דארקו פלאניניץ'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מה מכבי צריכה לעשות עם פלאניניץ'?

להשאיר אותו בסגל
6
19%
להשאיל אותו
18
58%
לשחרר אותו
7
23%

סך הכול הצבעות : 31

דארקו פלאניניץ'

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מרץ 2013, 21:10

סינדרלה או לכלוכית?
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2622993

לדעתי פלאניניץ' שחקן טוב עם יכולות גבוהות בפוסט,אגרסביות,פיק אנד רולר מעולה,בעל קליעה מחצי מרחק ונתונים נהדרים בשביל להיות סנטר מצויין בעוד כמה שנים התקפית והגנתית
אני חושב שהבעיה שלו זה שאין במכבי אף שחקן שיודע לעבוד עם הגבוהים(וזו גם אשמת בלאט)ולדעתי אם הוא ישחק לצד רכז כמו ג'קסון הוא יפרח
ברור שיש לו גם חסרונות כמו ריבאונד,אגרסיביות יתר ולפעמים טעויות מביכות בהגנה אבל אלה דברים שהוא בהחלט יכול להשתפר בהם בהמשך
אני חושב שכדאי להשאיל אותו לאיזו פרטיזן או לובליאנה ושהם יעבדו איתו וישפרו אותו.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: דארקו פלאניניץ'

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2013, 21:12

נמנענו כל כך יפה מלהביא לפה את הזוהמה הזאת וקלקלת לנו :thumbdown

מה ששומעים עליו מכל הסקאוטים זה לא העניין של מה שהוא עכשיו אלא מה שהוא יהיה
אומרים שגם אם הוא ימצה את הפוטנציאל שלו, הוא יהיה שחקן הגנתי טוב אבל עדיין סביר בהתקפה ולא יותר

זה לא שאם נמשיך להשקיע בו נקבל איזה וויצ'יץ' או משהו
היה נחמד אם הוא היה נשאר פה ומתפתח לשחקן טוב אבל אם מסתכלים על הפוטנציאל שלו..אני לא אבכה אם הוא יישאר ואני לא אבכה אם הוא לא יישאר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2013, 21:18

החתמה מיותרת. אי אפשר לצפות ששחקן בן 22 מהאדריאטית, יגיע לקבוצה כמו מכבי, בעונה כזאת, וייתן תפוקה. צריך לשפוט את מי שהביא אותו, ולא אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2013, 21:20

MTA2311 כתב:החתמה מיותרת. אי אפשר לצפות ששחקן בן 22 מהאדריאטית, יגיע לקבוצה כמו מכבי, בעונה כזאת, וייתן תפוקה. צריך לשפוט את מי שהביא אותו, ולא אותו.

יודע מי עוד מסתמן כהחתמה מיותרת? כל מחלקת הסקאוטינג
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מרץ 2013, 23:03

הוא מוכיח הערב בדיוק את מה שאני חושב עליו...
אין ספק שיש לו פוטנציאל להיות סנטר מהטובים באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 07 מרץ 2013, 23:07

צריך להשאיל אותו לקבוצה יורוליג קטנה/בינונית, בה יוכל להתפתח ולקבל דקות. לבלאט אין סבלנות לדברים האלה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי NY boy » 07 מרץ 2013, 23:59

rc4991 כתב:הוא מוכיח הערב בדיוק את מה שאני חושב עליו...

המשחק הערב זה לא דוגמא כי אחרת רוט הוא רכז יורוליג מצוין וצריך להאריך לו את החוזה...

בו נראה אותו נותן פאקינג דקות טובות בליגה קודם כל ומאפשר לג'יימס לנוח לכל הרוחות!!!
NY boy

הודעהעל ידי felix_r » 08 מרץ 2013, 00:45

NY boy כתב:
rc4991 כתב:הוא מוכיח הערב בדיוק את מה שאני חושב עליו...

המשחק הערב זה לא דוגמא כי אחרת רוט הוא רכז יורוליג מצוין וצריך להאריך לו את החוזה...

בו נראה אותו נותן פאקינג דקות טובות בליגה קודם כל ומאפשר לג'יימס לנוח לכל הרוחות!!!

איך בדיוק הוא יתן אם בלאט לא נותן לו?

מישהו הפריע לבלאט לעלות עם רוט ופלניניץ' במשך כל המחצית הראשונה נגד הפועל?
מילא הוא לא סומך על פלניניץ', אבל רוט שחקן ליגה מצוין.

אפילו היום בלאט לא התאפק והוריד את שניהם לספסל למרות ששיחקו נהדר בשביל להחזיר למשחק את ג'יימס המעולף ואת היקמן הדביל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 08 מרץ 2013, 09:27

Holiday_Armadillo כתב:נמנענו כל כך יפה מלהביא לפה את הזוהמה הזאת וקלקלת לנו :thumbdown

מה ששומעים עליו מכל הסקאוטים זה לא העניין של מה שהוא עכשיו אלא מה שהוא יהיה
אומרים שגם אם הוא ימצה את הפוטנציאל שלו, הוא יהיה שחקן הגנתי טוב אבל עדיין סביר בהתקפה ולא יותר

זה לא שאם נמשיך להשקיע בו נקבל איזה וויצ'יץ' או משהו
היה נחמד אם הוא היה נשאר פה ומתפתח לשחקן טוב אבל אם מסתכלים על הפוטנציאל שלו..אני לא אבכה אם הוא יישאר ואני לא אבכה אם הוא לא יישאר

אולי לא נקבל וויצ'יץ' אבל גם לא נשלם לו את הסכומים ששילמנו לניקו .
אם יצא ממנו סנטר מחליף טוב בגרושים אז הרווחנו , אבל בשביל שיתפתח חייבים להשאיל אותו כי במכבי אין סבלנות לזה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 16 מרץ 2013, 16:24

אומרים שלמכבי אין סבלנות וזאת חצי אמת. זה נכון שדיוויד בלאט היה יכול לתת לו לשחק יותר במיוחד במשחקי ליגה ואני מאמין שזה הדבר הנכון לעשות,אבל מצד שני לבלאט יש אחריות לשמור על מומנטום חיובי של קבוצה, כי איך שלא תסתכלו על זה יותר מדי הפסדים פוגעים באמונה של הקבוצה בעצמה. בעיה נוספת היא שכל שנה יש תחלופת שחקנים גדולה מדי. הרבה יותר קל להכניס שחקן חדש, במיוחד צעיר שצריך עוד להתפתח לקבוצה שכבר זורמת ביחד מאשר לקבוצה שעוד מתחברת בעצמה.

החצי שני של האמת הוא שלקהל עצמו וזה כולל את השדרנים ופרשנים למינהם אין סבלנות.מספיק לקרוא כמה מהתגובות כאן ולשמוע את רסקין וצביקה שרף חותכים את דרקו פלאניניץ' עוד לפני שהמשחק התחיל( בניתוח שלפני המשחק הם הציגו את זוראן פלאניניץ' כ "פלאניניץ' הנכון" יעני דרקו פלאניניץ' הוא הלא נכון שזה מבחינתי פשוט ירוד ונבזי) וגם במהלכו ובכך מנסים להשפיע על דעת הקהל עליו.

אנשים אולי שוכחים ואלי פשוט לא רוצים להיזכר שהביאו את דרקו לכמה שנים בידיעה שזה שחקן שיפרח בעוד כמה שנים.אם היה סנטר לגיטימי לקבוצת יורוליג בכירה,הוא לא היה משחק בשירוקי אלא באחת הקבוצות העשירות של אירופה ששם אוהבים במיוחד סנטרים אירופאיים. אי אפשר להביא שחקן צעיר משירוקי למלחמות ההישרדות של מכבי ולקוות שהוא יציל את המולדת.נקודה נוספת היא שכשמכבי מביאה צעיר ומחתימה אותו לכמה שנים היא במובן מסוים נותנת לו "מילה" שאנחנו מבינים שאתה צעיר ואנחנו ניתן לך את הזמן. אם יחתכו אותו(לא נראה לי שזה יקרה אגב) במובן מסוים היא שוברת את המילה שלה(מה עוד שזאת לא הפעם הראשונה בשנים האחרונות).

אני בדעה שפלאניניץ' צריך להישאר.יש לו מבנה גוף טוב,הוא אגריסיבי ויש לו יותר כדורסל ממה שהוא הציג עד עתה ובטח שהוא ישתפר עם הזמן.אני בטוח שבשנה הבאה נראה ממנו שיפור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי refael » 16 מרץ 2013, 16:48

אגרסיביות ומבנה גוף טוב לא יעזור לו להתפתח לרמות הגבוהות שמצפים ממנו.
לפי מה שראיתי חסר לו יותר מידי יסודות בסיסיים וחוסר טכניקה בעליל.
מי יודע אולי הוא יעבוד בקיץ ויחזור שנה הבאה,יתחיל את השנה ונראה יותר ממנו.
אבל אם הוא נשאר שנה הבאה זה לא אומר שלא צריך להביא סנטר נוסף לפה לצידו של ג'יימס,הוא לא ישרוד עוד עונה כזאת.
כמו שכבר אמרתי העדיפות שלי היא וויקאס למרות שיכול להיות עוד כמה אופציות כמו זוריץ שהזכירו פה ופראן וואסקז(למרות העונה הלא טובה יכול להשתלב טוב כשחקן מחליף שנותן הגנה כמו שעשה בברצלונה)
תמונה
refael

הודעהעל ידי toja27 » 16 מרץ 2013, 17:13

refael כתב:אגרסיביות ומבנה גוף טוב לא יעזור לו להתפתח לרמות הגבוהות שמצפים ממנו.
לפי מה שראיתי חסר לו יותר מידי יסודות בסיסיים וחוסר טכניקה בעליל.
מי יודע אולי הוא יעבוד בקיץ ויחזור שנה הבאה,יתחיל את השנה ונראה יותר ממנו.
אבל אם הוא נשאר שנה הבאה זה לא אומר שלא צריך להביא סנטר נוסף לפה לצידו של ג'יימס,הוא לא ישרוד עוד עונה כזאת.
כמו שכבר אמרתי העדיפות שלי היא וויקאס למרות שיכול להיות עוד כמה אופציות כמו זוריץ שהזכירו פה ופראן וואסקז(למרות העונה הלא טובה יכול להשתלב טוב כשחקן מחליף שנותן הגנה כמו שעשה בברצלונה)

זה יעזור, אבל אתה אומר שזה לא מספיק.הוא גם יודע לקלוע מחצי מרחק והוא גם יודע לשים את הכדור בטבעת למרות שעד עכשיו זה נראה שזה לא מצליח לו יותר מדי.בנוסף על פי מה שמספרים וגם על פי איך שזה נראה במשחקים יש לו מוסר עבודה גבוה והוא יכול להשתפר באותם אספקטים טכניים שאתה מדבר עליהם. אם הוא נשאר בעונה הבאה לא צריך להביא סנטר נוסף, כי סנטר נוסף זה אומר שלו לא ישאר זמן משחק חיוני שהוא צריך בשביל להתפתח. מה גם,שישנם עמדות נוספות שלטעמי טעונות שיפור יותר מעמדת הסנטר והן עמדה 4 ו1 .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 מרץ 2013, 17:16

אנחנו מנצחים כבר ארבעה משחקים ברצף בלי אף שחקן בעמדה 4, לעומת זאת, כל פעם ששון יוצא אנחנו נראים כמו קבוצת קט סל. אז דווקא עמדת הסנטר לא צריכה חיזוק?

אני חושב שנעשה פה עוול לפלניניץ'. הוא שחקן צעיר, עם נתונים פיזיים נדירים, וגם מבחינה טכנית הוא לא עד כדי כך גרוע. באדריאטית הוא גם היה קולע טוב מחצי מרחק. הגיע הזמן שכולם פה יבינו, שלמכבי אי אפשר להביא שחקנים צעירים שצריכים פיתוח. מקסימום אפשר להחתים ולהשאיל, אבל פה לא יתפתח אף פרוספקט צעיר, ובטח שלא שחקן גבוה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 16 מרץ 2013, 18:15

MTA2311 כתב:אנחנו מנצחים כבר ארבעה משחקים ברצף בלי אף שחקן בעמדה 4, לעומת זאת, כל פעם ששון יוצא אנחנו נראים כמו קבוצת קט סל. אז דווקא עמדת הסנטר לא צריכה חיזוק?

אני חושב שנעשה פה עוול לפלניניץ'. הוא שחקן צעיר, עם נתונים פיזיים נדירים, וגם מבחינה טכנית הוא לא עד כדי כך גרוע. באדריאטית הוא גם היה קולע טוב מחצי מרחק. הגיע הזמן שכולם פה יבינו, שלמכבי אי אפשר להביא שחקנים צעירים שצריכים פיתוח. מקסימום אפשר להחתים ולהשאיל, אבל פה לא יתפתח אף פרוספקט צעיר, ובטח שלא שחקן גבוה.

אני פשוט יוצא מנקודת הנחה שפלאניניץ' ישתפר בעונה הבאה ויגיע לרמה הרצויה בעוד שנתיים(כמובן שאיני יכול לדעת בוודאות).כשזה יקרה עמדה 5 לא תהיה כל כך חלשה, וכשזה יקרה פלאניניץ' ירוץ עם הקבוצה מספר שנים וההשקעה בו תשתלם. לא עוד הפעם להביא שחקן חדש שצריך להסתגל למערכת ולקבוצה.לטעמי, הרעיון של להשאיל את פלאניניץ' הוא לא מוצלח כי בשביל זה צריכים להחתים סנטר חדש בעונה הבאה ומה יקרה בעוד שנתיים כשהוא יחזור? שלושה סנטרים? אני מעדיף לספוג את מחיר ההתפתחות שלו בשנה הבאה ולקטוף את פירות ההשקעה בעוד שנתיים ולהרוויח שחקן שרץ עם המועדון כמה שנים.לא עוד להחליף שחקנים כל שנה.לא יודע איך זה אצלך אבל אני כמה לקבוצה שרצה ביחד כמה שנים ואני מאמין שזה אחד הדברים שיביא לנו הצלחה בטווח הארוך.

לגבי עמדה 4 , אני לא בטוח שלהוריד את סמית לשם יצליח לטווח הארוך,אני חושב שזה פתרון טוב אבל הוא פתרון נקודתי ולא דרך. גם כאן יכול להיות שאני טועה וזהו פתרון טוב לבעיית הדק' של לאנדסברג בעמדה 3 .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 16 מרץ 2013, 19:24

האמת שירד לי מאוד מפלאניניץ' ממה שראיתי. כמו שאמרתי קודם, לא זוכר שחקן מהמדינות האדריאטיות שנראה שיש לו יסודות לקויים כל כך. האיש משקיע ומתאמץ, אבל נראה שגם אם הוא ישתפר זה לא יהפוך אותו לאיזה סנטר על בעתיד כי אין לו את היכולות האלה(בניגוד לנניח מישהו כמו טומיץ' שהיה שחקן טכני מאוד שהיה חסר לו בשר, לדוגמא).

אור, דווקא במשחק האחרון התרומה של מדלי הייתה די חשובה לניצחון של מכבי. הוא הביא אנרגיות בהגנה והראה מה זה שחקן ששומר ברצינות ולא אחד כזה שעושה טובה כמו ליאור. השתי חסימות+ 7 ריבאונדים שלו זה אחלה נתונים ל-19 דקות ונדמה לי שהוא הוביל בשתי הקטגוריות האלה את מכבי יחד עם ג'יימס. זה גם היה נראה אחרת איתו על המגרש מאשר החגיגה שחימקי עשתה מתחת לסל במחצית הראשונה. צריך לומר כמובן שהבחור קלולס לגמרי בהתקפה. עושה רושם שהמבחינה הזאת הוא פשוט לא שייך לרמות האלה, וכל חדירה שלו נראית יותר כמו הטלת כדור ברזל מאשר כמו ניסיון אמיתי לקלוע. זה דווקא הראה כמה חשוב שהמחליף\זה שיפתח בחמישייה במקום ליאור בשנה הבאה יהיה שחקן הגנה טוב.
שחף

DARKO PLANINIC

הודעהעל ידי leon984 » 13 אפריל 2013, 13:11

מה כולם פה רוצים מפלאניניץ'?אין למכבי רכז שיכול לתת אסיסט טוב לגבוה,ובלאט בכל טעות מוריד אותו לספסל.מה הוא פחות טוב מסשה קאון?לא הוא יותר טוב אבל לסשה קאון יש תאודוסיץ' ולפלאניניץ' אין כזה.בחור שנה הראשונה שלו ביורוליג ועוד באמצע שנה הצטרף למכבי,מקבל רק 5-10 דקות בכל משחק,אתם רוצים שחקנים כמו אברינס?אז למה לא לתת לבחור צאנס,גם ככה בכסף שיש למכבי אנחנו לא נקבל יותר טוב
סמל אישי של המשתמש
leon984

Re: DARKO PLANINIC

הודעהעל ידי yellowaura » 13 אפריל 2013, 13:23

leon984 כתב:מה כולם פה רוצים מפלאניניץ'?אין למכבי רכז שיכול לתת אסיסט טוב לגבוה,ובלאט בכל טעות מוריד אותו לספסל.מה הוא פחות טוב מסשה קאון?לא הוא יותר טוב אבל לסשה קאון יש תאודוסיץ' ולפלאניניץ' אין כזה.בחור שנה הראשונה שלו ביורוליג ועוד באמצע שנה הצטרף למכבי,מקבל רק 5-10 דקות בכל משחק,אתם רוצים שחקנים כמו אברינס?אז למה לא לתת לבחור צאנס,גם ככה בכסף שיש למכבי אנחנו לא נקבל יותר טוב

מקרוב קשה לראות את הבינוניות...
צביקה שרף וגם אפי בירנבוים אמרו בשידורים קודמים שהפוטנציאל של פלאניניץ' מוגבל ויש אלמנטים מסויימים במשחק שלו שהם מזהים שלא יהיה ניתנים לשיפור.
אני מאוד סומך על הדברים שלהם וכנראה גם על חוסר האמון של בלאט בו.
מדובר בשחקן שנתן מה שציפו מימנו. לא הגיע בסכומים גדולים ונתן תפוקה בינונית. לא מדובר בטומיץ' שאפילו בתקופות פחות טובות שלו בריאל ראו שיש לו פוטנציאל אדיר.

לגבי הכסף ...מכבי כבר הראתה בעבר סגל של 4 זרים גבוהים איכותיים ויקרים (פייזר, מוריס, באטיסטה וויצ'יץ').
הבעיה שכל שנה שיש קיצוץ בתקציב השחקנים האוהדים מקבלים את זה בהשלמה.

ועוד משהו דיברת על התקציב המוגבל של מכבי ושלא ניתן להשיג יותר טוב ובחתימה שלך אתה צירפת גם את בורוסיס לצד פלאניניץ' וג'יימס שלא לדבר על לאנגפורד+ פארגו...
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי leon984 » 13 אפריל 2013, 13:33

yellowaura כתב:
leon984 כתב:מה כולם פה רוצים מפלאניניץ'?אין למכבי רכז שיכול לתת אסיסט טוב לגבוה,ובלאט בכל טעות מוריד אותו לספסל.מה הוא פחות טוב מסשה קאון?לא הוא יותר טוב אבל לסשה קאון יש תאודוסיץ' ולפלאניניץ' אין כזה.בחור שנה הראשונה שלו ביורוליג ועוד באמצע שנה הצטרף למכבי,מקבל רק 5-10 דקות בכל משחק,אתם רוצים שחקנים כמו אברינס?אז למה לא לתת לבחור צאנס,גם ככה בכסף שיש למכבי אנחנו לא נקבל יותר טוב

מקרוב קשה לראות את הבינוניות... אתה קצת יותר מדי קרוב לדעתי.

צביקה שרף וגם אפי בירנבוים אמרו בשידורים קודמים שהפוטנציאל של פלאניניץ' מוגבל ויש אלמנטים מסויימים במשחק שלו שהם מזהים שלא יהיה ניתנים לשיפור.
מדובר בשחקן שנתן מה שציפו מימנו. לא הגיע בסכומים גדולים ונתן תפוקה בינונית. לא מדובר בטומיץ' שאפילו בתקופות פחות טובות שלו בריאל ראו שיש לו פוטנציאל אדיר.

לגבי הכסף ...מכבי כבר הראתה בעבר סגל של 4 זרים גבוהים איכותיים ויקרים (פייזר, מוריס, באטיסטה וויצ'יץ').

ועוד משהו דיברת על התקציב המוגבל של מכבי ושלא ניתן להשיג יותר טוב ובחתימה שלך אתה צירפת גם את בורוסיס לצד פלאניניץ' וג'יימס שלא לדבר על לאנגפורד+ פארגו...

זה אמור להיות סנטר פותח של קרואטיה אם טומיץ לא מגיעה,ואתה אומר שחקן בלי פוטנציאל?אני אומר לך בפרטיזן הוא היה עושה 10+10 בכל משחק כבר עכשיו.
3 שחקנים טובים בסגל נראה לי לא הרבה.אבל בורוסיס אם יהיה תקציב,אני חושב שבקבוצה רק צריך לחזק עמדה 1 ו2
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי leon984 » 13 אפריל 2013, 14:44

leon984 כתב:
yellowaura כתב:

מקרוב קשה לראות את הבינוניות... אתה קצת יותר מדי קרוב לדעתי.

זה אמור להיות סנטר פותח של קרואטיה אם טומיץ לא מגיעה,ואתה אומר שחקן בלי פוטנציאל?אני אומר לך בפרטיזן הוא היה עושה 10+10 בכל משחק כבר עכשיו.
3 שחקנים טובים בסגל נראה לי לא הרבה.אבל בורוסיס אם יהיה תקציב,אני חושב שבקבוצה רק צריך לחזק עמדה 1 ו2

http://www.euroleague.net/main/statisti ... =PerMinute
יותר גבוה מסשה קאון
http://www.euroleague.net/main/statisti ... =PerMinute
ונגד ריאל בכלל שחקן הכי טוב של מכבי
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי jol9 » 13 אפריל 2013, 15:40

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:החתמה מיותרת. אי אפשר לצפות ששחקן בן 22 מהאדריאטית, יגיע לקבוצה כמו מכבי, בעונה כזאת, וייתן תפוקה. צריך לשפוט את מי שהביא אותו, ולא אותו.

יודע מי עוד מסתמן כהחתמה מיותרת? כל מחלקת הסקאוטינג

Well said

לא רק מיותרת אלא גם מזיקה שמייצרת מחנאות נוספת (כאילו שחסר) בתוך המועדון.

לא הייתי ממשיך עם פלאניניץ׳.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־28 אורחים