עולם הטניס 3

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס3 - נובאק פותח את העונה עם עוד תואר

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 מרץ 2013, 20:10

or163 כתב:לצערי, זה המשחק שמאפיין יותר טוב מכל את רוג'ר של השנים האחרונות.
ומול ברדיך שתמיד מול רוג'ר מתעלה ובטח מחר יחטוף בראש מול דג'וקוביץ'.

שמע, אנחנו כבר לא יכולים להיות מבואסים ממשחקים כאלה. זה רוג'ר היום, פעם בכמה טורנירים הוא יבליח וייתן טורניר מעולה( בתקווה שזה יהיה בgs), אבל בשאר העונה, שלא תהיה ארוכה גם ככה בשבילו, הוא יסבול( וגם אנחנו), מהמון עליות וירידות ברמה שלו. מעבר לעניין הפיזי, גם הטניס שלו כבר מיושן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 01 מרץ 2013, 22:31

MTA2311 כתב:
or163 כתב:לצערי, זה המשחק שמאפיין יותר טוב מכל את רוג'ר של השנים האחרונות.
ומול ברדיך שתמיד מול רוג'ר מתעלה ובטח מחר יחטוף בראש מול דג'וקוביץ'.

שמע, אנחנו כבר לא יכולים להיות מבואסים ממשחקים כאלה. זה רוג'ר היום, פעם בכמה טורנירים הוא יבליח וייתן טורניר מעולה( בתקווה שזה יהיה בgs), אבל בשאר העונה, שלא תהיה ארוכה גם ככה בשבילו, הוא יסבול( וגם אנחנו), מהמון עליות וירידות ברמה שלו. מעבר לעניין הפיזי, גם הטניס שלו כבר מיושן.

אני לא יודע לגבי טניס מיושן, אבל פדרר מאוד פגיע מול שחקנים עם עוצמות, ולצערנו יש היום הרבה מאוד שחקנים כאלה. צונגה, דל-פוטרו ובעיקר ברדיך הם הנדאל החדשים מבחינתו, ואין לו פיתרונות ברורים להתמודדות איתם. ניכר עד כמה זה יותר קשה לו עם החבר'ה האלה מאשר ל-3 מדורגים הבכירים האחרים.

בעונה שעברה פדרר שגשג למרות הדברים הללו. עכשיו הוא בפורמה נמוכה יותר ועקבי הרבה פחות ברמת המשחק שלו, בעצם מאז ה-US open. גם ב-11' זה היה ככה וחוץ מדוחא לקח לו המון זמן לחזור להיות רלוונטי. אני מקווה שיש בו עוד תקופה אחת טובה כמו זו שהייתה מסוף 11' עד אמצע-סוף 12', כזו ששווה איזה GS אחד ו-2-3 מאסטרס. ב-HC הוא יהפוך להיות פחות ופחות רלוונטי ככל שהזמן יעבור. דווקא בחימר ובעיקר בדשא יש לו עדיין "ערך מוסף" מול הכוכבים החדשים, ואני מקווה ששם הוא עוד יבוא לידי ביטוי.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2013, 09:16

רפא עומד במבחן הגדול הראשון שלו מאז החזרה ומנצח את אלמגרו בשתי מערכות צמודות 7-5 6-4
היום בלילה (או יותר נכון, מחר מוקדם בבוקר) הוא יתמודד מול האתגר הכי גדול בטניס המקצועני מחוץ לרביעייה הגדולה בגמר הטורניר מול פרר.

לגבי הדיון שהתפתח בהקשר לפדרר - נראה לי שקצת נסחפתם. מיושן? פגיע? פדרר פשוט הפסיד לברדיץ' שהוא אחד השחקנים הטובים בסבב. נקודה.
אין בזה שום דבר מוזר או שונה, כי זה קורה לכל הטניסאים פרט אולי לדג'וקוביץ', שנמצא בליגה אחרת כרגע.

המקום הראשון והשאיפות האלה לא רלוונטיות כל עוד נובאק משחק כמו שהוא משחק. פדרר לא תלוי בעצמו מול נובאק, כמו שכנראה אף אחד אחר לא, ופשוט צריך
להפנים את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 מרץ 2013, 13:21

קשה לי להאמין שהוא ינצח את פרר, לפחות שיתן פייט.

הלוואי ויעשה את הבלתי יאמן
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2013, 13:43

LIAV10 כתב:קשה לי להאמין שהוא ינצח את פרר, לפחות שיתן פייט.

הלוואי ויעשה את הבלתי יאמן

אני גם לא חושב.
את פרר הוא התקשה לנצח גם כשהיה בשיאו... נכון לעכשיו פרר עצמו נמצא באיזשהו סוג של שיא קריירה מבחינתו.

בכל מקרה, גם ניצחון על אלמגרו זה דבר יפה במצבו הנוכחי, ולדעתי למונטה קרלו הוא כבר יגיע מוכן ואפילו כסוג של פייבוריט (אחרי נובאק).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 מרץ 2013, 13:47

jol9 כתב:רפא עומד במבחן הגדול הראשון שלו מאז החזרה ומנצח את אלמגרו בשתי מערכות צמודות 7-5 6-4
היום בלילה (או יותר נכון, מחר מוקדם בבוקר) הוא יתמודד מול האתגר הכי גדול בטניס המקצועני מחוץ לרביעייה הגדולה בגמר הטורניר מול פרר.

לגבי הדיון שהתפתח בהקשר לפדרר - נראה לי שקצת נסחפתם. מיושן? פגיע? פדרר פשוט הפסיד לברדיץ' שהוא אחד השחקנים הטובים בסבב. נקודה.
אין בזה שום דבר מוזר או שונה, כי זה קורה לכל הטניסאים פרט אולי לדג'וקוביץ', שנמצא בליגה אחרת כרגע.

המקום הראשון והשאיפות האלה לא רלוונטיות כל עוד נובאק משחק כמו שהוא משחק. פדרר לא תלוי בעצמו מול נובאק, כמו שכנראה אף אחד אחר לא, ופשוט צריך
להפנים את זה.

הטניס שלו מיושן בלי קשר להפסד לברדיץ'. בק הנד יד אחת, המון סלייסים, עלייה מרובה לרשת. אלה דברים שבקושי רואים רואים היום. לפדרר קשה להתמודד היום עם העוצמה שהתפתחה אצל הרבה מהשחקנים, ועם סגנון המשחק השוחק שהטניס היום דורש, וזה נורמאלי לחלוטין. הוא שייך לדור אחר של טניס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2013, 14:52

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:רפא עומד במבחן הגדול הראשון שלו מאז החזרה ומנצח את אלמגרו בשתי מערכות צמודות 7-5 6-4

להפנים את זה.

הטניס שלו מיושן בלי קשר להפסד לברדיץ'. בק הנד יד אחת, המון סלייסים, עלייה מרובה לרשת. אלה דברים שבקושי רואים רואים היום. לפדרר קשה להתמודד היום עם העוצמה שהתפתחה אצל הרבה מהשחקנים, ועם סגנון המשחק השוחק שהטניס היום דורש, וזה נורמאלי לחלוטין. הוא שייך לדור אחר של טניס.

אני בכלל לא מסכים.
סלייס זאת אחת החבטות החכמות ביותר שיש בטניס כשמשתמשים בה נכון. אצל נובאק הבקהנד סלייס זאת חבטה קבועה בארסנל. זאת הדרך שלו לשנות קצב
בנקודה ולהכריח את היריב לייצר עוצמה כל פעם מחדש עד שהוא עושה טעות, או עד שנובאק עצמו עושה התקפת נגד.
גם נדאל משתמש המון בסלייסים, אם כי אצלו הסלייס לא כזה איכותי.

בקהנד יד אחת זה פשוט סגנון שונה של בקהנד. נכון שהוא פחות אופנתי היום, אבל לא חסרים שחקנים טובים עם בקהנד יד אחת.

אני חושב שפדרר משחק טניס ייחודי ושונה משאר השחקנים, וזה שהוא מפסיד מדי פעם לשחקנים טובים, לא הופך את הטניס שלו למיושן.

ד"א העליות המרובות לרשת, זה משהו שפדרר כנראה נאלץ להשתמש בו יותר בגלל הגיל כי הוא מעדיף לקצר את הנקודות.
זה לא משהו שאפיין את הטניס שלו באופן כ"כ מוחלט לאורך הקריירה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 מרץ 2013, 15:41

סלייס זאת אחת החבטות החכמות כשמשתמשים בה במינון הנכון. פדרר משתמש בה במון, מתוך הכרח, ולא מבחירה. היום, כל שחקן שמקבל סלייס באלכסון לבק הנד, מחזיר לך פיצוץ בחזרה. וזה עוד בלי לדבר על רפא, שמקבל סלייס באלכסון לפורהנד.
סלייס זאת חבטה מגוונת ולא עיקרית, ואצל רוג'ר היא עיקרית לא פחות מהבק הנד טופ ספין שלו.

בק יד אחת זה סגנון אחר, ופחות טוב. מדובר בחבטה מאוד לא יציבה, גם כשהיא איכותית. לא סתם אנחנו כבר לא רואים שחקנים חדשים עם החבטה הזאת, ולא סתם רוג'ר הוא השחקן היחיד בטופ 10 שמשחק בק הנד ביד אחת. ( ומי השחקן שאחריו? וורינקה? קולשרייבר?).

הטניס של רוג'ר היום הוא ייחודי, ולפני 10-15 שנה היה הרבה יותר נפוץ. אם הוא לא היה מוכשר הרבה יותר משאר השחקנים היום בסבב( כן, הוא הרבה יותר מוכשר מנובאק, רפא ומארי), הוא היה נעלם. הכישרון משאיר אותו בחיים, למרות סגנון המשחק המיושן שלו.

פדרר היום עולה לרשת הרבה פחות ממה שהוא עלה כשהוא היה צעיר יותר, בעיקר כי היום הרבה יותר קל "להעביר" את השחקן שנמצא ברשת. פעם זה אפיין אותו הרבה יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 02 מרץ 2013, 16:03

גאסקה בטופ 10 עם בקהנד יד אחת. רוג'ר עלה הרבה לרשת בתחילת הקריירה אבל במרבית ה-GSים שלו הוא זכה באמצעות משחק מהקו האחורי. אגב, אלה לא העליות לרשת שגמרו לו את המשחק אתמול לדעתי. היו לו כמה וולים לא מוצלחים, אבל על כל יום כזה יהיו 4 ימים שבהם הם יהיו יותר טובים.

אני לא מסיק מסקנות פטאליות. רוג'ר פשוט בתקופה לא טובה במיוחד (קורה מאז 08' שיש לו תקופות כאלה) וצריך פשוט לחכות בסבלנות ולקוות שהוא יצבור ביטחון ויחזור לזכות בטורנירים. אני אישית קיוויתי שב-IW הוא יקבל את נדאל בהגרלה וינצל את העובדה שהוא כבר כמעט שנה לא שיחק בטורניר על HC, אבל רפא אכן ישלים את אותה שנה ורוג'ר יצטרך למצוא פתרונות בתוך עצמו.

פרר מול נדאל אמור להיות משחק מעולה ומסקרן במיוחד. הוא ייתן מושג טוב לגבי הפייבוריט לזכייה בטורנירים בסבב החימר האירופאי. הייתי רואה אותו, אבל אני לא קם ב-05:00 בבוקר ביום עבודה בשביל מישהו שלא קוראים לו רוג'ר פדרר.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2013, 21:09

MTA2311 כתב:סלייס זאת אחת החבטות החכמות כשמשתמשים בה במינון הנכון. פדרר משתמש בה במון, מתוך הכרח, ולא מבחירה. היום, כל שחקן שמקבל סלייס באלכסון לבק הנד, מחזיר לך פיצוץ בחזרה. וזה עוד בלי לדבר על רפא, שמקבל סלייס באלכסון לפורהנד.
סלייס זאת חבטה מגוונת ולא עיקרית, ואצל רוג'ר היא עיקרית לא פחות מהבק הנד טופ ספין שלו.

בק יד אחת זה סגנון אחר, ופחות טוב. מדובר בחבטה מאוד לא יציבה, גם כשהיא איכותית. לא סתם אנחנו כבר לא רואים שחקנים חדשים עם החבטה הזאת, ולא סתם רוג'ר הוא השחקן היחיד בטופ 10 שמשחק בק הנד ביד אחת. ( ומי השחקן שאחריו? וורינקה? קולשרייבר?).

הטניס של רוג'ר היום הוא ייחודי, ולפני 10-15 שנה היה הרבה יותר נפוץ. אם הוא לא היה מוכשר הרבה יותר משאר השחקנים היום בסבב( כן, הוא הרבה יותר מוכשר מנובאק, רפא ומארי), הוא היה נעלם. הכישרון משאיר אותו בחיים, למרות סגנון המשחק המיושן שלו.

פדרר היום עולה לרשת הרבה פחות ממה שהוא עלה כשהוא היה צעיר יותר, בעיקר כי היום הרבה יותר קל "להעביר" את השחקן שנמצא ברשת. פעם זה אפיין אותו הרבה יותר.

שוב. אני לא מסכים.
הוא טניסאי שמשחק טניס מאוד מגוון ושונה, ואי אפשר להגיד על טניס כזה שהוא מיושן (בניגוד למשל ללודרה או לסטפאנק שבאמת משחקים טניס של פעם).
גם אם תקח את מייקל ג'ורדן ותשים אותו בכדורסל של היום, זה לא ייראה מוזר, כי זה מה שמאפיין שחקנים גדולים.

לגבי כשרון - הוא מוכשר יותר מרפא (אם כי רפא חזק יותר בדברים אחרים), אבל לטעמי לא ממארי ובטח לא מנובאק.
כשרון לא נמדד בכמות הווינרים כי אז היה אפשר להגיד שסודרלינג וברדיץ' הם השחקנים המוכשרים ביותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 מרץ 2013, 21:24

אתה יכול לא להסכים, אבל יש פה עובדות. לפני 10 שנים היו הרבה יותר שחקנים בסגנון הזה, והיום כמעט אין. היום, אם אין לך חבטות קרקע יציבות ועוצמות גדולות, אתה לא תצליח. לפני 10-15 שנה, היו איכויות שונות, שהיום כבר אין. רוג'ר שייך לדור אחר של שחקנים. יותר סלייסים, פחות טופ ספין, יותר משחק רשת ובאופן כללי משחק הרבה יותר מגוון.

מה שמאפיין את נובאק זה קודם כל היכולות הפיזיות שלו, ורק אחר כך הטניס. הוא לא באיזור של רוג'ר מבחינת הכישרון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2013, 21:47

MTA2311 כתב:אתה יכול לא להסכים, אבל יש פה עובדות. לפני 10 שנים היו הרבה יותר שחקנים בסגנון הזה, והיום כמעט אין. היום, אם אין לך חבטות קרקע יציבות ועוצמות גדולות, אתה לא תצליח. לפני 10-15 שנה, היו איכויות שונות, שהיום כבר אין. רוג'ר שייך לדור אחר של שחקנים. יותר סלייסים, פחות טופ ספין, יותר משחק רשת ובאופן כללי משחק הרבה יותר מגוון.

מה שמאפיין את נובאק זה קודם כל היכולות הפיזיות שלו, ורק אחר כך הטניס. הוא לא באיזור של רוג'ר מבחינת הכישרון.

אני יכול לא להסכים לדעות ולנסות לתת פירושים שונים לעובדות (דווקא אוהדי פדרר מצטיינים בזה כשמדברים על המאזן שלו מול רפא).

אני מסכים שלפני עשור וחצי הטניס היה שונה - יותר עליות לרשת - בהחלט. אבל האם זה הדבר היחיד שאפיין את הטניס אז? האם לא היו טניסאים כמו אגאסי, מוסטר,
קפלניקוב ועוד לפניהם קורייר ועוד רבים וטובים, שלא היו שחקני רשת וסרב חזק, וכן היו שחקני קו אחורי משובחים, וכל אחד מהם שהה במקום הראשון לתקופה כזאת או אחרת.

איזה שחקנים בדיוק שיחקו בסגנון של פדרר פעם? אולי רק סמפראס, וגם זה לא ממש.

לדעתי אתה קצת מחפש תירוצים להפסדים של רוג'ר, במקום להבין שהוא היה ועדיין טניסאי מצויין, אבל לא מושלם, שלא הכל תמיד תלוי רק בו, ושהוא יכול להפסיד
לטניסאים מצויינים אחרים.

מבחינת כשרון - אני מקווה שאתה לא טוען שמה שאתה אומר זאת עובדה. מה שמאפיין את הטניס של נובאק זה שאין לו חולשות - הוא מגן מושלם, תוקף מצויין,
כיסוי מגרש מושלם, כושר מטורף ומנטליות ששמה את כולם בכיס הקטן כולל פדרר ואפילו כולל את נדאל (שבעצמו שני רק לנובאק בתחום הזה).

חוץ מזה יש לו מגוון חבטות משוגע לחלוטין, שאף אחד כולל פדרר לא יודע לעשות ברמה הזאת ואני מתכוון בעיקר לדרופ שוטס, ללובים ואולי יותר מכל להחזרת הסרבים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 מרץ 2013, 21:59

גם המשחק מהקו האחורי היה שונה אז. אין מה לעשות, כשאין לך עוצמה מטורפת, אתה צריך לעשות דברים שונים בשביל לזכות בנקודה. סלייס פעם בכמה מכות, אנגלים וכו'. כמעט ולא היית רואה אז משחקים שמורכבים בעיקר מקרוסים בעוצמות מטורפות. ככה נראה הטניס היום.

אני לא צריך לחפש תירוצים להפסדים של רוג'ר בגיל 31 אחרי 17 גרנד סלאמס. לא ברור לי איפה ראית פה תירוצים. מבחינה פיזית הוא כבר לא יכול להתמודד עם הצעירים היום( בן 31 וזה), והטניס שלו כבר לא מספיק טוב.
מי שצריך לחפש תירוצים, זה האוהד של השחקן שפעם בשנתיים לוקח שנת שבתון.

נתת פה 5 תכונות של נובאק, שמתוכן 3 קשורות ליכולת פיזית, וממש לא לכישרון.
נובאק טניסאי יותר מגוון מרוג'ר? מגוחך. רק בבק הנד לרוג'ר יש יותר סוגי חבטות ממה שנובאק אי פעם הכיר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2013, 22:29

MTA2311 כתב:גם המשחק מהקו האחורי היה שונה אז. אין מה לעשות, כשאין לך עוצמה מטורפת, אתה צריך לעשות דברים שונים בשביל לזכות בנקודה. סלייס פעם בכמה מכות, אנגלים וכו'. כמעט ולא היית רואה אז משחקים שמורכבים בעיקר מקרוסים בעוצמות מטורפות. ככה נראה הטניס היום.

אני לא צריך לחפש תירוצים להפסדים של רוג'ר בגיל 31 אחרי 17 גרנד סלאמס. לא ברור לי איפה ראית פה תירוצים. מבחינה פיזית הוא כבר לא יכול להתמודד עם הצעירים היום( בן 31 וזה), והטניס שלו כבר לא מספיק טוב.
מי שצריך לחפש תירוצים, זה האוהד של השחקן שפעם בשנתיים לוקח שנת שבתון.

נתת פה 5 תכונות של נובאק, שמתוכן 3 קשורות ליכולת פיזית, וממש לא לכישרון.
נובאק טניסאי יותר מגוון מרוג'ר? מגוחך. רק בבק הנד לרוג'ר יש יותר סוגי חבטות ממה שנובאק אי פעם הכיר.

עובדה שאתה כן מחפש תירוצים - הוא משחק מיושן, לא יכול להתמודד עם העוצמות, יותר מדי עליות לרשת, פיזית,... זה הכל תירוצים
כדי להגיד - זה לא הטניס אלא הדברים מסביב.
ברור שהגיל עושה את שלו, פעם הוא ינצח ופעם יפסיד, וכשיפסיד זה יהיה בגלל שלא שיחק טניס מספיק טוב בשביל להתמודד עם היריב.

לא הבנתי את ההערה על רפא. איזה תירוצים אני צריך לחפש? הבחור נפצע ויצא לתקופת החלמה. הלוואי וזאת תהיה חזרה מוצלחת.
ד"א אילולא כל השבתונים שהוא לקח מתחילת הקריירה (היו שלושה כאלה), פדרר כנראה היה סופר 2-3 סלאמים פחות, ורפא 3-4 יותר, אז אתה הראשון
שצריך להגיד תודה שהגוף של רפא לא סוחב.

לא יודע אם נובאק יותר מגוון מפדרר. אני יודע שהוא מאוד מגוון ומאוד כשרוני. הבקהנד שלנובאק לא רואה את הבקהנד של פדרר אפילו אם הוא עולה למגדל אייפל. זה בערך
כמו להשוות את הסרב של איזנר לסרב של נדאל.
המשפטים שלך לגבי הכשרון של נובאק, מוכיחים בדיוק את הנקודה הראשונה שאנחנו מתווכחים עליה. אתה פשוט חושב שפדרר הוא עילוי יחיד ומיוחד שאין אף אחד (גם היום) שעומד
לידו מבחינת הטניס, ושכל הפסד שלו, זה רק בגלל א', ב' או ג', ואני אומר לך שזה רחוק מהמציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 מרץ 2013, 22:37

אלה ממש לא תירוצים. לתרץ, זה להגיד שהוא שיחק פצוע, או שהייתה שמש חזקה באותו יום. להגיד שהטניס שלו מיושן וזה שהוא לא יכול להתמודד עם העוצמות, זה פשוט הכרה בחולשות של השחקן שאני אוהד.

לא ניסיתי להשוות את הבק הנד של רוג'ר לשל נובאק. ממש לא. כמות הדברים שרוג'ר מסוגל לעשות עם הבק הנד, בגלל החולשה הגדולה שלו בחבטת טופ ספין מלאה, היא גדולה מאוד.

אני עדיין לא מבין איך זה מה שאתה מסיק ממה שאני אומר. כבר כמה הודעות ברצף, אני מודה שהטניס של רוג'ר כבר הרבה פחות רלוונטי. יותר מזה אי אפשר להגיד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2013, 22:43

MTA2311 כתב:אלה ממש לא תירוצים. לתרץ, זה להגיד שהוא שיחק פצוע, או שהייתה שמש חזקה באותו יום. להגיד שהטניס שלו מיושן וזה שהוא לא יכול להתמודד עם העוצמות, זה פשוט הכרה בחולשות של השחקן שאני אוהד.

לא ניסיתי להשוות את הבק הנד של רוג'ר לשל נובאק. ממש לא. כמות הדברים שרוג'ר מסוגל לעשות עם הבק הנד, בגלל החולשה הגדולה שלו בחבטת טופ ספין מלאה, היא גדולה מאוד.

אני עדיין לא מבין איך זה מה שאתה מסיק ממה שאני אומר. כבר כמה הודעות ברצף, אני מודה שהטניס של רוג'ר כבר הרבה פחות רלוונטי. יותר מזה אי אפשר להגיד.

טוב בסדר, אז נראה לי שהגענו להבנות בעניין הזה... :taunt
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 03 מרץ 2013, 09:59

ושוב פרר רואה את נדאל מן העבר השני ומשתין במכנסיים מרוב פאניקה, ומפסיד 6-2 6-0 כל כך טיפוסי למפגשים שלו עם נדאל.
נדמה שגם אם נדאל יעלה לשחק ללא רגל, הוא יצליח לנצח את פרר איכשהו.

ד"א לגבי הדיון הקודם שלכם, השחקן שהכי מתקרב לפדרר מבחינת כישרון זה מארי, שיש לו מגוון עצום של חבטות וטניס נפלא, יותר מגוון מדג'וקוביץ' ושני רק לפדרר.
יש למארי (שאישית אני לא סובל אותו) בקהאנד נפלא, שני אולי רק לנובאק, הוא שיפר את הפורהאנד שלו המון וגם הפורהאנד שלו כבר מצויין.
יש לו סרב פנטסטי, מבין הטובים היום בסבב.
לדעתי משחק הרשת שלו הכי טוב כיום בסבב, יש לו לובים מושלמים שרק הוא מסוגל להוציא.
הבעיה הכי גדולה של מארי זה מארי והאופי הבעייתי שלו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי jol9 » 03 מרץ 2013, 12:34

ע"פ התוצאה, כי לא ראיתי את המשחק, ניצחון גדול של רפא, שמראה שהוא מוכן ומזומן לעונת החימר, והוא שוב הופך להיות the man to beat
על המשטח האדום.

קשה להבין את התוצאה, כי פרר מצוי בכושר אישי נפלא, ורפא עדיין די מחפש את עצמו, אבל אני מקבל אותה בברכה.

אור, פרר מעולם לא מתבטל מול רפא. תסתכל על התוצאות שלהם, ותראה שהמשחקים הם תמיד צמודים (למעט החצי גמר ברולאן האחרון שם רפא השמיד אותו).
הניצחון הזה הוא מעולה לרפא, ולדעתי הוא חייב לכלול מעתה את הsouth american swing בלו"ז שלו. אולי לא את כל שלושת הטורנירים, אבל לפחות שניים.
חבל לא לעשות את זה.

במבט קדימה, בוואלה פרסמו לפני כמה ימים שרפא לא ישתתף במיאמי ובIW. אני לא ראיתי ידיעה חד משמעית לגבי העניין, פרט לידיעה בוואלה, אבל
אולי פיספסתי את זה. אני חושב שאם הוא מסוגל מבחינה בריאותית, זה לא יהיה רע מבחינתו להגיע לפחות לטורניר אחד.

בכל אופן, אני מחכה בקוצר רוח למונטה קרלו, ולמפגש אפשרי מול נובאק. זה הולך להיות מעניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 מרץ 2013, 15:02

יאללה רפא!!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 03 מרץ 2013, 17:40

jol9 כתב:ע"פ התוצאה, כי לא ראיתי את המשחק, ניצחון גדול של רפא, שמראה שהוא מוכן ומזומן לעונת החימר, והוא שוב הופך להיות the man to beat
על המשטח האדום.

קשה להבין את התוצאה, כי פרר מצוי בכושר אישי נפלא, ורפא עדיין די מחפש את עצמו, אבל אני מקבל אותה בברכה.

אור, פרר מעולם לא מתבטל מול רפא. תסתכל על התוצאות שלהם, ותראה שהמשחקים הם תמיד צמודים (למעט החצי גמר ברולאן האחרון שם רפא השמיד אותו).
הניצחון הזה הוא מעולה לרפא, ולדעתי הוא חייב לכלול מעתה את הsouth american swing בלו"ז שלו. אולי לא את כל שלושת הטורנירים, אבל לפחות שניים.
חבל לא לעשות את זה.

במבט קדימה, בוואלה פרסמו לפני כמה ימים שרפא לא ישתתף במיאמי ובIW. אני לא ראיתי ידיעה חד משמעית לגבי העניין, פרט לידיעה בוואלה, אבל
אולי פיספסתי את זה. אני חושב שאם הוא מסוגל מבחינה בריאותית, זה לא יהיה רע מבחינתו להגיע לפחות לטורניר אחד.

בכל אופן, אני מחכה בקוצר רוח למונטה קרלו, ולמפגש אפשרי מול נובאק. זה הולך להיות מעניין.

מזל טוב לרפא וברוך השבים לליגה של הגדולים. מזל טוב גם ליוני :)
מישהו צריך להסביר לו שאי אפשר לתת ביס בגביע בצורת אגס כי אין לו כנפיים (ידיות).

אני לא חושב שכדאי לרפא להתחיל להתחרות בסבב הלטינו-אמריקאי באופן קבוע, אלא אם הוא מוותר לחלוטין על IW ומיאמי. מתי ב-20 השנים האחרונות זכה באחד מהטורנירים הללו מישהו שהתחרה בסבב הלטינו-אמריקאי? לקפוץ מה-HC של אוסטרליה לחימר ואז חזרה ל-HC ואז שוב לחימר זה לא אידיאלי.
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים