המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אף אחד מבעלי הקבוצה לא יזרים כסף לבד . זו בדיוק הייתה הבעיה של כץ עם שאר הבעלים , הוא רצה להכניס כסף אבל אף אחד אחר לא רצה גם כן .
אגב פדרמן מחזיק 33.3% ולא 40 וכך גם רקנטי . יש עוד אחוז מסויים שמוחזק ע"י המועדון מכבי תל אביב .
מיזרחי מחזיק בחלק יחסי של קצת יותר מ-5% אבל זה כחלק מקבוצה שניקראת יוניקו והוא לא יכול להחליט לבד שהוא מכניס כסף ושאר הקבוצה שלו לא . ולכן באופן כללי הקבוצה שלו הם החוליה החלשה מבחינה כלכלית ...
רוי , מאיפה אתה מביא את המידע שהפטרוכימיים במצב קשה ?
yzafrir כתב:אני אסביר את עניין מיזרחי . הוא לא רשום כבעל מניות במכבי בשווי של 5% אלא בחברת ניוקו שהיא בעלת 17-18% במכבי . ולכן אם אחד הבעלים רוצים להשקיע עוד כסף הוא צריך את הסכמת כל חברי הקבוצה שלו לשים כסף ובמקרה של קבוצת מיזרחי צריך את הסכמת שלושת חברי הקבוצה .
אני גם לא זוכר שפדרמן רצה להזרים כסף ונתקל בהתנגדות אבל גם לא שמעתי שהקבוצה שלשמעון רצת להגדיל תקציב ופדרמן התנגד . לעומת זאת בתקופה של כן אני זוכר שהוא רצה להגדיל תקציב והייתה התנגדות גם של שמעון (של הקבוצה של שמעון)
אני מסכים צאיתך שאם יש מישהו מהבעלים שלא יכול להביא כסף מהבית לשידרוג התקציב אז שימכור את חלקו בקבוצה , הבעיה שאני טוען שזה בעיקר יכול לבוא מהקבוצה של שמעון (שלא לומר שמעון בעצמו )....
זה לינק להסבר על חלוקת הבעלות במכבי
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000546686
קודי כתב:עכשיו יש כבר מתקפה משולבת על בלאט - אתמול ב"גלובס" והבוקר ב"מעריב".
felix_r כתב:קודי כתב:עכשיו יש כבר מתקפה משולבת על בלאט - אתמול ב"גלובס" והבוקר ב"מעריב".
כולם קולטים לאט-לאט את מה מה שהבנתי כבר מזמן
MTA2311 כתב:מילא האוהדים, אבל גם התקשורת לא יכולה לבקר את בלאט?
הקבוצה משחקת רע, ולכן היא סופגת ביקורת.
קודי כתב:MTA2311 כתב:מילא האוהדים, אבל גם התקשורת לא יכולה לבקר את בלאט?
ורק בלאט אשם? אין שום חלק לג'נרל מנג'ר ולהנהלה שבנו את הקבוצה?
MTA2311 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:מילא האוהדים, אבל גם התקשורת לא יכולה לבקר את בלאט?
תקרא את הכתבה בספורט 5( שכמדומני דווקא שם היה הגיוני שישמיצו את בלאט). אין פה שום קונספירציה.
ההנהלה אשמה בכך שהקבוצה לא תגיע להצלבה, ובלאט אשם בכך שהקבוצה נראית כל כך רע.
קודי כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:מילא האוהדים, אבל גם התקשורת לא יכולה לבקר את בלאט?
תקרא את הכתבה בספורט 5( שכמדומני דווקא שם היה הגיוני שישמיצו את בלאט). אין פה שום קונספירציה.
ההנהלה אשמה בכך שהקבוצה לא תגיע להצלבה, ובלאט אשם בכך שהקבוצה נראית כל כך רע.
כן, על כל עמוד ביקורת על בלאט יש חצי שורה ביקורת על ההנהלה. אותה הנהלה שבלאט מציל אותה שנה אחרי שנה.
jol9 כתב:אני מסכים עם יובל שהדברים נראים מאורגנים ומתואמים.
לא יודע איך, לא יודע מתי, אבל זאת הכנת הקרקע להמשך הדרך בלי דייויד.
אם זה אכן כך, ואם זוהי הדרך החדשה והרעננה שבה הולכת ההנהלה החדשה שלנו, אז זאת ממש דרך מגעילה ולא נעימה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני מסכים עם יובל שהדברים נראים מאורגנים ומתואמים.
אם זה אכן כך, ואם זוהי הדרך החדשה והרעננה שבה הולכת ההנהלה החדשה שלנו, אז זאת ממש דרך מגעילה ולא נעימה.
פדרמן שלח הודעה בווטסאפ ל"תפוצת עיתונאי הבית" שהשבוע הם מחוייבים ללכלך על בלאט, בשביל שהאוהדים יקבלו טוב את הפיטורים שלו בסוף העונה? זה פשוט בולשיט.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני מסכים עם יובל שהדברים נראים מאורגנים ומתואמים.
פדרמן שלח הודעה בווטסאפ ל"תפוצת עיתונאי הבית" שהשבוע הם מחוייבים ללכלך על בלאט, בשביל שהאוהדים יקבלו טוב את הפיטורים שלו בסוף העונה? זה פשוט בולשיט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים