12 אפריל 2013, 23:16
שמואל1 כתב:שחף כתב:שגב לא שחקן ליורוליג כרגע.
מכבי צריכה להפוך אותו לכזה, כמו שברצלונה הפכה את אברינס (ואברינס שחקן צעיר יותר)
זה צריך להתחיל בלפחות 20-25 דקות לערב בליגה הישראלית.
12 אפריל 2013, 23:17
felix_r כתב:גל גל כתב:גל גל כתב:שחף כתב:שגב לא שחקן ליורוליג כרגע.
דיברתי על הליגה
פארגו\גקסון, אוחיון
לוגאן\היקמן\אחר, הלפרין, לאנדסברג
סמית, פניני
כספי\זר, טיוס
גיימס, זר
פיל ג'קסון? אם זה ג'קסון אחר, זה לא יעזור
12 אפריל 2013, 23:17
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:NY boy כתב:הסגל הזה לא מחריד והוא לא צריך מהפכה, סגל מחריד לא מגיע להצלבה. הסגל הזה מחזיק בבסיס שחקנים משלימים מצוין ובלי שחקנים מובילים. הסגל הזה צריך רכז, קלעי ו4 יציבים וטובים, ש2 מהם הם שחקנים מובילים. אם פשוט יוסיפו 2 שחקנים מובילים לסגל של השחקנים המשלימים האלה + גבוה מחליף טוב אז פיינל פור יהיה אפשרי ובגדול. בשנה הבאה כמובן.
שחקנים שצריכים לעוף מפה דחוף- ליאור, מדלי, פלאניניץ'
שחקנים שלא היה מפריע לי אם יעזבו- יוגב, לוגאן\היקמן,פניני
שחקנים שצריכים להישאר- סמית'(למרות איך שהוא נראה בסדרה הזאת), ג'יימס, לאנדסברג.
אכן המצב מדהים.
סתם שאלה. מה גורם לך לרשום את לאנדסברג באלה שאתה רוצה שיישאר?
כאילו, לי אין בעיה שיישאר או שיילך, כי כרגע זה לא נראה שהוא מתאים לרמה או שהוא הולך ומשתפר ושבעונה הבאה נקבל שחקן שאפשר לסמוך עליו.
יכול להיות שזה יקרה, כמו שקרה עם שון, ויכול להיות שלא.
כי צריך איפושהו ישראלים בגלל החוק הרוסי. וכי לאנדסברג שחקן צעיר שעוד יכול להשתפר. פניני לדוגמא לא.
12 אפריל 2013, 23:18
12 אפריל 2013, 23:21
jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:NY boy כתב:הסגל הזה לא מחריד והוא לא צריך מהפכה, סגל מחריד לא מגיע להצלבה. הסגל הזה מחזיק בבסיס שחקנים משלימים מצוין ובלי שחקנים מובילים. הסגל הזה צריך רכז, קלעי ו4 יציבים וטובים, ש2 מהם הם שחקנים מובילים. אם פשוט יוסיפו 2 שחקנים מובילים לסגל של השחקנים המשלימים האלה + גבוה מחליף טוב אז פיינל פור יהיה אפשרי ובגדול. בשנה הבאה כמובן.
שחקנים שצריכים לעוף מפה דחוף- ליאור, מדלי, פלאניניץ'
שחקנים שלא היה מפריע לי אם יעזבו- יוגב, לוגאן\היקמן,פניני
שחקנים שצריכים להישאר- סמית'(למרות איך שהוא נראה בסדרה הזאת), ג'יימס, לאנדסברג.
אכן המצב מדהים.
סתם שאלה. מה גורם לך לרשום את לאנדסברג באלה שאתה רוצה שיישאר?
כאילו, לי אין בעיה שיישאר או שיילך, כי כרגע זה לא נראה שהוא מתאים לרמה או שהוא הולך ומשתפר ושבעונה הבאה נקבל שחקן שאפשר לסמוך עליו.
יכול להיות שזה יקרה, כמו שקרה עם שון, ויכול להיות שלא.
כי צריך איפושהו ישראלים בגלל החוק הרוסי. וכי לאנדסברג שחקן צעיר שעוד יכול להשתפר. פניני לדוגמא לא.
אז זה לא בגלל היכולת... בסדר, הבנתי.
אני הייתי הולך חזק על כספי. גם בויתור על החתמת יותם, סיום חוזהו של פניני וכן גם פתרון לנושא אליהו.
12 אפריל 2013, 23:23
12 אפריל 2013, 23:25
12 אפריל 2013, 23:27
12 אפריל 2013, 23:28
12 אפריל 2013, 23:29
Chen כתב:אני הייתי עושה משהו אחר, הייתי מוותר על סמית שלא שווה לדעתי מיליון דולר, מוותר על אליהו, ומביא את כספי לעמדה 3 במיליון דולר ואת טיוס כמחליף בעמדה 4. ככה גם יהיה לנו ישראלי בכיר שראוי להיות בחמישית יורוליג.
12 אפריל 2013, 23:31
CYellow7 כתב:Chen כתב:אני הייתי עושה משהו אחר, הייתי מוותר על סמית שלא שווה לדעתי מיליון דולר, מוותר על אליהו, ומביא את כספי לעמדה 3 במיליון דולר ואת טיוס כמחליף בעמדה 4. ככה גם יהיה לנו ישראלי בכיר שראוי להיות בחמישית יורוליג.
אתה רציני?מיליון דולר כספי לא שווה. הוא שחקן משלים, הוא לא יכול להוביל קבוצת יורוליג בחיים.
12 אפריל 2013, 23:32
felix_r כתב:זה לא ממש משנה את מי נביא. אם זאת לא תהיה חמישיית נבחרת רוסיה, הגנת החילופים בכל מקרה לא תעבוד.
12 אפריל 2013, 23:33
12 אפריל 2013, 23:34
שחף כתב:felix_r כתב:זה לא ממש משנה את מי נביא. אם זאת לא תהיה חמישיית נבחרת רוסיה, הגנת החילופים בכל מקרה לא תעבוד.
מה עם לברון ובאטייה? למיאמי זה עובד
12 אפריל 2013, 23:35
12 אפריל 2013, 23:37
12 אפריל 2013, 23:43
12 אפריל 2013, 23:47
שחף כתב:צודק. לברון היה סובל מנחת זרועו של מירוטיץ'. או שמירוטיץ' היה מופיע בפוסטר של לברון.
12 אפריל 2013, 23:48
jol9 כתב:חברים, צר לי לבשר לכם, אבל אתם תקועים בתקופת השושלת.
שחף, באמת??? מכבי לקחה את היורוליג עם בורשטיין ושארפ (ושניהם אגב טובים בהרבה ממה שהישראלים שלנו נותנים היום)? לא היו שם עוד איזה כמה חבר'ה בסביבה?
האם אתה יכול להביא שוב זרים ברמה הזאת? מה לגבי זר אחד כזה? כנראה שלא.
התקופה הזאת כבר לא רלוונטית.
אני מסתכל על המציאות ואני רואה - גרין = 500K, בורשטיין = 600K, ליאור = 750K... מכבי מוכנה לשלם על ישראלים. יש אחד ששווה את הסכומים האלה (ואף יותר) והוא כספי.
מכבי צריכה לבנות מודל להצלחה. המודל הזה לא יכול להתבסס על אותה קבוצה מדהימה עם שחקנים מדהימים ומאמן שמתאים להם באופן מושלם.
גם מכבי אז היתה קבוצה אחרת, שהצליחה להשאיר את כל השחקנים הטובים, ואפילו חיפשה להתחזק בכל שנה כמה שאפשר.
המודל לדעתי צריך להיות בנוי על שחקנים טובים, אבל לא כוכבי על, שמנגד יש להם רצון ועניין לשחק במכבי.
למשל - לאנגפורד. אפשר להחתים אותו כנראה לחוזה של 2-3 עונות בסכום סביר.
למשל ג'יימס וסמית' - כנ"ל. לא נראה כרגע שהם מחפשים לברוח מכאן.
למשל כספי - כפי שכבר כתבתי לפני (אם יחתום, זה בוודאי לא יהיה לעונה אחת).
יש כאן בסיס, שסביבו צריך להתאים את שאר החלקים על מנת לבנות קבוצה מנצחת. זה אולי ייקח עונה, אולי שתיים, אבל בסוף זה יבוא.
בעיניי זה עדיף מאשר כל הזמן לנסות לחפש את השאראס, הווייצ'יץ' או הפארגו והמוריס הבאים.
12 אפריל 2013, 23:49
jol9 כתב:חברים, צר לי לבשר לכם, אבל אתם תקועים בתקופת השושלת.
שחף, באמת??? מכבי לקחה את היורוליג עם בורשטיין ושארפ (ושניהם אגב טובים בהרבה ממה שהישראלים שלנו נותנים היום)? לא היו שם עוד איזה כמה חבר'ה בסביבה?
האם אתה יכול להביא שוב זרים ברמה הזאת? מה לגבי זר אחד כזה? כנראה שלא.
התקופה הזאת כבר לא רלוונטית.
אני מסתכל על המציאות ואני רואה - גרין = 500K, בורשטיין = 600K, ליאור = 750K... מכבי מוכנה לשלם על ישראלים. יש אחד ששווה את הסכומים האלה (ואף יותר) והוא כספי.
מכבי צריכה לבנות מודל להצלחה. המודל הזה לא יכול להתבסס על אותה קבוצה מדהימה עם שחקנים מדהימים ומאמן שמתאים להם באופן מושלם.
גם מכבי אז היתה קבוצה אחרת, שהצליחה להשאיר את כל השחקנים הטובים, ואפילו חיפשה להתחזק בכל שנה כמה שאפשר.
המודל לדעתי צריך להיות בנוי על שחקנים טובים, אבל לא כוכבי על, שמנגד יש להם רצון ועניין לשחק במכבי.
למשל - לאנגפורד. אפשר להחתים אותו כנראה לחוזה של 2-3 עונות בסכום סביר.
למשל ג'יימס וסמית' - כנ"ל. לא נראה כרגע שהם מחפשים לברוח מכאן.
למשל כספי - כפי שכבר כתבתי לפני (אם יחתום, זה בוודאי לא יהיה לעונה אחת).
יש כאן בסיס, שסביבו צריך להתאים את שאר החלקים על מנת לבנות קבוצה מנצחת. זה אולי ייקח עונה, אולי שתיים, אבל בסוף זה יבוא.
בעיניי זה עדיף מאשר כל הזמן לנסות לחפש את השאראס, הווייצ'יץ' או הפארגו והמוריס הבאים.