דייויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלאט

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2013, 14:35

http://www.nrg.co.il/online/7/ART2/154/781.html

עשיתי גוגל. נפרד מאישתו לפני קבלת הירושה. מה לעשות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2013, 19:33

לפי ויקיפדיה פדרמן מחזיק ב40% ממניות הקבוצה, רקנאטי ב40% וקבוצת מזרחי ב-20%.
בהתחשב בזה ששמעון כנראה מחזיק במשהו כמו 5% מהמניות, הוא לא יכול להיות החוליה החלשה בשום מקרה.
גם אם מזרימים 3 מליון דולר, כל מה שזה ידרוש ממזרחי להזרים זה 150K דולר, מה שלא אמור להיות סכום גדול למישהו שהוא בעלים של קבוצת ספורט בסדר
הגודל הזה.

ד"א, אם כן, אז גם ממנו מצופה לעשות את ההקרבה. פשוט אצל שמעון הקבוצה היא בדר"כ לפני הכל, ולכן הוא גם לא סופג את הביקורת שפדרמן סופג.
זה וכמובן העובדה שהחלק שלו בבעלות על הקבוצה הוא זניח בהחלט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ינואר 2013, 06:12

אף אחד מבעלי הקבוצה לא יזרים כסף לבד . זו בדיוק הייתה הבעיה של כץ עם שאר הבעלים , הוא רצה להכניס כסף אבל אף אחד אחר לא רצה גם כן .
אגב פדרמן מחזיק 33.3% ולא 40 וכך גם רקנטי . יש עוד אחוז מסויים שמוחזק ע"י המועדון מכבי תל אביב .
מיזרחי מחזיק בחלק יחסי של קצת יותר מ-5% אבל זה כחלק מקבוצה שניקראת יוניקו והוא לא יכול להחליט לבד שהוא מכניס כסף ושאר הקבוצה שלו לא . ולכן באופן כללי הקבוצה שלו הם החוליה החלשה מבחינה כלכלית ...
רוי , מאיפה אתה מביא את המידע שהפטרוכימיים במצב קשה ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 21 ינואר 2013, 10:44

yzafrir כתב:אף אחד מבעלי הקבוצה לא יזרים כסף לבד . זו בדיוק הייתה הבעיה של כץ עם שאר הבעלים , הוא רצה להכניס כסף אבל אף אחד אחר לא רצה גם כן .
אגב פדרמן מחזיק 33.3% ולא 40 וכך גם רקנטי . יש עוד אחוז מסויים שמוחזק ע"י המועדון מכבי תל אביב .
מיזרחי מחזיק בחלק יחסי של קצת יותר מ-5% אבל זה כחלק מקבוצה שניקראת יוניקו והוא לא יכול להחליט לבד שהוא מכניס כסף ושאר הקבוצה שלו לא . ולכן באופן כללי הקבוצה שלו הם החוליה החלשה מבחינה כלכלית ...
רוי , מאיפה אתה מביא את המידע שהפטרוכימיים במצב קשה ?

אני לא הכי מבין את הג'אגלינג שאתה עושה בנתונים.
5% זה 5% לא יותר ולא פחות. הוא לא צריך להביא את הכסף עבור שאר החברים בקבוצה שלו. בגלל זה הם בעלי המניות שמחזיקים גם כל אחד בנתח מסויים.

מעבר לכך, אתה משתמש כאן בספקולציה פרועה, כי אני לא זוכר שום פרסום בתקשורת שבו נאמר שפדרמן רצה להזרים כסף למועדון, אבל נתקל בהתנגדות של מזרחי או של
הקבוצה שלו.
לכן, לדעתי אפשר להסכים על כך שאם ישנם בעלי מניות במכבי, שלא מסוגלים להזרים כסף, בהתאם לנתח שלהם בבעלות הקבוצה, אז ראוי שהם יימכרו את החלק
שלהם, למי שכן מוכן לעשות את זה, וזה כולל את מזרחי, פדרמן, רקנאטי וכל אחד אחר שמחזיק במניות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ינואר 2013, 13:54

אני אסביר את עניין מיזרחי . הוא לא רשום כבעל מניות במכבי בשווי של 5% אלא בחברת ניוקו שהיא בעלת 17-18% במכבי . ולכן אם אחד הבעלים רוצים להשקיע עוד כסף הוא צריך את הסכמת כל חברי הקבוצה שלו לשים כסף ובמקרה של קבוצת מיזרחי צריך את הסכמת שלושת חברי הקבוצה .
אני גם לא זוכר שפדרמן רצה להזרים כסף ונתקל בהתנגדות אבל גם לא שמעתי שהקבוצה שלשמעון רצת להגדיל תקציב ופדרמן התנגד . לעומת זאת בתקופה של כן אני זוכר שהוא רצה להגדיל תקציב והייתה התנגדות גם של שמעון (של הקבוצה של שמעון)
אני מסכים צאיתך שאם יש מישהו מהבעלים שלא יכול להביא כסף מהבית לשידרוג התקציב אז שימכור את חלקו בקבוצה , הבעיה שאני טוען שזה בעיקר יכול לבוא מהקבוצה של שמעון (שלא לומר שמעון בעצמו )....
זה לינק להסבר על חלוקת הבעלות במכבי

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000546686
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 21 ינואר 2013, 15:43

yzafrir כתב:אני אסביר את עניין מיזרחי . הוא לא רשום כבעל מניות במכבי בשווי של 5% אלא בחברת ניוקו שהיא בעלת 17-18% במכבי . ולכן אם אחד הבעלים רוצים להשקיע עוד כסף הוא צריך את הסכמת כל חברי הקבוצה שלו לשים כסף ובמקרה של קבוצת מיזרחי צריך את הסכמת שלושת חברי הקבוצה .
אני גם לא זוכר שפדרמן רצה להזרים כסף ונתקל בהתנגדות אבל גם לא שמעתי שהקבוצה שלשמעון רצת להגדיל תקציב ופדרמן התנגד . לעומת זאת בתקופה של כן אני זוכר שהוא רצה להגדיל תקציב והייתה התנגדות גם של שמעון (של הקבוצה של שמעון)
אני מסכים צאיתך שאם יש מישהו מהבעלים שלא יכול להביא כסף מהבית לשידרוג התקציב אז שימכור את חלקו בקבוצה , הבעיה שאני טוען שזה בעיקר יכול לבוא מהקבוצה של שמעון (שלא לומר שמעון בעצמו )....
זה לינק להסבר על חלוקת הבעלות במכבי

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000546686

אני מבין את ההגיון שלך, רק שנראה לי שיש כאן הרבה יותר ספקולציות מעובדות.

יכול להיות שאתה צודק, ויכול להיות שלא. מה שלא יהיה, ברור שכל נושא התקציב צריך להיבדק מחדש. בעצם כל הגישה של תקציב מאוזן בכל מחיר, היא זו שגורמת
למכבי אמנם לשרוד כלכלית, אבל מונע ממנה להיות רלוונטית ברמה התחרותית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 24 ינואר 2013, 07:33

אם יש לכם שאלות מעניינות לבלאט, מוזמנים לנסות את מזלכם:

http://www.euroleague.net/features/fanm ... a-tel-aviv
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 24 ינואר 2013, 13:06

עכשיו יש כבר מתקפה משולבת על בלאט - אתמול ב"גלובס" והבוקר ב"מעריב".

http://www.globes.co.il/news/article.as ... lders_2605

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/431/ ... at=3872823
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 24 ינואר 2013, 14:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 24 ינואר 2013, 13:28

קודי כתב:עכשיו יש כבר מתקפה משולבת על בלאט - אתמול ב"גלובס" והבוקר ב"מעריב".

כולם קולטים לאט-לאט את מה מה שהבנתי כבר מזמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 24 ינואר 2013, 14:07

felix_r כתב:
קודי כתב:עכשיו יש כבר מתקפה משולבת על בלאט - אתמול ב"גלובס" והבוקר ב"מעריב".

כולם קולטים לאט-לאט את מה מה שהבנתי כבר מזמן

בלאט אמנם לא חף מטעויות ויש לו חלק לא קטן באיך שמכבי נראית, אבל רק בזכותו מכבי נשארה עוד רלוונטית ביורוליג בשנתיים האחרונות. תן לי שם של מאמן אחד שהיה עושה עבודה טובה ממנו במכבי (ואל תאמר מסינה או אובראדוביץ שרק עלותם היא משהו כמו חצי מהתצקיב השחקנים של מכבי ושהבוודאי לא יסכימו לעבוד תחת תכתיבי הנהלת הילדים של מכבי). אין מה לעשות, נכון להיות בלאט הוא המאמן הכי מתאים למכבי והטוב ביותר שהיא יכולה לקבל ביי פאר. לצערי ההנהלה וגם חלק מהאוהדים ידעו להעריך את זה רק כשבלאט יעזוב ועם התפתחות העניינים די ברור שלא רחוק היום שזה יקרה. כשגודס או שמיר יקרסו כאן בדיוק כמו שאפי וקטש קרסו אז יתחילו לדבר אחרת על בלאט.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 24 ינואר 2013, 14:51

וגם גרינוולד מצטרף לחוגגים על חשבון בלאט:

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2610172

וגם ב"ישראל היום" נכנסים בבלאט על אי תפקוד הספסל. זה מריח כמו מתקפה מאורגנת עם יד מכוונת.
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 ינואר 2013, 16:27

מילא האוהדים, אבל גם התקשורת לא יכולה לבקר את בלאט?
הקבוצה משחקת רע, ולכן היא סופגת ביקורת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 24 ינואר 2013, 18:43

MTA2311 כתב:מילא האוהדים, אבל גם התקשורת לא יכולה לבקר את בלאט?

ורק בלאט אשם? אין שום חלק לג'נרל מנג'ר ולהנהלה שבנו את הקבוצה?
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 ינואר 2013, 18:46

קודי כתב:

תקרא את הכתבה בספורט 5( שכמדומני דווקא שם היה הגיוני שישמיצו את בלאט). אין פה שום קונספירציה.
ההנהלה אשמה בכך שהקבוצה לא תגיע להצלבה, ובלאט אשם בכך שהקבוצה נראית כל כך רע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 24 ינואר 2013, 18:46

MTA2311 כתב:
קודי כתב:

תקרא את הכתבה בספורט 5( שכמדומני דווקא שם היה הגיוני שישמיצו את בלאט). אין פה שום קונספירציה.

כן, על כל עמוד ביקורת על בלאט יש חצי שורה ביקורת על ההנהלה. אותה הנהלה שבלאט מציל אותה שנה אחרי שנה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 24 ינואר 2013, 18:51

אני מסכים עם יובל שהדברים נראים מאורגנים ומתואמים.
לא יודע איך, לא יודע מתי, אבל זאת הכנת הקרקע להמשך הדרך בלי דייויד.

אם זה אכן כך, ואם זוהי הדרך החדשה והרעננה שבה הולכת ההנהלה החדשה שלנו, אז זאת ממש דרך מגעילה ולא נעימה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 ינואר 2013, 18:58

קודי כתב:
MTA2311 כתב:
קודי כתב:

כן, על כל עמוד ביקורת על בלאט יש חצי שורה ביקורת על ההנהלה. אותה הנהלה שבלאט מציל אותה שנה אחרי שנה.

אז לא קראת את הכתבה. נושא הכתבה הוא ההימור על שחקנים זולים שלא צלח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 ינואר 2013, 19:00

jol9 כתב:אני מסכים עם יובל שהדברים נראים מאורגנים ומתואמים.

אם זה אכן כך, ואם זוהי הדרך החדשה והרעננה שבה הולכת ההנהלה החדשה שלנו, אז זאת ממש דרך מגעילה ולא נעימה.

פדרמן שלח הודעה בווטסאפ ל"תפוצת עיתונאי הבית" שהשבוע הם מחוייבים ללכלך על בלאט, בשביל שהאוהדים יקבלו טוב את הפיטורים שלו בסוף העונה? זה פשוט בולשיט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 24 ינואר 2013, 19:12

MTA2311 כתב:

פדרמן שלח הודעה בווטסאפ ל"תפוצת עיתונאי הבית" שהשבוע הם מחוייבים ללכלך על בלאט, בשביל שהאוהדים יקבלו טוב את הפיטורים שלו בסוף העונה? זה פשוט בולשיט.

זה לא בדיוק ככה.
רוח הדברים שיוצאת מהנהלה לעיתונאים שרוצים לשמוע ואז זה מתגלגל.

זאת כמובן סתם ספולציה, ומאוד יכול להיות שזה לא נכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 ינואר 2013, 19:12

MTA2311 כתב:

מסכים איתך. הכל הרבה יותר פשוט. בלי שום קונספירציות. מכבי נראית רע כבר תקופה ארוכה, אבל בהפסד המביש והמשפיל לחימקי, מכבי הגיעה לשפל המדרגה. עד היום בגלל הכבוד הגדול, שהתקשורת רוכשת לבלאט, היא נמנעה מלעביר עליו ביקורת חריפה, אבל הגיעו מים עד נפש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים