er79 כתב:נכון, קלאתיס לא יכול לשחק עם אליהו, לכן מעולם לא שמעת אותי מציע סגל עם שניהם.
נכון, לנסברג לא קפץ מדרגה, אבל קח בערבון מוגבל שני דברים: קודם כל, בלאט לא איפשר לו והוריד לו את הבטחון לקרשים. דבר שני, ישנם מספיק שחקנים שכיכבו בליגה ועברו למכבי והצליחו במכבי, כמו מוריס, פארגו ופרקינס. אז זה שסילבן נכשל לא אומר בהכרח שקלאתיס ייכשל.
אני מדגיש, אני לא מציע את קלאתיס כי הוא השחקן הכי טוב עלי אדמות, אני מציע אותו כי הוא פשרה כלכלית טובה לחסכון בעמדה פחות מכרעת בעיניי לטובת השקעה בעמדה קריטית יותר, מבלי לפגוע בעמדה 4 שלדעתי הייתה החלשה במכבי העונה. ולכן אני מעדיף שבמכבי ימצאו נוסחה לשחרר את אליהו ולא להפסיד כסף.
לגבי ה-4 הנמוך, מה שאתה אומר עובד, אבל זה נוצר מכורח, זה לא בריא. שחררת את סמית ל-4 והפקרת את עמדה 3. אני לא בעד זה.
אבל אתה מציע פשרה לא הגיונית כי לאליהו יש חוזה חתום על 750 אלף דולר נטו, וכמו שאתה כנראה לא היית מוכן לוותר על הכסף הזה כך גם הוא לא יעשה את זה.
הפשרה היחידה שיכולה להיות עם ליאור, זה פתיחת החוזה והארכתו בכמה שנים נוספות, בסכום נמוך יותר, אבל גם זה לא יהיה בסכום נמוך מדי.
אתה שוכח שליאור הוא שחקן מוכר באירופה, וכמו שאנחנו מזילים ריר על כל מיני באראצ'ים ופוטסיסים, כך יש לא מעט קבוצות שהיו שמחות לצרף את ליאור, ולאו
דווקא מבטלות אותו בגלל עונות פחות טובות תחת בלאט.
אז המקסימום שמכבי תוכל להוציא מהסיפור הזה זה להוריד את ליאור לאיזור החצי מליון ולהאריך לו את החוזה ב3-4 שנים. חסכון אבל לא כזה מטורף.