אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

הודעהעל ידי jol9 » 06 מרץ 2013, 00:14

סילבר כתב:
jol9 כתב:
סילבר כתב:
er79 כתב:ג׳קסון שחקן טוב, עדיין הייתי הולך על ציוות של פארגו ולנגפורד. לגבי בנקס, הוא לא שחקן בקליבר של יורוליג וגם לא יהיה. לא כל שחקן שיודע לעשות דאנקים מלהיבים אמור להלהיב אותי כמו ילד ולשכנע אותי שהוא ראוי.

1. לבנקס יכולת קליעה טובה מאוד מ 3. שרטט בראש משחק ב 3 דקות אחרונות ומכבי במינוס 10. במצב כזה חושבים סיינה: זריקות 3. את מי יש לך היום חוץ מסמית ולוגן וגם הם לא מהמשובחים. דמיין פריסה של רומל בק, פאט קלאיטיס, נעימי/אדריאן בנקס, סמית ושאראס. פדרמן ישקיע? אז עכשיו תוציא את סמית ותכניס את פארגו/פראמר.

2. לנגפורד משובח אבל אין לי חשק לחזות בבידודים שלו. הוא יעיל אבל מעצבן לראות אותו חודר וארבעת שחקני הקבוצה מוחאים לו כפיים. היה עצוב לראות ולא מעוניין שהפוזשנים הללו יחזרו במכבי. סוף שעון? מתאים. לנגפורד לא מסתפק בזה כי הוא שורד וככזה הוא צריך לדאוג לסטטיסטיקה האישית שלו כסקורר.

אני מנסה לדמיין... עולים לי שמות כמו ריי אלן, סטיב נאש, רג'י מילר, קאפונו, קווין לאב, נבארו... איכשהו בק ונעימי לא מצליחים להשתחל לי לתוך הדמיון, אבל אולי זה רק אני.

אם כבר, סע למחוזות אחרים: בוב מורס, שצ'רביאק, בראבנדר, ניקו גאליס, אוסקר שמידט, פטרוביץ

אני אישית לא מכיר קלע גדול יותר מריי אלן, אז המחוזות שלי הם בסדר.. :happy2

בכל מקרה, לגבי ההצעה שלך :nonono :nonono
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 06 מרץ 2013, 08:12

אם לחזור קצת לקרקע , אז לאף אחד פה לא באמת בא לראות שנה הבאה בסגל את היקמן ולוגן (על מדלי אני בכלל לא מדבר...) , ואולי גם את ג'יימס כסנטר ראשון (כסנטר מחליף הוא אחלה ) .
היחיד לדעתי ששווה חמישייה במכבי ביורוליג הוא סמית'
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 06 מרץ 2013, 11:40

yzafrir כתב:אם לחזור קצת לקרקע , אז לאף אחד פה לא באמת בא לראות שנה הבאה בסגל את היקמן ולוגן (על מדלי אני בכלל לא מדבר...) , ואולי גם את ג'יימס כסנטר ראשון (כסנטר מחליף הוא אחלה ) .

צפריר, ג'יימס ימשיך להיות סנטר פותח גם בעונה הבאה. כדאי להפנים את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 06 מרץ 2013, 14:55

jol9 כתב:
yzafrir כתב:אם לחזור קצת לקרקע , אז לאף אחד פה לא באמת בא לראות שנה הבאה בסגל את היקמן ולוגן (על מדלי אני בכלל לא מדבר...) , ואולי גם את ג'יימס כסנטר ראשון (כסנטר מחליף הוא אחלה ) .

אולי לקראת סוף עונת המלפפונים אני אפנים את זה אבל לא כרגע....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2013, 00:37

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

אולי לקראת סוף עונת המלפפונים אני אפנים את זה אבל לא כרגע....

אתה פשוט מתכחש למציאות. מדובר בסנטר מצויין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מרץ 2013, 23:07

לוגן מראה שבתור שחקן ספסל הוא נותן תרומה חשובה ומוסיף אלמנט חשוב למכבי-קליעה אבסולוטית
הייתי שוקל להשאיר אותו במכבי,הבעיה היא שאני לא ממש בעד החזקת זרים על הספסל ומעדיף ישראלים במקומם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

שינוי בניית הקבוצה

הודעהעל ידי rc4991 » 08 מרץ 2013, 00:06

לאור המשחק הערב(ומחשבות רבות שהיו לי על כך עוד בעבר)חשבתי לעצמי האם כדאי למכבי לבנות קבוצה שמבוססת על שלשות
כמובן שאני לא אומר שצריכים שכל שחקן יהיה קלע דגול(להפך צריך גם איזה גארד יוצר וסנטר מאסיבי)ובטח שאני לא מצפה שכל ערב נראה ככה אבל אני כן חושב שכדאי לתת בקיץ עדיפות לשחקנים עם קליעה טובה (כמו שבלאט מנסה להביא כמה שיותר שחקנים הגנתיים)
אם מביאים למשל שחקן יוצר כמו פארגו (שהוא גם רכז) וסנטר מאסיבי אפשר ואפילו כדאי להציב לידם כמה קלעי שלשות שירווחו את המשחק ויענישו בשלשות
מה דעתכם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: שינוי בניית הקבוצה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 מרץ 2013, 00:07

rc4991 כתב:לאור המשחק הערב(ומחשבות רבות שהיו לי על כך עוד בעבר)חשבתי לעצמי האם כדאי למכבי לבנות קבוצה שמבוססת על שלשות
כמובן שאני לא אומר שצריכים שכל שחקן יהיה קלע דגול(להפך צריך גם איזה גארד יוצר וסנטר מאסיבי)ובטח שאני לא מצפה שכל ערב נראה ככה אבל אני כן חושב שכדאי לתת בקיץ עדיפות לשחקנים עם קליעה טובה (כמו שבלאט מנסה להביא כמה שיותר שחקנים הגנתיים)
אם מביאים למשל שחקן יוצר כמו פארגו (שהוא גם רכז) וסנטר מאסיבי אפשר ואפילו כדאי להציב לידם כמה קלעי שלשות שירווחו את המשחק ויענישו בשלשות
מה דעתכם?

ראינו לאן קאחה הגיעו עם קבוצת שלשות
זה לא תחליף לקבוצה אמיתית כי שלשות גם אם יש לך קלעים נהדרים זה עדיין יום אסל יום בסל ובעיקר במשחקי החוץ
עם קבוצת שלשות נטו אי אפשרל הגיע לשום מקום
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 08 מרץ 2013, 00:12

אני תמיד אעדיף קבוצה שיש לה שחקנים טובים בצבע ושיודעת לשחק פנימה מאשר קבוצה שמושתת על שלשות..
קבוצות שמשחקות יותר פנימה נחשבות לטיפה יותר חכמות מקבוצות שכל הזמן עסוקות בלזרוק מבחוץ.. מה גם שאי אפשר להסתמך כל הזמן על הזריקה מבחוץ, צריך גם לדעת להשיג נקודות בטוחות..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי rc4991 » 08 מרץ 2013, 00:18

אני לגמרי מסכים אתכם וכנראה שלא הסברתי את עצמי טוב
אני לא אומר שצריך שכל שחקן יהיה קלעי שלשלות ושנחיה על זה(חלילה)אבל אני כן בעד שנחזיק 4-6 שחקנים עם יד טובה לשלוש וזה משהו שאין במכבי כבר הרבה שנים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 08 מרץ 2013, 00:26

אני מקווה שפדרמן לא יחתים עכשיו את היקמן ולוגאן לחוזים עד הפרישה.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 08 מרץ 2013, 12:26

אלי דריקס בראיון לוואלה:
בדרך כלל קשה להוציא את דריקס משלוותו, אולם למנכ"ל יש בטן מלאה על הביקורות שסופגים הצהובים: "בכל שנה אנשים ועיתונאים מספידים את מכבי. מבלי לפגוע בעיתונאים, התפקיד שלהם הוא לכתוב דברים, אולם אף אחד מכל העיתונאים האלה לא לוקח אחריות, לטוב ולרע. העיתונאי כותב, אך בסופו של דבר מכבי עדיין בתמונה".
"היתה הרבה ביקורות על מכבי לגבי בחירת השחקנים, אמרו שתהיה כאן קבוצה על הפנים, אבל מכבי הפסידה לקאחה לבוראל ולאולימפיאקוס בנקודה הפרש. בשני המשחקים האלה הכדור אחרון היה אצלנו. יש כאן עניין של יכולת, אך גם של מזל ואני בדרך כלל לא אוהב להשתמש בזה. יכולנו לנצח את אותם המשחקים ואז היינו במצב שונה וכולם היו מדברים אחרת. העיתונאי צריך להביא כל יום טור ולדאוג שהאתר או העיתון יהיה מלא, הוא לא צריך לקחת אחריות על כך. אם זה לא קורה ופתאום התמונה שונה, אז ממשיכים הלאה, אבל אם זה מתרחש, הוא אומר 'אמרתי לכם'. אנשים כותבים דברים ולא לוקחים אחריות על הדברים שלהם", אמר דריקס.דריקס התייחס לתלונות שנשמעות לגבי התקציב של מכבי: "בכל שנה, במשך 10-15 השנים האחרונות, מכבי לא היתה בטופ של התקציבים באירופה ועדיין הגיעה להישגים. קבוצה כמו פנרבחצ'ה/אולקר, עם תקציב של 35-40 מיליון יורו, מביאה שחקנים כמו מקלאב ובאטיסט, כל אחד מהם מרוויח 1.5-2 מיליון ועדיין לא מצליחה. מכבי תל אביב עם תקציב שפוי והעיתונאים רואים את זה כאכזבה אם היא לא מגיעה לטופ 8. אנחנו לא בטופ 8 של התקציבים".
"אני לא אומר שתקציב לא קובע, אך צריך להתנהל בתבונה עם הכסף שיש לך. מכבי צריכה לקחת החלטות נכונות. לפעמים ישנם שחקנים שהנתונים הסטטיסטים שלהם זהים, אך המאמן קובע לגביהם אם מדובר בשחקן 'מוכח יורוליג' או 'לא מוכח יורוליג' וההבדל בין שני שחקנים כאלה יכול להיות 700 אלף יורו".

אני מקווה מאוד שהמשחקים האחרונים לא משפיעים על ההנהלה וגורמים לה לחשוב שיש לנו קבוצה טובה אחרת אכלנו אותה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 08 מרץ 2013, 15:39

העיניין הוא שגם אם לא נעלה יספרו לנו שזה בגלל שני ההפסדים בנקודה וזה רק עניין של מזל ולא של קבוצה לא טובה.
אני מתחילה לחשוב שכל הלך הרוח שלנו על כך שככל שהכישלון יהיה כואב יותר כל יזוז משהו בגלגלים של ראשי הקבוצה הוא שגוי.
כאילו מה שלא יקרה, יצליחו למצוא את התירוץ למה זה נכשל וזה אף פעם לא בשל טעויות של ההנהלה שצריך לתקן.

אני באמת כבר לא יודעת מה צריך לקרות כדי שדברים ישתנו
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מכביסט24 » 09 מרץ 2013, 00:36

דריקס הוכיח לי סופית שאין בהנהלה שום ערך לכדורסל איכותי יותר ופחות שבלוני שבנוי על אילתורים, שלשות מקריות ותקיעות של סוף שעון..
כדורסל זו מילה גסה אצלם, העיקר התוצאה.
מה שמכבי שיחקה השנה זה לא כדורסל, מצטער.. ושום התעוררות מרשימה בסיום לא תצליח לטאטא את היכולת המזוויעה של הקבוצה הזאת באופן כללי.
ואם בהנהלה לא יסיקו את המסקנות הנדרשות מהעונה הזאת לקראת העונה הבאה, אז הם פשוט לא שמים על הכדורסל. איזון תקציבי זה הדבר היחיד שמעניין אותם ובעלי המנויים ימשיכו לאכול את הצפרדע...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מרץ 2013, 16:09

בדיוק בגלל כתבות כאלו כתבי שאני מעדיף כבר שנפסיד לפנר' , פשוט בשביל שההנהלה תסתום כבר !!!
שיבינו כבר שהקבוצה השנה היא זבל ואם הם מצליחים לעשות משהו זה רק בגלל שבלאט מצליח לפעמים להוציא מהחבורת סמרטוטים האלו יותר מ-100%...מכבי ניצחה קבוצה שהפסידה 4 רצוף לפני זה ועוד קבוצה שניראת כמו פח מתחילת השלב . בסוף עוד ננצח את אלוימפיאקוס בחוץ בגלל שהיא בכושר לא משהו כרגע וכבר יחשבו שהסגל שלנו הוא מהטובים שהיו...רק זה חסר לנו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 09 מרץ 2013, 17:59

מכביסט28 כתב:אני תמיד אעדיף קבוצה שיש לה שחקנים טובים בצבע ושיודעת לשחק פנימה מאשר קבוצה שמושתת על שלשות..
קבוצות שמשחקות יותר פנימה נחשבות לטיפה יותר חכמות מקבוצות שכל הזמן עסוקות בלזרוק מבחוץ.. מה גם שאי אפשר להסתמך כל הזמן על הזריקה מבחוץ, צריך גם לדעת להשיג נקודות בטוחות..

בדיוק בגלל זה סיינה לא הגיע אף פעם לגמר היורוליג אפילו בשנים הכי טובות שלה. תמיד קורה, שבאחד המשחקים החשובים, השלשות פתאום מפסיקות להכנס (בגלל הלחץ או בגלל העייפות, לא משנה למה). לדוגמא, מי שזוכר את חצי הגמר סיינה - מכבי בשנה של צביקה שרף, שסיינה הובילה ב 18 הפרש ברבע השלישי, ואז פתאום השלשות של סיינה הפסיקו להכנס, ומכבי ניצחה, כי לסיינה לא היה כלום חוץ מהשלשות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מרץ 2013, 19:39

קבוצות שבונות על שלשות זה קבוצות קטנות שחושבות להפתיע . זה אופייני למדינות מזרח אירופה....
החוכמה היא לבנות קבוצה מאוזנת ככל האפשר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 09 מרץ 2013, 21:14

אוחיןן רוט
לאנגפורד לוגאן
סמית פניני לאנדסברג
דבון גפרסון אליהו טיוס
גיימס וויקאס

נראה לי סגל מאוזן וריאלי לשנה הבאה.
לא יקר מידי ועם פוטנציאל די טוב,שחקנים שמשלמים אחד את השני אם זה וויקאס את גיימס ואם זה לוגאן את לאגנפורד.
הסימן שאלה היחידי בסגל הזה זה דבון גפרסון,האם הוא מסוגל לשחק ברמות הגבוהות ולשמור על מספרי 4 ברמה גבוהה כי מבחינת התקפה ואטלתיות הוא שם בהחלט.
בכל מקרה יש את טיוס שיכול לשחק בעמדות 4-5 ככה שהוא יכול לחפות במקרה של נפילה איתו.
תמונה
refael

הודעהעל ידי גל גל » 09 מרץ 2013, 21:41

refael כתב:אוחיןן רוט
לאנגפורד לוגאן
סמית פניני לאנדסברג
דבון גפרסון אליהו טיוס
גיימס וויקאס

לא יקר מידי ועם פוטנציאל די טוב,שחקנים שמשלמים אחד את השני אם זה וויקאס את גיימס ואם זה לוגאן את לאגנפורד.
הסימן שאלה היחידי בסגל הזה זה דבון גפרסון,האם הוא מסוגל לשחק ברמות הגבוהות ולשמור על מספרי 4 ברמה גבוהה כי מבחינת התקפה ואטלתיות הוא שם בהחלט.
בכל מקרה יש את טיוס שיכול לשחק בעמדות 4-5 ככה שהוא יכול לחפות במקרה של נפילה איתו.

האמת אחלה סגל וגם נראה מעולה ריאלית יש בו הכל שחקני אחד על אחד שלשות הגנה טובה אתלטי כשרוני רק דבר אחד הייתי עושה שם את מקל במקום רוט וזה משדרג את מכבי בעוד דרגה למה אני מצטער אבל רוט לא לרמות האלו
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yzafrir » 10 מרץ 2013, 07:48

refael כתב:אוחיןן רוט
לאנגפורד לוגאן
סמית פניני לאנדסברג
דבון גפרסון אליהו טיוס
גיימס וויקאס

עם סגל כזה דבון ג'פרסון הוא הסימן שאלה שלך ??
שמת את אוחיון ורוט כרכזים שלנו וג'פרסון הוא הבעיה פה ?...
שינוי קל שטיפה מיקר את הסגל אבל מאזן אותו זה משחרר את לוגן ומביא רכז זר במקומו ומעביר את לאנדסברג לעמדת המחליף בעמדה 2....אבל אז זה יוצא פחות או יותר כמו הסגל שהרבה פה הציעו....

בכל מקרה לא הייתי בונה על אוחיון (ובטח לא כשהגיבוי שלו הוא רוט ) כרכז ראשון .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־11 אורחים