אולי האסימון ייפול בכל זאת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אולי האסימון ייפול בכל זאת

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אפריל 2013, 23:16

שמואל1 כתב:
שחף כתב:שגב לא שחקן ליורוליג כרגע.

מכבי צריכה להפוך אותו לכזה, כמו שברצלונה הפכה את אברינס (ואברינס שחקן צעיר יותר)
זה צריך להתחיל בלפחות 20-25 דקות לערב בליגה הישראלית.

מה זה "להפוך"? אין פה קסמים. ברצלונה לא הפכה את אברינס לשחקן, אברנס נחשב לכישרון עצום מאז שהוא ילד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 12 אפריל 2013, 23:17

felix_r כתב:
גל גל כתב:
גל גל כתב:
שחף כתב:שגב לא שחקן ליורוליג כרגע.

דיברתי על הליגה

פארגו\גקסון, אוחיון
לוגאן\היקמן\אחר, הלפרין, לאנדסברג
סמית, פניני
כספי\זר, טיוס
גיימס, זר

פיל ג'קסון? אם זה ג'קסון אחר, זה לא יעזור

דיברתי על אהרון גקסון, העיקר שנביא רכז זר שבאמת יודע לרכז הבעיה היא שבלאט רוצה המשכיות אבל מי רוצה המשכיות בקבוצה מסריחה כזו?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי jol9 » 12 אפריל 2013, 23:17

שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:
NY boy כתב:הסגל הזה לא מחריד והוא לא צריך מהפכה, סגל מחריד לא מגיע להצלבה. הסגל הזה מחזיק בבסיס שחקנים משלימים מצוין ובלי שחקנים מובילים. הסגל הזה צריך רכז, קלעי ו4 יציבים וטובים, ש2 מהם הם שחקנים מובילים. אם פשוט יוסיפו 2 שחקנים מובילים לסגל של השחקנים המשלימים האלה + גבוה מחליף טוב אז פיינל פור יהיה אפשרי ובגדול. בשנה הבאה כמובן.

שחקנים שצריכים לעוף מפה דחוף- ליאור, מדלי, פלאניניץ'
שחקנים שלא היה מפריע לי אם יעזבו- יוגב, לוגאן\היקמן,פניני
שחקנים שצריכים להישאר- סמית'(למרות איך שהוא נראה בסדרה הזאת), ג'יימס, לאנדסברג.

אכן המצב מדהים.

סתם שאלה. מה גורם לך לרשום את לאנדסברג באלה שאתה רוצה שיישאר?
כאילו, לי אין בעיה שיישאר או שיילך, כי כרגע זה לא נראה שהוא מתאים לרמה או שהוא הולך ומשתפר ושבעונה הבאה נקבל שחקן שאפשר לסמוך עליו.
יכול להיות שזה יקרה, כמו שקרה עם שון, ויכול להיות שלא.

כי צריך איפושהו ישראלים בגלל החוק הרוסי. וכי לאנדסברג שחקן צעיר שעוד יכול להשתפר. פניני לדוגמא לא.

אז זה לא בגלל היכולת... בסדר, הבנתי.

אני הייתי הולך חזק על כספי. גם בויתור על החתמת יותם, סיום חוזהו של פניני וכן גם פתרון לנושא אליהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 12 אפריל 2013, 23:18

להביא את כספי זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות בקיץ, מכמה סיבות. דני קמצני יגיד שזו ההחתמה הגדולה שלו, ומהכסף שישאר אנחנו נקבל את יניב גרין בחוזה חדש כמחליף לג'יימס ואת גוני יזרעלי כרכז ראשון.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 12 אפריל 2013, 23:21

jol9 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:
NY boy כתב:הסגל הזה לא מחריד והוא לא צריך מהפכה, סגל מחריד לא מגיע להצלבה. הסגל הזה מחזיק בבסיס שחקנים משלימים מצוין ובלי שחקנים מובילים. הסגל הזה צריך רכז, קלעי ו4 יציבים וטובים, ש2 מהם הם שחקנים מובילים. אם פשוט יוסיפו 2 שחקנים מובילים לסגל של השחקנים המשלימים האלה + גבוה מחליף טוב אז פיינל פור יהיה אפשרי ובגדול. בשנה הבאה כמובן.

שחקנים שצריכים לעוף מפה דחוף- ליאור, מדלי, פלאניניץ'
שחקנים שלא היה מפריע לי אם יעזבו- יוגב, לוגאן\היקמן,פניני
שחקנים שצריכים להישאר- סמית'(למרות איך שהוא נראה בסדרה הזאת), ג'יימס, לאנדסברג.

אכן המצב מדהים.

סתם שאלה. מה גורם לך לרשום את לאנדסברג באלה שאתה רוצה שיישאר?
כאילו, לי אין בעיה שיישאר או שיילך, כי כרגע זה לא נראה שהוא מתאים לרמה או שהוא הולך ומשתפר ושבעונה הבאה נקבל שחקן שאפשר לסמוך עליו.
יכול להיות שזה יקרה, כמו שקרה עם שון, ויכול להיות שלא.

כי צריך איפושהו ישראלים בגלל החוק הרוסי. וכי לאנדסברג שחקן צעיר שעוד יכול להשתפר. פניני לדוגמא לא.

אז זה לא בגלל היכולת... בסדר, הבנתי.

אני הייתי הולך חזק על כספי. גם בויתור על החתמת יותם, סיום חוזהו של פניני וכן גם פתרון לנושא אליהו.

כספי בחוזה חדש יעלה עם המס כמו פארמר, או דיאמנטידיס. אתה באמת בטוח שאתה רוצה אותו חזרה בסכומים האלה? לא עדיף אחד מהשנים האלה?
ועוד עם אבאל'ה שיתלונן אם בלאט חס וחלילה יחליט לספסל אותו בטעות?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 12 אפריל 2013, 23:23

כספי בניגוד לשחקנים זרים הוא מישהו שההנהלה כן תהיה מוכנה להשקיע (ראה מקרה אליהו).
אולי זה גם יבוא יחד עם המשקיעים החדשים.

בכל מקרה אתה חייב ישראלים טובים בקבוצה, וכרגע אין לך כאלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 12 אפריל 2013, 23:25

אני הייתי עושה משהו אחר, הייתי מוותר על סמית שלא שווה לדעתי מיליון דולר, מוותר על אליהו, ומביא את כספי לעמדה 3 במיליון דולר ואת טיוס כמחליף בעמדה 4. ככה גם יהיה לנו ישראלי בכיר שראוי להיות בחמישית יורוליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שחף » 12 אפריל 2013, 23:27

היו לנו שני ישראלים טובים שזכינו ביורוליג- דרק ובורשטיין+ מתאזרחים חביבים(בלו ותומאס). כשמשקיעים כסף בפניני וליאור נשארים עם תומאס ומדלי בתור קו קדמי שאמור להוביל את הקבוצה וככה זה גם נראה. לא יודע, חוץ ממיקי אף ישראלי לא הוביל את מכבי להצלחה ברמה האירופאית. מה שהזוי שלפחות לגבי חלק מהשחקנים מכבי משלמת להם הרבה מעל ערך השוק שלהם. פניני לא יקבל בשום מקום 350K כזר, ובטח שלא בארץ.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 12 אפריל 2013, 23:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2013, 23:28

זה לא ממש משנה את מי נביא. אם זאת לא תהיה חמישיית נבחרת רוסיה, הגנת החילופים בכל מקרה לא תעבוד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 12 אפריל 2013, 23:29

Chen כתב:אני הייתי עושה משהו אחר, הייתי מוותר על סמית שלא שווה לדעתי מיליון דולר, מוותר על אליהו, ומביא את כספי לעמדה 3 במיליון דולר ואת טיוס כמחליף בעמדה 4. ככה גם יהיה לנו ישראלי בכיר שראוי להיות בחמישית יורוליג.

אתה רציני?מיליון דולר כספי לא שווה. הוא שחקן משלים, הוא לא יכול להוביל קבוצת יורוליג בחיים.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי Chen » 12 אפריל 2013, 23:31

CYellow7 כתב:
Chen כתב:אני הייתי עושה משהו אחר, הייתי מוותר על סמית שלא שווה לדעתי מיליון דולר, מוותר על אליהו, ומביא את כספי לעמדה 3 במיליון דולר ואת טיוס כמחליף בעמדה 4. ככה גם יהיה לנו ישראלי בכיר שראוי להיות בחמישית יורוליג.

אתה רציני?מיליון דולר כספי לא שווה. הוא שחקן משלים, הוא לא יכול להוביל קבוצת יורוליג בחיים.

אני חושב שהוא יכול להחזיק את הקבוצה בעמדה 3, לצד רכז כמובן שיהיה בעל הבית..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שחף » 12 אפריל 2013, 23:32

felix_r כתב:זה לא ממש משנה את מי נביא. אם זאת לא תהיה חמישיית נבחרת רוסיה, הגנת החילופים בכל מקרה לא תעבוד.

מה עם לברון ובאטייה? למיאמי זה עובד
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אפריל 2013, 23:33

בואו נניח לרגע שכספי שווה למכבי שני מיליון ברוטו( ואלוהים ישמור, הוא לא שווה את זה). למה שהוא לא יקפוץ לרוסיה בשביל פי 2?

עזבו שטויות, אי אפשר להשקיע מיליונים בישראלים, על חשבון הזרים. הבועה הזאת כבר התפוצצה לנו בפרצוף. שקודם ישקיעו בשחקנים שאמורים להוביל את הקבוצה ביורוליג, ובמה שנשאר יביאו ישראלים. פחות משנה לי כרגע אם זה יוגב או אפיק נסים, או אם זה פניני או בן רייס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2013, 23:34

שחף כתב:
felix_r כתב:זה לא ממש משנה את מי נביא. אם זאת לא תהיה חמישיית נבחרת רוסיה, הגנת החילופים בכל מקרה לא תעבוד.

מה עם לברון ובאטייה? למיאמי זה עובד

זה בגלל שב NBA ההתקפות פחות מתוחכמות, ויש פחות הנעת כדור. לא בטוח שזה יעבוד ביורוליג ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 12 אפריל 2013, 23:35

צודק. לברון היה סובל מנחת זרועו של מירוטיץ'. או שמירוטיץ' היה מופיע בפוסטר של לברון.
שחף

הודעהעל ידי Chen » 12 אפריל 2013, 23:37

אני חושב שאנחנו צריכים שחקן חמישיה ישראלי ביורוליג.. לאור היכולת המאכזבות של אליהו והמוגבלויות של יוגב אוחיון שהוכיח שהוא לא יכול להיות רכז ראשון אין לנו שחקן כזה. כספי יכול להיות אחד כזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 12 אפריל 2013, 23:43

חברים, צר לי לבשר לכם, אבל אתם תקועים בתקופת השושלת.
שחף, באמת??? מכבי לקחה את היורוליג עם בורשטיין ושארפ (ושניהם אגב טובים בהרבה ממה שהישראלים שלנו נותנים היום)? לא היו שם עוד איזה כמה חבר'ה בסביבה?
האם אתה יכול להביא שוב זרים ברמה הזאת? מה לגבי זר אחד כזה? כנראה שלא.

התקופה הזאת כבר לא רלוונטית.
אני מסתכל על המציאות ואני רואה - גרין = 500K, בורשטיין = 600K, ליאור = 750K... מכבי מוכנה לשלם על ישראלים. יש אחד ששווה את הסכומים האלה (ואף יותר) והוא כספי.

מכבי צריכה לבנות מודל להצלחה. המודל הזה לא יכול להתבסס על אותה קבוצה מדהימה עם שחקנים מדהימים ומאמן שמתאים להם באופן מושלם.
גם מכבי אז היתה קבוצה אחרת, שהצליחה להשאיר את כל השחקנים הטובים, ואפילו חיפשה להתחזק בכל שנה כמה שאפשר.

המודל לדעתי צריך להיות בנוי על שחקנים טובים, אבל לא כוכבי על, שמנגד יש להם רצון ועניין לשחק במכבי.
למשל - לאנגפורד. אפשר להחתים אותו כנראה לחוזה של 2-3 עונות בסכום סביר.
למשל ג'יימס וסמית' - כנ"ל. לא נראה כרגע שהם מחפשים לברוח מכאן.
למשל כספי - כפי שכבר כתבתי לפני (אם יחתום, זה בוודאי לא יהיה לעונה אחת).

יש כאן בסיס, שסביבו צריך להתאים את שאר החלקים על מנת לבנות קבוצה מנצחת. זה אולי ייקח עונה, אולי שתיים, אבל בסוף זה יבוא.

בעיניי זה עדיף מאשר כל הזמן לנסות לחפש את השאראס, הווייצ'יץ' או הפארגו והמוריס הבאים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2013, 23:47

שחף כתב:צודק. לברון היה סובל מנחת זרועו של מירוטיץ'. או שמירוטיץ' היה מופיע בפוסטר של לברון.

למה מירוטיץ'? בהגנת החילופים של מכבי הוא היה צריך לרדוף אחרי קארול. לא ראית היום את ג'יימס כל הזמן שומר מישהוא על קו השלוש (לא יודע את מי בדיוק הוא חיפש שם)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2013, 23:48

jol9 כתב:חברים, צר לי לבשר לכם, אבל אתם תקועים בתקופת השושלת.
שחף, באמת??? מכבי לקחה את היורוליג עם בורשטיין ושארפ (ושניהם אגב טובים בהרבה ממה שהישראלים שלנו נותנים היום)? לא היו שם עוד איזה כמה חבר'ה בסביבה?

אני מסתכל על המציאות ואני רואה - גרין = 500K, בורשטיין = 600K, ליאור = 750K... מכבי מוכנה לשלם על ישראלים. יש אחד ששווה את הסכומים האלה (ואף יותר) והוא כספי.

מכבי צריכה לבנות מודל להצלחה. המודל הזה לא יכול להתבסס על אותה קבוצה מדהימה עם שחקנים מדהימים ומאמן שמתאים להם באופן מושלם.
גם מכבי אז היתה קבוצה אחרת, שהצליחה להשאיר את כל השחקנים הטובים, ואפילו חיפשה להתחזק בכל שנה כמה שאפשר.

המודל לדעתי צריך להיות בנוי על שחקנים טובים, אבל לא כוכבי על, שמנגד יש להם רצון ועניין לשחק במכבי.

יש כאן בסיס, שסביבו צריך להתאים את שאר החלקים על מנת לבנות קבוצה מנצחת. זה אולי ייקח עונה, אולי שתיים, אבל בסוף זה יבוא.

בעיניי זה עדיף מאשר כל הזמן לנסות לחפש את השאראס, הווייצ'יץ' או הפארגו והמוריס הבאים.

גרין קיבל 800K
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אפריל 2013, 23:49

jol9 כתב:חברים, צר לי לבשר לכם, אבל אתם תקועים בתקופת השושלת.

והמציאות שאני רואה היא: גרין- כישלון, בורשטיין- כישלון, ליאור- כישלון, פניני- כישלון. אז למה לעשות את אותה הטעות שוב, ולשפוך מיליונים על ישראלי?
ושוב, כולם פה מדברים כאילו מיליון דולר יביאו לפה את כספי, ואני ממש לא בטוח בזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אדם ו־25 אורחים