28 ינואר 2013, 09:00
jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:וואי איזו פדיחה... מאסו לקח את התואר האולימפי.... המדליה של רפא והטריה של מארי מתהפכות על מדפיהן...
ובגמר הוא ניצח מארדי פיש...
בכלל, אתונה לא בדיוק הייתה אולימפיאדה לפנתיאון.
נראה לי שאם פדרר היה יודע אז שהוא לא יצליח להשיג את המדליה האולימפית, הוא היה נותן הרבה יותר בשביל לזכות בה ואני מניח שהיה לוקח אותה
בלי הרבה קושי...
28 ינואר 2013, 09:14
28 ינואר 2013, 09:35
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:וואי איזו פדיחה... מאסו לקח את התואר האולימפי.... המדליה של רפא והטריה של מארי מתהפכות על מדפיהן...
ובגמר הוא ניצח מארדי פיש...
בכלל, אתונה לא בדיוק הייתה אולימפיאדה לפנתיאון.
נראה לי שאם פדרר היה יודע אז שהוא לא יצליח להשיג את המדליה האולימפית, הוא היה נותן הרבה יותר בשביל לזכות בה ואני מניח שהיה לוקח אותה
בלי הרבה קושי...
אני חושב שיש דברים שמטרידים את פדרר הרבה יותר מהעבר - בראש ובראשונה ההפסד לדלפו בגמר בניו יורק 09'. היום אנחנו בדיעבד יודעים שהוא היה משלים פדרר סלאם אם היה זוכה באותה שנה, ובכלל דלפו זה לא שחקן שצריך להפסיד לו גמר.
מעבר לזה, אני לא חושב שהמדליה מעסיקה אותו כמו הסלאמים. אם בתחילת שנה שעברה היית שואל אותו אם הוא מעדיף תואר ווימבי או מדליית זהב, ווימבי היה לוקח בקלות (בעיקר נוכח החזרה למקום הראשון וההשוואה של שיא 7 הזכיות של סמפראס).
28 ינואר 2013, 19:13
28 ינואר 2013, 20:06
jol9 כתב:האשכול השני היה די נאחסי מבחינתי, אז אני מקווה שהשלישי יהיה לו מזל הרבה יותר חיובי.
28 ינואר 2013, 21:00
yiffy כתב:jol9 כתב:האשכול השני היה די נאחסי מבחינתי, אז אני מקווה שהשלישי יהיה לו מזל הרבה יותר חיובי.
בואנה! הבחור שלך שבר שיאי RG והרחיב את השיא ב-MC. קצת צניעות לא תזיק!
כשתגיע השנה הראשונה בה הוא לא יזכה באף GS (ע"ע 11' עבור פדרר), אתה תגעגע ל-12' של נדאל.
28 ינואר 2013, 22:28
01 פברואר 2013, 15:24
01 פברואר 2013, 16:19
01 פברואר 2013, 16:45
01 פברואר 2013, 21:11
LIAV10 כתב:ויינטרוב נותן פייט מכובד..
01 פברואר 2013, 21:14
jol9 כתב:LIAV10 כתב:ויינטרוב נותן פייט מכובד..
ויינטרוב שחקן נהדר. הוא לטעמי שחקן טוב בהרבה מדודי היום.
הלוואי ותהיה לו ההזדמנות לקבל גב כלכלי לפחות לעונה אחת. לטעמי הוא שווה לפחות טופ 50.
דודי לא יכול לתת משחק צמוד לגאסקה, לפחות לא דודי מודל 2013. הבחור לא ממש נמצא בשיאו.
01 פברואר 2013, 21:22
yiffy כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:ויינטרוב נותן פייט מכובד..
ויינטרוב שחקן נהדר. הוא לטעמי שחקן טוב בהרבה מדודי היום.
הלוואי ותהיה לו ההזדמנות לקבל גב כלכלי לפחות לעונה אחת. לטעמי הוא שווה לפחות טופ 50.
דודי לא יכול לתת משחק צמוד לגאסקה, לפחות לא דודי מודל 2013. הבחור לא ממש נמצא בשיאו.
תשמע, יש לו סרב חזק ויציב ובקהנד שיכול היה להיות ברמות הגבוהות ביותר (ואולי אחד מהבקהנד יד אחת הכי טובים בסבב) אם הוא לא היה עושה כ"כ הרבה טעויות בלתי מחויבות איתו. הקטע הוא שיש משהו מאוד נמהר במשחק שלו. זה גורם לו לעשות המון טעויות בלתי מחויבות, אבל אם לשפוט לפי הכמות שצונגה עשה, כנראה שהוא גם מצליח לדרדר את היריבים שלו לזה. בנוסף, ההגנה שלו לא משהו.
ובכל זאת, בחור מוכשר ממש. היה כיף לראות אותו מותח קצת את צונגה
01 פברואר 2013, 21:46
01 פברואר 2013, 22:25
01 פברואר 2013, 22:26
01 פברואר 2013, 22:34
MTA2311 כתב:יש לו בעיה רצינית בפורהנד, וכמו שכבר אמרתי פה אלף פעם, בלי פורהנד טוב מאוד, אין מה לחפש בטניס הגברים. ( בגלל זה גם גאסקה למשל אף פעם לא מימש את הפוטנציאל שלו).
אמיר מאוד מוכשר( פחות מדודי אמנם, אבל עדיין) ויש לו גם נתונים פיזיים מעולים( בניגוד לדודי). חוץ מהפורהנד, כנראה שגם משהו בראש לא לגמרי בסדר.
01 פברואר 2013, 22:42
yiffy כתב:MTA2311 כתב:יש לו בעיה רצינית בפורהנד, וכמו שכבר אמרתי פה אלף פעם, בלי פורהנד טוב מאוד, אין מה לחפש בטניס הגברים. ( בגלל זה גם גאסקה למשל אף פעם לא מימש את הפוטנציאל שלו).
אמיר מאוד מוכשר( פחות מדודי אמנם, אבל עדיין) ויש לו גם נתונים פיזיים מעולים( בניגוד לדודי). חוץ מהפורהנד, כנראה שגם משהו בראש לא לגמרי בסדר.
אתה באמת חושב שדודי מוכשר יותר??
איפה דודי ואיפה לגרור את צונגה לכמעט 5 מערכות...
01 פברואר 2013, 22:55
MTA2311 כתב:יש לו בעיה רצינית בפורהנד, וכמו שכבר אמרתי פה אלף פעם, בלי פורהנד טוב מאוד, אין מה לחפש בטניס הגברים. ( בגלל זה גם גאסקה למשל אף פעם לא מימש את הפוטנציאל שלו).
01 פברואר 2013, 23:00
MTA2311 כתב:yiffy כתב:MTA2311 כתב:יש לו בעיה רצינית בפורהנד, וכמו שכבר אמרתי פה אלף פעם, בלי פורהנד טוב מאוד, אין מה לחפש בטניס הגברים. ( בגלל זה גם גאסקה למשל אף פעם לא מימש את הפוטנציאל שלו).
אתה באמת חושב שדודי מוכשר יותר??
איפה דודי ואיפה לגרור את צונגה לכמעט 5 מערכות...
דודי הרבה יותר מוכשר מבחינת טניס נטו. לצערו, יש לו נתונים פיזיים של ילדה בת 5.
לאמיר יש עוד הרבה מה לעבור עד שיהיה אפשר להשוות אותו לדודי. הם באותו גיל לדעתי, ודודי השיג הרבה יותר בקריירה. הוא גם עשה כבר כמה ניצחונות גדולים ( רודיק, גוזאלס, טומי רוברדו, ריינר שוטלר, יוז'ני וכו')
ד"א, גם לדודי יש ברזומה הפסד ב4 מערכות לטסונגה, ועוד בסבב ולא בדייויס.
בקיצור, אין מה להשוות בכלל.