22 אפריל 2013, 22:16
שחף כתב:felix_r כתב:yellowaura כתב:לכל אלה שראו את המשחקים של צסקא- לבוראל. מה דעתכם תומאס הורטל.. ראיתי משחק אחד בו הילד היה אדיר. נראה שיש לו המון כישרון.
רכז בנוני, מפציץ שלשות בחסד עליון (כשנחה עליו הרוח)
נ.ב. אם כי צריך לזכור שאין רכזים גדולים בגיל צעיר. זה דבר שמתפתח ומשתבח עם השנים. לדוגמא שאראס שיחק במכללות בעמדה 2 בכלל.
שאראס הוביל את היורוליג באסיסטים בלובליאנה מיד כשחזר מהמכללות
22 אפריל 2013, 22:25
22 אפריל 2013, 22:27
felix_r כתב:שחף כתב:felix_r כתב:yellowaura כתב:לכל אלה שראו את המשחקים של צסקא- לבוראל. מה דעתכם תומאס הורטל.. ראיתי משחק אחד בו הילד היה אדיר. נראה שיש לו המון כישרון.
רכז בנוני, מפציץ שלשות בחסד עליון (כשנחה עליו הרוח)
נ.ב. אם כי צריך לזכור שאין רכזים גדולים בגיל צעיר. זה דבר שמתפתח ומשתבח עם השנים. לדוגמא שאראס שיחק במכללות בעמדה 2 בכלל.
שאראס הוביל את היורוליג באסיסטים בלובליאנה מיד כשחזר מהמכללות
לעומת זאת בעונת אליפות היורוליג בבארסה (2002-2003) היו לו רק 3.2 אסיסטים בממוצע למשחק.
אבל זה לא משנה. הכוונה שלי הייתה, שהוארטל יכול עוד להשתפר כרכז, גם אם בינתיים הוא לא הכי הרשים אותי ביכולות הריכוז שלו.
מה גם שהוא צעיר יחסית (24). זאת רק עונתו השנייה ביורוליג והוא הראה שיפור גדול לעומת העונה שעברה.
22 אפריל 2013, 23:00
ankram כתב:דווקא לגבי היקמן אין לי שום היסוס , הוא טווינר של הטווינרים , הוא לא רכז כי הוא לא יודע למסור , וקבלת ההחלטות שלו גרועה משל אוחיון.
הוא לא קלעי , כי הוא עולה כמעט אך ורק מכדרור , ולא במעבר בין חסימות , והקליעה שלו , תלויה מאד בצד עליו הוא קם באותו יום.
הקיצר , זה שחקן שבשביל לתת תפוקה בהתקפה הוא חייב את הכדור ביד ולייצר לעצמו מצב , לאחרים הוא לא מסוגל לייצר בשום אופן , ופרט לכמה מסירות , רוב הזמן הוא או אנוכי , או מאבד.
מה שכן , הוא שחקן הגנה טוב , וחוטף מצויין.
על משבצת שחקן שעולה בקבוצה גדולה ונותן אקסטרה? אולי כן , הוא בוודאי מתאים יותר לקבוצות mid level כאלו שרוצים רכז\סקורר שיכול לשים נקודות על הלוח.
כזר הלא מרכזי (בהנחה שיש לך 4 מרכזיים סמית,שון,סנטר ורכז) , דווקא לוגן עולה עליו , בזכות כמה וכמה נתונים:
1. הוא יודע לעלות מהספסל- במקרים הבודדים שהיקמן עשה זאת , הוא עשה זאת רע.
2. קבוצה צריכה מפגיז חסר רחמים (בלו לדוגמא) שיכול להכנס ל"טראנס" ולשיחם הרבה נקודות על הלוח - לוגאן הוא כזה , היקמן? ממש לא.
3. לוגן לא צריך את הכדור ויודע לשחק את ה shooters play טוב יותר מכל שחקן במכבי.
אזי אם כבר המשכיות ואנו כן רוצים שיהיה לנו שחקן מהספסל שיכול לתרום , לוגאן , לא היקמן הוא האיש.
22 אפריל 2013, 23:06
LIAV10 כתב:הפשרה הכי טובה היא גם פלאניניץ׳ וגם פארגו.
מרוצים?
22 אפריל 2013, 23:10
ankram כתב:דווקא לגבי היקמן אין לי שום היסוס , הוא טווינר של הטווינרים , הוא לא רכז כי הוא לא יודע למסור , וקבלת ההחלטות שלו גרועה משל אוחיון.
הוא לא קלעי , כי הוא עולה כמעט אך ורק מכדרור , ולא במעבר בין חסימות , והקליעה שלו , תלויה מאד בצד עליו הוא קם באותו יום.
הקיצר , זה שחקן שבשביל לתת תפוקה בהתקפה הוא חייב את הכדור ביד ולייצר לעצמו מצב , לאחרים הוא לא מסוגל לייצר בשום אופן , ופרט לכמה מסירות , רוב הזמן הוא או אנוכי , או מאבד.
מה שכן , הוא שחקן הגנה טוב , וחוטף מצויין.
על משבצת שחקן שעולה בקבוצה גדולה ונותן אקסטרה? אולי כן , הוא בוודאי מתאים יותר לקבוצות mid level כאלו שרוצים רכז\סקורר שיכול לשים נקודות על הלוח.
כזר הלא מרכזי (בהנחה שיש לך 4 מרכזיים סמית,שון,סנטר ורכז) , דווקא לוגן עולה עליו , בזכות כמה וכמה נתונים:
1. הוא יודע לעלות מהספסל- במקרים הבודדים שהיקמן עשה זאת , הוא עשה זאת רע.
2. קבוצה צריכה מפגיז חסר רחמים (בלו לדוגמא) שיכול להכנס ל"טראנס" ולשיחם הרבה נקודות על הלוח - לוגאן הוא כזה , היקמן? ממש לא.
3. לוגן לא צריך את הכדור ויודע לשחק את ה shooters play טוב יותר מכל שחקן במכבי.
אזי אם כבר המשכיות ואנו כן רוצים שיהיה לנו שחקן מהספסל שיכול לתרום , לוגאן , לא היקמן הוא האיש.
22 אפריל 2013, 23:23
23 אפריל 2013, 07:18
LIAV10 כתב:הפשרה הכי טובה היא גם פלאניניץ׳ וגם פארגו.
מרוצים?
23 אפריל 2013, 08:41
שחף כתב:לוגאן שיחק בפאנאתנייקוס תחת אובראדוביץ' בדיוק בתפקיד הזה ולא ממש השאיר שם חותם. למכבי אין את הפריבלגיה לעשות דברים כאלה לדעתי.
23 אפריל 2013, 09:13
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:הפשרה הכי טובה היא גם פלאניניץ׳ וגם פארגו.
מרוצים?
זה בדיוק מה שאני אומר , פארגו צריך לשחק יותר בעמדה 2 כי אז היתרונות שלו בחדירה לסל ויכולת הובלת כדור כמו של רכז בולטים הרבה יותר .
יחד עם שחקן חכם כמו פלאנניץ' זה יכול לעבוד מצויין ובגלל זה אני תמיד רושם בסגל שלי את פארגו בעמדה 2 יחד עם רכז כמו זוראן או לפחות קומבוגארד נוסף כמו ג'קסון ...
נכון שזה לא יהיה זול אבל כמו שכבר הבנו , עם לא רוצים להשקיע כסף אז אין מה לדבר בכלל על פיינלפור...זה לא שהם שחקנים במחיר של פארמר או נאברו ( והשנה באירופה יש עוד הרבה כאלו עם סכומים מטורפים)
23 אפריל 2013, 11:28
er79 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:הפשרה הכי טובה היא גם פלאניניץ׳ וגם פארגו.
מרוצים?
זה בדיוק מה שאני אומר , פארגו צריך לשחק יותר בעמדה 2 כי אז היתרונות שלו בחדירה לסל ויכולת הובלת כדור כמו של רכז בולטים הרבה יותר .
יחד עם שחקן חכם כמו פלאנניץ' זה יכול לעבוד מצויין ובגלל זה אני תמיד רושם בסגל שלי את פארגו בעמדה 2 יחד עם רכז כמו זוראן או לפחות קומבוגארד נוסף כמו ג'קסון ...
נכון שזה לא יהיה זול אבל כמו שכבר הבנו , עם לא רוצים להשקיע כסף אז אין מה לדבר בכלל על פיינלפור...זה לא שהם שחקנים במחיר של פארמר או נאברו ( והשנה באירופה יש עוד הרבה כאלו עם סכומים מטורפים)
מצד שני, יש לך קו אחורי שמורכב מקלעי שלשות זוועתיים, במידה ולא תביא קלע אוטומטי לעמדה אחרת. לנגפורד שיפר את אחוזיו מחוץ לקשת, ובין כה וכה קו אחורי של פארגו ולנגפורד יותר מגרה אותי. פלאניניץ' שחקן חכם, אבל מאוד אפור. סגנון המשחק שלו מזכיר את פאפאלוקאס, לא יודע איך בלאט יחיה עם שחקן כזה. סיכויים גבוהים יותר שבמכבי הוא ייראה כמו פלאניניץ' הבינוני של צסק"א, ולא המצויין של חימקי.
23 אפריל 2013, 11:59
yzafrir כתב:er79 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:הפשרה הכי טובה היא גם פלאניניץ׳ וגם פארגו.
מרוצים?
מצד שני, יש לך קו אחורי שמורכב מקלעי שלשות זוועתיים, במידה ולא תביא קלע אוטומטי לעמדה אחרת. לנגפורד שיפר את אחוזיו מחוץ לקשת, ובין כה וכה קו אחורי של פארגו ולנגפורד יותר מגרה אותי. פלאניניץ' שחקן חכם, אבל מאוד אפור. סגנון המשחק שלו מזכיר את פאפאלוקאס, לא יודע איך בלאט יחיה עם שחקן כזה. סיכויים גבוהים יותר שבמכבי הוא ייראה כמו פלאניניץ' הבינוני של צסק"א, ולא המצויין של חימקי.
תשמע , אני לא אתנגד לפארגו ולאנגפורד יחד , אבל נראה לי שעם פלאנניץ' נקבל משחק יותר חכם ויעיל מאשר שני שחקנים דומיננטים שיפעלו יותר במהלכים אישיים מאשר קבוצתיים .
אני מפחד שזה קצת יזכיר את מה שקורה במילאנו עם היירסטון ולאנגפורד...
לגבי קלעי אוטומטי , אני לא חושב שבסכומים של מכבי אתה יכול למצוא שחקן שגם יהיה קלעי אוטומטי . לוגן אולי קרוב לזה אבל סובל מחסרונות בהרבה תחומים אחרים . וחוץ מיזה כזר שעולה מהספסל , סביר שהוא יהיה בעמדה 4 או 5 מאשר עוד גארד...
אגב , הלפרין הוא קלעי שלשות מצויין , לא אוטומטי אבל בהחלט מסוגל לעשות נקודות משלוש...
23 אפריל 2013, 13:22
23 אפריל 2013, 13:45
23 אפריל 2013, 14:22
23 אפריל 2013, 14:25
yzafrir כתב:אם אתה לוקח את הערך העליון של המחירים שכתבת אז אתה מגיע לפלוס של כמה מליונים....
מה הקטע עם פרידזון ? הוא אמור לקבל דרכון על סמך מה ?
23 אפריל 2013, 14:39
er79 כתב:yzafrir כתב:אם אתה לוקח את הערך העליון של המחירים שכתבת אז אתה מגיע לפלוס של כמה מליונים....
עד כמה שהבנתי יש לו שורשים יהודיים. לגבי התקציב, 9 מליון הוא הקיצוני ביותר, אני מניח שזה יהיה נמוך מזה, תקציב שפוי לחלוטין, גם עבור הקמצנים לבית פדרמן.
23 אפריל 2013, 14:40
~Box & 1~ כתב:er79 כתב:yzafrir כתב:אם אתה לוקח את הערך העליון של המחירים שכתבת אז אתה מגיע לפלוס של כמה מליונים....
עד כמה שהבנתי יש לו שורשים יהודיים. לגבי התקציב, 9 מליון הוא הקיצוני ביותר, אני מניח שזה יהיה נמוך מזה, תקציב שפוי לחלוטין, גם עבור הקמצנים לבית פדרמן.
פרידזון מלבד היותו יהודי, חתום לעוד עונה בחימקי עם חוזה של מיליון לעונה.
23 אפריל 2013, 14:43
er79 כתב:~Box & 1~ כתב:er79 כתב:yzafrir כתב:אם אתה לוקח את הערך העליון של המחירים שכתבת אז אתה מגיע לפלוס של כמה מליונים....
אז קודם כל צדקתי באומדן השכר שלו. דבר שני, עד כמה שאומרות השמועות, בשל המצב הכלכלי הרעוע של הקבוצה, פרידזון, דיוויס ופלאניניץ' בדרך החוצה, כך שנראה איך זה מתפתח.
23 אפריל 2013, 14:46
~Box & 1~ כתב:er79 כתב:~Box & 1~ כתב:er79 כתב:yzafrir כתב:אם אתה לוקח את הערך העליון של המחירים שכתבת אז אתה מגיע לפלוס של כמה מליונים....
אז קודם כל צדקתי באומדן השכר שלו. דבר שני, עד כמה שאומרות השמועות, בשל המצב הכלכלי הרעוע של הקבוצה, פרידזון, דיוויס ופלאניניץ' בדרך החוצה, כך שנראה איך זה מתפתח.
מבין השלושה יהיה מדהים לקבל את דייויס ופרידזון.
רצונות לחוד מציאות לחוד, בינתיים מדברים על ג'רלסים למינהם.