סילבר כתב:jol9 כתב:סילבר כתב:er79 כתב:ג׳קסון שחקן טוב, עדיין הייתי הולך על ציוות של פארגו ולנגפורד. לגבי בנקס, הוא לא שחקן בקליבר של יורוליג וגם לא יהיה. לא כל שחקן שיודע לעשות דאנקים מלהיבים אמור להלהיב אותי כמו ילד ולשכנע אותי שהוא ראוי.
1. לבנקס יכולת קליעה טובה מאוד מ 3. שרטט בראש משחק ב 3 דקות אחרונות ומכבי במינוס 10. במצב כזה חושבים סיינה: זריקות 3. את מי יש לך היום חוץ מסמית ולוגן וגם הם לא מהמשובחים. דמיין פריסה של רומל בק, פאט קלאיטיס, נעימי/אדריאן בנקס, סמית ושאראס. פדרמן ישקיע? אז עכשיו תוציא את סמית ותכניס את פארגו/פראמר.
2. לנגפורד משובח אבל אין לי חשק לחזות בבידודים שלו. הוא יעיל אבל מעצבן לראות אותו חודר וארבעת שחקני הקבוצה מוחאים לו כפיים. היה עצוב לראות ולא מעוניין שהפוזשנים הללו יחזרו במכבי. סוף שעון? מתאים. לנגפורד לא מסתפק בזה כי הוא שורד וככזה הוא צריך לדאוג לסטטיסטיקה האישית שלו כסקורר.
אני מנסה לדמיין... עולים לי שמות כמו ריי אלן, סטיב נאש, רג'י מילר, קאפונו, קווין לאב, נבארו... איכשהו בק ונעימי לא מצליחים להשתחל לי לתוך הדמיון, אבל אולי זה רק אני.
אם כבר, סע למחוזות אחרים: בוב מורס, שצ'רביאק, בראבנדר, ניקו גאליס, אוסקר שמידט, פטרוביץ
אני אישית לא מכיר קלע גדול יותר מריי אלן, אז המחוזות שלי הם בסדר..

בכל מקרה, לגבי ההצעה שלך