16 אפריל 2013, 14:51
Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו בלאט אשם בזה שיוגב בינוני ומטה כל השנה?
הבן אדם קיבל קרדיט שאף שחקן במכבי לא קיבל השנה והוא פישל פעם אחרי פעם
כרגיל, הישראלים לא מסוגלים להסתכל במראה ולחשוב מה הם עשו לא בסדר
16 אפריל 2013, 15:00
Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו בלאט אשם בזה שיוגב בינוני ומטה כל השנה?
16 אפריל 2013, 15:03
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו בלאט אשם בזה שיוגב בינוני ומטה כל השנה?
פאפאלוקס אשם. השנה אנחנו יכולים לראות מי הוא האחראי הבלעדי להצלחתו של אוחיון בעונה שעברה.
פאפאלוקס היה מסביר ומכוון את יוגב בכל רגע מהספסל לאורך כל העונה.
השנה אין את פאפאלוקס שיסביר וילמד. בלאט יודע רק לצרוח על ישראלים או לייבש אותם.
16 אפריל 2013, 15:03
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו בלאט אשם בזה שיוגב בינוני ומטה כל השנה?
תיקון קל, הבן אדם קיבל קרדיט שאף רכז ישראלי לא קיבל מאז הימים שהיו משדרים משחקים בשחור לבן.
רוסיה, או לספסל.
16 אפריל 2013, 15:14
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו בלאט אשם בזה שיוגב בינוני ומטה כל השנה?
פאפאלוקס אשם. השנה אנחנו יכולים לראות מי הוא האחראי הבלעדי להצלחתו של אוחיון בעונה שעברה.
פאפאלוקס היה מסביר ומכוון את יוגב בכל רגע מהספסל לאורך כל העונה.
השנה אין את פאפאלוקס שיסביר וילמד. בלאט יודע רק לצרוח על ישראלים או לייבש אותם.
אה כי בשביל שאוחיון יהיה שחקן טוב אנחנו חייבים להחתים רכזים מזדקנים במאות אלפי דולרים בשביל שיכוונו אותו מהספסל?
הבן אדם קיבל חוזה ברוסיה שלא הגיע לו, זה ניפח לו את הראש כאילו הוא כריס פול אבל עכשיו פתאום הוא צריך שהמאמן יכוון אותו בכל תרגיל ותרגיל בשביל להיות רכז סביר?
גם לפני שנה עד המשחקים הטובים מול פאו(שבשלב מסויים נפסקו)הוא היה בינוני ומטה ובכל זאת התקופה הקצרצרה הזאת הספיקה בשביל לסדר לו את החוזה שלא מגיע לו
אוחיון פספס שלושה סלים מכריעים, לא עושה את השחקנים סביבו טובים יותר(שזאת המטרה של הרכז)והחדירות שלו פשוט מבישות אבל כן, אתה צודק, זה בלאט, זה תמיד בלאט
16 אפריל 2013, 15:16
16 אפריל 2013, 15:18
16 אפריל 2013, 15:23
16 אפריל 2013, 15:26
Holiday_Armadillo כתב:ואם אתה בוחר להאמין לכתבות של וואלה אז אוחיון בכלל לא היה אמור לקחת את הכדורים האחרונים האלה אבל לקח כיוון יצירתי ושם ז*ן על המאמן שלמרות שהחטיא פעמיים אמר לו ''אתה ווינר''
כן, איזה בן אדם מרושע
16 אפריל 2013, 15:29
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואם אתה בוחר להאמין לכתבות של וואלה אז אוחיון בכלל לא היה אמור לקחת את הכדורים האחרונים האלה אבל לקח כיוון יצירתי ושם ז*ן על המאמן שלמרות שהחטיא פעמיים אמר לו ''אתה ווינר''
כן, איזה בן אדם מרושע
אני לא מאמין לאף אחד.
את הדעה שלי אני בדרך כלל מגבש לבד (לא שמת לב עדיין?)
גם אם אוחיון לא היה אמור לקחת את הזריקות האלה בתכנון המקורי, לא צריך לשכוח, שהוא הרכז, הכדור נמצא אצלו בתחילת המהלך, וקורה לא מעט, שהתכנון המקורי לא מצליח (כי מכבי לא משחקת נגד קונוסים, יש גם הגנה בצד שני), ואז התרגיל משתבש, הזמן רץ, וחייבים לעשות משהו מהר.
אני רק אזכיר לך, שכמעט בכל המשחקים הצמודים ראינו, שהתרגילים של בלאט לזריקה האחרונה, הם תרגילים שלא מצליחים ב 90% מהמקרים, גם כשאוחיון על המגרש, וגם שהוא איננו. ב 90% מהמקרים השחקנים של מכבי רק מסתבכים. ככה שלדעתי, מי שאשם בסיומות לא מוצלחות הוא המאמן, שלא מתרגל מספיק באימונים את התרגיל להתקפה האחרונה, ורק במקרה הצורך מתחיל להמציא את התרגיל במהלך המשחק.
16 אפריל 2013, 15:41
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואם אתה בוחר להאמין לכתבות של וואלה אז אוחיון בכלל לא היה אמור לקחת את הכדורים האחרונים האלה אבל לקח כיוון יצירתי ושם ז*ן על המאמן שלמרות שהחטיא פעמיים אמר לו ''אתה ווינר''
כן, איזה בן אדם מרושע
אני לא מאמין לאף אחד.
את הדעה שלי אני בדרך כלל מגבש לבד (לא שמת לב עדיין?)
גם אם אוחיון לא היה אמור לקחת את הזריקות האלה בתכנון המקורי, לא צריך לשכוח, שהוא הרכז, הכדור נמצא אצלו בתחילת המהלך, וקורה לא מעט, שהתכנון המקורי לא מצליח (כי מכבי לא משחקת נגד קונוסים, יש גם הגנה בצד שני), ואז התרגיל משתבש, הזמן רץ, וחייבים לעשות משהו מהר.
אני רק אזכיר לך, שכמעט בכל המשחקים הצמודים ראינו, שהתרגילים של בלאט לזריקה האחרונה, הם תרגילים שלא מצליחים ב 90% מהמקרים, גם כשאוחיון על המגרש, וגם שהוא איננו. ב 90% מהמקרים השחקנים של מכבי רק מסתבכים. ככה שלדעתי, מי שאשם בסיומות לא מוצלחות הוא המאמן, שלא מתרגל מספיק באימונים את התרגיל להתקפה האחרונה, ורק במקרה הצורך מתחיל להמציא את התרגיל במהלך המשחק.
כן אם אוחיון מכדרר במשך 10 שניות מול שחקן כשכולם יודעים שהוא ייקח אותו פנימה ממש יכול לקרות משהו
כמו שליאב אמר, כל פעם שמשהו לא מצליח זה אשמת בלאט, אז מה יש לי בכלל לנהל דיון עם מישהו שלא אובייקטיבי? לפחות שאני לא אובייקטיבית(מדלי)אני אומרת את זה מראש ונמנעת מדיונים
16 אפריל 2013, 15:47
16 אפריל 2013, 15:50
16 אפריל 2013, 18:37
jol9 כתב:פליקס,
בהקשר למשפט שלך על מפקד יחידה, אז צריך להגיד בצורה הוגנת שלבלאט מגיע קרדיט עצום על זה שבכלל הביא את מכבי להצלבה, בעוד קבוצות עם הרבה יותר כשרון כמו חימקי, פנר ומילאנו לא הגיעו לשם.
בקשר לאוחיון - אני גם חושב שיוגב קיבל המון קרדיט העונה מבלאט. אני לא יודע אם קרה משהו בינהם בימים האחרונים או לא, אבל את האחריות על היכולת שלו, אוחיון
צריך לקחת ולא בלאט. במקרה של ליאור, אין ספק שבלאט מקפח את ליאור בדקות ובביטחון, אבל במקרה של אוחיון זה ממש לא המצב.
16 אפריל 2013, 20:13
felix_r כתב:jol9 כתב:פליקס,
בהקשר למשפט שלך על מפקד יחידה, אז צריך להגיד בצורה הוגנת שלבלאט מגיע קרדיט עצום על זה שבכלל הביא את מכבי להצלבה, בעוד קבוצות עם הרבה יותר כשרון כמו חימקי, פנר ומילאנו לא הגיעו לשם.
בקשר לאוחיון - אני גם חושב שיוגב קיבל המון קרדיט העונה מבלאט. אני לא יודע אם קרה משהו בינהם בימים האחרונים או לא, אבל את האחריות על היכולת שלו, אוחיון
צריך לקחת ולא בלאט. במקרה של ליאור, אין ספק שבלאט מקפח את ליאור בדקות ובביטחון, אבל במקרה של אוחיון זה ממש לא המצב.
קודם כל כן נתתי לבלאט קרדיט על הקאמבק. אפשר להכנס לאשכול בלאט ולבדוק.
לגבי הקבוצות שציינת, תסכים איתי, שכולנו (רובנו) ידענו מראש, שסקאריולו לא יעשה כלום עם מילאנו ופנר כרגיל תכשל.
לגבי חימקי, כן. קבוצה טובה ממכבי, שהייתה אמורה להיות בהצלבה לכל הדעות.
יוני, אף אחד לא מתווכח על זה, שאוחיון קיבל המון המון קרדיט. אני גם מסכים שהוא אכזב. אבל הטענה שלי היא, שזה היה מחוסר ברירה. בדיוק כמו ששון ג'יימס הפך העונה לסנטר פותח לא בגלל תכנון כלשהו, אלא רק מחוסר ברירה. אתה לא מסכים?