טופ 16, מח' 12: אולימפיאקוס נגד מכבי - שישי, 21:00, ערוץ10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 12: אולימפיאקוס נגד מכבי - שישי, 21:00, ערו

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2013, 19:58

LIAV10 כתב:את קלאתיס יפרקו בליגה של הגדולים, הוא 2.08 של חמאה, מדלי לפחות פיזי בהגנה.
בהתקפה הוא לא יציב, לא לרמה הזאת וכבר הוכיח זאת בפאו, פה הוא לא יעשה ניסים בדיוק כמו ששרמדיני לא עשה, ושרמדיני השתפשף שנתיים ביורוליג אחרי פאו' והיה ילדון כשיחק שם.
קאנגור זה לא רציני, בדיחה רעה פשוט.

כשיש לך את ליאור על עמדה 4, אתה חייב 4 טוב ולא משלים שיאכלו אותו ביורוליג.

100%
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 23 מרץ 2013, 20:11

שחף כתב:קלאטיס ות'יוס זה פסגת השאיפות שלכם? בסכומים של ליאור(750K עם 50% מיסוי) ומדלי( 850K) מכבי אשכרה יכולה להביא את פוטסיס. שחקן עם ניסיון יורוליג מוכח, קליעה מבחוץ, ריבאונד, סייז. לחילופין אפשר פשוט היה לקחת את הכסף הזה ויחד עם מה ששילמו לשרמדיני להביא לפה את בורוסיס.

אני לא נכנס לפסטיבל ה"בואו נשחרר את ליאור" אבל אם כבר אתה פוזל לפאוורים מובילים באירופה אז למה לא פרינטזיס למשל?
או בוגדנוביץ' שהוא לא ממש PF קלאסי, אבל יכול יחד עם סמית' לסגור 3-4 מצויינים?

בכל מקרה, אלה דיבורי סרק כי ליאור לא יעזוב. אבל אני בהחלט מסכים, שכל הצדדים צריכים לחשוב בנושא שלו על איזשהו פתרון יצירתי שיהיה טוב לשני הצדדים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 מרץ 2013, 20:13

jol9 כתב:
שחף כתב:קלאטיס ות'יוס זה פסגת השאיפות שלכם? בסכומים של ליאור(750K עם 50% מיסוי) ומדלי( 850K) מכבי אשכרה יכולה להביא את פוטסיס. שחקן עם ניסיון יורוליג מוכח, קליעה מבחוץ, ריבאונד, סייז. לחילופין אפשר פשוט היה לקחת את הכסף הזה ויחד עם מה ששילמו לשרמדיני להביא לפה את בורוסיס.

אני לא נכנס לפסטיבל ה"בואו נשחרר את ליאור" אבל אם כבר אתה פוזל לפאוורים מובילים באירופה אז למה לא פרינטזיס למשל?
או בוגדנוביץ' שהוא לא ממש PF קלאסי, אבל יכול יחד עם סמית' לסגור 3-4 מצויינים?

בכל מקרה, אלה דיבורי סרק כי ליאור לא יעזוב. אבל אני בהחלט מסכים, שכל הצדדים צריכים לחשוב בנושא שלו על איזשהו פתרון יצירתי שיהיה טוב לשני הצדדים.

אם כבר SF שיכול לסגור את עמדה 4 אז הבחור בסגל שבחתימה שלי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 23 מרץ 2013, 20:15

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:את קלאתיס יפרקו בליגה של הגדולים, הוא 2.08 של חמאה, מדלי לפחות פיזי בהגנה.
בהתקפה הוא לא יציב, לא לרמה הזאת וכבר הוכיח זאת בפאו, פה הוא לא יעשה ניסים בדיוק כמו ששרמדיני לא עשה, ושרמדיני השתפשף שנתיים ביורוליג אחרי פאו' והיה ילדון כשיחק שם.

100%

2.08 של חמאה? ומה אליהו? קלאתיס שחקן משלים? ומה אליהו? מה עשית מאליהו? לא הספיק לך 5 המחזורים האחרונים כדי להבין שמכבי נראית טוב ממנו? קלאתיס נותן נק' בצבע, נותן שלשות, נותן דאבל פיגרס בריבאונד, ותאמין לי - הוא לא עילוי הגנתי, אבל טוב יותר מאליהו. אתה צריך מישהו שישלים אתו בהגנה? יש את טיוס. אותו הדבר בדיוק בעניין קאנגור. לא שכנעת אותי שאליהו טוב מאשר מי מהם, צר לי. ומדלי? לא הספיק לך מה שראית ממנו, יותר נכון מה שלא ראית ממנו העונה? אתה בטוח שראית משחקים של מכבי? ולגבי קלאתיס ופאו, סלח לי, אבל כמה הזדמנויות ז'ליקו כבר נתן לו? לפחות בקופליג הוא לא רואה ממטר. אני מאמין שהוא יכול לתת דקות טובות גם ביורוליג.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 23 מרץ 2013, 20:20

er79 כתב:
felix_r כתב:

100%

2.08 של חמאה? ומה אליהו? קלאתיס שחקן משלים? ומה אליהו? מה עשית מאליהו? לא הספיק לך 5 המחזורים האחרונים כדי להבין שמכבי נראית טוב ממנו? קלאתיס נותן נק' בצבע, נותן שלשות, נותן דאבל פיגרס בריבאונד, ותאמין לי - הוא לא עילוי הגנתי, אבל טוב יותר מאליהו. אתה צריך מישהו שישלים אתו בהגנה? יש את טיוס. אותו הדבר בדיוק בעניין קאנגור. לא שכנעת אותי שאליהו טוב מאשר מי מהם, צר לי. ומדלי? לא הספיק לך מה שראית ממנו, יותר נכון מה שלא ראית ממנו העונה? אתה בטוח שראית משחקים של מכבי? ולגבי קלאתיס ופאו, סלח לי, אבל כמה הזדמנויות ז'ליקו כבר נתן לו? לפחות בקופליג הוא לא רואה ממטר. אני מאמין שהוא יכול לתת דקות טובות גם ביורוליג.

האמנו גם שלאנדסברג יוכל לעשות את קפיצת המדרגה הזאת בקלות, אבל עובדה שלא.

אני לא אומר שמה שאתה אומר לא נכון, אלא שזה פחות רלוונטי.

ליאור חתום לעונה הבאה והוא לא יעזוב/יועזב. לכן מכבי צריכה לחפש שחקן שישלים אותו היטב. קלאתיס הוא כנראה לא השחקן הזה.
אני אישית הייתי הולך על קונספט של שחקן שהוא 3-4.

לא סתם מכבי משחקת נהדר בשבועות האחרונים ומנצחת (וגם כמעט ניצחה את בארסה בבית). ה-4 הנמוך הזה הוא אולי נקודת תורפה מסויימת, אבל כשמדובר בשחקן כמו סמית',
אז בכלל אין בעיה, כי מעטים הפאוורים באירופה שיכולים להתגבר עליו פיזית בפוסט או לקחת מעליו ריבאונד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מרץ 2013, 20:22

אליהו יותר טוב משניהם. הוא אמנם משמעותית יותר יקר, אבל גם יותר טוב.
מה קלאטיס עשה בקריירה שלו? נתן עונה טובה בפאקינג ליגה הישראלית?? מה קאנגור עשה? נתן עונת יורוליג סבירה אחת בגיל 32?
מילא היית אומר שאתה מעדיף אותם הם זולים יותר, אבל כי הם טובים יותר?

אני מניח שכולם פה כבר יודעים שאי אפשר להאשים אותי בחיבה יתרה לליאור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 מרץ 2013, 20:22

er79 כתב:
felix_r כתב:

100%

עוד לא הבנת שאני לא תופס מליאור? בגלל זה צריך שחקן בכיר (וגם שחקן שטוב ממנו במעט לא מספיק [ואגב אף אחד מהם לא טוב מליאור])
אני רוצה שמכבי ישחקו שנה הבאה עם 5 שקנים בחמישייה לא 4.5, כבר שחכתם מה זה 4 נורמאלי השנה ואתם חושבים שאפשר להמשיך עם זה ולחסוך כסף על העמדה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 23 מרץ 2013, 20:25

jol9 כתב:
er79 כתב:
felix_r כתב:

100%

האמנו גם שלאנדסברג יוכל לעשות את קפיצת המדרגה הזאת בקלות, אבל עובדה שלא.

אני לא אומר שמה שאתה אומר לא נכון, אלא שזה פחות רלוונטי.

ליאור חתום לעונה הבאה והוא לא יעזוב/יועזב. לכן מכבי צריכה לחפש שחקן שישלים אותו היטב. קלאתיס הוא כנראה לא השחקן הזה.
אני אישית הייתי הולך על קונספט של שחקן שהוא 3-4.

לא סתם מכבי משחקת נהדר בשבועות האחרונים ומנצחת (וגם כמעט ניצחה את בארסה בבית). ה-4 הנמוך הזה הוא אולי נקודת תורפה מסויימת, אבל כשמדובר בשחקן כמו סמית',
אז בכלל אין בעיה, כי מעטים הפאוורים באירופה שיכולים להתגבר עליו פיזית בפוסט או לקחת מעליו ריבאונד.

נכון, קלאתיס לא יכול לשחק עם אליהו, לכן מעולם לא שמעת אותי מציע סגל עם שניהם.
נכון, לנסברג לא קפץ מדרגה, אבל קח בערבון מוגבל שני דברים: קודם כל, בלאט לא איפשר לו והוריד לו את הבטחון לקרשים. דבר שני, ישנם מספיק שחקנים שכיכבו בליגה ועברו למכבי והצליחו במכבי, כמו מוריס, פארגו ופרקינס. אז זה שסילבן נכשל לא אומר בהכרח שקלאתיס ייכשל.
אני מדגיש, אני לא מציע את קלאתיס כי הוא השחקן הכי טוב עלי אדמות, אני מציע אותו כי הוא פשרה כלכלית טובה לחסכון בעמדה פחות מכרעת בעיניי לטובת השקעה בעמדה קריטית יותר, מבלי לפגוע בעמדה 4 שלדעתי הייתה החלשה במכבי העונה. ולכן אני מעדיף שבמכבי ימצאו נוסחה לשחרר את אליהו ולא להפסיד כסף.
לגבי ה-4 הנמוך, מה שאתה אומר עובד, אבל זה נוצר מכורח, זה לא בריא. שחררת את סמית ל-4 והפקרת את עמדה 3. אני לא בעד זה.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 23 מרץ 2013, 20:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי er79 » 23 מרץ 2013, 20:26

MTA2311 כתב:אליהו יותר טוב משניהם. הוא אמנם משמעותית יותר יקר, אבל גם יותר טוב.
מה קלאטיס עשה בקריירה שלו? נתן עונה טובה בפאקינג ליגה הישראלית?? מה קאנגור עשה? נתן עונת יורוליג סבירה אחת בגיל 32?
מילא היית אומר שאתה מעדיף אותם הם זולים יותר, אבל כי הם טובים יותר?

אני מניח שכולם פה כבר יודעים שאי אפשר להאשים אותי בחיבה יתרה לליאור.

לא מסכים איתך: זולים יותר, ולצערי הרב טובים יותר, לפחות העונה הנוכחית.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 23 מרץ 2013, 20:36

er79 כתב:נכון, קלאתיס לא יכול לשחק עם אליהו, לכן מעולם לא שמעת אותי מציע סגל עם שניהם.
נכון, לנסברג לא קפץ מדרגה, אבל קח בערבון מוגבל שני דברים: קודם כל, בלאט לא איפשר לו והוריד לו את הבטחון לקרשים. דבר שני, ישנם מספיק שחקנים שכיכבו בליגה ועברו למכבי והצליחו במכבי, כמו מוריס, פארגו ופרקינס. אז זה שסילבן נכשל לא אומר בהכרח שקלאתיס ייכשל.
אני מדגיש, אני לא מציע את קלאתיס כי הוא השחקן הכי טוב עלי אדמות, אני מציע אותו כי הוא פשרה כלכלית טובה לחסכון בעמדה פחות מכרעת בעיניי לטובת השקעה בעמדה קריטית יותר, מבלי לפגוע בעמדה 4 שלדעתי הייתה החלשה במכבי העונה. ולכן אני מעדיף שבמכבי ימצאו נוסחה לשחרר את אליהו ולא להפסיד כסף.
לגבי ה-4 הנמוך, מה שאתה אומר עובד, אבל זה נוצר מכורח, זה לא בריא. שחררת את סמית ל-4 והפקרת את עמדה 3. אני לא בעד זה.

אבל אתה מציע פשרה לא הגיונית כי לאליהו יש חוזה חתום על 750 אלף דולר נטו, וכמו שאתה כנראה לא היית מוכן לוותר על הכסף הזה כך גם הוא לא יעשה את זה.
הפשרה היחידה שיכולה להיות עם ליאור, זה פתיחת החוזה והארכתו בכמה שנים נוספות, בסכום נמוך יותר, אבל גם זה לא יהיה בסכום נמוך מדי.

אתה שוכח שליאור הוא שחקן מוכר באירופה, וכמו שאנחנו מזילים ריר על כל מיני באראצ'ים ופוטסיסים, כך יש לא מעט קבוצות שהיו שמחות לצרף את ליאור, ולאו
דווקא מבטלות אותו בגלל עונות פחות טובות תחת בלאט.

אז המקסימום שמכבי תוכל להוציא מהסיפור הזה זה להוריד את ליאור לאיזור החצי מליון ולהאריך לו את החוזה ב3-4 שנים. חסכון אבל לא כזה מטורף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 23 מרץ 2013, 21:13

jol9 כתב:
er79 כתב:נכון, קלאתיס לא יכול לשחק עם אליהו, לכן מעולם לא שמעת אותי מציע סגל עם שניהם.

אבל אתה מציע פשרה לא הגיונית כי לאליהו יש חוזה חתום על 750 אלף דולר נטו, וכמו שאתה כנראה לא היית מוכן לוותר על הכסף הזה כך גם הוא לא יעשה את זה.
הפשרה היחידה שיכולה להיות עם ליאור, זה פתיחת החוזה והארכתו בכמה שנים נוספות, בסכום נמוך יותר, אבל גם זה לא יהיה בסכום נמוך מדי.

אתה שוכח שליאור הוא שחקן מוכר באירופה, וכמו שאנחנו מזילים ריר על כל מיני באראצ'ים ופוטסיסים, כך יש לא מעט קבוצות שהיו שמחות לצרף את ליאור, ולאו

אז המקסימום שמכבי תוכל להוציא מהסיפור הזה זה להוריד את ליאור לאיזור החצי מליון ולהאריך לו את החוזה ב3-4 שנים. חסכון אבל לא כזה מטורף.

בדיוק, וזה אולי דרך המוצא שלנו, להשאילו או למכור אותו לאחת מהקבוצות האלו. תשמע, אני יודע שיש מצוי ויש רצוי, להיפטר ממנו לא יהיה קל, וכנראה שהוא יישאר איתנו, אבל אני עדיין חושב ש- we better off without him!
er79

הודעהעל ידי jol9 » 23 מרץ 2013, 21:31

er79 כתב:
jol9 כתב:

בדיוק, וזה אולי דרך המוצא שלנו, להשאילו או למכור אותו לאחת מהקבוצות האלו. תשמע, אני יודע שיש מצוי ויש רצוי, להיפטר ממנו לא יהיה קל, וכנראה שהוא יישאר איתנו, אבל אני עדיין חושב ש- we better off without him!

תוריד את המילה להשאיל מהלקסיקון. זה לא יקרה. למה לליאור ללכת למקום מרוחק ולהרוויח את אותו השכר? אם כבר אז רק בשביל שדרוג.
גם מכירה לא על הפרק (כולם יודעים שנגמר לו החוזה בעונה הבאה).

צריכים להיות ריאליים וגם היחס לשחקנים הוא חשוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 23 מרץ 2013, 22:04

אני ממש לא בעד שחרור/השאלת ליאור ומצד שני אני חושב שקאלתס יכול להיות מחליף מצויין בעמדה 4 . כל הסיפורים שהו שחקן רך פשוט מראה שאנשים לא ראו אותו מעבר לחיפה. ביוון הוא התמודד עם כדורסל פיזי כולל משחקים נגד פאו ואולימפיאקוס .
יוני , רצית שחקן שהוא 3-4 ? הוא בדיוק זה.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 מרץ 2013, 22:12

yzafrir כתב:אני ממש לא בעד שחרור/השאלת ליאור ומצד שני אני חושב שקאלתס יכול להיות מחליף מצויין בעמדה 4 . כל הסיפורים שהו שחקן רך פשוט מראה שאנשים לא ראו אותו מעבר לחיפה. ביוון הוא התמודד עם כדורסל פיזי כולל משחקים נגד פאו ואולימפיאקוס .
יוני , רצית שחקן שהוא 3-4 ? הוא בדיוק זה.

נו באמת, הוא שיחק במארוסי, לפני שנתיים מאברואידיס נראה שם כמו שאק.
הליגה היוונית כבר מזמן לא מדד לכלום, זה שתי קבוצות וזהו.
אפילו בליגה טוחנים אותו, בפאו' הוא היה ברוטציה אחרי אקס נהריה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 23 מרץ 2013, 22:14

רעיון גרוע, הוא לא רך כמו אליהו אבל הוא לא עילוי בהגנה. השילוב שלו עם אליהו נשמע רע. שילוב עם טיוס טוב יותר.
er79

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 מרץ 2013, 22:15

זה יפה איך מתעסקים בזה שמכבי מצליחה בלי ליאור במקום בדבר החשוב והוא שמכבי מצליחה אחרי שאנשים סגרו ונעלו את הסיפור במפגן לוזריות מרשים כבר במחזור השביעי.

זה גם מרשים מאוד לראות איך שוב מתנפלים על שחקן כשהוא חוזר מפציעה למרות פתיחת עונה די מרשימה עד אותו רגע .

אגב שחקנים שיותר מידי אנשים מחכים למעידה שלהם מעניין איפה כל חובבי סמית שמתגלה כאחד השחקנים הטובים באירופה בעמדתו .
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מרץ 2013, 22:16

גם אני בעד טיוס.
אפשר ליצור הרכב מפחיד מבחינה הגנתית, כשהוא יהיה על המגרש יחד על ג'יימס.
גם אני הייתי שמח לראות פה 4 שקולע מבחוץ, אבל לא חושב שיש כזה כרגע, וכל הדיבורים על קאנגור מביכים אותי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2013, 22:17

כל מי שרוצה וחולם על שיחרורו של ליאור, פשוט תשכחו מזה. זכותכם לחשוב עליו מה שאתם רוצים, אבל הוא פשוט ישאר במכבי בכל מקרה, כי הוא ישראלי בכיר. אם לא תבוא איזו קבוצה עשירה ומטומטמת שתציע לו מיליונים, הוא ישאר במכבי , תרצו או לא תרצו. לכן חבל על כל טחינת המים הזאת בנושא אליהו. די.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 מרץ 2013, 22:26

הכרוז:" מתחילים סיבוב בסטייל". יש יותר פתטי מזה?

נזכרתי בציטוט הזה מת'רד המשחק מול סיינה....
זה סתם שיעשע אותי משום מה... ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מרץ 2013, 22:30

יוסי22 כתב:זה יפה איך מתעסקים בזה שמכבי מצליחה בלי ליאור במקום בדבר החשוב והוא שמכבי מצליחה אחרי שאנשים סגרו ונעלו את הסיפור במפגן לוזריות מרשים כבר במחזור השביעי.

זה גם מרשים מאוד לראות איך שוב מתנפלים על שחקן כשהוא חוזר מפציעה למרות פתיחת עונה די מרשימה עד אותו רגע .

אגב שחקנים שיותר מידי אנשים מחכים למעידה שלהם מעניין איפה כל חובבי סמית שמתגלה כאחד השחקנים הטובים באירופה בעמדתו .

כל שנה הוא פותח "די מרשים". אז מה? מה שחשוב זה מה שקורה אחרי השלב הראשון, ושם הוא נעלם באופן קבוע. גם חאלס כבר עם השטויות של הפציעה. הוא היה פצוע בדיוק שבועיים וחצי, וכבר עבר חודש מאז. זה פתטי. לנפילה של ליאור לא צריך לחכות, אם כבר, אז צריך לחכות לעלייה שלו.

ודי כבר גם עם סמית'. היחיד פה שלא הילל את סמית' לאורך כל העונה זה רוי, והוא נעלם מהפורום( כרגיל) כבר מזמן. עד שלא נצא בהצהרה משותפת שאומרת "כל הכבוד ליוסי, שטען שסמית' שחקן טוב, גם כשהוא קלע 6 נקודות ב30% מהשדה עד ההצלבה שנה שעברה", לא תרד מהעניין?

וכן, זה רובנו פה יצאנו לוזרים, שחשבנו שקבוצה שמשחקת כמו אליצור עזה, ונמצאת במאזו של 5-2, לא תגיע להצלבה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־16 אורחים