אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה?

הודעהעל ידי er79 » 11 מרץ 2013, 18:40

הלוואי וזה נכון, ומכבי תעשה בשכל אם תסגור את הפינה הזאת כבר עכשיו. אותו הדבר נכון גם לגבי ג׳יימס
er79

הודעהעל ידי er79 » 11 מרץ 2013, 18:42

Chen כתב:800K זה הרבה בשבילו. אני כבר רואה את זה איך בעונה הבאה משאירים את סמית ואת אוחיון וגומרים על זה את כל הכסף ומביאים עוד שחקנים זולים להשלמת הסגל, רק שהפעם זה גם יהיה סגל קצר יותר.

שפוי לחלוטין. דווקא בסגל שהצעתי בת׳רד בניית סגל התחזית שלי הייתה קודרת יותר, מליון ברוטו. החתמה מצויינת, הוא שווה את השדרוג הקטן בשכר. אני כמעט בטוח שיש קבוצות שיתנו לו יותר.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2013, 19:21

Chen כתב:800K זה הרבה בשבילו. אני כבר רואה את זה איך בעונה הבאה משאירים את סמית ואת אוחיון וגומרים על זה את כל הכסף ומביאים עוד שחקנים זולים להשלמת הסגל, רק שהפעם זה גם יהיה סגל קצר יותר.

ממש לא.
זה לא משנה מה יביאו מסביב, לפחות יהיה לך שחקן אחד טוב ומוכח.

ככה יביאו SF אלמוני בחצי מחיר שגם ייתן לך חצי תפוקה או אפס תפוקה. זה בכלל לא סכום גבוה בשביל שחקן כמו סמית'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 מרץ 2013, 19:30

800 בשביל סמית' זה הרבה???
הלוואי שיצליחו לסגור איתו תמורת סכום כזה. הוא שווה הרבה יותר, ואני בטוח שגם יהיו לא מעט קבוצות שיהיו מוכנות לתת לו את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי refael » 11 מרץ 2013, 19:48

800 אלף זה בכלל לא הרבה לאחד מהפורוורדים הטובים והיעילים באירופה.
אם יצילחו לסגור איתו בסוף הזה זה יהיה נהדר.
אולי לא כוכב נוצץ, אבל כן מנהיג שקט.
לצד כוכב/סקורר כמו לאנגפורד זה השילוב הכי טוב בישבילו ראינו את זה גם שנה שעברהמבכל מקרה גם ראינו השנה שלהיות סקורר וכוכב זה לא בעיה בשבילו
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 מרץ 2013, 19:49

MTA2311 כתב:800 בשביל סמית' זה הרבה???
הלוואי שיצליחו לסגור איתו תמורת סכום כזה. הוא שווה הרבה יותר, ואני בטוח שגם יהיו לא מעט קבוצות שיהיו מוכנות לתת לו את זה.

אמא
אני מרגישה כאילו מישהו פרץ לך למשתמש עם ההודעות האלה על סמית'
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 11 מרץ 2013, 20:57

אם הוא מקבל 800K לא יהיה פה שום פארגו ושום ולנגפורד כי לא יהיה כסף לזה. העונה השחקן הכי יקר אצלנו מרוויוח 800K... אם סמית ילך אפשר להביא הרבה שחקנים טובים לעמדה 3 במחירי מציאה.. רכז טוב קשה למצוא במחיר מציאה לכן הכסף צריך ללכת לעמדה הזאת.
אם יש כסף להביא גם רכז וגם להשאיר את סמית' אז בסדר, אבל אני בטוח שאין כסף, לפחות ככה הם אומרים..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 מרץ 2013, 21:11

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:800 בשביל סמית' זה הרבה???

אמא
אני מרגישה כאילו מישהו פרץ לך למשתמש עם ההודעות האלה על סמית'

לא כוכב גדול, אבל מוכיח את עצמו כבר שנה וחצי. 800 אלף זה כלום בשביל שחקן כזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2013, 21:13

Chen כתב:אם הוא מקבל 800K לא יהיה פה שום פארגו ושום ולנגפורד כי לא יהיה כסף לזה. העונה השחקן הכי יקר אצלנו מרוויוח 800K... אם סמית ילך אפשר להביא הרבה שחקנים טובים לעמדה 3 במחירי מציאה.. רכז טוב קשה למצוא במחיר מציאה לכן הכסף צריך ללכת לעמדה הזאת.
אם יש כסף להביא גם רכז וגם להשאיר את סמית' אז בסדר, אבל אני בטוח שאין כסף, לפחות ככה הם אומרים..

אם אין כסף אז שישאירו את סמית'. מספיק עם הגישה הזאת שאפשר לקנות הכל בזול.
אם ההנהלה לא מוכנה להשקיע, אז שתהמר בכל העמדות.

לפחות שישאירו לנו שחקן טוב אחד בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 11 מרץ 2013, 21:30

jol9 כתב:
Chen כתב:אם הוא מקבל 800K לא יהיה פה שום פארגו ושום ולנגפורד כי לא יהיה כסף לזה. העונה השחקן הכי יקר אצלנו מרוויוח 800K... אם סמית ילך אפשר להביא הרבה שחקנים טובים לעמדה 3 במחירי מציאה.. רכז טוב קשה למצוא במחיר מציאה לכן הכסף צריך ללכת לעמדה הזאת.

סמית' זה סמל הבינוניות. להחתים אותו לשנתיים זה כמו להגיד שמכבי תמשיך לדשדש בשנתיים הקרובות ולא מתכוונת להתמודד על שום דבר אמיתי.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 מרץ 2013, 21:59

בינתיים סמל הבינוניות הוביל אותנו לשלושה ניצחונות רצופים עם ממוצעים של 18.5 נקודות למשחק ו22 נקודות מדד למשחק.
איפה היה השחקן הכי טוב בקבוצה, וזה שנתפרק טוטאלית בעקבות הפציעה שלו?

אם יש שחקן ששווה 800 אלף בקבוצה הזאת, זה סמית'.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2013, 22:13

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

סמית' זה סמל הבינוניות. להחתים אותו לשנתיים זה כמו להגיד שמכבי תמשיך לדשדש בשנתיים הקרובות ולא מתכוונת להתמודד על שום דבר אמיתי.

אני מסכים איתך עם לא מעט דברים, אבל בהקשר של סמית' אתה טועה ובגדול.
אני גם קצת מקובע לגבי שחקנים מסויימים כמו היקמן ומדלי, אבל בחייאת - אם אתה רואה את המשחקים, אז איך אפשר להגיד משהו רע על סמית'?
הוא מביא לך ב500-600K שחקן שמשחק בשתי עמדות, ועושה עבודה נהדרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 11 מרץ 2013, 23:25

סמית' זה מה שסאטו היה לפני שנתיים. סמול פורוורד לא רע עם ג'אמפר חביב.הוא לא סוני ווימס, אבל בתקציב של מכבי להביא את ווימס זה בערך כמו להביא את נבארו. הוא בהחלט שווה את הסכום הזה. השאלה אם דני שובבני יביא לפה גארד נורמלי, או שנהנה מקו אחורי של היקמן ואוחיון עוד שנה, כי סמית' לא כוכב ולא אמור להיות כזה. מה שכן, לא צריך לעוף מרוב התלהבות(אם זה נכון בכלל). וואלה אשכרה כתבו "החתמה ענקית". זה דווין סמית'. לא דיאמנטידיס או או ספאנוליס.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 11 מרץ 2013, 23:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 11 מרץ 2013, 23:28

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

הרבה זמן לא שמעתי שטות כזו
er79

הודעהעל ידי שחף » 11 מרץ 2013, 23:30

בוא נדבר בקיץ. אצל דני פדרמן, יש מצב שסמית' בסכום הזה יהיה השחקן היקר בסגל, ואז אפשר בהחלט לזרוק עוד עונה לפח, כי עם קו אחורי של אוחיון והיקמן אנחנו לא נגיע לשום מקום(אם אוחיון נשאר בכלל).
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 12 מרץ 2013, 00:20

שחף כתב:בוא נדבר בקיץ. אצל דני פדרמן, יש מצב שסמית' בסכום הזה יהיה השחקן היקר בסגל, ואז אפשר בהחלט לזרוק עוד עונה לפח, כי עם קו אחורי של אוחיון והיקמן אנחנו לא נגיע לשום מקום(אם אוחיון נשאר בכלל).

זה נכון, אבל אם מדברים שם על הפקת לקחים, כמו צמצום הסגל, והשקעות נבונות יותר, אז אולי כן יהיה כסף.
תשמע, סמית' משחק בטופ 16 30 דקות, מהן לפחות 10 בעמדה 4 (מאז שליאור נפצע, כמות הדקות שלו עלתה לעבר ה-32). זה בעצם שחקן שיכול לכסות לך בכיף 2 עמדות.

אז תוריד ממכסת הזרים זר אחד או שניים, תחליט מה עושים עם פניני, תבנה סגל של 10 שחקנים ואל תשקיע בזר לעמדה 4.
עשית את כל אלה, ויש לך מספיק כסף גם לסמית', גם לג'יימס וגם לעוד כמה שחקנים טובים בסגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 12 מרץ 2013, 00:30

גם בעונה השנייה של פיני פניני שיחק חלק מהזמן בתור 4. זה לא פיתרון לאורך זמן, זה רחוק מלהיות פיתרון ארוך טווח(מה אם אליהו ייפצע? נשחק עם מורן רוט בעמדה 4 בתור המחליף של סמית'?), וזה שזה עבד 2-3 משחקים לא ממש מוכיח שסמית' יכול לשחק 4 רוב הזמן, זה בעיקר מוכיח בעיני שמדלי הוא אפס ושהתרומה החיוביות של ליאור לקבוצה קצת עומדת בספק פה. מול קבוצות שיש להן בשר ואורך בעמדה 4 זה בכלל דבר נוראי, כי אין לנו ככה ריבאונד מהעמדה הזאת בכלל. אחת הסיבות שלדעתי ג'יימס קורס כרגע זה כי כל ההגנה של מכבי תלויה ביכולות שלו. לא אמרתי שצריך להביא את בלייק גריפין בתור המחליף של ליאור, אבל זה צריך להיות מישהו עם קליעה לשלוש, או מישהו כמו ט'יוס שיכול לתת הגנה וריבאונד שליאור לא נותן. אני לא בטוח שזה צריך להיות מישהו יקר. אפשר לחסוך את הכסף בעמדות אחרות(סנטר שלישי, רוט, פניני ו-760K ברוטו שהוא עולה לנו). האופציה היחידה שבה לדעתי זה יכול לעבוד זה להביא סנטר כמו בורוסיס שיכול לשחק גם ליד שון ג'יימס ולא רק במקומו.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 12 מרץ 2013, 00:53

שחף כתב:נו באמת. גם בעונה הראשונה של פיני פניני שיחק חלק מהזמן בתור 4. זה לא פיתרון לאורך זמן, זה רחוק מלהיות פיתרון ארוך טווח(מה אם אליהו ייפצע? נשחק עם מורן רוט בעמדה 4 בתור המחליף של סמית'?), וזה שזה עבד 2-3 משחקים לא ממש מוכיח שזה עובד לטווח ארוך. מול קבוצות שיש להן בשר ואורך בעמדה 4 זה בכלל דבר נוראי, כי אין לנו ככה ריבאונד מהעמדה הזאת בכלל. לא אמרתי שצריך להביא את בלייק גריפין בתור המחליף של ליאור, אבל זה צריך להיות מישהו עם קליעה לשלוש, או מישהו כמו ט'יוס שיכול לתת הגנה וריבאונד שליאור לא נותן. אני לא בטוח שזה צריך להיות מישהו יקר. אפשר לחסוך את הכסף בעמדות אחרות(סנטר שלישי, רוט, פניני ו-760K ברוטו שהוא עולה לנו). האופציה היחידה שבה לדעתי זה יכול לעבוד זה להביא סנטר כמו בורוסיס שיכול לשחק גם ליד שון ג'יימס ולא רק במקומו.

בוא נגיד שאם הייתי בונה קבוצה - הייתי קודם משקיע בעמדות האחרות, ורק אם יישאר כסף פנוי מביא שחקן לעמדה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 12 מרץ 2013, 09:37

יכול להיות שזה דווקא אומר משהו הפוך לגמרי . אולי מכבי מתחילה להבין שהמשכיות לשחקנים שהם כן טובים צריך לשדרג את השכר ולהגדיל את התקציב . ככל שמכבי תפגע בעתיד עם עוד שחקנים , בשביל לשמר אותם היא תצטרך להגדיל תקציב .
אחרי עונת פארגו פרקינס רצו ליצור המשכיות ע"י שידרוד השכר של השחקנים שהצליחו . פארגו קפץ מ-250K לכמעט מליון , לאיידסון הציעו כבר 1.3 מליון ואפילו לפרקינס הציעו שידרוג משמעותי לפני שניפצע.. אם כולם היו חותמים (ונישארים ) בסוף אז התקציב היה גדל משמעותית . הבעיה שכל ההתנהלות מול השחקנים האלו הייתה מאוד מאוד מאוחרת והם כבר קיבלו הצעות טובות בהרבה או שפשוט נעלבו (אני מתכוון גם לגבי שנה שעברה ) . במקרה עכשיו עם סמית' זה טיימינג טוב כי הקבוצה לא נימצאת במצב הכי טוב ולא ניראת מרשימה ולכן גם העניין סביבה וסביב הזרים שלה קצת יורד...
סמית' בסכום הזה הוא החתמה טובה מאוד שנותנת שקט לעוד שנתיים בעמדה 3 . כמבון שזה תלוי אם ימשיך ביכולת שלו ואפילו יראה התקדמות כמו שעשה השנה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 12 מרץ 2013, 10:21

MTA2311 כתב:בינתיים סמל הבינוניות הוביל אותנו לשלושה ניצחונות רצופים עם ממוצעים של 18.5 נקודות למשחק ו22 נקודות מדד למשחק.
איפה היה השחקן הכי טוב בקבוצה, וזה שנתפרק טוטאלית בעקבות הפציעה שלו?

אם יש שחקן ששווה 800 אלף בקבוצה הזאת, זה סמית'.

יכול להיות שהוא שווה 800 אלף (נטו שזה מליון+ ברוטו), אבל הוא לא שחקן שיביא את מכבי לשום מקום, ושלושה משחקים מול קבוצות יורוליג בינוניות לא ישנו את זה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גיא ו־33 אורחים