עולם הטניס 3

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

עולם הטניס 3

הודעהעל ידי yiffy » 28 ינואר 2013, 09:00

jol9 כתב:
yiffy כתב:
jol9 כתב:וואי איזו פדיחה... מאסו לקח את התואר האולימפי.... המדליה של רפא והטריה של מארי מתהפכות על מדפיהן...

ובגמר הוא ניצח מארדי פיש...
בכלל, אתונה לא בדיוק הייתה אולימפיאדה לפנתיאון.

נראה לי שאם פדרר היה יודע אז שהוא לא יצליח להשיג את המדליה האולימפית, הוא היה נותן הרבה יותר בשביל לזכות בה ואני מניח שהיה לוקח אותה
בלי הרבה קושי...

אני חושב שיש דברים שמטרידים את פדרר הרבה יותר מהעבר - בראש ובראשונה ההפסד לדלפו בגמר בניו יורק 09'. היום אנחנו בדיעבד יודעים שהוא היה משלים פדרר סלאם אם היה זוכה באותה שנה, ובכלל דלפו זה לא שחקן שצריך להפסיד לו גמר.

מעבר לזה, אני לא חושב שהמדליה מעסיקה אותו כמו הסלאמים. אם בתחילת שנה שעברה היית שואל אותו אם הוא מעדיף תואר ווימבי או מדליית זהב, ווימבי היה לוקח בקלות (בעיקר נוכח החזרה למקום הראשון וההשוואה של שיא 7 הזכיות של סמפראס).
yiffy
חבר כבוד

Re: עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

הודעהעל ידי jol9 » 28 ינואר 2013, 09:14

ד"א היסטוריה קטנה תירשם היום (או בשבוע הבא) כשרפא נדאל יירד למקום החמישי בדירוג העולמי.

אני חושב שברוב התחרויות הוא אמור לשמור על הדירוג שלו מלפני הפציעה כך שאולי זה יהיה פחות משמעותי לפחות עד ווימבלדון...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

הודעהעל ידי jol9 » 28 ינואר 2013, 09:35

yiffy כתב:
jol9 כתב:
yiffy כתב:
jol9 כתב:וואי איזו פדיחה... מאסו לקח את התואר האולימפי.... המדליה של רפא והטריה של מארי מתהפכות על מדפיהן...

ובגמר הוא ניצח מארדי פיש...
בכלל, אתונה לא בדיוק הייתה אולימפיאדה לפנתיאון.

נראה לי שאם פדרר היה יודע אז שהוא לא יצליח להשיג את המדליה האולימפית, הוא היה נותן הרבה יותר בשביל לזכות בה ואני מניח שהיה לוקח אותה
בלי הרבה קושי...

אני חושב שיש דברים שמטרידים את פדרר הרבה יותר מהעבר - בראש ובראשונה ההפסד לדלפו בגמר בניו יורק 09'. היום אנחנו בדיעבד יודעים שהוא היה משלים פדרר סלאם אם היה זוכה באותה שנה, ובכלל דלפו זה לא שחקן שצריך להפסיד לו גמר.

מעבר לזה, אני לא חושב שהמדליה מעסיקה אותו כמו הסלאמים. אם בתחילת שנה שעברה היית שואל אותו אם הוא מעדיף תואר ווימבי או מדליית זהב, ווימבי היה לוקח בקלות (בעיקר נוכח החזרה למקום הראשון וההשוואה של שיא 7 הזכיות של סמפראס).

יש מצב שאתה צודק...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

עולם הטניס 3 - בסימן קאמבק של רפא

הודעהעל ידי jol9 » 28 ינואר 2013, 19:13

האשכול השני היה די נאחסי מבחינתי, אז אני מקווה שהשלישי יהיה לו מזל הרבה יותר חיובי.
נערך לאחרונה על ידי jol9 בתאריך 20 מאי 2013, 00:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: עולם הטניס3 - נובאק פותח את העונה עם עוד תואר

הודעהעל ידי yiffy » 28 ינואר 2013, 20:06

jol9 כתב:האשכול השני היה די נאחסי מבחינתי, אז אני מקווה שהשלישי יהיה לו מזל הרבה יותר חיובי.

בואנה! הבחור שלך שבר שיאי RG והרחיב את השיא ב-MC. קצת צניעות לא תזיק!
כשתגיע השנה הראשונה בה הוא לא יזכה באף GS (ע"ע 11' עבור פדרר), אתה תגעגע ל-12' של נדאל.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 28 ינואר 2013, 21:00

yiffy כתב:
jol9 כתב:האשכול השני היה די נאחסי מבחינתי, אז אני מקווה שהשלישי יהיה לו מזל הרבה יותר חיובי.

בואנה! הבחור שלך שבר שיאי RG והרחיב את השיא ב-MC. קצת צניעות לא תזיק!
כשתגיע השנה הראשונה בה הוא לא יזכה באף GS (ע"ע 11' עבור פדרר), אתה תגעגע ל-12' של נדאל.

לא... ל-12 אני לא אתגעגע. איך אפשר להתגעגע לעונה שבה השחקן שלך מושבת בחלקה השני על שני הסלאמים האחרונים

שיא RG זה נחמד אבל הוא גם הפסיד שלושה גמרים רצופים לסרבי המעצבן, וזה אחד מרגעי השפל שלי כאוהד רפא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 ינואר 2013, 22:28

ממש לא נתגעגע, בלי נדאל הסבב (אותי אישית) משעמם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 פברואר 2013, 15:24

ויינטרוב נותן פייט מכובד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 פברואר 2013, 16:19

דודי ביום טוב בהחלט יכול לנצח את גאסקה...
מדובר בשני שחקנים מאוד מוכשרים, עם בק הנד יד אחת מצויין. יהיה משחק מצויין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 פברואר 2013, 16:45

דודי נראה רע, אבל משחק ברמה מאוד גבוהה בינתיים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 01 פברואר 2013, 21:11

LIAV10 כתב:ויינטרוב נותן פייט מכובד..

ויינטרוב שחקן נהדר. הוא לטעמי שחקן טוב בהרבה מדודי היום.
הלוואי ותהיה לו ההזדמנות לקבל גב כלכלי לפחות לעונה אחת. לטעמי הוא שווה לפחות טופ 50.

דודי לא יכול לתת משחק צמוד לגאסקה, לפחות לא דודי מודל 2013. הבחור לא ממש נמצא בשיאו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 01 פברואר 2013, 21:14

jol9 כתב:

הלוואי ותהיה לו ההזדמנות לקבל גב כלכלי לפחות לעונה אחת. לטעמי הוא שווה לפחות טופ 50.

דודי לא יכול לתת משחק צמוד לגאסקה, לפחות לא דודי מודל 2013. הבחור לא ממש נמצא בשיאו.

תשמע, יש לו סרב חזק ויציב ובקהנד שיכול היה להיות ברמות הגבוהות ביותר (ואולי אחד מהבקהנד יד אחת הכי טובים בסבב) אם הוא לא היה עושה כ"כ הרבה טעויות בלתי מחויבות איתו. הקטע הוא שיש משהו מאוד נמהר במשחק שלו. זה גורם לו לעשות המון טעויות בלתי מחויבות, אבל אם לשפוט לפי הכמות שצונגה עשה, כנראה שהוא גם מצליח לדרדר את היריבים שלו לזה. בנוסף, ההגנה שלו לא משהו.

ובכל זאת, בחור מוכשר ממש. היה כיף לראות אותו מותח קצת את צונגה :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 01 פברואר 2013, 21:22

yiffy כתב:
jol9 כתב:

תשמע, יש לו סרב חזק ויציב ובקהנד שיכול היה להיות ברמות הגבוהות ביותר (ואולי אחד מהבקהנד יד אחת הכי טובים בסבב) אם הוא לא היה עושה כ"כ הרבה טעויות בלתי מחויבות איתו. הקטע הוא שיש משהו מאוד נמהר במשחק שלו. זה גורם לו לעשות המון טעויות בלתי מחויבות, אבל אם לשפוט לפי הכמות שצונגה עשה, כנראה שהוא גם מצליח לדרדר את היריבים שלו לזה. בנוסף, ההגנה שלו לא משהו.

ובכל זאת, בחור מוכשר ממש. היה כיף לראות אותו מותח קצת את צונגה :)

חסר לו הנסיון ברמות האלה.
אני מאמין שהטניס שמשחקים השחקנים בסבב המרכזי, הוא שונה ואחר מהטניס שמשוחק בצ'אלנג'רים ובפיוצ'רים.
לדעתי מבחינת איכות, לאמיר בהחלט יש את זה. יש לו סרב לא רע, בקהנד נהדר, פורהנד סביר ותנועה טובה על המגרש.
נכון, ההגנה לא משהו, אבל זה משהו שמשתפר עם הזמן אחרי שאתה משחק קצת נגד טניסאים ברמה הזאת.

זה לא סתם שתמיד הוא נותן הופעות טובות בדייויס. הוא פשוט שחקן טוב. תיזכר מה הוא עשה מול נבחרת יפן, מול שני טניסאים שמדורגים במאייה הראשונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 פברואר 2013, 21:46

יש לו בעיה רצינית בפורהנד, וכמו שכבר אמרתי פה אלף פעם, בלי פורהנד טוב מאוד, אין מה לחפש בטניס הגברים. ( בגלל זה גם גאסקה למשל אף פעם לא מימש את הפוטנציאל שלו).

אמיר מאוד מוכשר( פחות מדודי אמנם, אבל עדיין) ויש לו גם נתונים פיזיים מעולים( בניגוד לדודי). חוץ מהפורהנד, כנראה שגם משהו בראש לא לגמרי בסדר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 01 פברואר 2013, 22:25

זה רק אני, או שהוא מאוד דומה במראה לג'וקוביץ'?
תתעלמו מהעיניים ומהשיער.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 פברואר 2013, 22:26

(האף היהודי)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 01 פברואר 2013, 22:34

MTA2311 כתב:יש לו בעיה רצינית בפורהנד, וכמו שכבר אמרתי פה אלף פעם, בלי פורהנד טוב מאוד, אין מה לחפש בטניס הגברים. ( בגלל זה גם גאסקה למשל אף פעם לא מימש את הפוטנציאל שלו).

אמיר מאוד מוכשר( פחות מדודי אמנם, אבל עדיין) ויש לו גם נתונים פיזיים מעולים( בניגוד לדודי). חוץ מהפורהנד, כנראה שגם משהו בראש לא לגמרי בסדר.

אתה באמת חושב שדודי מוכשר יותר??
איפה דודי ואיפה לגרור את צונגה לכמעט 5 מערכות...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 פברואר 2013, 22:42

yiffy כתב:
MTA2311 כתב:יש לו בעיה רצינית בפורהנד, וכמו שכבר אמרתי פה אלף פעם, בלי פורהנד טוב מאוד, אין מה לחפש בטניס הגברים. ( בגלל זה גם גאסקה למשל אף פעם לא מימש את הפוטנציאל שלו).

דודי הרבה יותר מוכשר מבחינת טניס נטו. לצערו, יש לו נתונים פיזיים של ילדה בת 5.
לאמיר יש עוד הרבה מה לעבור עד שיהיה אפשר להשוות אותו לדודי. הם באותו גיל לדעתי, ודודי השיג הרבה יותר בקריירה. הוא גם עשה כבר כמה ניצחונות גדולים ( רודיק, גוזאלס, טומי רוברדו, ריינר שוטלר, יוז'ני וכו')

ד"א, גם לדודי יש ברזומה הפסד ב4 מערכות לטסונגה, ועוד בסבב ולא בדייויס.
בקיצור, אין מה להשוות בכלל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 01 פברואר 2013, 22:55

אין לו "בעיה רצינית"... הפורהנד שלו בסה"כ סביר. לא כמו של הטופ, אבל בהחלט מספיק בשביל להיות בטופ 50.
הפורהנד שלו לא פחות טוב מזה של דודי, ודודי כזכור הגיע למקום ה-30 בעולם.

אני גם לא חושב שיש לו בעיה מנטלית.
הוא סיפר על הבעיות שלו, והן בעיות כלכליות נטו. הוא מתקשה מאוד לנסוע ולהתמודד בתחרויות לבד, בלי פיזיוטרפיסט, בלי רופא, בלי מסז'יסט,
בלי מאמן, בלי מאמן כושר, בלי תמיכה,...

תראה את הקבוצות שמסתובבות עם הגדולים (רפא, רוג'ר, נובאק, מארי, פרר ואחרים). אמא, אבא, סבתה, חברה, אחות, קבוצת מאמנים, קבוצת מנהלים,
קבוצת מאמני כושר ואחראים על תחזוק הגוף,....

אם אמיר יוכל להסתובב בעולם עם 5 אנשי צוות, ולא לדאוג לטיסות בצ'רטרים וכד', אז לטעמי הוא בהחלט יכול להגיע לפחות עד הטופ 50.

ולטעמי הוא לא פחות מוכשר מדודי. הוא שחקן טוב יותר ממנו היום לטעמי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 01 פברואר 2013, 23:00

MTA2311 כתב:
yiffy כתב:

דודי הרבה יותר מוכשר מבחינת טניס נטו. לצערו, יש לו נתונים פיזיים של ילדה בת 5.
לאמיר יש עוד הרבה מה לעבור עד שיהיה אפשר להשוות אותו לדודי. הם באותו גיל לדעתי, ודודי השיג הרבה יותר בקריירה. הוא גם עשה כבר כמה ניצחונות גדולים ( רודיק, גוזאלס, טומי רוברדו, ריינר שוטלר, יוז'ני וכו')

ד"א, גם לדודי יש ברזומה הפסד ב4 מערכות לטסונגה, ועוד בסבב ולא בדייויס.
בקיצור, אין מה להשוות בכלל.

ובכל זאת, כמו שאמרת בעצמך, הוא יוצא למלחמה כמעט בלי כלים. אני זוכר את המשחק שלו מול פדרר ב-RG. הוא בכלל לא עמד בעוצמות, ופדרר אמנם מעביר ראלים חזקים, אבל יש גם יותר חזקים. היום במשחק מול צונגה, אמיר היה שווה לו בהרבה משלבי המשחק מבחינת עוצמת החבטות וגם תיזז אותו לא מעט עם הבקהנד. יכול להיות שהוא לייט בלומר, אבל רק בגלל שיש לו רקורד פחות מרשים זה לא אומר שהוא פחות מוכשר.
yiffy
חבר כבוד

הבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים