29 ינואר 2013, 15:13
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בואו תהיו קצת יותר רציניים, ותביאו את המספרים שלו מהטופ 16 ומעלה, ונגד קבוצות גדולות, ב3 עונות האחרונות. לא משלמים לשחקן כל כך הרבה כסף בשביל שיהיה "סולידי". כשדייויד בלו ירוויח סכומים כאלה, יהיה אפשר להשוות בינהם.
ליאור תמיד פותח את העונה מצויין, אתם פותחים עליו ת'רדים מהללים, ואחרי חודשיים כולנו נזכרים שמדובר בדיוק באותו שחקן. גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. והשחקן הזה, לא צריך להיות פורוורד פותח במכבי.
לא יודע מה זה "אפשר יהיה להשוות"... שני שחקנים, שמשחקים על אותה עמדה, פחות או יותר אותן דקות.
בטח שתשווה בינהם.
אין קשר לסכומים שהם מרוויחים.
אני שוב אומר אור, רוב הסיכויים שלא תמצא היום PF בשכר של ליאור, שיביא לך מספרים טובים יותר. אולי בקצת.
זה לא שקארל מלון נכנס למכונת זמן וחזר 15 שנה אחורה, והחליט שבא לו לשחק במכבי.
את הכסף צריך להשקיע בעמדות אחרות.
אם ככה אז גם צריך לציין שבלו נתן מספרים טובים יותר בשלבים המכריעים, בשתי העונות האחרונות. אי אפשר להתעלם מהמשכורות, אין מה לעשות. ליאור מרוויח הכי הרבה כסף בקבוצה, ונותן תפוקה בינונית במקרה הטוב. בלו לעומת זאת, הרוויח כל הקריירה גרושים, ונתן תפוקה מצויינת ביחס לעלות שלו.
יוני, אני לא יודע על סמך מה אתה מעריך את הסיכויים. בסכומים שליאור מרוויח, אפשר להביא לפה זר במיליון+. זה סכום לא קטן בכלל, ואפשר לעשות איתו דברים יפים.
29 ינואר 2013, 15:15
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בואו תהיו קצת יותר רציניים, ותביאו את המספרים שלו מהטופ 16 ומעלה, ונגד קבוצות גדולות, ב3 עונות האחרונות. לא משלמים לשחקן כל כך הרבה כסף בשביל שיהיה "סולידי". כשדייויד בלו ירוויח סכומים כאלה, יהיה אפשר להשוות בינהם.
ליאור תמיד פותח את העונה מצויין, אתם פותחים עליו ת'רדים מהללים, ואחרי חודשיים כולנו נזכרים שמדובר בדיוק באותו שחקן. גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. והשחקן הזה, לא צריך להיות פורוורד פותח במכבי.
לא יודע מה זה "אפשר יהיה להשוות"... שני שחקנים, שמשחקים על אותה עמדה, פחות או יותר אותן דקות.
בטח שתשווה בינהם.
אין קשר לסכומים שהם מרוויחים.
אני שוב אומר אור, רוב הסיכויים שלא תמצא היום PF בשכר של ליאור, שיביא לך מספרים טובים יותר. אולי בקצת.
זה לא שקארל מלון נכנס למכונת זמן וחזר 15 שנה אחורה, והחליט שבא לו לשחק במכבי.
את הכסף צריך להשקיע בעמדות אחרות.
אם ככה אז גם צריך לציין שבלו נתן מספרים טובים יותר בשלבים המכריעים, בשתי העונות האחרונות. אי אפשר להתעלם מהמשכורות, אין מה לעשות. ליאור מרוויח הכי הרבה כסף בקבוצה, ונותן תפוקה בינונית במקרה הטוב. בלו לעומת זאת, הרוויח כל הקריירה גרושים, ונתן תפוקה מצויינת ביחס לעלות שלו.
יוני, אני לא יודע על סמך מה אתה מעריך את הסיכויים. בסכומים שליאור מרוויח, אפשר להביא לפה זר במיליון+. זה סכום לא קטן בכלל, ואפשר לעשות איתו דברים יפים.
כמה כבר פאוור פורוורדים יש לך באירופה שיוכלו להיות שחקנים מובילים במכבי.
לדעתי לא הרבה.
עוד הרבה פחות יש לך בסכומים שעליהם אתה מדבר.
אתה תמיד יכול ליפול על איזה טרנס מוריס כזה, אבל זה כבר עניין של מזל יותר.
29 ינואר 2013, 15:47
30 ינואר 2013, 21:05
30 ינואר 2013, 21:26
itay92 כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000818281&ref=sport5
יופי עוד תירוץ לקיצוץ בשנה הבאה...
30 ינואר 2013, 21:31
חנו'ש כתב:itay92 כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000818281&ref=sport5
יופי עוד תירוץ לקיצוץ בשנה הבאה...
או לחלופין יגרום להם להבין שאם הם לא ישקיעו כמו שצריך עונה הבאה, אז גם שנה הבאה הם לא יראו את הכסף מהעליה להצלבה.
30 ינואר 2013, 23:02
30 ינואר 2013, 23:59
LIAV10 כתב:מישהו ראה איפשהו שמכבי מדברת עם ביינום?
31 ינואר 2013, 00:15
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:מישהו ראה איפשהו שמכבי מדברת עם ביינום?
איפה שמעת על זה?
31 ינואר 2013, 10:16
31 ינואר 2013, 10:26
קודי כתב:הירידה בהכנסות מזכויות השידור, אשר לאור הכשלון של מכבי העונה והרייטינג הנמוך צפויה לרדת משמעותית בעונה הבאה, היא רק ההתחלה של המכה שמכבי תחטוף בגלל הכשלון והירידה באיכות הקבוצה משנה לשנה. כבר השנה לא הצליחו למכור את כל תאי הצפיה ושיווקו את חלקם בחצי המחיר ואין סיבה שזה ישתפר בשנה הבאה. הרייטינג הנמוך, איכות הקבוצה ובכלל ההתעניינות ההולכת ופוחתת תשפיע קרוב לוודאי גם על ההכנסות מספונסרים שגם ירדו בשנה הבאה. הבעיה הכי גדולה היא שמדובר בכדור שלג - אחרי קבוצה גרועה ולא מצליחה יש ירידה בהכנסות, מה שמקטין עוד יותר את התקציב וגורם לקבוצה עוד פחות טובה וכן הלאה. כדור השלג הזה יכול להיעצר באחד משני מקרים: 1. הכנסת היד לכיס מצד הבעלים ובניית קבוצה איכותית. 2. מזל ענק והצלחה עם קבוצה זולה כמו בעונה הראשונה של גרשון ובלאט. הבעיה היא שהיום, בעידן האינטרנט ואינספור השידורים, קשה מאוד לקבוצה עם תקציב מוגבל כמו מכבי לשים יד על כל מיני האפמנים או מקדונלדסים שלא נעלמים מהעין של קבוצות אחרות.
החשש שלי הוא גם התרחיש הכי צפוי - לא יכניסו יד לכיס אבל יביאו גימיק שיווקי דוגמת עמרי כספי.
31 ינואר 2013, 10:46
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:מישהו ראה איפשהו שמכבי מדברת עם ביינום?
איפה שמעת על זה?
אבא שלי אמר לי שהוא ראה באחד האתרים הגדולים, אולי הורידו את זה
(הוא לא עבד עלי 100%)
31 ינואר 2013, 12:05
rc4991 כתב:קודי כתב:הירידה בהכנסות מזכויות השידור, אשר לאור הכשלון של מכבי העונה והרייטינג הנמוך צפויה לרדת משמעותית בעונה הבאה, היא רק ההתחלה של המכה שמכבי תחטוף בגלל הכשלון והירידה באיכות הקבוצה משנה לשנה. כבר השנה לא הצליחו למכור את כל תאי הצפיה ושיווקו את חלקם בחצי המחיר ואין סיבה שזה ישתפר בשנה הבאה. הרייטינג הנמוך, איכות הקבוצה ובכלל ההתעניינות ההולכת ופוחתת תשפיע קרוב לוודאי גם על ההכנסות מספונסרים שגם ירדו בשנה הבאה. הבעיה הכי גדולה היא שמדובר בכדור שלג - אחרי קבוצה גרועה ולא מצליחה יש ירידה בהכנסות, מה שמקטין עוד יותר את התקציב וגורם לקבוצה עוד פחות טובה וכן הלאה. כדור השלג הזה יכול להיעצר באחד משני מקרים: 1. הכנסת היד לכיס מצד הבעלים ובניית קבוצה איכותית. 2. מזל ענק והצלחה עם קבוצה זולה כמו בעונה הראשונה של גרשון ובלאט. הבעיה היא שהיום, בעידן האינטרנט ואינספור השידורים, קשה מאוד לקבוצה עם תקציב מוגבל כמו מכבי לשים יד על כל מיני האפמנים או מקדונלדסים שלא נעלמים מהעין של קבוצות אחרות.
החשש שלי הוא גם התרחיש הכי צפוי - לא יכניסו יד לכיס אבל יביאו גימיק שיווקי דוגמת עמרי כספי.
אני דווקא מאמין שיכניסו את היד לכיס,אם לא שנה הבאה אז בשנים הקרובות
יש גבול לסבלנות שלנו ואם נמשיך להיראות ככה ואפילו גרוע מזה יהיו כבר מחאות שיצריכו את ההנהלה לשנות גישה
31 ינואר 2013, 12:16
31 ינואר 2013, 12:35
קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:הירידה בהכנסות מזכויות השידור, אשר לאור הכשלון של מכבי העונה והרייטינג הנמוך צפויה לרדת משמעותית בעונה הבאה, היא רק ההתחלה של המכה שמכבי תחטוף בגלל הכשלון והירידה באיכות הקבוצה משנה לשנה. כבר השנה לא הצליחו למכור את כל תאי הצפיה ושיווקו את חלקם בחצי המחיר ואין סיבה שזה ישתפר בשנה הבאה. הרייטינג הנמוך, איכות הקבוצה ובכלל ההתעניינות ההולכת ופוחתת תשפיע קרוב לוודאי גם על ההכנסות מספונסרים שגם ירדו בשנה הבאה. הבעיה הכי גדולה היא שמדובר בכדור שלג - אחרי קבוצה גרועה ולא מצליחה יש ירידה בהכנסות, מה שמקטין עוד יותר את התקציב וגורם לקבוצה עוד פחות טובה וכן הלאה. כדור השלג הזה יכול להיעצר באחד משני מקרים: 1. הכנסת היד לכיס מצד הבעלים ובניית קבוצה איכותית. 2. מזל ענק והצלחה עם קבוצה זולה כמו בעונה הראשונה של גרשון ובלאט. הבעיה היא שהיום, בעידן האינטרנט ואינספור השידורים, קשה מאוד לקבוצה עם תקציב מוגבל כמו מכבי לשים יד על כל מיני האפמנים או מקדונלדסים שלא נעלמים מהעין של קבוצות אחרות.
יש גבול לסבלנות שלנו ואם נמשיך להיראות ככה ואפילו גרוע מזה יהיו כבר מחאות שיצריכו את ההנהלה לשנות גישה
כל שנה של דחיה בהכנסת היד לכסי רק תגרום לבעיה גדולה יותר ולצורך בהזרמה גדולה יותר של הבעלים, כך שכל שנה שיחכו עם זה תעלה להם ביוקר.
31 ינואר 2013, 13:05
קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:הירידה בהכנסות מזכויות השידור, אשר לאור הכשלון של מכבי העונה והרייטינג הנמוך צפויה לרדת משמעותית בעונה הבאה, היא רק ההתחלה של המכה שמכבי תחטוף בגלל הכשלון והירידה באיכות הקבוצה משנה לשנה. כבר השנה לא הצליחו למכור את כל תאי הצפיה ושיווקו את חלקם בחצי המחיר ואין סיבה שזה ישתפר בשנה הבאה. הרייטינג הנמוך, איכות הקבוצה ובכלל ההתעניינות ההולכת ופוחתת תשפיע קרוב לוודאי גם על ההכנסות מספונסרים שגם ירדו בשנה הבאה. הבעיה הכי גדולה היא שמדובר בכדור שלג - אחרי קבוצה גרועה ולא מצליחה יש ירידה בהכנסות, מה שמקטין עוד יותר את התקציב וגורם לקבוצה עוד פחות טובה וכן הלאה. כדור השלג הזה יכול להיעצר באחד משני מקרים: 1. הכנסת היד לכיס מצד הבעלים ובניית קבוצה איכותית. 2. מזל ענק והצלחה עם קבוצה זולה כמו בעונה הראשונה של גרשון ובלאט. הבעיה היא שהיום, בעידן האינטרנט ואינספור השידורים, קשה מאוד לקבוצה עם תקציב מוגבל כמו מכבי לשים יד על כל מיני האפמנים או מקדונלדסים שלא נעלמים מהעין של קבוצות אחרות.
כל שנה של דחיה בהכנסת היד לכסי רק תגרום לבעיה גדולה יותר ולצורך בהזרמה גדולה יותר של הבעלים, כך שכל שנה שיחכו עם זה תעלה להם ביוקר.
31 ינואר 2013, 13:23
MTA2311 כתב:עזבו נו... אף אחד לא יכניס את היד לכיס גם שנה הבאה. הם ימכרו לנו את השקרים הרגילים על המצב המצויין שהם נמצאים בו בקיץ, ועל זה שאין סיבה להשתולל, ועל שפיות תקציבית ואז בסוף אוגוסט יחתימו כאן איזה כספי והמנויים(וזכויות השידור) יעופו כמו תמיד.
31 ינואר 2013, 13:38
31 ינואר 2013, 13:49
31 ינואר 2013, 14:14
jol9 כתב:צפריר, לדעתי אתה מפריז בכמות המנויים הקבועים.
אל תשכח גם שהתקופות השתנו, ושהיום זה כבר לא כמו פעם גם במיתוג של המועדון בעיני האוהדים וגם בעלות המנוי.
אני גם לא יודע כמה מתדפקים על דלתות המועדון ומתחננים לקנות מנויים. כל מי שאני מכיר שרצה לעשות מנוי, עשה זאת בלי הרבה בעיות.