יוגב אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יוגב אוחיון

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אפריל 2013, 14:51

Holiday_Armadillo כתב:אז עכשיו בלאט אשם בזה שיוגב בינוני ומטה כל השנה?
הבן אדם קיבל קרדיט שאף שחקן במכבי לא קיבל השנה והוא פישל פעם אחרי פעם
כרגיל, הישראלים לא מסוגלים להסתכל במראה ולחשוב מה הם עשו לא בסדר

תיקון קל, הבן אדם קיבל קרדיט שאף רכז ישראלי לא קיבל מאז הימים שהיו משדרים משחקים בשחור לבן.
רוסיה, או לספסל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 16 אפריל 2013, 15:00

פאפאלוקס אשם. השנה אנחנו יכולים לראות מי הוא האחראי הבלעדי להצלחתו של אוחיון בעונה שעברה.
פאפאלוקס היה מסביר ומכוון את יוגב בכל רגע מהספסל לאורך כל העונה.
השנה אין את פאפאלוקס שיסביר וילמד. בלאט יודע רק לצרוח על ישראלים או לייבש אותם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2013, 15:03

felix_r כתב:

פאפאלוקס אשם. השנה אנחנו יכולים לראות מי הוא האחראי הבלעדי להצלחתו של אוחיון בעונה שעברה.

אה כי בשביל שאוחיון יהיה שחקן טוב אנחנו חייבים להחתים רכזים מזדקנים במאות אלפי דולרים בשביל שיכוונו אותו מהספסל?
הבן אדם קיבל חוזה ברוסיה שלא הגיע לו, זה ניפח לו את הראש כאילו הוא כריס פול אבל עכשיו פתאום הוא צריך שהמאמן יכוון אותו בכל תרגיל ותרגיל בשביל להיות רכז סביר?
גם לפני שנה עד המשחקים הטובים מול פאו(שבשלב מסויים נפסקו)הוא היה בינוני ומטה ובכל זאת התקופה הקצרצרה הזאת הספיקה בשביל לסדר לו את החוזה שלא מגיע לו

אוחיון פספס שלושה סלים מכריעים, לא עושה את השחקנים סביבו טובים יותר(שזאת המטרה של הרכז)והחדירות שלו פשוט מבישות אבל כן, אתה צודק, זה בלאט, זה תמיד בלאט
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 16 אפריל 2013, 15:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 אפריל 2013, 15:03

MTA2311 כתב:

תיקון קל, הבן אדם קיבל קרדיט שאף רכז ישראלי לא קיבל מאז הימים שהיו משדרים משחקים בשחור לבן.
רוסיה, או לספסל.

קטש לא היה בימים של טלוויזיה שחור לבן.... ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 16 אפריל 2013, 15:14

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

אה כי בשביל שאוחיון יהיה שחקן טוב אנחנו חייבים להחתים רכזים מזדקנים במאות אלפי דולרים בשביל שיכוונו אותו מהספסל?
הבן אדם קיבל חוזה ברוסיה שלא הגיע לו, זה ניפח לו את הראש כאילו הוא כריס פול אבל עכשיו פתאום הוא צריך שהמאמן יכוון אותו בכל תרגיל ותרגיל בשביל להיות רכז סביר?
גם לפני שנה עד המשחקים הטובים מול פאו(שבשלב מסויים נפסקו)הוא היה בינוני ומטה ובכל זאת התקופה הקצרצרה הזאת הספיקה בשביל לסדר לו את החוזה שלא מגיע לו

אוחיון פספס שלושה סלים מכריעים, לא עושה את השחקנים סביבו טובים יותר(שזאת המטרה של הרכז)והחדירות שלו פשוט מבישות אבל כן, אתה צודק, זה בלאט, זה תמיד בלאט

לא חייבים את פאפאלוקס כדי להשביח שחקן. צריך שהמאמן יעבוד איתו וילמד איתו. לא רק יצרח וישפיל.

נכון, אוחיון לא הצליח לקלוע סלי ניצחון בשני משחקים. אז? מה גם שאם תצפי שוב בקטעים האלה בהילוך איטי, תראי שבשני המקרים היו עליו עבירות בזמן הזריקה. זה ידוע שהשופטים לא מרבים לשרוק בשניות הסיום אפילו לטובת שחקנים גדולים ומפורסמים יותר מאוחיון... בכל מקרה, זה קורה לכל אחד. ראינו מה סמית' עשה במשחק בברצלונה בזריקה האחרונה. לא הצליח אפילו לזרוק... טיפשי לאשים שחקן בכך שלא הצליח לקלוע בשניה האחרונה מול כל ההגנה היריבה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2013, 15:16

ואם אתה בוחר להאמין לכתבות של וואלה אז אוחיון בכלל לא היה אמור לקחת את הכדורים האחרונים האלה אבל לקח כיוון יצירתי ושם ז*ן על המאמן שלמרות שהחטיא פעמיים אמר לו ''אתה ווינר''
כן, איזה בן אדם מרושע
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אפריל 2013, 15:18

"יצרח וישפיל". בסדר...
מאמנים גם צועקים לפעמים, זה חלק מלהיות מאמן. מעניין שרק השחקנים הישראלים מרשים לעצמם להתלונן על זה שהמאמן צועק עליהם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 אפריל 2013, 15:23

מצחיק שאתה אומר שטיפשי להאשים את אוחיון אבל כל פעם שיש פעולה רעה במשחק, לשחקן מסויים, למועדון עצמו אתה מאשים את בלאט.
קצת אובייקטיביות עוד לא הרגה אף אחד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 16 אפריל 2013, 15:26

Holiday_Armadillo כתב:ואם אתה בוחר להאמין לכתבות של וואלה אז אוחיון בכלל לא היה אמור לקחת את הכדורים האחרונים האלה אבל לקח כיוון יצירתי ושם ז*ן על המאמן שלמרות שהחטיא פעמיים אמר לו ''אתה ווינר''
כן, איזה בן אדם מרושע

אני לא מאמין לאף אחד.
את הדעה שלי אני בדרך כלל מגבש לבד (לא שמת לב עדיין?)

גם אם אוחיון לא היה אמור לקחת את הזריקות האלה בתכנון המקורי, לא צריך לשכוח, שהוא הרכז, הכדור נמצא אצלו בתחילת המהלך, וקורה לא מעט, שהתכנון המקורי לא מצליח (כי מכבי לא משחקת נגד קונוסים, יש גם הגנה בצד שני), ואז התרגיל משתבש, הזמן רץ, וחייבים לעשות משהו מהר.

אני רק אזכיר לך, שכמעט בכל המשחקים הצמודים ראינו, שהתרגילים של בלאט לזריקה האחרונה, הם תרגילים שלא מצליחים ב 90% מהמקרים, גם כשאוחיון על המגרש, וגם שהוא איננו. ב 90% מהמקרים השחקנים של מכבי רק מסתבכים. ככה שלדעתי, מי שאשם בסיומות לא מוצלחות הוא המאמן, שלא מתרגל מספיק באימונים את התרגיל להתקפה האחרונה, ורק במקרה הצורך מתחיל להמציא את התרגיל במהלך המשחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2013, 15:29

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ואם אתה בוחר להאמין לכתבות של וואלה אז אוחיון בכלל לא היה אמור לקחת את הכדורים האחרונים האלה אבל לקח כיוון יצירתי ושם ז*ן על המאמן שלמרות שהחטיא פעמיים אמר לו ''אתה ווינר''
כן, איזה בן אדם מרושע

אני לא מאמין לאף אחד.

גם אם אוחיון לא היה אמור לקחת את הזריקות האלה בתכנון המקורי, לא צריך לשכוח, שהוא הרכז, הכדור נמצא אצלו בתחילת המהלך, וקורה לא מעט, שהתכנון המקורי לא מצליח (כי מכבי לא משחקת נגד קונוסים, יש גם הגנה בצד שני), ואז התרגיל משתבש, הזמן רץ, וחייבים לעשות משהו מהר.

אני רק אזכיר לך, שכמעט בכל המשחקים הצמודים ראינו, שהתרגילים של בלאט לזריקה האחרונה, הם תרגילים שלא מצליחים ב 90% מהמקרים, גם כשאוחיון על המגרש, וגם שהוא איננו. ב 90% מהמקרים השחקנים של מכבי רק מסתבכים. ככה שלדעתי, מי שאשם בסיומות לא מוצלחות הוא המאמן, שלא מתרגל מספיק באימונים את התרגיל להתקפה האחרונה, ורק במקרה הצורך מתחיל להמציא את התרגיל במהלך המשחק.

כן אם אוחיון מכדרר במשך 10 שניות מול שחקן כשכולם יודעים שהוא ייקח אותו פנימה ממש יכול לקרות משהו

כמו שליאב אמר, כל פעם שמשהו לא מצליח זה אשמת בלאט, אז מה יש לי בכלל לנהל דיון עם מישהו שלא אובייקטיבי? לפחות שאני לא אובייקטיבית(מדלי)אני אומרת את זה מראש ונמנעת מדיונים

אתה כנראה כבר לא מבין כמה אתה צפוי בהתפרצויות שלך על בלאט
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 16 אפריל 2013, 15:41

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:
כן, איזה בן אדם מרושע

אני לא מאמין לאף אחד.

כן אם אוחיון מכדרר במשך 10 שניות מול שחקן כשכולם יודעים שהוא ייקח אותו פנימה ממש יכול לקרות משהו

כמו שליאב אמר, כל פעם שמשהו לא מצליח זה אשמת בלאט, אז מה יש לי בכלל לנהל דיון עם מישהו שלא אובייקטיבי? לפחות שאני לא אובייקטיבית(מדלי)אני אומרת את זה מראש ונמנעת מדיונים

אולי אלה אתם שלא אובייקטיבים?

אני מאשים את בלאט בלא מעט דברים, כי הדרישות שלי מכל אחד הן בהתאם לציפיות.
נשמע לך הגיוני לעשות?

רבים מחשיבים את בלאט לאחד המאמנים הטובים באירופה, לכן גם הדרישות שלי ממנו הן גבוהות.
אף אחד פה לא אומר שאוחיון הוא אחד הרכזים הטובים באירופה, לכן גם אין לדרוש ממנו כאילו היה דיאמנטידיס.

חוץ מזה, מאמן של קבוצה בספורט הוא כמו מפקד של יחידה בצבא. באופן ישיר או עקיף הוא אחראי על הכל!
אז נכון, אפשר לנהוג כמוכם, וכמו שאומרים בצבא להפיל את כל האשמה על הש"ג , או במקרה שלנו יותר נכון לומר א"א (אוחיון ואליהו). ואפשר גם אחרת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2013, 15:47

''בלא מעט דברים''? אתה מאשים את בלאט ב-ה-כ-ל
אוחיון לא טוב? בלאט
אליהו לא טוב? בלאט
שחקנים עושים שטויות? בלאט
נגמרה הטחינה בפלאפל ממול? בלאט

יש גבול למה שמאמן יכול לעשות
המאמן עומד על הקווים והשחקנים נמצאים עם הכדור בידיים והם יבחרו אם לקחת שלשה מ-400 מטר או לחדור לתוך יער של שחקני 2.13
המאמן יכול לצעוק עליהם ולהגיד להם להפסיק אבל אם הם מחזיקים בכדור והם בוחרים לעשות משהו אין למאמן שום שליטה על זה

אוחיון לא היה סופרסטאר לפני שנה וטענתי את זה עוד כשנגמרה העונה
הייתה לו תקופה טובה אבל לפני ואחרי הוא היה בינוני ומטה והשנה רואים את זה
זה שבלאט כועס עליו כי הוא עושה שטויות זאת עבודה של מאמן ועם כל הכבוד לך, אתה לא יודע מה הולך באימונים וכמה הוא עובד איתו אז להגיד שזאת אשמת בלאט כי הוא רק צורח עליו זה מגוחך
בלאט לא אשם שאוחיון בינוני
הייתי מאשימה הרבה אנשים במצב של הקבוצה השנה לפני שהייתי מאשימה את בלאט(כמו ההנהלה, הסיפור של אוחיון עם רוסיה וכו' וכו')
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2013, 15:50

פליקס,
בהקשר למשפט שלך על מפקד יחידה, אז צריך להגיד בצורה הוגנת שלבלאט מגיע קרדיט עצום על זה שבכלל הביא את מכבי להצלבה, בעוד קבוצות עם הרבה יותר כשרון כמו חימקי, פנר ומילאנו לא הגיעו לשם.

בקשר לאוחיון - אני גם חושב שיוגב קיבל המון קרדיט העונה מבלאט. אני לא יודע אם קרה משהו בינהם בימים האחרונים או לא, אבל את האחריות על היכולת שלו, אוחיון
צריך לקחת ולא בלאט. במקרה של ליאור, אין ספק שבלאט מקפח את ליאור בדקות ובביטחון, אבל במקרה של אוחיון זה ממש לא המצב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 16 אפריל 2013, 18:37

jol9 כתב:פליקס,
בהקשר למשפט שלך על מפקד יחידה, אז צריך להגיד בצורה הוגנת שלבלאט מגיע קרדיט עצום על זה שבכלל הביא את מכבי להצלבה, בעוד קבוצות עם הרבה יותר כשרון כמו חימקי, פנר ומילאנו לא הגיעו לשם.

בקשר לאוחיון - אני גם חושב שיוגב קיבל המון קרדיט העונה מבלאט. אני לא יודע אם קרה משהו בינהם בימים האחרונים או לא, אבל את האחריות על היכולת שלו, אוחיון
צריך לקחת ולא בלאט. במקרה של ליאור, אין ספק שבלאט מקפח את ליאור בדקות ובביטחון, אבל במקרה של אוחיון זה ממש לא המצב.

קודם כל כן נתתי לבלאט קרדיט על הקאמבק. אפשר להכנס לאשכול בלאט ולבדוק.
לגבי הקבוצות שציינת, תסכים איתי, שכולנו (רובנו) ידענו מראש, שסקאריולו לא יעשה כלום עם מילאנו ופנר כרגיל תכשל.
לגבי חימקי, כן. קבוצה טובה ממכבי, שהייתה אמורה להיות בהצלבה לכל הדעות.

יוני, אף אחד לא מתווכח על זה, שאוחיון קיבל המון המון קרדיט. אני גם מסכים שהוא אכזב. אבל הטענה שלי היא, שזה היה מחוסר ברירה. בדיוק כמו ששון ג'יימס הפך העונה לסנטר פותח לא בגלל תכנון כלשהו, אלא רק מחוסר ברירה. אתה לא מסכים?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2013, 20:13

felix_r כתב:
jol9 כתב:פליקס,

קודם כל כן נתתי לבלאט קרדיט על הקאמבק. אפשר להכנס לאשכול בלאט ולבדוק.
לגבי הקבוצות שציינת, תסכים איתי, שכולנו (רובנו) ידענו מראש, שסקאריולו לא יעשה כלום עם מילאנו ופנר כרגיל תכשל.
לגבי חימקי, כן. קבוצה טובה ממכבי, שהייתה אמורה להיות בהצלבה לכל הדעות.

יוני, אף אחד לא מתווכח על זה, שאוחיון קיבל המון המון קרדיט. אני גם מסכים שהוא אכזב. אבל הטענה שלי היא, שזה היה מחוסר ברירה. בדיוק כמו ששון ג'יימס הפך העונה לסנטר פותח לא בגלל תכנון כלשהו, אלא רק מחוסר ברירה. אתה לא מסכים?

כן. מסכים.
רק שאני בניגוד אליך לא חושב שזאת אחריות של בלאט.
אני מתחילת העונה אומר שבניית הקבוצה השנה היא באחריות ההנהלה. בלאט היה שותף כמו שגור שלף היה שותף וגם גיא גודס. בפועל, הכוח המשמעותי והמניע של הבנייה
היה דני פדרמן.

ד"א זה רק אני או שחצי מהדיון שהיה כאן נמחק?? אי אפשר לצאת לטייל עם הילדה יותר בבית הזה, בלי שדברים יימחקו?? :laugh2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot], עידן ו־17 אורחים