כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 מרץ 2013, 09:15

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מרץ 2013, 09:22

Holiday_Armadillo כתב:זה אממ...נפלא
http://www.one.co.il/Article/214124.html

בלי קשר לזה שמדובר בקני ווילאמס , אני חושב שזה התנהגות ביזיונית של השלטון בארץ .
לגרש בן אדם בכוח זה פשוט מגעיל .
לא רוצה לעזוב ? אין בעיה , שב מאחורי הסורגים אבל לפנות תוך כדי אלימות והשפלה ?
מה גם שמדובר לא במישהו שביצע פשעים בארץ .
אם האמריקאים היו מבקשים להסגירו , וזה לא המיקרה , אז שולחים צוות משם לקחת אותו אבל סתם ככה לזרוק מישהו למטוס ? פשוט הזוי !!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Assaf M » 11 מרץ 2013, 10:02

צפריר מה בדיוק הזוי פה? במידה והוא מסרב לעלות למטוס ניתן לו פרס ונשאיר אותו בארץ?
לפי מה שהבנתי הוא כבר הרבה זמן פה על תקן לא חוקי וכמו שכתוב בכתבה הוא מבוקש בארה"ב. אם רשויות החוק החליטו לגרש אותו, אז צריך לעשות זאת, גם אם זה בכוח, כי אין כ"כ דרך אחרת.
Assaf M

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 מרץ 2013, 10:08

להשאיר אותו בכלא עולה כסף. כסף שיוצא מהכיס שלנו בסופו של דבר.
הדיון הציבורי שנפתח פה על כל עבריין שחושב שהמדינה הזאת גם שייכת לו, מתחיל כבר להימאס.
יש מדינה, למדינה יש גבולות, מי שחודר את הגבולות האלה בלי רשות, ישא בתוצאות.

*מחר הפגנה בהובלת זהבה גלאון על היותו של קני וויליאמס פליט מלחמה.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 11 מרץ 2013, 12:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 11 מרץ 2013, 11:16

yzafrir כתב:יש שם בעמוד 7 התערבות של יוני שמכבי לא תקלע השנה יותר מ-32-33% מהשלוש....בנתיים אנחנו עומדים על מעל 39%....

בקיצור , פאט קאלאטס יכול להיות המחליף לבלו , שחקן שיודע לשחק גם כ-3 וגם כ-4 , עם יכולת ריבאונד טובה יותר וקליע טובה מבחוץ . והכי חשוב , בזול !!!

אם להיות כנים, אין לו קליעה אבסולוטית של פורוורדים כמו בלו, טלטוביץ' או קאנגור, אבל הוא בהחלט יודע לקלוע משם. הייתי יותר משווה אותו למצ'באן או מדלי בפן הזה, בתקווה שאם אכן יחתום במכבי זה ייראה יותר טוב מהשניים האחרונים. מה שטוב בשחקן הזה, זה שיש לו דאבל דאבל כמעט בכל משחק. הוא שחקן נהדר, בקופליג הוא כבר הוכיח שהוא יכול לשלוט ביד רמה, לא ידוע איך זה ייראה ביורוליג, אבל אני בהחלט הייתי מנסה להוזיל את עמדה 4 באמצעות החתמתו והחתמת טיוס במקום אליהו ומדלי, ומשקיע יותר כסף בעמדות הגארדים. למרות הייבוש על ספסלי פאו, אני מניח שהוא עבד קשה באימונים אצל ז'ליקו. אם ז'ליקו ראה בו משהו, זה אומר שלבחור יש פוטנציאל. הוא עשה בשכל שהחליט ללכת על קבוצה קטנה בסדר גודל אירופי ולקבל דקות משחק. כבר בעונה הבאה אני מאמין שתהיה לו קפיצת מדרגה משמעותית מבחינה מקצועית, במכבי או באירופה.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 מרץ 2013, 12:09

yzafrir כתב:יש שם בעמוד 7 התערבות של יוני שמכבי לא תקלע השנה יותר מ-32-33% מהשלוש....בנתיים אנחנו עומדים על מעל 39%....

יש שם גם הרבה כאלה שמציעים להיפטר משון ג'יימס ולהחליף אותו באיזה רות'בארט, כך שמה באמת ידענו באותו הזמן בקיץ?? :D
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2013, 13:45

בקיצור , פאט קאלאטס יכול להיות המחליף לבלו , שחקן שיודע לשחק גם כ-3 וגם כ-4 , עם יכולת ריבאונד טובה יותר וקליע טובה מבחוץ . והכי חשוב , בזול !!!

אכן... :blush1

אמרתי גם שהלפרין שחקן לא פחות טוב מלוגאן ויותר מתאים למה שמכבי צריכה... :blush1

זה כנראה היה בשיא הגועל של תקופת המלפפונים, שכן אני בדר"כ נמנע מהצהרות מהסוג הזה.

בכל אופן, לגבי איכות הקו האחורי לא טעיתי בהרבה, שכן הוא ברמה נמוכה מאוד העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מרץ 2013, 14:10

jol9 כתב:

אכן... :blush1

אמרתי גם שהלפרין שחקן לא פחות טוב מלוגאן ויותר מתאים למה שמכבי צריכה... :blush1

זה כנראה היה בשיא הגועל של תקופת המלפפונים, שכן אני בדר"כ נמנע מהצהרות מהסוג הזה.

בכל אופן, לגבי איכות הקו האחורי לא טעיתי בהרבה, שכן הוא ברמה נמוכה מאוד העונה.

זה נכון , כמעט כולנו ביקרנו את ההחתמות שהיו בקיץ הזה ...זה היה ברור שזה לא הולך להראות טוב....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מרץ 2013, 14:22

er79 כתב:

אם להיות כנים, אין לו קליעה אבסולוטית של פורוורדים כמו בלו, טלטוביץ' או קאנגור, אבל הוא בהחלט יודע לקלוע משם. הייתי יותר משווה אותו למצ'באן או מדלי בפן הזה, בתקווה שאם אכן יחתום במכבי זה ייראה יותר טוב מהשניים האחרונים. מה שטוב בשחקן הזה, זה שיש לו דאבל דאבל כמעט בכל משחק. הוא שחקן נהדר, בקופליג הוא כבר הוכיח שהוא יכול לשלוט ביד רמה, לא ידוע איך זה ייראה ביורוליג, אבל אני בהחלט הייתי מנסה להוזיל את עמדה 4 באמצעות החתמתו והחתמת טיוס במקום אליהו ומדלי, ומשקיע יותר כסף בעמדות הגארדים. למרות הייבוש על ספסלי פאו, אני מניח שהוא עבד קשה באימונים אצל ז'ליקו. אם ז'ליקו ראה בו משהו, זה אומר שלבחור יש פוטנציאל. הוא עשה בשכל שהחליט ללכת על קבוצה קטנה בסדר גודל אירופי ולקבל דקות משחק. כבר בעונה הבאה אני מאמין שתהיה לו קפיצת מדרגה משמעותית מבחינה מקצועית, במכבי או באירופה.

תשמע , כמה מספרי 4 באירופה עם קליעה כמו של בלו וטלטוביץ' (קנגור לא באזור חיוג הזה עדיין) אתה מכיר ? יש כמה מספרי 4 שקולעים טוב מבחוץ ( מוניה , בייליצה , פוטסיס , וקנגור ) אבל אף אחד מהם לא ברמה של בלו וטלטוביץ' .
בזמנו גם מוריס היה קולע טוב מ-3 ....
קאלאתס שחקן מאוד מגוון וזה מה שאני אוהב אצלו . אני חושב שהחסרון היחיד שלו זה פיזיות בהגנה ואולי טיפה גם בהתקפה מתחת לסל אבל אולי זה משהו שניתן לשפר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מרץ 2013, 14:27

Assaf M כתב:צפריר מה בדיוק הזוי פה? במידה והוא מסרב לעלות למטוס ניתן לו פרס ונשאיר אותו בארץ?
לפי מה שהבנתי הוא כבר הרבה זמן פה על תקן לא חוקי וכמו שכתוב בכתבה הוא מבוקש בארה"ב. אם רשויות החוק החליטו לגרש אותו, אז צריך לעשות זאת, גם אם זה בכוח, כי אין כ"כ דרך אחרת.

שישב בכלא עד לבקשת הסגרה מארה"ב . למה לתת לאמריקאים את הפרס הזה ולהביא להם מבוקש שהם עדיין לא ביקשו ? אתה יודע כמה פושעים ישראלים שמבוקשים בארץ מסתובבים בעולם חופשי והמדינות שלהם לא מסגירות אותם ?
נכון שהוא לא אזרח ישראלי אבל בכל זאת מדובר בספורטאי שעשה פה קריירה יפה ואפילו היה נשוי לישראלית פעם . אפילו פליט אריתראי לא מגרשים בצורה כזאת .
יכלו באותה מידה להסיעו לגבול מצריים\ירדן ולומר לו יפה שלום (הרבה יותר זול) , אבל להסגיר אותו לאמריקאים ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 11 מרץ 2013, 15:01

yzafrir כתב:שישב בכלא עד לבקשת הסגרה מארה"ב . למה לתת לאמריקאים את הפרס הזה ולהביא להם מבוקש שהם עדיין לא ביקשו ? אתה יודע כמה פושעים ישראלים שמבוקשים בארץ מסתובבים בעולם חופשי והמדינות שלהם לא מסגירות אותם ?
נכון שהוא לא אזרח ישראלי אבל בכל זאת מדובר בספורטאי שעשה פה קריירה יפה ואפילו היה נשוי לישראלית פעם . אפילו פליט אריתראי לא מגרשים בצורה כזאת .
יכלו באותה מידה להסיעו לגבול מצריים\ירדן ולומר לו יפה שלום (הרבה יותר זול) , אבל להסגיר אותו לאמריקאים ?

הוא לא רצוי במדינה והמקום היחיד שאפשר לגרש אותו אליו זה ארה"ב כי הוא אזרח אמריקאי. למיטב ידיעתי, ארה"ב לא ביקשה את הסגרתו, ככה שעניין ה"הסגרה" ממש לא רלוונטי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 11 מרץ 2013, 23:48

עכשיו אני מבין למה עופר שלח תמיד היה בעד הפועל ירושלים:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rearticles
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 12 מרץ 2013, 18:13

yzafrir כתב:
er79 כתב:

תשמע , כמה מספרי 4 באירופה עם קליעה כמו של בלו וטלטוביץ' (קנגור לא באזור חיוג הזה עדיין) אתה מכיר ? יש כמה מספרי 4 שקולעים טוב מבחוץ ( מוניה , בייליצה , פוטסיס , וקנגור ) אבל אף אחד מהם לא ברמה של בלו וטלטוביץ' .
בזמנו גם מוריס היה קולע טוב מ-3 ....
קאלאתס שחקן מאוד מגוון וזה מה שאני אוהב אצלו . אני חושב שהחסרון היחיד שלו זה פיזיות בהגנה ואולי טיפה גם בהתקפה מתחת לסל אבל אולי זה משהו שניתן לשפר...

שלא יובן לא נכון, אני אוהב את קלאתיס מאוד. אגב, קאנגור קלעי הרבה יותר טוב מקלאתיס, הוא כן מתפתח לדעתי להיות שוטר בלבל של בלו וטלא פלא. הייתי מציב אותו בנישה שבין קלאתיס בייליצה וכד׳ לבין בלו וטלא פלא, כאשר הוא יותר קרוב לשניים האחרונים.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 מרץ 2013, 19:13

מדהים איך כל שנה מוצאים פה איזה שחקן בינוני אחר, והופכים אותו לכוכב.
קאנגור הוא פורוורד נמוך, חד גווני וזקן. בגיל 31, הוא ממש לא "מתפתח" לשום דבר, ובטח לא לקלעי ברמה של בלו וטלטוביץ'.
מדובר בשחקן נחמד, שבמקרה נתן את המשחקים הכי טובים שלו העונה נגד מכבי, וכנראה שזה מה שמטעה אתכם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 מרץ 2013, 19:32

MTA2311 כתב:מדהים איך כל שנה מוצאים פה איזה שחקן בינוני אחר, והופכים אותו לכוכב.
קאנגור הוא פורוורד נמוך, חד גווני וזקן. בגיל 31, הוא ממש לא "מתפתח" לשום דבר, ובטח לא לקלעי ברמה של בלו וטלטוביץ'.
מדובר בשחקן נחמד, שבמקרה נתן את המשחקים הכי טובים שלו העונה נגד מכבי, וכנראה שזה מה שמטעה אתכם.

:thumbup
מסכים במאה אחוז
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 מרץ 2013, 20:05

felix_r כתב:עכשיו אני מבין למה עופר שלח תמיד היה בעד הפועל ירושלים:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rearticles

עופר שלח הולך לעמוד בראש ועדת הכספים?? :o
וואי וואי, רק שלא יעביר כספים להפועל..... ;)

שלח ויאיר הולכים לשלוט על הברז של כספי המדינה.... זה יהיה מעניין.... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מרץ 2013, 12:16

לא יודע אם הזכירו את זה אבל פולן חתם בבולוניה . התאושש מהר מאוד מהפיטורים מירושלים....
לגבי קאנגור , אני גם חושב שהוא אובר רייטד פה בפורום והוא לא מתקרב לרמה של בלו או טלאפלא ובגילו הוא רק ילך אחרוה מאשר קדימה....הוא בסך הכל קולע פחות מ-2 שלשות למשחק , למרות שזה באחוזים טובים זה לא הופך אותו לקלעי שלשות כזה גדול...
האופציה הכי זולה וטובה כרגע לדעתי לעמדה 4 לעונה הבאה הוא קאלטס...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 17 מרץ 2013, 20:56

אילת מובילה על הרצליה 61:27 ! :eek :eek :eek
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 מרץ 2013, 19:48

חחחחח ״מוכן פול?״

מטומטמת
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מרץ 2013, 19:51

אז גם הפיינל פור וגם האולסטאר נערכים ברוממה? העיקר שלא רוצים לתת יחס מועדף למכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, שמוליק ו־17 אורחים