המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:עם ג'יימס אין לי בעיה שיישאר, אני גם לא חושבת שאפשר להביא משהו טוב יותר.
אבל מהמשכורת של סמית' ופניני ביחד אולי כן אפשר להשיג משהו קצת יותר מהבינוניות החביבה של סמית'.
אולי...
הייתי מוסיף את הימן לפול הזה. שלושתם ביחד שווים אי אילו מליון וחצי דולר. בהחלט בסכום הזה אפשר להביא שחקן טוב.
בכיף....
אני לא בטוחה שהיקמן שחקן הרבה יותר טוב מנעימי למשל (אולי רק פחות פסיכופת ויותר נוח באופי).
או שהלפרין לא יתרום מספיק מהספסל במקומו (למרות שמדובר בשחקנים מאוד שונים)
אבל שיישאר גם מספיק כסף לצמד גארדים מהרמה הגבוהה ביותר
ההשוואות שלך בכלל לא במקום..
את רואה מישהו מהם נותן 13, 3, 3 ביורוליג?
אם יביאו גארד מרכז טוב הוא יעבור לשוטינג גארד וימשיך להיות זולביחס לשחקן חמישייה..
MTA2311 כתב:אני לא חושב שפלניניץ' יוכל להישאר כסנטר השני שנה הבאה. בלאט לא עובד איתו, ולא נותן לו הזדמנות אמיתית להתפתח כשחקן. אי אפשר סתם לזרוק אותו למגרש, לשלוח אותו לחסום להיקמן ואוחיון, ולצפות ששנה הבאה, הוא כבר יהיה שחקן יורוליג לגיטימי.
NY boy כתב:MTA2311 כתב:אני לא חושב שפלניניץ' יוכל להישאר כסנטר השני שנה הבאה. בלאט לא עובד איתו, ולא נותן לו הזדמנות אמיתית להתפתח כשחקן. אי אפשר סתם לזרוק אותו למגרש, לשלוח אותו לחסום להיקמן ואוחיון, ולצפות ששנה הבאה, הוא כבר יהיה שחקן יורוליג לגיטימי.
אמרו את זה גם בשנה שעברה על ג'יימס. קצת סבלנות, קצת אורך רוח, לא יזיק. להשתלב במכבי זה משהו לא קל, גם לבלאט להאמין ולדחוף שחקנים לוקח זמן (מה בדיוק הוא עשה עם ג'יימס שנה שעברה? כלום...). יכול להיות שפלאניניץ' יעשה את הפריצה ויכול להיות שלא, אבל ראינו כבר כמה שנה שנייה במכבי לפעמים עושה את ההבדל אצל השחקן, בטח שחקן שהגיע באמצע העונה. ודווקא יחסית לשחקן שהגיע באמצע העונה כן נראה שבלאט סומך עליו במידה נמוכה אולי אבל כן.
Assaf M כתב:שטויות במיץ עגבניות.
העונה עוד לא נגמרה, דברים רבים יכולים להשתנות. הרי אם מכבי תאבד את האליפות דברים ישתנו עוד יותר.
אין לאף אחד במכבי מקום בטוח בעונה הבאה, כולל בלאט היקמן וסמית'.
יש עוד זמן.
or163 כתב:מה שמדאיג אותי זה שדיברו רק על שחקן בכיר לעמדה 2,
ככה שהם בונים על אוחיון כרכז פותח שנה הבאה,
ובמתכון הזה כמעט ולא משנה את מי יביאו,
מכבי לא יגיעו רחוק.
מני כתב:שיביאו את לאנגפורד ל-2 ,ופארמר ל-1.
מדלי לא כל כך מהר יעזוב יש לו חוזה לשנתיים עם שכר גבוהה.
ולוגן כמחליף יכול להיות די טוב.
jol9 כתב:מני כתב:שיביאו את לאנגפורד ל-2 ,ופארמר ל-1.
מדלי לא כל כך מהר יעזוב יש לו חוזה לשנתיים עם שכר גבוהה.
ולוגן כמחליף יכול להיות די טוב.
מדלי לא יישאר פה. לא אחרי עונה כזאת. אחרת אפשר לקרוא למכבי לובליאנה ואף אחד לא ישים לב.
שחף כתב:אני לא לגמרי מסכים. אני כן רואה את ג'יימס בקונסטלציה מסויימת ליד מספר 5. בעיקר כזה שגם קולע מבחוץ, כמו בורוסיס. זה יהפוך את מכבי גם לקבוצת הגנה הרבה יותר טובה מאשר היום. במצב הנוכחי הגג שמכבי יכולה להביא בעמדה 4 זה איזה מישהו כמו פאט קאלאטיס שאף אחד לא יודע אם הוא בכלל טוב יותר ממדלי, או את ת'יוס שלא ממש נותן קליעה מבחוץ ועושה דברים די דומים למה ששון ג'יימס עושה. אני חושב שהיחיד שישאר כמעט בוודאות בשנה הבאה זה ג'יימס, כי יש לו חוזה זול והוא כן מספק את הסחורה. אבל אני לא מתלהב מהרעיון שהוא סנטר מוביל.
roy1000 כתב:בקיצור, רוצים להשאיר את שחקני היורוקאפ היקמן וסמית׳ ולהוסיף עוד שחקן בקו האחורי. ברור שהתוצאות יישארו אותו הדבר.
קובי כתב:על קונספט של סגל קצר אני ואחרים מדברים פה כבר שנים.
אני הייתי הולך על משהו בסגנון הזה:
1-2: הלפרין, יוגב, נעימי, רכז זר
3: סווינגמן זר, לאנדסברג
4: אליהו, פאוור זר
5: סנטר זר, ג'יימס
כלומר, לוגאן, היקמן, מדלי, שרמדיני, תומאס, פלאניניץ', רות ופניני תמורת נעימי, הלפרין ו-4 זרים לעמדות 1, 3, 4 ו-5.
מה יוצא לנו מזה ? א) סגל מאוזן של זרים\ישראלים: 5 זרים ו-5 ישראלים, שהוא גם מתאים לחוק הרוסי המוכתב בליגה. ב) סגל מאוזן מבחינת עמדות: שני שחקנים על כל עמדה. ג) שינוי כלכלי: 8 שחקנים, מהם 6 זרים, תמורת 4 זרים + שני ישראלים.
נפרט קצת:
למה נעימי ? פשוט, כי הוא שחקן טוב יותר מרות. הישראלים הטובים ביותר צריכים להיות כאן. בלי פשרות.
למה הלפרין ? כי אני סבור שהוא טוב מפניני. וגם כי לאנדסברג עדיף על פניני מעמדה 3 ושני שחקנים לעמדת הסמול (הוא + זר) זה דיי והותר וזה הוכח בעונה הזאת.
למה מדלי, תומאס ושרמדיני בחוץ ? אין צורך להוסיף.
מה עם הזר בעמדה 3 שבא כמחליף לסמית' ? רצוי שיהיה סווינגמן. כלומר, עם אוריינטציית משחק בעמדה 2 ועזרה בהובלת הכדור. שיהווה תוספת כח התקפית גדולה יותר מסמית' הפרווה.
מה הקונספט של הזר בעמדה 4 ? צריך להיות בעיניי קונטרה לאליהו. כלומר, שיביא דברים אחרים. סטופר הגנתי קודם כל ואולי גם קלעי מ-3.
מה לגבי פלאניניץ' ? בעיניי, צריך להישאר כזר השישי וכשחקן ה-11. יחד עם זאת, נרצה למקסם את הסגל הזה. כלומר ההנחייה לראות עיניי היא, למקסם את התקציב תמורת 4 הזרים המובילים בעמדות 1, 3, 4 ו-5 ואח"כ לבדוק אם יש "אקסטרה" לכל השאר.
פלאניניץ' נראה לי כפוטנציאל מצויין, אבל אני לא יודע אם למכבי יש את הלוקסוס להחזיק אותו במצב של היום. הייתי מרחיק לכת ואומר, שאולי עדיף להשקיע בו, מאשר בג'יימס המזדקן, אבל על פני השטח העונה, הדברים נראים אחרת, גם מצד הקרדיט שבלאט מעניק לכל אחד מהם.
בשורה התחתונה: כדי שהסגל של מכבי יוכל להתחרות בעשירות של אירופה, הוא יהיה חייב להתכווץ ומירב ההשקעה תהיה חייבת להתרכז ב-3-4 זרים.
ההשקעה הכלכלית בזרים, צריכה להיות עפ"י הסדר הבא: זר בעמדה 1, זר בעמדה 5, סווינגמן וזר בעמדה 4.
felix_r כתב:קובי כתב:על קונספט של סגל קצר אני ואחרים מדברים פה כבר שנים.
אני הייתי הולך על משהו בסגנון הזה:
1-2: הלפרין, יוגב, נעימי, רכז זר
3: סווינגמן זר, לאנדסברג
4: אליהו, פאוור זר
5: סנטר זר, ג'יימס
כלומר, לוגאן, היקמן, מדלי, שרמדיני, תומאס, פלאניניץ', רות ופניני תמורת נעימי, הלפרין ו-4 זרים לעמדות 1, 3, 4 ו-5.
מה יוצא לנו מזה ? א) סגל מאוזן של זרים\ישראלים: 5 זרים ו-5 ישראלים, שהוא גם מתאים לחוק הרוסי המוכתב בליגה. ב) סגל מאוזן מבחינת עמדות: שני שחקנים על כל עמדה. ג) שינוי כלכלי: 8 שחקנים, מהם 6 זרים, תמורת 4 זרים + שני ישראלים.
נפרט קצת:
למה נעימי ? פשוט, כי הוא שחקן טוב יותר מרות. הישראלים הטובים ביותר צריכים להיות כאן. בלי פשרות.
למה הלפרין ? כי אני סבור שהוא טוב מפניני. וגם כי לאנדסברג עדיף על פניני מעמדה 3 ושני שחקנים לעמדת הסמול (הוא + זר) זה דיי והותר וזה הוכח בעונה הזאת.
למה מדלי, תומאס ושרמדיני בחוץ ? אין צורך להוסיף.
מה עם הזר בעמדה 3 שבא כמחליף לסמית' ? רצוי שיהיה סווינגמן. כלומר, עם אוריינטציית משחק בעמדה 2 ועזרה בהובלת הכדור. שיהווה תוספת כח התקפית גדולה יותר מסמית' הפרווה.
מה הקונספט של הזר בעמדה 4 ? צריך להיות בעיניי קונטרה לאליהו. כלומר, שיביא דברים אחרים. סטופר הגנתי קודם כל ואולי גם קלעי מ-3.
מה לגבי פלאניניץ' ? בעיניי, צריך להישאר כזר השישי וכשחקן ה-11. יחד עם זאת, נרצה למקסם את הסגל הזה. כלומר ההנחייה לראות עיניי היא, למקסם את התקציב תמורת 4 הזרים המובילים בעמדות 1, 3, 4 ו-5 ואח"כ לבדוק אם יש "אקסטרה" לכל השאר.
פלאניניץ' נראה לי כפוטנציאל מצויין, אבל אני לא יודע אם למכבי יש את הלוקסוס להחזיק אותו במצב של היום. הייתי מרחיק לכת ואומר, שאולי עדיף להשקיע בו, מאשר בג'יימס המזדקן, אבל על פני השטח העונה, הדברים נראים אחרת, גם מצד הקרדיט שבלאט מעניק לכל אחד מהם.
בשורה התחתונה: כדי שהסגל של מכבי יוכל להתחרות בעשירות של אירופה, הוא יהיה חייב להתכווץ ומירב ההשקעה תהיה חייבת להתרכז ב-3-4 זרים.
ההשקעה הכלכלית בזרים, צריכה להיות עפ"י הסדר הבא: זר בעמדה 1, זר בעמדה 5, סווינגמן וזר בעמדה 4.
נעימי והלפרין לא שווים כלום ברמת היורוליג
משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־30 אורחים