המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:זה אממ...נפלא
http://www.one.co.il/Article/214124.html
yzafrir כתב:יש שם בעמוד 7 התערבות של יוני שמכבי לא תקלע השנה יותר מ-32-33% מהשלוש....בנתיים אנחנו עומדים על מעל 39%....
בקיצור , פאט קאלאטס יכול להיות המחליף לבלו , שחקן שיודע לשחק גם כ-3 וגם כ-4 , עם יכולת ריבאונד טובה יותר וקליע טובה מבחוץ . והכי חשוב , בזול !!!
yzafrir כתב:יש שם בעמוד 7 התערבות של יוני שמכבי לא תקלע השנה יותר מ-32-33% מהשלוש....בנתיים אנחנו עומדים על מעל 39%....
בקיצור , פאט קאלאטס יכול להיות המחליף לבלו , שחקן שיודע לשחק גם כ-3 וגם כ-4 , עם יכולת ריבאונד טובה יותר וקליע טובה מבחוץ . והכי חשוב , בזול !!!
jol9 כתב:yzafrir כתב:יש שם בעמוד 7 התערבות של יוני שמכבי לא תקלע השנה יותר מ-32-33% מהשלוש....בנתיים אנחנו עומדים על מעל 39%....
אכן...![]()
אמרתי גם שהלפרין שחקן לא פחות טוב מלוגאן ויותר מתאים למה שמכבי צריכה...![]()
זה כנראה היה בשיא הגועל של תקופת המלפפונים, שכן אני בדר"כ נמנע מהצהרות מהסוג הזה.
בכל אופן, לגבי איכות הקו האחורי לא טעיתי בהרבה, שכן הוא ברמה נמוכה מאוד העונה.
er79 כתב:yzafrir כתב:יש שם בעמוד 7 התערבות של יוני שמכבי לא תקלע השנה יותר מ-32-33% מהשלוש....בנתיים אנחנו עומדים על מעל 39%....
אם להיות כנים, אין לו קליעה אבסולוטית של פורוורדים כמו בלו, טלטוביץ' או קאנגור, אבל הוא בהחלט יודע לקלוע משם. הייתי יותר משווה אותו למצ'באן או מדלי בפן הזה, בתקווה שאם אכן יחתום במכבי זה ייראה יותר טוב מהשניים האחרונים. מה שטוב בשחקן הזה, זה שיש לו דאבל דאבל כמעט בכל משחק. הוא שחקן נהדר, בקופליג הוא כבר הוכיח שהוא יכול לשלוט ביד רמה, לא ידוע איך זה ייראה ביורוליג, אבל אני בהחלט הייתי מנסה להוזיל את עמדה 4 באמצעות החתמתו והחתמת טיוס במקום אליהו ומדלי, ומשקיע יותר כסף בעמדות הגארדים. למרות הייבוש על ספסלי פאו, אני מניח שהוא עבד קשה באימונים אצל ז'ליקו. אם ז'ליקו ראה בו משהו, זה אומר שלבחור יש פוטנציאל. הוא עשה בשכל שהחליט ללכת על קבוצה קטנה בסדר גודל אירופי ולקבל דקות משחק. כבר בעונה הבאה אני מאמין שתהיה לו קפיצת מדרגה משמעותית מבחינה מקצועית, במכבי או באירופה.
Assaf M כתב:צפריר מה בדיוק הזוי פה? במידה והוא מסרב לעלות למטוס ניתן לו פרס ונשאיר אותו בארץ?
לפי מה שהבנתי הוא כבר הרבה זמן פה על תקן לא חוקי וכמו שכתוב בכתבה הוא מבוקש בארה"ב. אם רשויות החוק החליטו לגרש אותו, אז צריך לעשות זאת, גם אם זה בכוח, כי אין כ"כ דרך אחרת.
yzafrir כתב:שישב בכלא עד לבקשת הסגרה מארה"ב . למה לתת לאמריקאים את הפרס הזה ולהביא להם מבוקש שהם עדיין לא ביקשו ? אתה יודע כמה פושעים ישראלים שמבוקשים בארץ מסתובבים בעולם חופשי והמדינות שלהם לא מסגירות אותם ?
נכון שהוא לא אזרח ישראלי אבל בכל זאת מדובר בספורטאי שעשה פה קריירה יפה ואפילו היה נשוי לישראלית פעם . אפילו פליט אריתראי לא מגרשים בצורה כזאת .
יכלו באותה מידה להסיעו לגבול מצריים\ירדן ולומר לו יפה שלום (הרבה יותר זול) , אבל להסגיר אותו לאמריקאים ?
yzafrir כתב:er79 כתב:yzafrir כתב:יש שם בעמוד 7 התערבות של יוני שמכבי לא תקלע השנה יותר מ-32-33% מהשלוש....בנתיים אנחנו עומדים על מעל 39%....
אם להיות כנים, אין לו קליעה אבסולוטית של פורוורדים כמו בלו, טלטוביץ' או קאנגור, אבל הוא בהחלט יודע לקלוע משם. הייתי יותר משווה אותו למצ'באן או מדלי בפן הזה, בתקווה שאם אכן יחתום במכבי זה ייראה יותר טוב מהשניים האחרונים. מה שטוב בשחקן הזה, זה שיש לו דאבל דאבל כמעט בכל משחק. הוא שחקן נהדר, בקופליג הוא כבר הוכיח שהוא יכול לשלוט ביד רמה, לא ידוע איך זה ייראה ביורוליג, אבל אני בהחלט הייתי מנסה להוזיל את עמדה 4 באמצעות החתמתו והחתמת טיוס במקום אליהו ומדלי, ומשקיע יותר כסף בעמדות הגארדים. למרות הייבוש על ספסלי פאו, אני מניח שהוא עבד קשה באימונים אצל ז'ליקו. אם ז'ליקו ראה בו משהו, זה אומר שלבחור יש פוטנציאל. הוא עשה בשכל שהחליט ללכת על קבוצה קטנה בסדר גודל אירופי ולקבל דקות משחק. כבר בעונה הבאה אני מאמין שתהיה לו קפיצת מדרגה משמעותית מבחינה מקצועית, במכבי או באירופה.
תשמע , כמה מספרי 4 באירופה עם קליעה כמו של בלו וטלטוביץ' (קנגור לא באזור חיוג הזה עדיין) אתה מכיר ? יש כמה מספרי 4 שקולעים טוב מבחוץ ( מוניה , בייליצה , פוטסיס , וקנגור ) אבל אף אחד מהם לא ברמה של בלו וטלטוביץ' .
בזמנו גם מוריס היה קולע טוב מ-3 ....
קאלאתס שחקן מאוד מגוון וזה מה שאני אוהב אצלו . אני חושב שהחסרון היחיד שלו זה פיזיות בהגנה ואולי טיפה גם בהתקפה מתחת לסל אבל אולי זה משהו שניתן לשפר...
MTA2311 כתב:מדהים איך כל שנה מוצאים פה איזה שחקן בינוני אחר, והופכים אותו לכוכב.
קאנגור הוא פורוורד נמוך, חד גווני וזקן. בגיל 31, הוא ממש לא "מתפתח" לשום דבר, ובטח לא לקלעי ברמה של בלו וטלטוביץ'.
מדובר בשחקן נחמד, שבמקרה נתן את המשחקים הכי טובים שלו העונה נגד מכבי, וכנראה שזה מה שמטעה אתכם.
felix_r כתב:עכשיו אני מבין למה עופר שלח תמיד היה בעד הפועל ירושלים:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rearticles
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים