המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני בכיף הייתי מביא לכאן את אובראדוביץ'. הבעיה שהוא יפול מצחוק כשהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן, וינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע שהוא צריך לאמן שחקנים ברמה של היקמן וסמית'. בעצם, הוא ינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן.
felix_r כתב:שחף כתב:אני בכיף הייתי מביא לכאן את אובראדוביץ'. הבעיה שהוא יפול מצחוק כשהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן, וינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע שהוא צריך לאמן שחקנים ברמה של היקמן וסמית'. בעצם, הוא ינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן.
שוב אתה סתם מקצין ללא שום סיבה. אתה יודע מצוין, שבין אובראדוביץ' לבלאט יש עוד לפחות 100 מאמנים.
הינה, לדוגמא, קאחה לאבורל חתכה את איבנוביץ' ולקחה את טבק האלמוני (אלמוני כמאמן) מהליגה הפולנית (!!!), ומאז הקבוצה רק מנצחת.
שחף כתב:felix_r כתב:שחף כתב:אני בכיף הייתי מביא לכאן את אובראדוביץ'. הבעיה שהוא יפול מצחוק כשהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן, וינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע שהוא צריך לאמן שחקנים ברמה של היקמן וסמית'. בעצם, הוא ינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן.
שוב אתה סתם מקצין ללא שום סיבה. אתה יודע מצוין, שבין אובראדוביץ' לבלאט יש עוד לפחות 100 מאמנים.
הינה, לדוגמא, קאחה לאבורל חתכה את איבנוביץ' ולקחה את טבק האלמוני (אלמוני כמאמן) מהליגה הפולנית (!!!), ומאז הקבוצה רק מנצחת.
אתה חושב שמכבי יכולה להביא מישהו כמו טבק והוא יקלוט בכלל לאן הוא נכנס? לספאחיה עשו את המוות, מה נראה לך שיקרה אם יביאו מישהו כמו קוריינטיס או טבק? הוא יאכל יותר חרא
מהתקשורת והקהל. המאמנים הזרים היחידים שיכולים להתמודד עם המערכת הזאת שנקראת מכבי זה מסינה ואובראדוביץ'.
felix_r כתב:שחף כתב:felix_r כתב:שחף כתב:אני בכיף הייתי מביא לכאן את אובראדוביץ'. הבעיה שהוא יפול מצחוק כשהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן, וינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע שהוא צריך לאמן שחקנים ברמה של היקמן וסמית'. בעצם, הוא ינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן.
אתה חושב שמכבי יכולה להביא מישהו כמו טבק והוא יקלוט בכלל לאן הוא נכנס? לספאחיה עשו את המוות, מה נראה לך שיקרה אם יביאו מישהו כמו קוריינטיס או טבק? הוא יאכל יותר חרא
מהתקשורת והקהל. המאמנים הזרים היחידים שיכולים להתמודד עם המערכת הזאת שנקראת מכבי זה מסינה ואובראדוביץ'.
לספאחיה עשו את המוות, כי הוא בא אחרי הפירוק של מכבי הגדולה. הכל בא בפרספקטיבה. בזמנו כולם ירדו על יכולת הריכוז של ביינום, כי כולם עוד זכרו את שאראס. היום ביינום נראה כמו סטוקטון בהשוואה ליכולת הריכוז של היקמן.
felix_r כתב:יוני, בחייך, פתח את אתר היורוליג ותראה מה עושה שרמאדיני ממש ברגעים האלה (פתח את הסטטיסטיקה אונליין)!
שחף כתב:יוני, אני מזכיר לך שלבלאט הייתה קבוצה עם הרבה מאוד כסף במוסקבה, וקבוצה לא זולה בכלל גם בפילזן, והוא לא בדיוק הצליח שם.
כסף גדול זה דבר שצריך לדעת לעבוד איתו. אני לא הייתי מוציא מכלל אפשרות שבלאט לדוגמא היה נותן מיליון דולר להנדריקס הבינוני, לדוגמא, ולוקח אותו בתור הסנטר המוביל שלו.
רוב הקבוצות של בלאט שאני ראיתי שיחקו כדורסל דומה, הגנתי וקבוצתי, אבל לא ממש מבריק. אני לא חושב שלבלאט יש את התכונה הפיל ג'קסונית או האובראדוביצ'ית שהופכת את המאמנים האלה לזוללי תארים.
jol9 כתב:felix_r כתב:יוני, בחייך, פתח את אתר היורוליג ותראה מה עושה שרמאדיני ממש ברגעים האלה (פתח את הסטטיסטיקה אונליין)!
פליקס, אתה שוב בורח לצדדים. אתה בחרת לעלות את השרשור הזה ממעמקי הארכיון, אז בוא נתעסק בשאלה הגדולה, ולא במשחק מקרי כזה או אחר של שרמדיני.
אפשר להזכיר את המשחק מהשבוע שעבר של היקמן וג'יימס, ולהגיד שבלאט הוא קוסם שהפך שני שחקנים זולים לאימת היורוליג, וזה יהיה רציני באותה המידה כמו מה שכתבת לגבי שרמדיני.
felix_r כתב:למה אתה מזכיר רק מאמנים ישראלים תת רמה?
מה קרה, אין אפשרויות אחרות?
זה או בלאט או אפי?
תפסיק כבר עם השטויות שלך.
שחף כתב:יוני, אני מזכיר לך שלבלאט הייתה קבוצה עם הרבה מאוד כסף במוסקבה, וקבוצה לא זולה בכלל גם בפילזן, והוא לא בדיוק הצליח שם.
כסף גדול זה דבר שצריך לדעת לעבוד איתו. אני לא הייתי מוציא מכלל אפשרות שבלאט לדוגמא היה נותן מיליון דולר להנדריקס הבינוני, לדוגמא, ולוקח אותו בתור הסנטר המוביל שלו.
רוב הקבוצות של בלאט שאני ראיתי שיחקו כדורסל דומה, הגנתי וקבוצתי, אבל לא ממש מבריק. אני לא חושב שלבלאט יש את התכונה הפיל ג'קסונית או האובראדוביצ'ית שהופכת את המאמנים האלה לזוללי תארים.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:יוני, בחייך, פתח את אתר היורוליג ותראה מה עושה שרמאדיני ממש ברגעים האלה (פתח את הסטטיסטיקה אונליין)!
פליקס, אתה שוב בורח לצדדים. אתה בחרת לעלות את השרשור הזה ממעמקי הארכיון, אז בוא נתעסק בשאלה הגדולה, ולא במשחק מקרי כזה או אחר של שרמדיני.
אפשר להזכיר את המשחק מהשבוע שעבר של היקמן וג'יימס, ולהגיד שבלאט הוא קוסם שהפך שני שחקנים זולים לאימת היורוליג, וזה יהיה רציני באותה המידה כמו מה שכתבת לגבי שרמדיני.
אני בורח לצדדים? אני רק מראה לך, שבלאט לא מנצל לחלוטין את הסגל שיש לו. מה הקשר להיקמן ושון ג'יימס שהם שחקני חמישיה?
אני מראה לך, שמאמן של אולימפיאקוס, כן מנצל כל מה שאפשר, גם את שרמאדיני, ואילו דיוויד בלאט לא.
דיוויד בלאט לא עושה את העבודה שלו. נקודה.
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:יוני, בחייך, פתח את אתר היורוליג ותראה מה עושה שרמאדיני ממש ברגעים האלה (פתח את הסטטיסטיקה אונליין)!
אני בורח לצדדים? אני רק מראה לך, שבלאט לא מנצל לחלוטין את הסגל שיש לו. מה הקשר להיקמן ושון ג'יימס שהם שחקני חמישיה?
אני מראה לך, שמאמן של אולימפיאקוס, כן מנצל כל מה שאפשר, גם את שרמאדיני, ואילו דיוויד בלאט לא.
דיוויד בלאט לא עושה את העבודה שלו. נקודה.
בטח שאתה בורח לצדדים.
מה, שרמדיני הוא השחקן הראשון בהיסטוריה שמצליח במקום אחד ולא מצליח באחר?
מה, בלאט הוא המאמן הראשון בהיסטוריה שלא מצליח להפיק משהו משחקן שאמור להיות שחקן לא רע?
באמת שהדוגמא הזאת לא קשורה לכלום, ואם אתה מדבר על מאמן אולימפיאקוס, שמצליח להפיק מהסגל שלו את כל מה שאפשר,
אז איך תסביר את זה שאלופת אירופה שאותה הוא מאמן, שנשארה כמעט באותו הסגל כמו בעונה שעברה, נמצאת באותו מאזן כמו מכבי הדי מביכה של העונה?
felix_r כתב:הוא לא מצליח להוציא משחקן?? משחקן???
הוא לא מצליח להוציא כלום ושום דבר מכל הסגל!
איזה דוגמאות אתה צריך? תפסיק להתחמק!
הקבוצה שלך נראת כמו חרא! הקבוצות הכי גרועות ביורוליג נראות יותר טוב.
ואתה עוד מאשים אותי בבריחה לצדדים? תפסיק להדבק לדברים שוליים.
תפתח את העינים! אתה כל הזמן מחפש תירוצים עבור בלאט. די!
בלאט נכשל בענק. ריד מיי ליפס: נ-כ-ש-ל! בע-נ-ק!
זה הכל. ותפסיק כל הזמן להתחמק מהעובדה הזאת.
roy1000 כתב:felix_r כתב:הוא לא מצליח להוציא משחקן?? משחקן???
פליקס, אתה צריך לעבור לסטנד אפ קומדי. יש לבלאט יש שחקן וחצי שמקומם ביורוליג. כל השאר שחקנים שמעולם לא שיחקו ולעולם לא ישחקו יותר ביורוליג אחרי שיסיימו את הדרך במכבי. גם אם בלאט לא היה מנצח משחק יורוליג אחד זה לא היה כשלון.
אבל כמו שאמרתי, בשנה הבאה אתה תקבל את דן שמיר או קטש או דרוקר או מאמן אחר במאה אלף דולר ואז אולי תבין את במשמעות של "כשלון".
felix_r כתב:
הוא לא מצליח להוציא משחקן?? משחקן???
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], מקאדו 3 ו־15 אורחים