or163 כתב:jol9 כתב:or163 כתב:אחרי החודש וחצי האחרונים של מכבי ללא אליהו אפשר לצפות מהגרופים של אליהו לפחות לא לדבר עד שהוא יגיח בעונה הבאה עם דאבל דאבל מול פרוקום, אך לא ולא אתם לא רק שמגיבים אלא עוד תוקפים אותנו על כך שאנחנו חושבים שהוא לא כזה קריטי למכבי, בטח במחיר שהוא מרוויח עכשיו.
פעם הבאה באמת נפנה אליך לקבל אישור להגיב ולדבר.
לא מבין מה עבר עליי כשכתבתי את כל הפוסטים האלה מבלי להתייעץ איתך.
השחקן נראה כמו פח אשפה במקרה הטוב וגם אם יש לו את כל הכישרון שבעולם עם רמת העצלנות והאדישות המרגיזה שלו זה כנראה לא מספיק,
ובאופן לא מפתיע אלו שמגנים עליו בחירוף נפש הם אותם אנשים שרוצים לשחרר את היקמן שנותן עונת רוקי
מצויינת ביורוליג בטח בקבוצה כמו מכבי ברבע מהמחיר של אליהו, אז קצת הגינות...
מה גם שכל עוד בלאט ימשיך במכבי (אני מקווה מאוד שכך יקרה), המצב של אליהו לא ישתנה, הוא אולי יתן כמה משחקים טובים בשלב המוקדם וייעלם כרגיל בשלבים המכריעים של העונה.
דבר ראשון, לא שמעת ממני אמירה כמו "הנה היקמן נכנס... הלך המשחק", בטח לא בהתחלה של המשחק. אז קצת הגינות ממך בבקשה.
דבר שני, מותר לכל אחד להגיד מה שהוא רוצה. אני לא מתלהם, לא מקלל ולא יורד על אחרים. פשוט מציג את הצד שלי ואת הדעה שלי, ובשביל זה יש פורום.
דבר שלישי, אם אני צריך לחכות לדאבל דאבל של ליאור מול פרוקום בשביל לחזור לכתוב בפורום, אז אור (השני) צריך לחכות לעונה הבאה, אחרי שקבר את העונה הזאת 20 פעם,
ואור הוא לא היחיד. כל אחד כאן נתן הערכות שגויות ותחזיות שהתבררו כמופרכות.
דבר רביעי, אני אלף פעם כבר ביקרתי את ליאור וכתבתי בגנות האופי שלו והיכולות בהגנה. זה עדיין לא הופך אותו לאשם הבלעדי ביכולת הנוכחית שלו. כמו שפליקס אומר,
אי אפשר להצליח כשמקבלים 4 דקות.
אז אם כולנו מסכימים שבלאט עושה עבודה גדולה עם מכבי, אז אולי מספיק לרדת לחיים של ליאור אחרי כל משחק ומשחק? מה אתם מקבלים מזה?
דבר חמישי, היקמן נותן עונת רוקי מצויינת - אין ויכוח. אני באופן אישי לא מתחבר לשחקן הזה, וזאת זכותי. אתה לא רואה אותי אבל פותח שרשורים אחרי כל משחק בדרישה
להעיף אותו מהקבוצה. אם ימשיך ביכולת הנוכחית שלו, אז אולי גם אשמח אם הוא יישאר, מה שסביר להניח לא נכון לגביך ולגבי כל שאר המקטרגים בהקשר לליאור.