סקר: אליהו - להשאיר או לשחרר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אליהו - להשאיר או לשחרר

להשאיר
5
29%
לנסות לבקש ממנו להפחית משכרו לעונה הבאה
4
24%
לשחרר במידה ומוצאים לו קבוצה שתהיה מוכנה לשלם לו את כל המשכורת
4
24%
לשחרר גם אם מכבי יצטרכו להשלים חלק משכרו
4
24%

סך הכול הצבעות : 17

Re: סקר: אליהו - להשאיר או לשחרר?

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אפריל 2013, 18:53

or163 כתב:אחרי החודש וחצי האחרונים של מכבי ללא אליהו אפשר לצפות מהגרופים של אליהו לפחות לא לדבר עד שהוא יגיח בעונה הבאה עם דאבל דאבל מול פרוקום, אך לא ולא אתם לא רק שמגיבים אלא עוד תוקפים אותנו על כך שאנחנו חושבים שהוא לא כזה קריטי למכבי, בטח במחיר שהוא מרוויח עכשיו.

לגמרי, הקבוצה הזאת רצה נהדר בלי אליהו ועם מדלי הבינוני בסיבוב האחרון, מעניין מה יכול לקרות שנה הבאה עם pf + טיוס הזול באותו תקציב בעמדה, שיפור של 180 מעלות, לא יכול להיות שמהטופ 16 והילך נשחק עם 4.5 שחקנים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 19:00

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:התלונות שלי הן לא על הפציעות של ליאור. התלונות שלי הן לאלה שהופכים מתיחה קטנה בשריר, לפציעה קריטית שלוקח חצי שנה להתאושש ממנה.

נו ומה זה ?

ואחרי זה אתה מתעצבן כשאני אומר שאין לך הבנת הנקרא בשיט.
עוד מישהו הבין מההודעה הזאת שאני חושב שליאור ממציא פציעות?

ד"א, זאת ההודעה הרשמית שיצאה ממכבי אחרי הפציעה של ליאור:"לאחר המשחק עבר השחקן בדיקת MRI בבית חולים איכילוב שקבעה כי הוא סובל ממתיחה קלה של הרצועות עם מעט נוזל בברך והוא צפוי להעדר כשבועיים עד שלושה שבועות"

ולמה בדיוק היתה הכוונה שלך? התכוונת שאני מתרץ את יכולתו של אליהו בפציעות?
אז פה אתה טועה. אני מאשים את בלאט שלא נותן לאליהו זמן משחק ואפשרות לחזור לכושר משחק!
בעונתו בטאו אליהו באמת סבל מפציעה טורדנית לאורך רוב העונה. אם אתה לא מאמין לי, תשאל אנשים אחרים.

לגבי חומרת הפציעה
א) הערכות של רופאים הן לא תמיד מדויקות. לכן קוראים להן הערכות.
ב) יש מקומות שפציעה בהן גורמת לשחקנים לחשש וחוסר נוחות לאורך תקופה די ארוכה, גם כשהם מבריאים לחלוטין מהפציעה. בדרך כלל אלה הם המקומות שפציעה בהם עלולה לגמור קריירה של שחקן (הרצועות בברך זה אחד המקומות הכי מסוכנים להפצע בהם).
ג) יש לא מעט מקרים שהשחקנים מנסים לחזור מהר מדי ואז מחמירים את הפציעה.

אלו הסיבות שבגללן אני לא בא להגיד מה מצבו הבריאותי של אליהו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אפריל 2013, 19:06

מה התירוץ ליכולת שלו בטופ 16 ובהצלבה עונה שעברה?
הייתה לו צמרמורת בכף יד?

הבנאדם מוכיח כל שנה שאחרי הבתים הוא נעלם ועדיין מגנים עליו, לעומת זאת יש שחקנים שקורעים את התחת ומשתפרים ואז מקללים אותם ואת בלאט.

פאק על האובייקטיביות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Allan Turing » 06 אפריל 2013, 19:06

ליאור הוא שחקן מוכשר, אין ספק בזה.
הוא לא כ"כ תורם השנה למכבי למרות המשכורת שלו - גם על זה נדמה לי שאין ויכוח.
כל היתר נתון לפרשנות, ואני מכבד את הדעה של כולם. מה שיש לי בעיה איתו, זה כאשר מטילים דופי באופי של אדם בלי ביסוס:
(אמרות כמו "הוא בלרינה", "הוא אוהב מסעדות" ו"הוא חסר מוטיבציה").
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2013, 19:07

Allan Turing כתב:ליאור הוא שחקן מוכשר, אין ספק בזה.
הוא לא כ"כ תורם השנה למכבי למרות המשכורת שלו - גם על זה נדמה לי שאין ויכוח.
כל היתר נתון לפרשנות, ואני מכבד את הדעה של כולם. מה שיש לי בעיה איתו, זה כאשר מטילים דופי באופי של אדם בלי ביסוס:
(אמרות כמו "הוא בלרינה", "הוא אוהב מסעדות" ו"הוא חסר מוטיבציה").

אני חושב שגם פליקס ויוני יסכימו שהוא חסר מוטיבציה.
אם הוא היה יודע איך לעבוד כמו שצריך, הוא היה היום בנבא, ולא בכאילו כמו כספי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 19:15

LIAV10 כתב:מה התירוץ ליכולת שלו בטופ 16 ובהצלבה עונה שעברה?
הייתה לו צמרמורת בכף יד?

הבנאדם מוכיח כל שנה שאחרי הבתים הוא נעלם ועדיין מגנים עליו, לעומת זאת יש שחקנים שקורעים את התחת ומשתפרים ואז מקללים אותם ואת בלאט.

פאק על האובייקטיביות.

הוא לא נעלם אלא המאמן מעלים אותו. שחקן צריך בטחון על מנת להיות טוב.
איך הוא יכול לתת משחק טוב עם הוא מקבל 4 דקות?

ואיך בדיוק קבעת, שהוא לא היה טוב במשחק האחרון? בגלל שהוא החטיא שתי זריקות ולא חזר למגרש?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 19:21

אני זוכר את שאראס מחטיא את כל 8 נסיונות משלוש בסיינה וקולע את האחרונה הקובעת. מזל שהוא לא שיחק תחת בלאט, כי הוא לא היה זוכה לזרוק את הזריקה האחרונה. והשמירה של שאראס מכלל היתה שערוריה אחת גדולה בכל הקריירה. כנראה שאצל בלאט הוא לא היה זוכה לשחקן מטופ-16 ומעלה...

ולא, אני לא משווה את אליהו לשאראס, גם אם שניהם המצטיינים יותר בהתקפה ופחות בהגנה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אפריל 2013, 19:31

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:מה התירוץ ליכולת שלו בטופ 16 ובהצלבה עונה שעברה?
הייתה לו צמרמורת בכף יד?

פאק על האובייקטיביות.

הוא לא נעלם אלא המאמן מעלים אותו. שחקן צריך בטחון על מנת להיות טוב.
איך הוא יכול לתת משחק טוב עם הוא מקבל 4 דקות?

ואיך בדיוק קבעת, שהוא לא היה טוב במשחק האחרון? בגלל שהוא החטיא שתי זריקות ולא חזר למגרש?

בלאט אשם בהכל, חיפשתי תירוץ אחר, שבלאט במכבי הנקודת אפס היא קבוצה של מינוס 10 נקודות, צריך עוד סיבה ליכולת של ליאור.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 06 אפריל 2013, 19:32

לאליהו קורה בדיוק מה שקרה לסופו בעונה שעברה. המאמן מעלים אותו בנסיון לגרום לעזיבת השחקן בקייץ
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2013, 19:41

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:
LIAV10 כתב:הבעיה עם ליאור היא שבנובף לכך שהוא לא פוגע לאחרונה בהתקפה הוא באמת שחקן הגנה רע (באמת), קיינר מדלי למשל לא מכריח בהתקפה (ליאור עשה נגד ברצלונה גויאבה עם הגב לסל מאיזור העונשין) ועדין היה מצויין בהגנה.

מדלי לא מכריח בהתקפה?? מאיפה בדיוק הקביעה הזאת מה-30% שלו מהשתיים או מ-40% מהשלוש?

בהצלבה?
יש סיבה שהוא מקבל לאחרונה יותר דקות, הוא ירד מהעניין של הקונטקט לייאפס, הוא פחות זורק.
ולפליקס, לא, זאת לא הזריקה שלו, אולי המרחק כן, אבל הסיטואצייה לו, הוא תמיד זורק שהכדור אצלו במרחד 3-4 מטר מהסל וזה נגמר הרבה פעמים רע, הוא מנסה להכניס את עצמו בכוח. אם הוא היה בא בצניות אחרי הפציעה ומנסה לקבל דקות דרך ההגנה הוא היה מקבל יותר דקות ויותר אפשרויות בהתקפה.
וכן, שחקן שעושה הגנה טובה יקבל יותר דקות גם אם השלשות לו נכנסות לו.

האמת, אני לא יודע מה יהיה בהצלבה.

הוא מקבל יותר דקות? בסה"כ מול אול' הוא שוב הוקפא אחרי שהיה נוראי, ואז לקראת הסוף דייויד שלף אותו והוא היה טוב. אח"כ נגדבשיקטאש העלובה ומול בארסה הוא לדעתי
היה די גרוע, פרט לכמה דקות ברבע השלישי, אבל קיבל הרבה דקות.

אם בלאט מתכנן להמשיך לתת למדלי הרבה דקות מול ריאל, אז הסיכויים שלנו יורדים באופן משמעותי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2013, 19:43

or163 כתב:אחרי החודש וחצי האחרונים של מכבי ללא אליהו אפשר לצפות מהגרופים של אליהו לפחות לא לדבר עד שהוא יגיח בעונה הבאה עם דאבל דאבל מול פרוקום, אך לא ולא אתם לא רק שמגיבים אלא עוד תוקפים אותנו על כך שאנחנו חושבים שהוא לא כזה קריטי למכבי, בטח במחיר שהוא מרוויח עכשיו.

פעם הבאה באמת נפנה אליך לקבל אישור להגיב ולדבר.
לא מבין מה עבר עליי כשכתבתי את כל הפוסטים האלה מבלי להתייעץ איתך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אפריל 2013, 19:47

felix_r כתב:לאליהו קורה בדיוק מה שקרה לסופו בעונה שעברה. המאמן מעלים אותו בנסיון לגרום לעזיבת השחקן בקייץ

נכון, הוא דופק את העונה בכוונה כדי שעונה הבאה יהיה לו עוד שחקן דובר אנגלית
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2013, 19:48

מוזר שבתחילת הת'רד היו כל מני "נמאסתם כבר" למינהם, ועכשיו כשמעיזים לומר לכם משהו, אז מקבלים תגובה צינית ילדותית בחזרה. כנראה שאתם מקבלים כסף מליאור, אחרת אין דרך להסביר את זה.
כרגיל, לליאור חוקים משלו.

פליקס ימשיך עם הדה לגיטימציה לבלאט, שמצליח לשפר את הקבוצה משמעותית כשליאור מתמודד בקושי רב עם מתיחה קלה ברצועות, והכל יהיה בסדר. ניתן רק לקוות שהקונספירציה המפגרת של פליקס לגבי ההעלמה של ליאור( כי הרי אין סיבה אחרת לספסל שחקן כל כך טוב כמו ליאור), בשביל שיעוף תתגשם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי or163 » 06 אפריל 2013, 19:50

jol9 כתב:

השחקן נראה כמו פח אשפה במקרה הטוב וגם אם יש לו את כל הכישרון שבעולם עם רמת העצלנות והאדישות המרגיזה שלו זה כנראה לא מספיק,
ובאופן לא מפתיע אלו שמגנים עליו בחירוף נפש הם אותם אנשים שרוצים לשחרר את היקמן שנותן עונת רוקי מצויינת ביורוליג בטח בקבוצה כמו מכבי ברבע מהמחיר של אליהו, אז קצת הגינות...
מה גם שכל עוד בלאט ימשיך במכבי (אני מקווה מאוד שכך יקרה), המצב של אליהו לא ישתנה, הוא אולי יתן כמה משחקים טובים בשלב המוקדם וייעלם כרגיל בשלבים המכריעים של העונה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2013, 20:08

or163 כתב:
jol9 כתב:

השחקן נראה כמו פח אשפה במקרה הטוב וגם אם יש לו את כל הכישרון שבעולם עם רמת העצלנות והאדישות המרגיזה שלו זה כנראה לא מספיק,
ובאופן לא מפתיע אלו שמגנים עליו בחירוף נפש הם אותם אנשים שרוצים לשחרר את היקמן שנותן עונת רוקי מצויינת ביורוליג בטח בקבוצה כמו מכבי ברבע מהמחיר של אליהו, אז קצת הגינות...
מה גם שכל עוד בלאט ימשיך במכבי (אני מקווה מאוד שכך יקרה), המצב של אליהו לא ישתנה, הוא אולי יתן כמה משחקים טובים בשלב המוקדם וייעלם כרגיל בשלבים המכריעים של העונה.

דבר ראשון, לא שמעת ממני אמירה כמו "הנה היקמן נכנס... הלך המשחק", בטח לא בהתחלה של המשחק. אז קצת הגינות ממך בבקשה.

דבר שני, מותר לכל אחד להגיד מה שהוא רוצה. אני לא מתלהם, לא מקלל ולא יורד על אחרים. פשוט מציג את הצד שלי ואת הדעה שלי, ובשביל זה יש פורום.

דבר שלישי, אם אני צריך לחכות לדאבל דאבל של ליאור מול פרוקום בשביל לחזור לכתוב בפורום, אז אור (השני) צריך לחכות לעונה הבאה, אחרי שקבר את העונה הזאת 20 פעם,
ואור הוא לא היחיד. כל אחד כאן נתן הערכות שגויות ותחזיות שהתבררו כמופרכות.

דבר רביעי, אני אלף פעם כבר ביקרתי את ליאור וכתבתי בגנות האופי שלו והיכולות בהגנה. זה עדיין לא הופך אותו לאשם הבלעדי ביכולת הנוכחית שלו. כמו שפליקס אומר,
אי אפשר להצליח כשמקבלים 4 דקות.
אז אם כולנו מסכימים שבלאט עושה עבודה גדולה עם מכבי, אז אולי מספיק לרדת לחיים של ליאור אחרי כל משחק ומשחק? מה אתם מקבלים מזה?

דבר חמישי, היקמן נותן עונת רוקי מצויינת - אין ויכוח. אני באופן אישי לא מתחבר לשחקן הזה, וזאת זכותי. אתה לא רואה אותי אבל פותח שרשורים אחרי כל משחק בדרישה
להעיף אותו מהקבוצה. אם ימשיך ביכולת הנוכחית שלו, אז אולי גם אשמח אם הוא יישאר, מה שסביר להניח לא נכון לגביך ולגבי כל שאר המקטרגים בהקשר לליאור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 06 אפריל 2013, 20:17

יצאתי מהדיון. יותר קל להגיע להסכמה בקשר לבניה בהתנחליות.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 אפריל 2013, 20:21

למה התגובות כאן של 2 הצדדים חייבות להיות כ"כ קיצוניות וכ"כ רחוקות מהמציאות כדי להוכיח את טענתכם??
כמו בכל דבר האמת נמצאת איפשהו באמצע.

אליהו לא משחק במכבי מאתמול, מדובר בשחקן הכי וותיק בקבוצה, כך שכולנו יודעים להכיר אותו מעבר לחודש וחצי האחרון מאז הפציעה.
כולנו יודעים ומכירים את כישוריו, יתרונותיו וחסרונותיו לפרטי פרטים.
הכישרון ההתקפי שלו לצד ההגנה הגרועה שלו. הגויאבות היפות, האתלטיות וחוכמת המשחק כמו גם העצלות, חוסר ההתקדמות לאורך השנים, ההיעלמות מול קבוצות חזקות ועבות בשר והירידה ביכולת עם התקדמות העונה.

האם אליהו של החודש וחצי האחרון הוא האליהו של 6 שנותיו במכבי?? אני בטוחה שגם השונאים הכי גדולים שלו כאן יכולים להגיד שלא.
הפציעה ואחריה המחלה, היציאה מהרוטציה, הירידה בביטחון, חוסר הדקות (הלגיטימי מבחינתו של בלאט) ועוד גורמים שאנחנו כנראה לא מודעים אליהם הוציאו אותו לחלוטין משיווי משקל.
לשפוט אותו לפי החודש וחצי הללו ולא לפי 6 השנים הקודמות זה פשוט לא פייר וסתם זיכרון קצר.
לציין את חסרונותיו לפי 6 השנים ולא לפי החודש וחצי האחרונים - זה כבר לגיטימי לחלוטין לטעמי, אבל זה נראה כאילו מעטים כאן בפורום עושים זאת ורבים תופסים טרמפ על החודש וחצי האחרונים.

לעומת זאת להתלונן על בלאט שלא נותן לו דקות בכושר שהוא מפגין בחודש וחצי הללו? איך אפשר להאשים את בלאט על כך?
הבן אדם רוצה לנצח וזה עיקר תפקידו במכבי - ובינתיים הוא עושה זאת יפה מאוד.
אז למה שייתן לאליהו שלא מצליח לחזור לכושר לשחק בכוח למרות שהוא מצליח לנצח יפה מאוד בלעדיו?
מה אנחנו? האגודה לשיפור מצבו של ליאור אליהו??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2013, 20:30

jol9 כתב:
or163 כתב:
jol9 כתב:

דבר ראשון, לא שמעת ממני אמירה כמו "הנה היקמן נכנס... הלך המשחק", בטח לא בהתחלה של המשחק. אז קצת הגינות ממך בבקשה.

דבר שני, מותר לכל אחד להגיד מה שהוא רוצה. אני לא מתלהם, לא מקלל ולא יורד על אחרים. פשוט מציג את הצד שלי ואת הדעה שלי, ובשביל זה יש פורום.

דבר שלישי, אם אני צריך לחכות לדאבל דאבל של ליאור מול פרוקום בשביל לחזור לכתוב בפורום, אז אור (השני) צריך לחכות לעונה הבאה, אחרי שקבר את העונה הזאת 20 פעם,
ואור הוא לא היחיד. כל אחד כאן נתן הערכות שגויות ותחזיות שהתבררו כמופרכות.

דבר רביעי, אני אלף פעם כבר ביקרתי את ליאור וכתבתי בגנות האופי שלו והיכולות בהגנה. זה עדיין לא הופך אותו לאשם הבלעדי ביכולת הנוכחית שלו. כמו שפליקס אומר,
אי אפשר להצליח כשמקבלים 4 דקות.
אז אם כולנו מסכימים שבלאט עושה עבודה גדולה עם מכבי, אז אולי מספיק לרדת לחיים של ליאור אחרי כל משחק ומשחק? מה אתם מקבלים מזה?

דבר חמישי, היקמן נותן עונת רוקי מצויינת - אין ויכוח. אני באופן אישי לא מתחבר לשחקן הזה, וזאת זכותי. אתה לא רואה אותי אבל פותח שרשורים אחרי כל משחק בדרישה
להעיף אותו מהקבוצה. אם ימשיך ביכולת הנוכחית שלו, אז אולי גם אשמח אם הוא יישאר, מה שסביר להניח לא נכון לגביך ולגבי כל שאר המקטרגים בהקשר לליאור.

זאת אנלוגיה פשוט לא נכונה. אם הייתי ממשיך להגיד שהקבוצה פח ושלא נגיע לשום מקום, זה היה נכון. אף אחד לא אמר לך לא להגיב בפורום. כל מה שאמרו זה שזה מוזר שלמרות שמכבי מצליחה כל כך יפה בלי ליאור, אתם מתעקשים לחפש לחפש תירוצים ליכולת הגרועה שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2013, 20:49

אני חושב שחני סיכמה את הדיון יפה ונכון.

אור, בוא נסכים על זה שליאור שחקן בינוני ושרפא הוא טניסאי גדול יותר מרוג'ר. נראה לי הוגן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2013, 20:56

jol9 כתב:אני חושב שחני סיכמה את הדיון יפה ונכון.

אור, בוא נסכים על זה שליאור שחקן בינוני ושרפא הוא טניסאי גדול יותר מרוג'ר. נראה לי הוגן.

אני אקים היכל תהילה אירופאי, ואבחר את ליאור לשחקן הכי טוב בכל הזמנים לפני שאני אעשה את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra ו־14 אורחים