המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:800K זה הרבה בשבילו. אני כבר רואה את זה איך בעונה הבאה משאירים את סמית ואת אוחיון וגומרים על זה את כל הכסף ומביאים עוד שחקנים זולים להשלמת הסגל, רק שהפעם זה גם יהיה סגל קצר יותר.
Chen כתב:800K זה הרבה בשבילו. אני כבר רואה את זה איך בעונה הבאה משאירים את סמית ואת אוחיון וגומרים על זה את כל הכסף ומביאים עוד שחקנים זולים להשלמת הסגל, רק שהפעם זה גם יהיה סגל קצר יותר.
MTA2311 כתב:800 בשביל סמית' זה הרבה???
הלוואי שיצליחו לסגור איתו תמורת סכום כזה. הוא שווה הרבה יותר, ואני בטוח שגם יהיו לא מעט קבוצות שיהיו מוכנות לתת לו את זה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:800 בשביל סמית' זה הרבה???
הלוואי שיצליחו לסגור איתו תמורת סכום כזה. הוא שווה הרבה יותר, ואני בטוח שגם יהיו לא מעט קבוצות שיהיו מוכנות לתת לו את זה.
אמא
אני מרגישה כאילו מישהו פרץ לך למשתמש עם ההודעות האלה על סמית'
Chen כתב:אם הוא מקבל 800K לא יהיה פה שום פארגו ושום ולנגפורד כי לא יהיה כסף לזה. העונה השחקן הכי יקר אצלנו מרוויוח 800K... אם סמית ילך אפשר להביא הרבה שחקנים טובים לעמדה 3 במחירי מציאה.. רכז טוב קשה למצוא במחיר מציאה לכן הכסף צריך ללכת לעמדה הזאת.
אם יש כסף להביא גם רכז וגם להשאיר את סמית' אז בסדר, אבל אני בטוח שאין כסף, לפחות ככה הם אומרים..
jol9 כתב:Chen כתב:אם הוא מקבל 800K לא יהיה פה שום פארגו ושום ולנגפורד כי לא יהיה כסף לזה. העונה השחקן הכי יקר אצלנו מרוויוח 800K... אם סמית ילך אפשר להביא הרבה שחקנים טובים לעמדה 3 במחירי מציאה.. רכז טוב קשה למצוא במחיר מציאה לכן הכסף צריך ללכת לעמדה הזאת.
אם יש כסף להביא גם רכז וגם להשאיר את סמית' אז בסדר, אבל אני בטוח שאין כסף, לפחות ככה הם אומרים..
אם אין כסף אז שישאירו את סמית'. מספיק עם הגישה הזאת שאפשר לקנות הכל בזול.
אם ההנהלה לא מוכנה להשקיע, אז שתהמר בכל העמדות.
לפחות שישאירו לנו שחקן טוב אחד בקבוצה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:Chen כתב:אם הוא מקבל 800K לא יהיה פה שום פארגו ושום ולנגפורד כי לא יהיה כסף לזה. העונה השחקן הכי יקר אצלנו מרוויוח 800K... אם סמית ילך אפשר להביא הרבה שחקנים טובים לעמדה 3 במחירי מציאה.. רכז טוב קשה למצוא במחיר מציאה לכן הכסף צריך ללכת לעמדה הזאת.
סמית' זה סמל הבינוניות. להחתים אותו לשנתיים זה כמו להגיד שמכבי תמשיך לדשדש בשנתיים הקרובות ולא מתכוונת להתמודד על שום דבר אמיתי.
roy1000 כתב:jol9 כתב:Chen כתב:אם הוא מקבל 800K לא יהיה פה שום פארגו ושום ולנגפורד כי לא יהיה כסף לזה. העונה השחקן הכי יקר אצלנו מרוויוח 800K... אם סמית ילך אפשר להביא הרבה שחקנים טובים לעמדה 3 במחירי מציאה.. רכז טוב קשה למצוא במחיר מציאה לכן הכסף צריך ללכת לעמדה הזאת.
סמית' זה סמל הבינוניות. להחתים אותו לשנתיים זה כמו להגיד שמכבי תמשיך לדשדש בשנתיים הקרובות ולא מתכוונת להתמודד על שום דבר אמיתי.
שחף כתב:בוא נדבר בקיץ. אצל דני פדרמן, יש מצב שסמית' בסכום הזה יהיה השחקן היקר בסגל, ואז אפשר בהחלט לזרוק עוד עונה לפח, כי עם קו אחורי של אוחיון והיקמן אנחנו לא נגיע לשום מקום(אם אוחיון נשאר בכלל).
שחף כתב:נו באמת. גם בעונה הראשונה של פיני פניני שיחק חלק מהזמן בתור 4. זה לא פיתרון לאורך זמן, זה רחוק מלהיות פיתרון ארוך טווח(מה אם אליהו ייפצע? נשחק עם מורן רוט בעמדה 4 בתור המחליף של סמית'?), וזה שזה עבד 2-3 משחקים לא ממש מוכיח שזה עובד לטווח ארוך. מול קבוצות שיש להן בשר ואורך בעמדה 4 זה בכלל דבר נוראי, כי אין לנו ככה ריבאונד מהעמדה הזאת בכלל. לא אמרתי שצריך להביא את בלייק גריפין בתור המחליף של ליאור, אבל זה צריך להיות מישהו עם קליעה לשלוש, או מישהו כמו ט'יוס שיכול לתת הגנה וריבאונד שליאור לא נותן. אני לא בטוח שזה צריך להיות מישהו יקר. אפשר לחסוך את הכסף בעמדות אחרות(סנטר שלישי, רוט, פניני ו-760K ברוטו שהוא עולה לנו). האופציה היחידה שבה לדעתי זה יכול לעבוד זה להביא סנטר כמו בורוסיס שיכול לשחק גם ליד שון ג'יימס ולא רק במקומו.
Chen כתב:אם הוא מקבל 800K לא יהיה פה שום פארגו ושום ולנגפורד כי לא יהיה כסף לזה. העונה השחקן הכי יקר אצלנו מרוויוח 800K... אם סמית ילך אפשר להביא הרבה שחקנים טובים לעמדה 3 במחירי מציאה.. רכז טוב קשה למצוא במחיר מציאה לכן הכסף צריך ללכת לעמדה הזאת.
MTA2311 כתב:בינתיים סמל הבינוניות הוביל אותנו לשלושה ניצחונות רצופים עם ממוצעים של 18.5 נקודות למשחק ו22 נקודות מדד למשחק.
איפה היה השחקן הכי טוב בקבוצה, וזה שנתפרק טוטאלית בעקבות הפציעה שלו?
אם יש שחקן ששווה 800 אלף בקבוצה הזאת, זה סמית'.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot], מרסר ו־28 אורחים