טופ 16, מח' 9: קאחה לאבורל נגד מכבי - חמישי, 21:30, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 9: קאחה לאבורל נגד מכבי - חמישי, 21:30, ערוץ

הודעהעל ידי שחף » 03 מרץ 2013, 00:12

לא אמרתי שפדרמן יביא אותו באמת. יותר סביר שהוא יחזיר מפרישה את טל בורשטיין ויגיד שהוא החיזוק החדש לקבוצה.
אבל יותר ברצינות, למה לא? נדמה לי שבחימקי לא משלמים משכורות.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 03 מרץ 2013, 00:16

שחף כתב:לא אמרתי שפדרמן יביא אותו באמת. יותר סביר שהוא יחזיר מפרישה את טל בורשטיין ויגיד שהוא החיזוק החדש לקבוצה.
אבל יותר ברצינות, למה לא? נדמה לי שבחימקי לא משלמים משכורות.

הכל הסתדר שם. לפחות עד סיום העונה הזאת. מה יהיה אחר כך, אני לא יכול להגיד.

מה שאני כן יכול להעריך, זה שאם פלניניץ' ישתחרר מחימקי, הוא מייד יחתום על חוזה ענק באחת הטורקיות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 03 מרץ 2013, 00:20

הטורקיות סגורות עם פארמר ומקאלב, לא? איזה סיבה יש להן להביא אותו? בעיקרון רוב הגדולות סגורות כבר עם רכזים, ואם פדרמן מחליט שהוא כן משלם סכומים נורמליים לדעתי הוא יכול להביא אותו.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 03 מרץ 2013, 00:28

שחף כתב:הטורקיות סגורות עם פארמר ומקאלב, לא? איזה סיבה יש להן להביא אותו? בעיקרון רוב הגדולות סגורות כבר עם רכזים, ואם פדרמן מחליט שהוא כן משלם סכומים נורמליים לדעתי הוא יכול להביא אותו.

כמה סיבות:

1) פנרבחצ'ה נכשלה העונה, והפתרון הרגיל לכשלון של הטורקיות בשנים האחרונות, זה לשים עוד יותר כסף ולקנות עוד יותר כוכבים.

2) פלניניץ' נתן את שני המשחקים הכי טובים שלו העונה דווקא בשני משחקי החוץ בטורקיה נגד פנרבאחצ'ה: מדד 31 ו 32. אז אתה יכול להיות בטוח, שהם מתים להחתים אותו.

3) גם מקאלב וגם פארמר לא ממש מבריקים בטורקיה העונה. מקאלב נותן עונה הרבה פחות טובה מאשר נתן בסיינה. פארמר בטופ-16 גילה את הבעיה הגדולה שלו - קליעה! (3/12 מהשדה במשחק האחרון).

4) האם זה שיש לטוריקות את מקאלב ופארמר מונע מהן להחתים עוד שחקנים יקרים? מתי זה הפריע לקבוצות העשירות?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 03 מרץ 2013, 01:29

חנו'ש כתב:אני לא מסכימה איתך.
אני לא חושבת שהרביעייה הזו מספיקה והיא עדיין חסרה את המרכיב הזה שנקרא שכל!!
אם כבר הימור, הייתי מעדיפה שזה יהיה בעמדת הSG

ואגב, לאנג' ואוחיון זה בערך מה שהיה לנו בשנה שעברה (אחרי שפארמר עזב). אז כמובן שכשאוחיון היה במיטבו כמו בסדרה מול פאו מכבי שיחקה טוב, אבל בשאר הזמן?? הכדורסל לא היה משהו בכלל.
וכולנו יודעים כמה חוסר יציבות יש לאוחיון, אז על זה אנחנו צריכים לבנות את העונה שלנו? על הימים הטובים של יוגב?

לנסות להביא רכז טוב, זה מאסט. אולי לא יצליחו, אולי הרכז שיביאו לא ישתלב ולא יצליח במכבי, אין הרבה מה לעשות.
אבל להזניח את העמדה בידיהם של אוחיון ומקל?? את זה אסור בשום אופן לעשות!!

יכול להיות שאת צודקת.
נצטרך לחכות ולראות מה יהיו האופציות. יכול להיות שיהיה עדיף להביא SG מצויין כמו לאנגפורד, ע"פ רכז שלא ברור מה נקבל ממנו.

חוץ מזה, בעונה שעברה היה לנו רק את יוגי ולאנגפורד ועוד שלושה למלמים. אם נוסיף לצמד הזה עוד שחקן איכותי, אז המצב כבר הרבה יותר נסבל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 מרץ 2013, 01:40

jol9 כתב:חוץ מזה, בעונה שעברה היה לנו רק את יוגי ולאנגפורד ועוד שלושה למלמים. אם נוסיף לצמד הזה עוד שחקן איכותי, אז המצב כבר הרבה יותר נסבל.

ועל זה בדיוק אני מדברת.
לאנג' (או SG טוב אחר) + עוד רכז איכותי ויוגב, זה הבסיס שאני רוצה לקו האחורי.
השאר לא מעניין אותי, רק שלא יהיה בזבזני וייקח יותר מידי כסף מיותר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 03 מרץ 2013, 08:04

פליקס , ג'אקסון בצסק"א משחק תפקיד מאוד ספציפי ולכן ניהול המשחק שלו לא בא לידי ביטוי בסטט' . קצת קשה להיות דומיננטי כמנהל משחק כשאתה משחק לצד שחקן כמו תאודוסיץ'
דבר שני , ג'אקסון השתפר מאוד בטופ 16 ומקבל 20 דקות למשחק ממסינה . זה דווקא נראה שמסינה די אוהב אותו
יש לג'אקסון יכולת מסירה מאוד גבוהה שבצסקא לא באה לידי ביטוי והוא משחק יותר לרוחב ומניע כדור , הוא לא ממש יוזם פעלות התקפיות מיוחדות (שוב , בגלל השחקנים שלידו) אבל משחק מאוד ממושמע .
אבל , זה לא יספיק לו כדי להישאר גארד מחליף בצסקא ואישית מאוד הייתי שמח שישוחרר ויחתום במכבי . מה גם שהחוזה שלו בסקא לא בשמיים והם יצטרכו להשלים חלק גדול מהחוזה שלו אם יושאל .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 03 מרץ 2013, 11:43

yzafrir כתב:פליקס , ג'אקסון בצסק"א משחק תפקיד מאוד ספציפי ולכן ניהול המשחק שלו לא בא לידי ביטוי בסטט' . קצת קשה להיות דומיננטי כמנהל משחק כשאתה משחק לצד שחקן כמו תאודוסיץ'
דבר שני , ג'אקסון השתפר מאוד בטופ 16 ומקבל 20 דקות למשחק ממסינה . זה דווקא נראה שמסינה די אוהב אותו
יש לג'אקסון יכולת מסירה מאוד גבוהה שבצסקא לא באה לידי ביטוי והוא משחק יותר לרוחב ומניע כדור , הוא לא ממש יוזם פעלות התקפיות מיוחדות (שוב , בגלל השחקנים שלידו) אבל משחק מאוד ממושמע .
אבל , זה לא יספיק לו כדי להישאר גארד מחליף בצסקא ואישית מאוד הייתי שמח שישוחרר ויחתום במכבי . מה גם שהחוזה שלו בסקא לא בשמיים והם יצטרכו להשלים חלק גדול מהחוזה שלו אם יושאל .

רוב הזמן ג'קסון משחק במקום תאודוסיץ' ולא לידו.

הוא מקבל יותר דקות כי:
א) קריסטמס נחתך מהקבוצה
ב) כל המספרי 4 של הקבוצה היו פצועים (חריאפה, וורונצביץ' וארצג) ואז מסינה הזיז את מיצוב לשחק פאוור, מה שפינה יותר זמן לג'קסון בתפקיד 2. גם ווימס היה פצוע בחלק מהמשחקים. הקיצר, היה סגל קצר.
ג) יש לו הגנה טובה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 03 מרץ 2013, 12:02

yzafrir כתב:פליקס , ג'אקסון בצסק"א משחק תפקיד מאוד ספציפי ולכן ניהול המשחק שלו לא בא לידי ביטוי בסטט' . קצת קשה להיות דומיננטי כמנהל משחק כשאתה משחק לצד שחקן כמו תאודוסיץ'

כמו שפליקס אמר ג'קסון עולה לשחק במקום תאודוסיץ' ולא איתו(לפחות במשחקים שאני ראיתי).אני באופן אישי לא תופס מהשחקן הזה ומהמשחקים שלו שראיתי קשה לי להבין איך שמו משתחל לכאן מפעם לפעם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 03 מרץ 2013, 19:01

הינה המספרים של ג'קסון בהפסד של צסקא לניז'ני נובגורוד היום ב VTB:

14:40 דקות, 0 נקודות (0/2 מהשדה), 0 כ"ח, 1 אסיסט, 1 איבוד...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי or163 » 03 מרץ 2013, 21:43

ראיתי שוב את המשחק ובשלשה של לוגאן רסקין ממש התאפק על מנת שלא להגיד ווינר שוט של לוגאן חח
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מרץ 2013, 08:35

felix_r כתב:הינה המספרים של ג'קסון בהפסד של צסקא לניז'ני נובגורוד היום ב VTB:

14:40 דקות, 0 נקודות (0/2 מהשדה), 0 כ"ח, 1 אסיסט, 1 איבוד...

ומה זה אומר ? סטט' של משחק אחד היא מאוד מייצגת נכון ?
מה לגבי זה שהוא עלה בממוצעים שלו ביורוליג בטופ 16 בכל פרמטר בתוספת של 2 דקות משחק בלבד .
אני חושב שזה קצת יותר מייצג לעומת משחק אחד בודד ב-VTB
מה לגבי העונה הקודמת שלו בבילבאו שהייתה מאוד מפתיע מבחינה אישית וקבוצתית ?
אם הוא ישוחרר מצסק"א , מאוד הייתי רוצה לראות אותו במכבי לצד גארד כמו פארגו , לדעתי מחליף מצויין לפרקינס בתור הצמד החדש ואם ניהול משחק הרבה יותר טוב מפרקינס....
מכיוון ששחקנים כמו ספאנוליס או תאודוסיץ' וכו' הם לא ברמת השכר שמכבי תיהיה מסוגלת אי פעם לשלם אז צריך לכוון לשחקנים ברמה של ג'אקסון , בראון , מקאלב (אחרי העונה הזאת ...) .....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־21 אורחים