לא אמרתי שפדרמן יביא אותו באמת. יותר סביר שהוא יחזיר מפרישה את טל בורשטיין ויגיד שהוא החיזוק החדש לקבוצה.
אבל יותר ברצינות, למה לא? נדמה לי שבחימקי לא משלמים משכורות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:לא אמרתי שפדרמן יביא אותו באמת. יותר סביר שהוא יחזיר מפרישה את טל בורשטיין ויגיד שהוא החיזוק החדש לקבוצה.
אבל יותר ברצינות, למה לא? נדמה לי שבחימקי לא משלמים משכורות.
שחף כתב:הטורקיות סגורות עם פארמר ומקאלב, לא? איזה סיבה יש להן להביא אותו? בעיקרון רוב הגדולות סגורות כבר עם רכזים, ואם פדרמן מחליט שהוא כן משלם סכומים נורמליים לדעתי הוא יכול להביא אותו.
חנו'ש כתב:אני לא מסכימה איתך.
אני לא חושבת שהרביעייה הזו מספיקה והיא עדיין חסרה את המרכיב הזה שנקרא שכל!!
אם כבר הימור, הייתי מעדיפה שזה יהיה בעמדת הSG
ואגב, לאנג' ואוחיון זה בערך מה שהיה לנו בשנה שעברה (אחרי שפארמר עזב). אז כמובן שכשאוחיון היה במיטבו כמו בסדרה מול פאו מכבי שיחקה טוב, אבל בשאר הזמן?? הכדורסל לא היה משהו בכלל.
וכולנו יודעים כמה חוסר יציבות יש לאוחיון, אז על זה אנחנו צריכים לבנות את העונה שלנו? על הימים הטובים של יוגב?
לנסות להביא רכז טוב, זה מאסט. אולי לא יצליחו, אולי הרכז שיביאו לא ישתלב ולא יצליח במכבי, אין הרבה מה לעשות.
אבל להזניח את העמדה בידיהם של אוחיון ומקל?? את זה אסור בשום אופן לעשות!!
jol9 כתב:חוץ מזה, בעונה שעברה היה לנו רק את יוגי ולאנגפורד ועוד שלושה למלמים. אם נוסיף לצמד הזה עוד שחקן איכותי, אז המצב כבר הרבה יותר נסבל.
yzafrir כתב:פליקס , ג'אקסון בצסק"א משחק תפקיד מאוד ספציפי ולכן ניהול המשחק שלו לא בא לידי ביטוי בסטט' . קצת קשה להיות דומיננטי כמנהל משחק כשאתה משחק לצד שחקן כמו תאודוסיץ'
דבר שני , ג'אקסון השתפר מאוד בטופ 16 ומקבל 20 דקות למשחק ממסינה . זה דווקא נראה שמסינה די אוהב אותו
יש לג'אקסון יכולת מסירה מאוד גבוהה שבצסקא לא באה לידי ביטוי והוא משחק יותר לרוחב ומניע כדור , הוא לא ממש יוזם פעלות התקפיות מיוחדות (שוב , בגלל השחקנים שלידו) אבל משחק מאוד ממושמע .
אבל , זה לא יספיק לו כדי להישאר גארד מחליף בצסקא ואישית מאוד הייתי שמח שישוחרר ויחתום במכבי . מה גם שהחוזה שלו בסקא לא בשמיים והם יצטרכו להשלים חלק גדול מהחוזה שלו אם יושאל .
yzafrir כתב:פליקס , ג'אקסון בצסק"א משחק תפקיד מאוד ספציפי ולכן ניהול המשחק שלו לא בא לידי ביטוי בסטט' . קצת קשה להיות דומיננטי כמנהל משחק כשאתה משחק לצד שחקן כמו תאודוסיץ'
דבר שני , ג'אקסון השתפר מאוד בטופ 16 ומקבל 20 דקות למשחק ממסינה . זה דווקא נראה שמסינה די אוהב אותו
יש לג'אקסון יכולת מסירה מאוד גבוהה שבצסקא לא באה לידי ביטוי והוא משחק יותר לרוחב ומניע כדור , הוא לא ממש יוזם פעלות התקפיות מיוחדות (שוב , בגלל השחקנים שלידו) אבל משחק מאוד ממושמע .
אבל , זה לא יספיק לו כדי להישאר גארד מחליף בצסקא ואישית מאוד הייתי שמח שישוחרר ויחתום במכבי . מה גם שהחוזה שלו בסקא לא בשמיים והם יצטרכו להשלים חלק גדול מהחוזה שלו אם יושאל .
felix_r כתב:הינה המספרים של ג'קסון בהפסד של צסקא לניז'ני נובגורוד היום ב VTB:
14:40 דקות, 0 נקודות (0/2 מהשדה), 0 כ"ח, 1 אסיסט, 1 איבוד...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־22 אורחים