פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הצלבה, משחק מס' 3: מכבי נגד ריאל מדריד - שלישי, 21:00 ער

16 אפריל 2013, 22:35

rc4991 כתב:איך אני מת על ג'יימס
בא לי לחבק אותו אחרי הראיון הזה :heart

מה היה?

16 אפריל 2013, 22:38

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:איך אני מת על ג'יימס
בא לי לחבק אותו אחרי הראיון הזה :heart

מה היה?

הוא היה כל כך עצוב ודיבר בעצבות כזאת חמודה(כמו של ילד קטן)

16 אפריל 2013, 22:45

ג׳יימס אחד הנשמות הגדולות ששיחקו כאן. קשה להשץמש במילה ״מכביסט״ כדי לתאר שחקן מהקבוצה הכושלת הזאת, אבל אני חושב שאני בכל זאת אשתמש בה בשביל שון. שחקן נשמה גדול וכן, עושה רושם שגם מכביסט גדול..

16 אפריל 2013, 23:02

מכביסט28 כתב:ג׳יימס אחד הנשמות הגדולות ששיחקו כאן. קשה להשץמש במילה ״מכביסט״ כדי לתאר שחקן מהקבוצה הכושלת הזאת, אבל אני חושב שאני בכל זאת אשתמש בה בשביל שון. שחקן נשמה גדול וכן, עושה רושם שגם מכביסט גדול..

אתה לא צריך לפחד להשתמש במילה הזאת עליו
לא רק שג'יימס מכביסט הוא גם כנראה אחד המכביסטים הגדולים של השנים האחרונות

16 אפריל 2013, 23:16

אגב, אם יש מישהו שעדיין לא מספיק עצבני, יש עכשיו בגולד את הניצחון של מגדל על ריאל בגמר היול"ב מ-2004.... :evil

16 אפריל 2013, 23:18

כמו שאומרים בטניס - too good... מכבי עם 1/12 בנצחונות רבעים בשלושת המשחקים האחרונים.
מה שכן, כל הכבוד לריאל על הגנה פשוט רצחנית, שלא נתנה למכבי להתבטא ולו ל-5 דקות טובות רצופות בכל שלושת המשחקים בסדרה.

מועמדת רצינית מאוד לזכייה... ואתם יודעים מה - אם לא הטיפשות של אני לא יודע מי בשחרור טומיץ' לברצלונה, אי אפשר היה לעצור אותם פשוט...

16 אפריל 2013, 23:56

טוב, זה מאוד קשה למצוא מידע באינטרנט על ההיסטוריה של מכבי מלפני שנות האלפיים.
מישהו יודע מתי פעם אחרונה שמכבי הפסידה סדרה כלשהי בסוויפ (וזה היה רק לפני שנת 2000)??

17 אפריל 2013, 00:10

קובי כתב:כמו שאומרים בטניס - too good... מכבי עם 1/12 בנצחונות רבעים בשלושת המשחקים האחרונים.
מה שכן, כל הכבוד לריאל על הגנה פשוט רצחנית, שלא נתנה למכבי להתבטא ולו ל-5 דקות טובות רצופות בכל שלושת המשחקים בסדרה.

מועמדת רצינית מאוד לזכייה... ואתם יודעים מה - אם לא הטיפשות של אני לא יודע מי בשחרור טומיץ' לברצלונה, אי אפשר היה לעצור אותם פשוט...

2/12, והיו למכבי לדעתי יותר מ-5 דקות טובות רצופות: ברבע הראשון של המשחק הראשון.

17 אפריל 2013, 00:13

רודי הזה פשוט שחקן שאני לא מעריך, הוא בכוונה מנסה לשחק באותו סיגנון של נבארו? כי הוא מוכשר ממנו פי 2 ומנסה לשחק כמהו ונראה כמו עגלה.
חוץ מניסיון לליאפ אחד כל הנסיונות שלו לשלוש לעתי (אולי עוד איזה ג׳אמפ)

שונא אותו מאוד

17 אפריל 2013, 00:13

עידן כתב:
קובי כתב:כמו שאומרים בטניס - too good... מכבי עם 1/12 בנצחונות רבעים בשלושת המשחקים האחרונים.

2/12, והיו למכבי לדעתי יותר מ-5 דקות טובות רצופות: ברבע הראשון של המשחק הראשון.

וואלה צודק. הרבע הראשון, הוא הרבע היחיד שבאמת מכבי התעלתה מעל ריאל. מלבד זאת, כל הפוסט תקף.

17 אפריל 2013, 00:18

חנו'ש כתב:טוב, זה מאוד קשה למצוא מידע באינטרנט על ההיסטוריה של מכבי מלפני שנות האלפיים.
מישהו יודע מתי פעם אחרונה שמכבי הפסידה סדרה כלשהי בסוויפ (וזה היה רק לפני שנת 2000)??

לא קרה מעולם. פעם ראשונה בהיסטוריה.

17 אפריל 2013, 00:20

שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:טוב, זה מאוד קשה למצוא מידע באינטרנט על ההיסטוריה של מכבי מלפני שנות האלפיים.

לא קרה מעולם. פעם ראשונה בהיסטוריה.

כבוד

17 אפריל 2013, 00:24

שמואל שלף תשובה, כי ככה בא לו, אבל מכבי הפסידה בסוויפ של 2-0 לקינדר בולוניה ב-99, עם גרשון לראשונה על הקווים הצהובים, אחרי שהחליף את חרוש ועם קטש בשיאו.

ואגב, להסטוריונים: מכבי הפסידה בסוויפ של 3-0 להפועל תל אביב בשנת 69. אבל זה היה לפני האימפריה שנבנתה כמה שנים לאחר מכן, אז לא נחשב ;)
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 17 אפריל 2013, 00:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

17 אפריל 2013, 00:25

קובי כתב:שמואל שלף תשובה, כי ככה בא לו, אבל מכבי הפסידה בסוויפ של 2-0 לקינדר בולוניה ב-99, עם גרשון לראשונה על הקווים הצהובים, אחרי שהחליף את חרוש ועם קטש בשיאו.

לא שלפתי "כי ככה בא לי".
זה כתוב ב ONE:
http://one.co.il/Article/215672.html

לראשונה בהיסטוריה הצהובים ספגו סוויפ בשלב ההצלבה ועל הסוויפ הזה חתום דייויד בלאט שאמנם בנה את הקבוצה אך גם הוציא ממנה את המירב. כנראה שהמאמן של מכבי מבין שעשה הרבה טעויות בבניית הקבוצה וגם התיקונים הספיקו רק לעליה מהטופ 16.

17 אפריל 2013, 00:27

כתוב בפירוש "לראשונה בהיסטוריה הצהובים ספגו סוויפ בשלב ההצלבה"

חנוש שאלה האם מכבי הפסידו בסוויפ בסדרה כלשהי...
חוץ מזה, מי מסתמך על ONE כתורה מסיני ?

17 אפריל 2013, 00:28

קובי כתב:כתוב בפירוש "לראשונה בהיסטוריה הצהובים ספגו סוויפ בשלב ההצלבה"

אוקיי חשבתי שהיא התכוונה סוויפ בסדרת הצלבה. טעות שלי.

17 אפריל 2013, 00:30

הכל טוב... (חוץ מהסגל המצחיק שבנית (: )

17 אפריל 2013, 00:45

שמואל1 כתב:
קובי כתב:כתוב בפירוש "לראשונה בהיסטוריה הצהובים ספגו סוויפ בשלב ההצלבה"

אוקיי חשבתי שהיא התכוונה סוויפ בסדרת הצלבה. טעות שלי.

צמד המילים "סדרה כלשהי" היה אמור להיות ברור... :roll:

וקובי, תודה על התשובה.
תיארתי לעצמי שזה היה משהו מאיזור 99 ולפני (את ההיסטוריה משנת 2000 והלאה אני זוכרת הרבה יותר לפרוטרוט)

17 אפריל 2013, 01:00

בכיף. אגב, אותה קינדר שניצחה את מכבי אז, הייתה אחת מהקבוצות עם הסגלים המרשימים ביותר שהיו באירופה, עם דנילוביץ', נסטרוביץ' ואנטואן ריגודו בשיאם, כשעל החבורה הזו ניצח מסינה הצעיר.

17 אפריל 2013, 01:29

אהרלה וייסברג פרסם במהלך היום ששתי הקבוצות היחידות שעשו 3-0 עונתי על מכבי היו הקבוצה שמעבר לכביש שהשלימה דאבל (69) וווארזה (88)
מאז הפועל לא לקחו אליפות... כנ"ל גם וארזה (אליפות אירופה כמובן)...
פרסם תגובה