הם מאמנים די יקרים, ואני לא בטוח שיצליחו יותר מדייויד.

אני לא נתתי שמות, כי לא עשיתי מחקר בשוק המאמנים מי מתאים לנו ואת מי כן יש אפשרות להביא.

דרך אגב, שני המאמנים אותם שיבחתי כבר בעונה שעברה: קאציקאריס (בילבאו) וטרינצ'רי (קאנטו), משכו לא רק את העינים שלי, אלא גם של עוד הרבה אנשי מקצוע. עובדה, שקאציקאריס מונה למאמנה החדש של נבחרת רוסיה וטרינצ'רי למאמנה החדש של נבחרת יוון !
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 06 ינואר 2013, 16:03

גם אני מאוד מחזיק מטרינצ'רי וקאציקאריס וחושב שהם מאמנים מעולים
הראשון דומה לבלאט ומוציא הרבה מהסגל שלו ודוגל בהגנה קבוצתית חזקה,והשני מאמן התקפי נהדר שגרם לי להתפוגג במשחקים של בילבאו בשנתיים האחרונות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 ינואר 2013, 16:52

felix_r כתב:
jol9 כתב:

תהיה לגיטימית...

אני לא נתתי שמות, כי לא עשיתי מחקר בשוק המאמנים מי מתאים לנו ואת מי כן יש אפשרות להביא.

דרך אגב, שני המאמנים אותם שיבחתי כבר בעונה שעברה: קאציקאריס (בילבאו) וטרינצ'רי (קאנטו), משכו לא רק את העינים שלי, אלא גם של עוד הרבה אנשי מקצוע. עובדה, שקאציקאריס מונה למאמנה החדש של נבחרת רוסיה וטרינצ'רי למאמנה החדש של נבחרת יוון !

אוקיי...
בכל אופן את דעתך על בלאט אני יודע, ואני חייב להגיד שהעונה הוא כבר לא כזה אתרוג כמו פעם.
למרות זאת אני עדיין חושב שהוא לא מיצה את עצמו במכבי, ושאם ייקבל סגל טוב יותר, יוכל להביא אותנו מאוד גבוה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 06 ינואר 2013, 22:23

פליקס, אני חושב שאחרי עניין ספאחיה, ייקח הרבה זמן עד שמכבי תביא מאמן זר מהסוג של קאציראקיס וטרינצ'יירי. התקשורת תקטול אותם חופשי. למאמן הזר היחיד שפנוי כרגע ויכול להתאים למכבי קוראים אובראדוביץ', אבל הוא לא יבוא בסכומי הכסף שמכבי משלמת, ובוודאי לא לסיטואציה שבה מקציבים לו 500K כדי להביא זר לחמישייה. ממש לא.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 06 ינואר 2013, 23:39

שחף כתב:פליקס, אני חושב שאחרי עניין ספאחיה, ייקח הרבה זמן עד שמכבי תביא מאמן זר מהסוג של קאציראקיס וטרינצ'יירי. התקשורת תקטול אותם חופשי. למאמן הזר היחיד שפנוי כרגע ויכול להתאים למכבי קוראים אובראדוביץ', אבל הוא לא יבוא בסכומי הכסף שמכבי משלמת, ובוודאי לא לסיטואציה שבה מקציבים לו 500K כדי להביא זר לחמישייה. ממש לא.

דווקא ספאחיה הגיע בעונה מאוד קשה מבחינתו (לאחר פירוק מכבי הגדולה, וגם בקייץ של מלחמה), קיבל קבוצת ילדים + וויצ'יץ', ועדיין יצא מזה בכבוד. אז לא כולם קלטו עד כמה קשה זה היה ולא ממש העריכו את עבודתו, אבל היום, בפרספקטיבה של שנים, אני מאוד מתפלא איך הוא בכלל הצליח להגיע להצלבה, ולא לאבד האליפות בארץ.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gliuk » 06 ינואר 2013, 23:46

felix_r כתב:
שחף כתב:פליקס, אני חושב שאחרי עניין ספאחיה, ייקח הרבה זמן עד שמכבי תביא מאמן זר מהסוג של קאציראקיס וטרינצ'יירי. התקשורת תקטול אותם חופשי. למאמן הזר היחיד שפנוי כרגע ויכול להתאים למכבי קוראים אובראדוביץ', אבל הוא לא יבוא בסכומי הכסף שמכבי משלמת, ובוודאי לא לסיטואציה שבה מקציבים לו 500K כדי להביא זר לחמישייה. ממש לא.

דווקא ספאחיה הגיע בעונה מאוד קשה מבחינתו (לאחר פירוק מכבי הגדולה, וגם בקייץ של מלחמה), קיבל קבוצת ילדים + וויצ'יץ', ועדיין יצא מזה בכבוד. אז לא כולם קלטו עד כמה קשה זה היה ולא ממש העריכו את עבודתו, אבל היום, בפרספקטיבה של שנים, אני מאוד מתפלא איך הוא בכלל הצליח להגיע להצלבה, ולא לאבד האליפות בארץ.

1000+
gliuk

הודעהעל ידי er79 » 07 ינואר 2013, 04:18

אני עדיין לא מבין מה אנשים פה רוצים נגד בלאט. זה התקציב המסריח שהוא קיבל מההנהלה הקמצנית שלנו, ועם זה הוא הולך לקרב. לפחות חצי מהקאדר שלנו בלאט לא רוצה, אלא התפשר מטעמים תקציביים. הוא לא קוסם, ולא בכל שנה הוא יצליח לשאוב מים מסלע שעולה 200 אלף דולר כמו פארגו. טענות יש לי רק לפדרמן
er79

הודעהעל ידי אלמוג » 07 ינואר 2013, 05:46

er79 כתב:אני עדיין לא מבין מה אנשים פה רוצים נגד בלאט. זה התקציב המסריח שהוא קיבל מההנהלה הקמצנית שלנו, ועם זה הוא הולך לקרב. לפחות חצי מהקאדר שלנו בלאט לא רוצה, אלא התפשר מטעמים תקציביים. הוא לא קוסם, ולא בכל שנה הוא יצליח לשאוב מים מסלע שעולה 200 אלף דולר כמו פארגו. טענות יש לי רק לפדרמן

צודק ב 100%.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 07 ינואר 2013, 06:10

felix_r כתב:

ולבלאט אין תנאי עבודה קשים? אמנם לא קשור למלחמות, אבל עדיין - הוא קיבל קבוצה הרבה פחות טובה וכשרונית מזו של ספאחיה העונה.

פרט לכך, ספאחיה לקח אליפות ממש בפוקס, והפסיד גביע, בעוד אצל בלאט ארבעת התארים המקומיים בשנתיים האחרונות, היו מאוד משכנעים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 ינואר 2013, 09:13

jol9 כתב:
felix_r כתב:

ולבלאט אין תנאי עבודה קשים? אמנם לא קשור למלחמות, אבל עדיין - הוא קיבל קבוצה הרבה פחות טובה וכשרונית מזו של ספאחיה העונה.

פרט לכך, ספאחיה לקח אליפות ממש בפוקס, והפסיד גביע, בעוד אצל בלאט ארבעת התארים המקומיים בשנתיים האחרונות, היו מאוד משכנעים.

פחות טובה? בוא ואזכיר לך כמה מהשחקנים ;)

וויל ביינום - שנה ראשונה מחוץ לקולג' (שחקן חמישיה)
אליהו - בן 21 שנה ראשונה במכבי (שחקן חמישיה!)
הלפרין - בן 22 שנתן עונה אפסית לחלוטין, והיה אכזבה גדולה (שחקן חמישיה)
יסאיטיס - בן 24 (שמאז לא הגיע לכלום)
ביופורד - נתפס על סמים והועף מהקבוצה
פיליקס - שחקן ענק, אין מה לאמר
שרון ששון - חחח...
בורשטיין - היה פצוע ב 9 המשחקים הראשונים של היורוליג
גוראן ירטין - רכז שיודע לכדרר רק ביד אחת!!! (בא באמצע העונה)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 07 ינואר 2013, 09:40

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

פחות טובה? בוא ואזכיר לך כמה מהשחקנים ;)

וויל ביינום - שנה ראשונה מחוץ לקולג' (שחקן חמישיה)
אליהו - בן 21 שנה ראשונה במכבי (שחקן חמישיה!)
הלפרין - בן 22 שנתן עונה אפסית לחלוטין, והיה אכזבה גדולה (שחקן חמישיה)
יסאיטיס - בן 24 (שמאז לא הגיע לכלום)
ביופורד - נתפס על סמים והועף מהקבוצה
פיליקס - שחקן ענק, אין מה לאמר
שרון ששון - חחח...
בורשטיין - היה פצוע ב 9 המשחקים הראשונים של היורוליג
גוראן ירטין - רכז שיודע לכדרר רק ביד אחת!!! (בא באמצע העונה)

פליקס , זה לא שסאפחיה עשה משהו מיוחד בענה הזאת . הקבוצה נראתה כמו פח ואפילו הוא זכה "לכבוד" של שריקות בוז מהקהל לקראת הסוף .
מכבי סיימה את העונה הזאת עם 8 נצחונות ו6 הפסדים בבית יחסית קל , ועם 2 הפסדים לטאו בטופ 16 גם כן עם בית לא קשה במיוחד . המשחק היחיד שבאמת נהניתי באותה עונה היה נגד צסק"א בטופ 8 בבית...
וכמובן אסור לשכוח את סל הנצחון שהציל אותנו מלאבד את האליפות בארץ . גם מבחינה תקציבית הייתה לקבוצה הזאת תקציב טוב יחסית , אומנם היו בעיות אחרות בהחתמת זרים אבל עדיין אלו שהגיעו היו בחירה שלו .
ספאחיה אדם מאוד סימפאטי אבל כמאמן במכבי הוא נכשל ואני מעדיף את בלאט עליו בלי למצמץ בכלל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 07 ינואר 2013, 10:03

בטח שהקבוצה לא נראתה טוב בעיני הקהל, כי זאת היתה העונה הראשונה אחרי פירוק מכבי הגדולה ושיחקה עם המון שחקנים צעירים.

אתה מתאר לעצמך שהיום בלאט משחק בחמישיה עם שני ישראלים אחד מהם בן 21 והשני בן 22?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 07 ינואר 2013, 11:11

זה לא רק שהיא נראתה טוב בעני הקהל , היא לא שיחקה טוב גם ביחס לרמת הפוטנציאל שלה . המזל של ספאחיה זה שהוא אדם מאוד נחמד כי אחרת היו אוכלים אותו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 07 ינואר 2013, 14:11

יאללה בואו נשחרר את בלאט , בטוח נביא משהו טוב יותר , אולי חרוש ? אולי אפי?
כמו שלשחקנים מותר עונה אחת פחות טובה , ולרובנו בפורום החיים זה לא תמיד הצלחות מסחררות , חוץ מפליקס :-)
גם לבלאט מותר עונה אחת פחות טובה , הוא לא מכונה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־10 אורחים