המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ישראל מבחינתי הם עניין של ''אין ברירה אז מביאים''
אין אף שחקן שאני אומרת ''אני רוצה שהוא יהיה פה'' חוץ מפניני
כל השאר הם ''מה אני אעשה, פה אז פה''
yellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:ישראל מבחינתי הם עניין של ''אין ברירה אז מביאים''
מסכים איתך לרוב רק שבמקום פניני אני שם את אוחיון.
אני חושב שמכבי צריכה לחשוב אירופה !
כלומר לקחת רק שחקן שהיא הייתה מחתימה ללא קשר לזה שהוא ישראלי. מכל האופציות הבכירות הייתי מחתים רק אחד וזה אוחיון בהנחה שאפשר להשאיר אותו במחיר של 700K ברוטו ומטה (אין היום הרבה פוינט גארדים עם יכולות כמו שלו לחדור לטבעת ולמסור באירופה ובמחיר הזה זה הוגן לחלוטין). כספי שחקן של 1.5 M ברוטו וגם אליהו היום בסביבות 1 M ברוטו. אם לא היו ישראלים הייתי מעדיף שחקנים אחרים במקומם (למשל במקום אליהו הייתי מביא את תומפסון או סלוטר שאפקטיביים יותר וזולים יותר ובמקום כספי הייתי הולך על פארגו או גארד בכיר אחר).
את יתרת השלד הייתי משלים בשחקנים זולים מהדרג הפחות בכיר כמו רוט, לאנדסברג, טיוס.
מכבי צריכה לשנות גישה וזאת הנקודה הכי חשובה. מי שבד"כ מביא אליפויות גם בארץ אלה זרים איכותיים. החזקה של 3 ישראלים בכירים ביותר שואב לנו תקציב מיותר. אגב פניני מבחינתי גם יקר מידי. הוא לא שווה היום מעל 600,000 דולר בשוק.
Holiday_Armadillo כתב:yellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:ישראל מבחינתי הם עניין של ''אין ברירה אז מביאים''
מסכים איתך לרוב רק שבמקום פניני אני שם את אוחיון.
אני חושב שמכבי צריכה לחשוב אירופה !
כלומר לקחת רק שחקן שהיא הייתה מחתימה ללא קשר לזה שהוא ישראלי. מכל האופציות הבכירות הייתי מחתים רק אחד וזה אוחיון בהנחה שאפשר להשאיר אותו במחיר של 700K ברוטו ומטה (אין היום הרבה פוינט גארדים עם יכולות כמו שלו לחדור לטבעת ולמסור באירופה ובמחיר הזה זה הוגן לחלוטין). כספי שחקן של 1.5 M ברוטו וגם אליהו היום בסביבות 1 M ברוטו. אם לא היו ישראלים הייתי מעדיף שחקנים אחרים במקומם (למשל במקום אליהו הייתי מביא את תומפסון או סלוטר שאפקטיביים יותר וזולים יותר ובמקום כספי הייתי הולך על פארגו או גארד בכיר אחר).
את יתרת השלד הייתי משלים בשחקנים זולים מהדרג הפחות בכיר כמו רוט, לאנדסברג, טיוס.
מכבי צריכה לשנות גישה וזאת הנקודה הכי חשובה. מי שבד"כ מביא אליפויות גם בארץ אלה זרים איכותיים. החזקה של 3 ישראלים בכירים ביותר שואב לנו תקציב מיותר. אגב פניני מבחינתי גם יקר מידי. הוא לא שווה היום מעל 600,000 דולר בשוק.
אליהו היום עולה למכבי 1.4 מליון ברוטו
כספי יעלה לפחות 1.8 מליון ברוטו כי הוא לא יסכים שאיזשהו שחקן ישראלי יקבל יותר ממנו
חציברטאס כתב:כספי משחק על התפקיד של סמית'. אין סיכוי שישחררו את סמית' בשבילו.
yzafrir כתב:כמה החוזה של כספי ב-NBA ?
נראה לכם הגיוני שהוא יבוא למכבי בשביל 800K ??
NY boy כתב:הנטו בארה"ב הוא קטן יותר מחצי. המס שם הוא לא 50 אחוז, יותר בכיוון של ה40 אחוז. ככה שבנטו הוא בטח מרוויח בסביבות ה1.4 או משהו כזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים