המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:החתמה מיותרת. אי אפשר לצפות ששחקן בן 22 מהאדריאטית, יגיע לקבוצה כמו מכבי, בעונה כזאת, וייתן תפוקה. צריך לשפוט את מי שהביא אותו, ולא אותו.
rc4991 כתב:הוא מוכיח הערב בדיוק את מה שאני חושב עליו...
אין ספק שיש לו פוטנציאל להיות סנטר מהטובים באירופה
NY boy כתב:rc4991 כתב:הוא מוכיח הערב בדיוק את מה שאני חושב עליו...
אין ספק שיש לו פוטנציאל להיות סנטר מהטובים באירופה
המשחק הערב זה לא דוגמא כי אחרת רוט הוא רכז יורוליג מצוין וצריך להאריך לו את החוזה...
בו נראה אותו נותן פאקינג דקות טובות בליגה קודם כל ומאפשר לג'יימס לנוח לכל הרוחות!!!
Holiday_Armadillo כתב:נמנענו כל כך יפה מלהביא לפה את הזוהמה הזאת וקלקלת לנו![]()
מה ששומעים עליו מכל הסקאוטים זה לא העניין של מה שהוא עכשיו אלא מה שהוא יהיה
אומרים שגם אם הוא ימצה את הפוטנציאל שלו, הוא יהיה שחקן הגנתי טוב אבל עדיין סביר בהתקפה ולא יותר
זה לא שאם נמשיך להשקיע בו נקבל איזה וויצ'יץ' או משהו
היה נחמד אם הוא היה נשאר פה ומתפתח לשחקן טוב אבל אם מסתכלים על הפוטנציאל שלו..אני לא אבכה אם הוא יישאר ואני לא אבכה אם הוא לא יישאר
refael כתב:אגרסיביות ומבנה גוף טוב לא יעזור לו להתפתח לרמות הגבוהות שמצפים ממנו.
לפי מה שראיתי חסר לו יותר מידי יסודות בסיסיים וחוסר טכניקה בעליל.
מי יודע אולי הוא יעבוד בקיץ ויחזור שנה הבאה,יתחיל את השנה ונראה יותר ממנו.
אבל אם הוא נשאר שנה הבאה זה לא אומר שלא צריך להביא סנטר נוסף לפה לצידו של ג'יימס,הוא לא ישרוד עוד עונה כזאת.
כמו שכבר אמרתי העדיפות שלי היא וויקאס למרות שיכול להיות עוד כמה אופציות כמו זוריץ שהזכירו פה ופראן וואסקז(למרות העונה הלא טובה יכול להשתלב טוב כשחקן מחליף שנותן הגנה כמו שעשה בברצלונה)
MTA2311 כתב:אנחנו מנצחים כבר ארבעה משחקים ברצף בלי אף שחקן בעמדה 4, לעומת זאת, כל פעם ששון יוצא אנחנו נראים כמו קבוצת קט סל. אז דווקא עמדת הסנטר לא צריכה חיזוק?
אני חושב שנעשה פה עוול לפלניניץ'. הוא שחקן צעיר, עם נתונים פיזיים נדירים, וגם מבחינה טכנית הוא לא עד כדי כך גרוע. באדריאטית הוא גם היה קולע טוב מחצי מרחק. הגיע הזמן שכולם פה יבינו, שלמכבי אי אפשר להביא שחקנים צעירים שצריכים פיתוח. מקסימום אפשר להחתים ולהשאיל, אבל פה לא יתפתח אף פרוספקט צעיר, ובטח שלא שחקן גבוה.
leon984 כתב:מה כולם פה רוצים מפלאניניץ'?אין למכבי רכז שיכול לתת אסיסט טוב לגבוה,ובלאט בכל טעות מוריד אותו לספסל.מה הוא פחות טוב מסשה קאון?לא הוא יותר טוב אבל לסשה קאון יש תאודוסיץ' ולפלאניניץ' אין כזה.בחור שנה הראשונה שלו ביורוליג ועוד באמצע שנה הצטרף למכבי,מקבל רק 5-10 דקות בכל משחק,אתם רוצים שחקנים כמו אברינס?אז למה לא לתת לבחור צאנס,גם ככה בכסף שיש למכבי אנחנו לא נקבל יותר טוב
yellowaura כתב:leon984 כתב:מה כולם פה רוצים מפלאניניץ'?אין למכבי רכז שיכול לתת אסיסט טוב לגבוה,ובלאט בכל טעות מוריד אותו לספסל.מה הוא פחות טוב מסשה קאון?לא הוא יותר טוב אבל לסשה קאון יש תאודוסיץ' ולפלאניניץ' אין כזה.בחור שנה הראשונה שלו ביורוליג ועוד באמצע שנה הצטרף למכבי,מקבל רק 5-10 דקות בכל משחק,אתם רוצים שחקנים כמו אברינס?אז למה לא לתת לבחור צאנס,גם ככה בכסף שיש למכבי אנחנו לא נקבל יותר טוב
מקרוב קשה לראות את הבינוניות... אתה קצת יותר מדי קרוב לדעתי.
צביקה שרף וגם אפי בירנבוים אמרו בשידורים קודמים שהפוטנציאל של פלאניניץ' מוגבל ויש אלמנטים מסויימים במשחק שלו שהם מזהים שלא יהיה ניתנים לשיפור.
אני מאוד סומך על הדברים שלהם וכנראה גם על חוסר האמון של בלאט בו.
מדובר בשחקן שנתן מה שציפו מימנו. לא הגיע בסכומים גדולים ונתן תפוקה בינונית. לא מדובר בטומיץ' שאפילו בתקופות פחות טובות שלו בריאל ראו שיש לו פוטנציאל אדיר.
לגבי הכסף ...מכבי כבר הראתה בעבר סגל של 4 זרים גבוהים איכותיים ויקרים (פייזר, מוריס, באטיסטה וויצ'יץ').
הבעיה שכל שנה שיש קיצוץ בתקציב השחקנים האוהדים מקבלים את זה בהשלמה.
ועוד משהו דיברת על התקציב המוגבל של מכבי ושלא ניתן להשיג יותר טוב ובחתימה שלך אתה צירפת גם את בורוסיס לצד פלאניניץ' וג'יימס שלא לדבר על לאנגפורד+ פארגו...
leon984 כתב:yellowaura כתב:leon984 כתב:מה כולם פה רוצים מפלאניניץ'?אין למכבי רכז שיכול לתת אסיסט טוב לגבוה,ובלאט בכל טעות מוריד אותו לספסל.מה הוא פחות טוב מסשה קאון?לא הוא יותר טוב אבל לסשה קאון יש תאודוסיץ' ולפלאניניץ' אין כזה.בחור שנה הראשונה שלו ביורוליג ועוד באמצע שנה הצטרף למכבי,מקבל רק 5-10 דקות בכל משחק,אתם רוצים שחקנים כמו אברינס?אז למה לא לתת לבחור צאנס,גם ככה בכסף שיש למכבי אנחנו לא נקבל יותר טוב
מקרוב קשה לראות את הבינוניות... אתה קצת יותר מדי קרוב לדעתי.
צביקה שרף וגם אפי בירנבוים אמרו בשידורים קודמים שהפוטנציאל של פלאניניץ' מוגבל ויש אלמנטים מסויימים במשחק שלו שהם מזהים שלא יהיה ניתנים לשיפור.
אני מאוד סומך על הדברים שלהם וכנראה גם על חוסר האמון של בלאט בו.
מדובר בשחקן שנתן מה שציפו מימנו. לא הגיע בסכומים גדולים ונתן תפוקה בינונית. לא מדובר בטומיץ' שאפילו בתקופות פחות טובות שלו בריאל ראו שיש לו פוטנציאל אדיר.
לגבי הכסף ...מכבי כבר הראתה בעבר סגל של 4 זרים גבוהים איכותיים ויקרים (פייזר, מוריס, באטיסטה וויצ'יץ').
הבעיה שכל שנה שיש קיצוץ בתקציב השחקנים האוהדים מקבלים את זה בהשלמה.
ועוד משהו דיברת על התקציב המוגבל של מכבי ושלא ניתן להשיג יותר טוב ובחתימה שלך אתה צירפת גם את בורוסיס לצד פלאניניץ' וג'יימס שלא לדבר על לאנגפורד+ פארגו...
זה אמור להיות סנטר פותח של קרואטיה אם טומיץ לא מגיעה,ואתה אומר שחקן בלי פוטנציאל?אני אומר לך בפרטיזן הוא היה עושה 10+10 בכל משחק כבר עכשיו.
3 שחקנים טובים בסגל נראה לי לא הרבה.אבל בורוסיס אם יהיה תקציב,אני חושב שבקבוצה רק צריך לחזק עמדה 1 ו2
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:החתמה מיותרת. אי אפשר לצפות ששחקן בן 22 מהאדריאטית, יגיע לקבוצה כמו מכבי, בעונה כזאת, וייתן תפוקה. צריך לשפוט את מי שהביא אותו, ולא אותו.
יודע מי עוד מסתמן כהחתמה מיותרת? כל מחלקת הסקאוטינג
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, שמוליק ו־25 אורחים