yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:misha כתב:לא נשאר לפדרר דלק למערכה האחרונה אבל למארי הגיע לנצח פה בכל מקרה. תצוגה סופר מרשימה שלו.
אמת. עדיין זה הרגיש בשוליים שפדרר יותר חזק בראש. בכל פעם שהיה רגע מכריע ושמארי היה צריך לעמוד בלחץ, הוא נשבר. אם פדרר לא היה נגמר פיזית, זה יכול היה להיראות אחרת. בניגוד לנדאל או נולה, הוא לא באמת יכול לשחק 5 מערכות ברבע ואז להתמודד ב-100% עם השחקנים הטובים ביותר בחצי.
בכל מקרה אין מה להתבאס. רוג'ר צריך לנוח כמה שרק אפשר, לנסות לצבור ביטחון ברוטרדם ואולי גם בדובאי ובעיקר לשמור על הגב.
אם הייתי אוהד פדרר הייתי מקווה שהוא לא יופיע לתחרויות זניחות כמו דובאי ורוטרדם, ויחלק את הכוחות נכון יותר.
אין ספק שיש לו את היכולת לנצח עוד תחרויות גדולות, אז בשביל מה להתעסק עם הקטנות? את השיא של השבועות הוא כבר שבר. איזה אתגר יש לו עוד בדיוק, חוץ מלהמשיך
לאיים על הטורנירים הגדולים?
לדעתי אתה טועה. בעונה הקודמת פדרר שיחק טניס מדהים והגיע להישגים גבוהים בהרבה ממש שהרבה מאוד אוהדים (וביניהם גם אני) ציפינו. הדעה האישית שלי היא שאחרי ההפסד לנדאל באוסטרליה, אלה היו בדיוק שני הטורנירים הללו שעזרו לו לצבור ביטחון. בעקבותיהם באה הזכייה ב-IW ומאז הוא נותר בטוח בעצמו עד ניו יורק (ושם זה התחיל להידלדל). אם הוא יוכל להגן על חלק מתארי תחילת שנה שעברה, או לפחות לשחק טניס מרשים בהם, יהיה לזה אימפקט.
חוץ מזה, פדרר לא הולך לשחק במיאמי וגם לא ב-MC, אז זה לא שתהיה חסרה לו יותר מדי מנוחה.
הבנתי אותך - זה עושה שכל.
מצד שני, אל תשכח שלפדרר לפני שנה, היתה מטרה לחזור למקום הראשון, בשביל השיא. הוא כבר עשה את זה. לכן, מכאן המטרות שלו הן שונות.
אם כי, מי יודע מה הוא רוצה. סה"כ זה נראה שאם לא מול אחד מהחברים שלו לרביעייה, הוא יכול לנצח כל משחק מול כל אחד ולפעמים גם בלי הרבה קושי.
אולי בעצם הוא רוצה לשמור על המקום השני, בשביל הסיכוי לקבל את פרר בחצי בטורנירים הגדולים הקרובים... לא יודע.