הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי felix_r » 22 אפריל 2013, 22:16

שחף כתב:
felix_r כתב:
yellowaura כתב:לכל אלה שראו את המשחקים של צסקא- לבוראל. מה דעתכם תומאס הורטל.. ראיתי משחק אחד בו הילד היה אדיר. נראה שיש לו המון כישרון.

רכז בנוני, מפציץ שלשות בחסד עליון (כשנחה עליו הרוח)

נ.ב. אם כי צריך לזכור שאין רכזים גדולים בגיל צעיר. זה דבר שמתפתח ומשתבח עם השנים. לדוגמא שאראס שיחק במכללות בעמדה 2 בכלל.

שאראס הוביל את היורוליג באסיסטים בלובליאנה מיד כשחזר מהמכללות

לעומת זאת בעונת אליפות היורוליג בבארסה (2002-2003) היו לו רק 3.2 אסיסטים בממוצע למשחק.

אבל זה לא משנה. הכוונה שלי הייתה, שהוארטל יכול עוד להשתפר כרכז, גם אם בינתיים הוא לא הכי הרשים אותי ביכולות הריכוז שלו.
מה גם שהוא צעיר יחסית (24). זאת רק עונתו השנייה ביורוליג והוא הראה שיפור גדול לעומת העונה שעברה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 אפריל 2013, 22:25

LIAV10 כתב:הפשרה הכי טובה היא גם פלאניניץ׳ וגם פארגו.
מרוצים?

תמונה
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 22 אפריל 2013, 22:27

felix_r כתב:
שחף כתב:
felix_r כתב:
yellowaura כתב:לכל אלה שראו את המשחקים של צסקא- לבוראל. מה דעתכם תומאס הורטל.. ראיתי משחק אחד בו הילד היה אדיר. נראה שיש לו המון כישרון.

רכז בנוני, מפציץ שלשות בחסד עליון (כשנחה עליו הרוח)

נ.ב. אם כי צריך לזכור שאין רכזים גדולים בגיל צעיר. זה דבר שמתפתח ומשתבח עם השנים. לדוגמא שאראס שיחק במכללות בעמדה 2 בכלל.

שאראס הוביל את היורוליג באסיסטים בלובליאנה מיד כשחזר מהמכללות

לעומת זאת בעונת אליפות היורוליג בבארסה (2002-2003) היו לו רק 3.2 אסיסטים בממוצע למשחק.

אבל זה לא משנה. הכוונה שלי הייתה, שהוארטל יכול עוד להשתפר כרכז, גם אם בינתיים הוא לא הכי הרשים אותי ביכולות הריכוז שלו.
מה גם שהוא צעיר יחסית (24). זאת רק עונתו השנייה ביורוליג והוא הראה שיפור גדול לעומת העונה שעברה.

זה בגלל ששאראס שיחק בקבוצה מאוד מאוד מאוד איטית. עם דואניאס(2.20 מ'), ופוצ'קה(2.14 מ') אתה לא בדיוק יכול להריץ המון פיק אנד רולים. בברצלונה היה גם בודירוגה שהחזיק המון בכדור.
3.2 אסיסטים בקבוצה כזאת זה אחלה
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 22 אפריל 2013, 23:00

ankram כתב:דווקא לגבי היקמן אין לי שום היסוס , הוא טווינר של הטווינרים , הוא לא רכז כי הוא לא יודע למסור , וקבלת ההחלטות שלו גרועה משל אוחיון.
הוא לא קלעי , כי הוא עולה כמעט אך ורק מכדרור , ולא במעבר בין חסימות , והקליעה שלו , תלויה מאד בצד עליו הוא קם באותו יום.

הקיצר , זה שחקן שבשביל לתת תפוקה בהתקפה הוא חייב את הכדור ביד ולייצר לעצמו מצב , לאחרים הוא לא מסוגל לייצר בשום אופן , ופרט לכמה מסירות , רוב הזמן הוא או אנוכי , או מאבד.

מה שכן , הוא שחקן הגנה טוב , וחוטף מצויין.

על משבצת שחקן שעולה בקבוצה גדולה ונותן אקסטרה? אולי כן , הוא בוודאי מתאים יותר לקבוצות mid level כאלו שרוצים רכז\סקורר שיכול לשים נקודות על הלוח.

כזר הלא מרכזי (בהנחה שיש לך 4 מרכזיים סמית,שון,סנטר ורכז) , דווקא לוגן עולה עליו , בזכות כמה וכמה נתונים:

1. הוא יודע לעלות מהספסל- במקרים הבודדים שהיקמן עשה זאת , הוא עשה זאת רע.
2. קבוצה צריכה מפגיז חסר רחמים (בלו לדוגמא) שיכול להכנס ל"טראנס" ולשיחם הרבה נקודות על הלוח - לוגאן הוא כזה , היקמן? ממש לא.
3. לוגן לא צריך את הכדור ויודע לשחק את ה shooters play טוב יותר מכל שחקן במכבי.

אזי אם כבר המשכיות ואנו כן רוצים שיהיה לנו שחקן מהספסל שיכול לתרום , לוגאן , לא היקמן הוא האיש.

מסכים איתך לגבי לוגאן. הוא לא ה2 האידיאלי מבחינתי אבל הוא בהחלט יכול לתרום והוא עדיף על היקמן. אם הייתה לי איזה התלבטות על היקמן בעבר אז עכשיו אין לי שום ספק שהוא לא צריך להישאר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי or163 » 22 אפריל 2013, 23:06

מרוצים?

תפנה לגולדהאר...
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי jol9 » 22 אפריל 2013, 23:10

ankram כתב:דווקא לגבי היקמן אין לי שום היסוס , הוא טווינר של הטווינרים , הוא לא רכז כי הוא לא יודע למסור , וקבלת ההחלטות שלו גרועה משל אוחיון.
הוא לא קלעי , כי הוא עולה כמעט אך ורק מכדרור , ולא במעבר בין חסימות , והקליעה שלו , תלויה מאד בצד עליו הוא קם באותו יום.

הקיצר , זה שחקן שבשביל לתת תפוקה בהתקפה הוא חייב את הכדור ביד ולייצר לעצמו מצב , לאחרים הוא לא מסוגל לייצר בשום אופן , ופרט לכמה מסירות , רוב הזמן הוא או אנוכי , או מאבד.

מה שכן , הוא שחקן הגנה טוב , וחוטף מצויין.

על משבצת שחקן שעולה בקבוצה גדולה ונותן אקסטרה? אולי כן , הוא בוודאי מתאים יותר לקבוצות mid level כאלו שרוצים רכז\סקורר שיכול לשים נקודות על הלוח.

כזר הלא מרכזי (בהנחה שיש לך 4 מרכזיים סמית,שון,סנטר ורכז) , דווקא לוגן עולה עליו , בזכות כמה וכמה נתונים:

1. הוא יודע לעלות מהספסל- במקרים הבודדים שהיקמן עשה זאת , הוא עשה זאת רע.
2. קבוצה צריכה מפגיז חסר רחמים (בלו לדוגמא) שיכול להכנס ל"טראנס" ולשיחם הרבה נקודות על הלוח - לוגאן הוא כזה , היקמן? ממש לא.
3. לוגן לא צריך את הכדור ויודע לשחק את ה shooters play טוב יותר מכל שחקן במכבי.

אזי אם כבר המשכיות ואנו כן רוצים שיהיה לנו שחקן מהספסל שיכול לתרום , לוגאן , לא היקמן הוא האיש.

אני אומר בדיוק את זה כבר כמה חודשים...
אני מאוד אוהב את הסגנון של לוגאן, ובקבוצה איכותית יותר, הוא יכול להיות שחקן שיעשה את ההבדל בשלבים המכריעים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 22 אפריל 2013, 23:23

לוגאן שיחק בפאנאתנייקוס תחת אובראדוביץ' בדיוק בתפקיד הזה ולא ממש השאיר שם חותם. למכבי אין את הפריבלגיה לעשות דברים כאלה לדעתי.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2013, 07:18

מרוצים?

זה בדיוק מה שאני אומר , פארגו צריך לשחק יותר בעמדה 2 כי אז היתרונות שלו בחדירה לסל ויכולת הובלת כדור כמו של רכז בולטים הרבה יותר .
יחד עם שחקן חכם כמו פלאנניץ' זה יכול לעבוד מצויין ובגלל זה אני תמיד רושם בסגל שלי את פארגו בעמדה 2 יחד עם רכז כמו זוראן או לפחות קומבוגארד נוסף כמו ג'קסון ...
נכון שזה לא יהיה זול אבל כמו שכבר הבנו , עם לא רוצים להשקיע כסף אז אין מה לדבר בכלל על פיינלפור...זה לא שהם שחקנים במחיר של פארמר או נאברו ( והשנה באירופה יש עוד הרבה כאלו עם סכומים מטורפים)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2013, 08:41

שחף כתב:לוגאן שיחק בפאנאתנייקוס תחת אובראדוביץ' בדיוק בתפקיד הזה ולא ממש השאיר שם חותם. למכבי אין את הפריבלגיה לעשות דברים כאלה לדעתי.

מה שהיה שם היה שם. במכבי ראינו שיש לו יכולות. הוא יכול לעלות מהספסל ולתת 15 נק' במעט דקות. הוא פתאום יכול לבוא ולתפור 2-3 שלשות משום מקום, לשנות קצב, לשנות משחק וכו'.
זה בדיוק מה שבלו היה עושה, רק בעמדה אחרת. הוא גם שחקן הגנה לא רע, שולט היטב בכדור, יודע לסיים מתפרצות וכו'. שחקן בסדר גמור.

נכון שלתפקיד הספציפי הזה הוא לא הכי זול, אבל גם בלו לא היה זול במיוחד, ופרט לזה שהיה ישראלי, אני לא רואה יתרון של דייויד על דייויד.

חבל שלא בודקים את האופציה הזאת, כי ברור שיהיו זרים שיעלו מהספסל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 23 אפריל 2013, 09:13

yzafrir כתב:
מרוצים?

זה בדיוק מה שאני אומר , פארגו צריך לשחק יותר בעמדה 2 כי אז היתרונות שלו בחדירה לסל ויכולת הובלת כדור כמו של רכז בולטים הרבה יותר .
יחד עם שחקן חכם כמו פלאנניץ' זה יכול לעבוד מצויין ובגלל זה אני תמיד רושם בסגל שלי את פארגו בעמדה 2 יחד עם רכז כמו זוראן או לפחות קומבוגארד נוסף כמו ג'קסון ...
נכון שזה לא יהיה זול אבל כמו שכבר הבנו , עם לא רוצים להשקיע כסף אז אין מה לדבר בכלל על פיינלפור...זה לא שהם שחקנים במחיר של פארמר או נאברו ( והשנה באירופה יש עוד הרבה כאלו עם סכומים מטורפים)

מצד שני, יש לך קו אחורי שמורכב מקלעי שלשות זוועתיים, במידה ולא תביא קלע אוטומטי לעמדה אחרת. לנגפורד שיפר את אחוזיו מחוץ לקשת, ובין כה וכה קו אחורי של פארגו ולנגפורד יותר מגרה אותי. פלאניניץ' שחקן חכם, אבל מאוד אפור. סגנון המשחק שלו מזכיר את פאפאלוקאס, לא יודע איך בלאט יחיה עם שחקן כזה. סיכויים גבוהים יותר שבמכבי הוא ייראה כמו פלאניניץ' הבינוני של צסק"א, ולא המצויין של חימקי.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2013, 11:28

er79 כתב:
yzafrir כתב:
מרוצים?

מצד שני, יש לך קו אחורי שמורכב מקלעי שלשות זוועתיים, במידה ולא תביא קלע אוטומטי לעמדה אחרת. לנגפורד שיפר את אחוזיו מחוץ לקשת, ובין כה וכה קו אחורי של פארגו ולנגפורד יותר מגרה אותי. פלאניניץ' שחקן חכם, אבל מאוד אפור. סגנון המשחק שלו מזכיר את פאפאלוקאס, לא יודע איך בלאט יחיה עם שחקן כזה. סיכויים גבוהים יותר שבמכבי הוא ייראה כמו פלאניניץ' הבינוני של צסק"א, ולא המצויין של חימקי.

תשמע , אני לא אתנגד לפארגו ולאנגפורד יחד , אבל נראה לי שעם פלאנניץ' נקבל משחק יותר חכם ויעיל מאשר שני שחקנים דומיננטים שיפעלו יותר במהלכים אישיים מאשר קבוצתיים .
אני מפחד שזה קצת יזכיר את מה שקורה במילאנו עם היירסטון ולאנגפורד...
לגבי קלעי אוטומטי , אני לא חושב שבסכומים של מכבי אתה יכול למצוא שחקן שגם יהיה קלעי אוטומטי . לוגן אולי קרוב לזה אבל סובל מחסרונות בהרבה תחומים אחרים . וחוץ מיזה כזר שעולה מהספסל , סביר שהוא יהיה בעמדה 4 או 5 מאשר עוד גארד...
אגב , הלפרין הוא קלעי שלשות מצויין , לא אוטומטי אבל בהחלט מסוגל לעשות נקודות משלוש...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 23 אפריל 2013, 11:59

yzafrir כתב:
er79 כתב:
yzafrir כתב:
מרוצים?

תשמע , אני לא אתנגד לפארגו ולאנגפורד יחד , אבל נראה לי שעם פלאנניץ' נקבל משחק יותר חכם ויעיל מאשר שני שחקנים דומיננטים שיפעלו יותר במהלכים אישיים מאשר קבוצתיים .
אני מפחד שזה קצת יזכיר את מה שקורה במילאנו עם היירסטון ולאנגפורד...
לגבי קלעי אוטומטי , אני לא חושב שבסכומים של מכבי אתה יכול למצוא שחקן שגם יהיה קלעי אוטומטי . לוגן אולי קרוב לזה אבל סובל מחסרונות בהרבה תחומים אחרים . וחוץ מיזה כזר שעולה מהספסל , סביר שהוא יהיה בעמדה 4 או 5 מאשר עוד גארד...
אגב , הלפרין הוא קלעי שלשות מצויין , לא אוטומטי אבל בהחלט מסוגל לעשות נקודות משלוש...

אני לא מסכים עם ההשוואה שללנגפורד היירסטון, אני נוטה לחשוב שההשוואה הנכונה היא פרקינס-פארגו, שהצליחו מאוד יחדיו. ואני רוצה להזכיר לך שפארגו מנהל משחק טוב מאוד, אולי לא כמו פלאניניץ', אבל הוא נותן כפיצוי דברים שזוראן לא היה חולם לתת. לגבי לנגפורד, הוא בעונה האחרונה התבסס יותר על קליעות ופחות על חדירות ממה שהבנתי. אני כן חושב שהציוות שלהם יוכל להצליח. אין לי גם התנגדות לציוות של פארגו את זוראן, אבל יכול להיות שדווקא פה זה יהיה מועד יותר לכישלון, כי זוראן אוהב את הכדור בידיים אפילו יותר מלנגפורד, הוא אוהב להחזיק התקפות ארוכות, פארגו יהיה מתוסכל מאוד מזה. וכמובן אני שוב מזכיר את נושא השלשות, כי מכבי חייבת קלעים טובים. לוגאן לדעתי הוא יותר נזק מתועלת.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2013, 13:22

הבעיה היא שלאנגפורד הוא לא רכז ואפילו לא קומבוגארד . הוא שחקן קלאסי לעמדה 2 . פרקינס היה קומבו גארד כמו פארגו ולכן הם יכלו לחלוק יחד את עמדות 1-2 ...אני זוכר שבאותה עונה עדיין התלוננו שחסר גארד נוסף ושהם משחקים יותר מידי דקות...
בקיצור הייתי שמח אם אחד משני האופציות שאנחנו מדברים עליהם יהיה פה , כשהייתי מוסיף גם אופציה של ג'קסון כרכז כאופציה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 23 אפריל 2013, 13:45

יש לי הצעה לסגל חלופי, עדיין לא הסגל שאני רוצה שיהיה, אבל לא אתנגד:
1. פארגו, מקל/אוחיון, בר טימור
2. פרידזון/קירק פני, הלפרין
3. סמית', אידסון
4. קאנגור/קלאתיס, טיוס
5. ג'יימס, באראץ'/דיוויס, ג'ייק כהן

מדובר בסגל חסכוני יותר מהסגל שאני רוצה בקבוצה, בעיקר בגלל הויתור על לנגפורד ועל אליהו, ולמרות שצירפתי אליו את אידסון. מה שטוב בסגל הזה, זה קודם כל יכולת טובה בהרבה יותר מחוץ לקשת. דבר שני, במידה והשחקן בעמדה 2 יהיה פרידזון, קבוצה טובה יותר לחוק הרוסי. על בלו ויתרתי, קראתי ציוץ שלו בטוויטר מתחילת אפריל שהוא פונה לאפיק קריירת האימון, אז למרות שפנטזתי, לכדורסל הוא יחזור רק מאחורי הקווים, לא על הפרקט. קודם כל בעמדה 1 העדפתי להמשיך ללכת על פארגו. יש שיאמרו שהוא מנהל משחק פחות טוב מזוראן, אני חושב שהוא מספיק מוכשר, וגיביתי אותו גם במובילי כדור טובים כפיצוי. לכן השארתי את אוחיון כאלטרנטיבה, אבל אני עדיין מעדיף את מקל, וצירפתי במקום רוט כגארד שלישי את בר טימור, שהוא לדעתי היום הפרוספקט הכי מעניין בליגה, בתקווה שלבלאט תהיה סבלנות אליו. את המהפך הגדול ביותר עשיתי בעמדה 2: יש פה אפשרות או ללכת על פיור שחקני חוק רוסי, דהיינו פרידזון ויותם, או ללכת על פני ויותם. למה יותם? שיהיה ברור, אני לא כל כך רוצה אותו, אבל הוא יכול לעזור למקל/אוחיון ולטימור עם הובלת הכדור ולהקל על פארגו. בנוסף, על הנייר יותם אמור להיות קלעי טוב יותר מסילבן, לא סגור על איך הוא בהשוואה לנעימי. פרידזון ישדרג אותנו באחוזים מצויינים בקליעה. פני, לעומת זאת, יהיה זול יותר מפרידזון, וייתכן וייצור לנו עמדה 2 לא הכי חזקה, וגם די מבוגרת (למרות שסגנון המשחק שלו לא תלוי בגילו ה"מופלג") אבל גם השנה לא הייתה לנו עמדה 2 מהמוצלחות. ופני כזכור לכולם הוא קלעי שלשות אדיר, ואני מאמין שחייב להיות אחד כזה לפחות במכבי כדי שנדבר חזק. פני גם מראה שעוד לא נס ליחו, תראו את המספרים שלו השנה בליגה הטורקית, כולל מספרים אדירים נגד הגדולות:

http://www.tblstat.net/pd.asp?p=2349

כמובן שעם פרידזון, בגלל היכולות הנוספות שלו וההיכרות שלו עם בלאט, זה יהיה עדיף. אגב, אפשר לשלב את שניהם ולוותר על יותם, זו גם אפשרות. בכל מקרה, איתם ועם סמית', טימור, מקל, קאנגור/קלאתיס, יותם וג'ייק כהן, מכבי הופכת לקבוצת שלשות אדירה, כשגם הסנטרים, כהן כמובן, אבל גם ג'יימס, דיוויס ובאראץ, יכולים לעשות צרות מחצי מרחק עם יד רכה.
עמדה 3 חוזרת להיות בקונסטלציה הזאת עמדה יקרה, לא מה שתכננתי בפועל (אני עדיין דוגל בהשקעה בעמדות 1, 2 ו-5 קודם כל, אבל הקונספט הזה מקובל עליי מכל מיני סיבות שמיד אציין) אבל היא משדרגת את משחק ההגנה והחטיפות של הקבוצה. אידסון גם יכול לנהל משחק לפרקים. לעבוד עם פארגו הוא כבר הראה שהוא יודע. בכלל, מחשבה נוספת שלי בבניית הסגל הזה הייתה לנסות להחזיר שחקנים ששיחקו בקבוצה ומכירים את המועדון או את בלאט+כמה תוספות יהודיות/ישראליות. בעמדה 5 הוספתי כגיבוי את ג'ייק כהן.

השערה שלי:
פארגו - השחקן היקר בסגל, בין 1.5 ל-2 מליון דולר. אוחיון או מקל- סביבות 300-400 אלף. טימור - לא יותר מ-200 אלף.
פרידזון - בין 800000 למליון דולר (אל תתפסו אותי במילה). פני - בין 300 ל-400 אלף. יותם - כנ"ל (ובשום אופן לא יותר).
סמית' - בין 800 אלף למליון. אידסון - כנ"ל.
קאנגור - סביבות החצי מליון + עוד כמה אקסטרות של פיצוי לסיינה. קלאתיס - בין 200 ל-300. טיוס - חצי מליון דולר.
באראץ/דיוויס - בין מליון למליון וחצי. ג'יימס - בין 800 אלף למליון. ג'ייק כהן - לא יותר מ-200 אלף.

סה"כ תקציב משוער ברוטו: סביבות 9 מליון דולר ברוטו (חישבתי את התסריט היקר ביותר), וזה אם מכניסים גם את פני וגם את פרידזון. אם לא מכניסים את פני ומחתימים את קלאתיס ולא את קאנגור - אפילו פחות.

יש חסרונות לסגל הזה, אבל כבר אמרתי בעבר שבשביל שמכבי תחזור לדבר חזק היא צריכה שיהיו לה 5 אלמנטים שהם מרכיבי מפתח להצלחה: ריבאונד הגנה, שלא היה לה השנה (וראינו את החולי הזה במיוחד מול ריאל). את זה היא תשפר מאוד, שלג'יימס יעזרו באראץ/דיוויס, קלאתיס/קאנגור (קאנגור יעזור כנראה פחות אם יוחתם) וטיוס; קלעי שלשות טוב מאוד ומעלה (יש לה פה כמה כאלה, שהג'וקר הפעם יהיה במיוחד פרידזון/פני או שניהם, כשגם קאנגור, אם זה יהיה הוא, קלעי מצויין); מנהל משחק טוב מאוד (אני כן רואה את פארגו ככזה, ויסלחו לי המפקפקים); שחקן יוצר, גו טו גאי (שוב - פארגו, חבילה של שניים במחיר אחד); ושחקן פיזי ללואו פוסט (דיוויס או באראץ). כל המפתחות האלו קיימים בסגל הזה, ויותר בזול, כי למרות שהוספנו את אידסון, וויתרנו על עליהו ועל לנגפורד, בורות כלכליים גדולים.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2013, 14:22

אם אתה לוקח את הערך העליון של המחירים שכתבת אז אתה מגיע לפלוס של כמה מליונים....

מה הקטע עם פרידזון ? הוא אמור לקבל דרכון על סמך מה ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 23 אפריל 2013, 14:25

yzafrir כתב:אם אתה לוקח את הערך העליון של המחירים שכתבת אז אתה מגיע לפלוס של כמה מליונים....

עד כמה שהבנתי יש לו שורשים יהודיים. לגבי התקציב, 9 מליון הוא הקיצוני ביותר, אני מניח שזה יהיה נמוך מזה, תקציב שפוי לחלוטין, גם עבור הקמצנים לבית פדרמן.
er79

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 23 אפריל 2013, 14:39

er79 כתב:
yzafrir כתב:אם אתה לוקח את הערך העליון של המחירים שכתבת אז אתה מגיע לפלוס של כמה מליונים....

עד כמה שהבנתי יש לו שורשים יהודיים. לגבי התקציב, 9 מליון הוא הקיצוני ביותר, אני מניח שזה יהיה נמוך מזה, תקציב שפוי לחלוטין, גם עבור הקמצנים לבית פדרמן.

פרידזון מלבד היותו יהודי, חתום לעוד עונה בחימקי עם חוזה של מיליון לעונה, אפילו מעט יותר.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 23 אפריל 2013, 14:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
~Box & 1~

הודעהעל ידי er79 » 23 אפריל 2013, 14:40

~Box & 1~ כתב:
er79 כתב:

פרידזון מלבד היותו יהודי, חתום לעוד עונה בחימקי עם חוזה של מיליון לעונה.

אז קודם כל צדקתי באומדן השכר שלו :D . דבר שני, עד כמה שאומרות השמועות, בשל המצב הכלכלי הרעוע של הקבוצה, פרידזון, דיוויס ופלאניניץ' בדרך החוצה, כך שנראה איך זה מתפתח.
er79

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 23 אפריל 2013, 14:43

er79 כתב:
~Box & 1~ כתב:
er79 כתב:

אז קודם כל צדקתי באומדן השכר שלו :D . דבר שני, עד כמה שאומרות השמועות, בשל המצב הכלכלי הרעוע של הקבוצה, פרידזון, דיוויס ופלאניניץ' בדרך החוצה, כך שנראה איך זה מתפתח.

מבין השלושה יהיה מדהים לקבל את דייויס ופרידזון.
רצונות לחוד מציאות לחוד, בינתיים מדברים על ג'רלסים למינהם.
~Box & 1~

הודעהעל ידי er79 » 23 אפריל 2013, 14:46

~Box & 1~ כתב:
er79 כתב:
~Box & 1~ כתב:
er79 כתב:

מבין השלושה יהיה מדהים לקבל את דייויס ופרידזון.
רצונות לחוד מציאות לחוד, בינתיים מדברים על ג'רלסים למינהם.

אני לא מאמין שג'רלס ישחק פה, אבל אם הכיוון יהיה כמו בקיץ שעבר, של שחקני פח מקבוצות יורופח, הגיע הזמן שאוהדים יעשו מעשה, כי כל עוד יש 11 אלף מנויים אדון פדרמן יעשה לנו רק את זה: :ass :ass
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־16 אורחים